34554
-
doktor tarhonya #29867 mi az a supply depot a rámpa alján? -
sirdond #29866 ja,hogy a másik streamen,inkább day9-t hallgatom -
sirdond #29865 tasteless? -
#29864 Lehet számolni Tasteless hányszor fog gsl-t mondani mlg helyett
eddig 2 (nem hallgattam az elejétől :D) -
sirdond #29863 ok,adblockplus zavart be nálam
mindjárt kezdődik -
#29862 http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2 -
sirdond #29861 elvileg ez a két stream van:
http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2_red
http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2_blue
de nálam nem működik. másnál jó? -
sirdond #29860 aham, most már értem. köszi :D -
doktor tarhonya #29859 pontosan :)
Meg lesznek olyan meccsek is, amiket mindkettőn adják. Ezeket a meccseket lilával jelölték a képen, amit korábban linkeltem. -
sirdond #29858 valahogy nekem sem nyerte el a tetszésemet.
amúgy itt is úgy lesz,ahogy esl versenyeken szokott,hogy 2 (vagy több) stream lesz és egyik adja a piros csoportot másik a kéket? -
doktor tarhonya #29857 gondolom valahol itt lesz
Olyan érzés az mlg oldalán navigálni, mintha egy labirintusban lennék... -
sirdond #29856 hát most így hirtelen nem tudom,hogy hol fogják streamelni (gondolom mlgnek saját streamje van),de ha 23kor visszanézel,akkor majd linkelek. úgy is csak a megnyitó lesz még akkor -
isi #29855 tudsz adni vmi linket ahol tudom nézni a meccset? -
doktor tarhonya #29854 szegény idra :D -
sirdond #29853 kár,hogy lyen későn kezdődik :/
idra vs mc-t még megnézem azért,nem semmi összecsapás lesz :D -
doktor tarhonya #29852 -
doktor tarhonya #29851 ennyi.
Amúgy nekem nagyon bizonytalan most a napi rutin, úgyhogy nem tudok semmi biztosat mondani, hogy mikor érek rá :( -
#29850 LoL. Nem menekülhet, hiába ment haza mindenhova követik a KR-ek :))
-
sirdond #29849 "Imagine you're IdrA. You are playing Startale's Bomber in the first broadcast match of MLG, on stage, in front of a huge crowd. You're practicing hard for this match and you're going to show your best stuff. Bomber is really skilled, but you're confident in your ZvT and ZvZ. You just hate Protoss because they are imbalanced. But a day or so before the match, you find out Bomber missed his flight. That's not so bad, it'll be a walkover or someone from the Open Bracket, both options way better than playing against Bomber.
Then the day of the tournament you walk into the venue and sit down to play some warmups in the booth. You look over and there's already someone in the other booth. He looks Korean. Dde? SeleCT? Who is it? You walk out of your booth and over to the other one. You open the door. "Hello?"
The chair slowly turns around. You see his face, but it can't be. He's not supposed to be here. Not him. Not a Protoss. Not THAT Protoss.
MC says, "Hi Greg, long time no see."
You back slowly out of the booth.
But you can't. It's already forcefielded."
forrás
lol, ezen mekkorát röhögtem -
#29848 Szokjon szépen rá mindenki hogy felmászik a chatira ! és akkor spontán bármikor lehet ! nem viccből van !
amúgy én bármikor benne vagyok... szerdán tényleg jó moka volt ! :) -
#29847 én nem fogom szervezni
tőlem lehet -
#29846 Akarunk valamikor megint SG-s sok vs sokat szervezni? Nekem a múltkori tetszett, de ha többen lennénk mehetne házon belül is random elosztással 3v3 vagy 4v4, az lenne az igazi! -
#29845 EPIK TvT
-
doktor tarhonya #29844 Kész a Warp Prism 3.0
SC, hon, lol, minecraft, stb játékok támogatásával. -
#29843 LAG tv livestream most. -
#29842 Ezek de hülyék :D
-
#29841 MC tweet:
"I get to go to MLG as a pinch hitter for bomber. I got the message in the morning and it's a 7 o clock flight so i'm getting ready kekeke. Since i'm going, I'm gonna win!" -
doktor tarhonya #29840 gyertek sg.hu csatira MÁN -
#29839 eddig 3an vagyunk,de senki se válaszol:D #sg.hu! -
isi #29838 Hali, ha esetleg volna 1 üres hely beszállnék én is, hogy meglegyen a létszám! :) -
#29837 akkor 10,remélem nem felejtek el visszajönni:D -
#29836 Rég nem játszottam ugyan de egy jó kis SG-s "sok vs sok"-ban én is benne lennék legközelebb! Jó kezdeményezés. -
doktor tarhonya #29835 most? :|
10kor nem jó?
tanulnom kéne még :S -
#29834 jöjjön sg.hu-ra aki szeretne akkor vmi sok v sokat! -
Mekkora allin :) -
doktor tarhonya #29832 Zergeknek:
[URL=http://blip.tv/day9tv/day-9-daily-303-zerg-scouting-without-scouting-5148250]Day9 Daily #303: Zerg scouting without scout[/URL]
zseniális. -
doktor tarhonya #29831 Ez nekem nem jelent problémát :D -
#29830 én mehetek,de nagyon régen játszottam csak mondom -
#29829 Nekem csak 9ig jó :/ -
doktor tarhonya #29828 10 óra?