StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Felment a patch. Indítanám, semmi, majd "SC2 has stopped working".
Gép kibekapcs, ugyanez. Tûzfal nem fogja meg.
Win7 64 bit.
Ötlet?
StarCraft II: Wings of Liberty patch 1.3.0 is now live!
Holnap reggelre nálunk is...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
How much can you take,before you snap?
Talán még ott van Tester, aki szóba jöhet, de valahogy nem olyan meghökkentõen átütõ erejû, mint MC.
Ugye 4 free card van gsl-hez külfödieknek. Most, hogy HUK bejutott a codes-be felszabadul egy és jöhet egy új külföldi vagy a 4 codes-re és codea-ra együtt érvényes?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én az elsõ héten utáltam a GSL idején, de megszoktam és megszerettem a stílusukat. Két ember közt már csak akkor lenne több chemistry egy ilyen casting párosításnál, ha össze lennének házasodva 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ja és 40k nézõ 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. meccse meg beszopott 4 Void rayt,amit elõtte scoutolt,látta h void jön a stargatebõl,meg is csinálta a lairt aztán csá...Hydra dent akkor kezdte el,mikor már jöttek a voidok,igy csomót vesztett....Ennél még én is jobb vagyok lol...Látom,h voidok jönnek és leszarom?Ráér a Hydra den?lol..Meg a másik,h lvi a queennel a voidot,aztán mikor kevés élete van elkezd futni vele..Miapicsa?Mintha meg tudná menteni-.-
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
pl:
HD
Husky
Crota
Ti medium és a feletti szinteken milyen stratégiával játszotok?
Én még csak easy és medium szinten játszom, de szeretnék hard-on is, viszont kéne hozzá egy jó taktika (minden fajhoz). Ismertek ilyet?
Ha igen légyszi küldjetek egy videólinket, vagy le is írhatjátok.
(P)oGs.MC vs (Z)ieS-Ciara
(P)Duckload.White-Ra vs (T)LonerPrime.WE
(P)mouz.HasuObs vs (P)TLAF-Liquid`HuK
(T)TLAF-Liquid`Jinro vs (Z)mouz.MorroW