StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Milyen zsír lesz pár év múlva,mikor kijön hozzá 255 patch és újra kell rakni...Leszedi 1-est,telepíti..Leszedi 2-est,telepíti....Aztán még ezt 253szor,lol.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lolSL
elõbb StarCraft II\Support\Repair.exe

Hegi90
újrarakás.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NA, elsõ problémám az SC2-vel.
Felment a patch. Indítanám, semmi, majd "SC2 has stopped working".
Gép kibekapcs, ugyanez. Tûzfal nem fogja meg.

Win7 64 bit.

Ötlet?

Prince of Máté
Nekem már patchelte is

Több hónap kihagyás után játszottam ma néhányat. Az utolsó zvz egy master ligás ellen volt, az õ ligáját egy bizonyos AtheneWins vezeti 4k ponttal és kb 180-80 stattal. Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy valaki kevesebb, mint 300 játékkal 4 ezer pontos master lesz. 😊
lolSL
ez mi?

Facebookon a Blizzard írta:
StarCraft II: Wings of Liberty patch 1.3.0 is now live!

Holnap reggelre nálunk is...
antgecc
mehet a törlés

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muki100
Boxer addig öntözte a gosu gardent amíg beérett a vetés 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

na végre mc, azt hittem már soha nem fog játszani

How much can you take,before you snap?

unknown nick
"...nem igazán tudnak most tud*ásukban fejlõdni..." :-)

azt a rohadt,mennyi bling 😄

unknown nick
Az én SC sensem azt mondatja, hogy HUK sosem lesz GSL bajnok. Ellen példának ott van SAlicia. Már láthatóan több van benne, simán esélyes lehet. Genius, Inca stb. nem igazán tudnak most tud fejlõdni, megrekedtek per pill. vagy elérték a limitüket.

Talán még ott van Tester, aki szóba jöhet, de valahogy nem olyan meghökkentõen átütõ erejû, mint MC.

Hát nem tudom, nem hiszem, hogy HUK jól jár ezzel. Míg õ online szórakoztatja Kelly-t, könnyen lehet, hogy élõben szintén megteszi valaki. 😊 Az a baj az ilyen non-stop gamer srácokkal, szerelembe esnek az elsõ csajtól, aki kedvesen szól hozzájuk.

Ugye 4 free card van gsl-hez külfödieknek. Most, hogy HUK bejutott a codes-be felszabadul egy és jöhet egy új külföldi vagy a 4 codes-re és codea-ra együtt érvényes?
Hegi90
forrást, ha már ennyire köztudott.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lolSL
az a baj hogy egy olyan játékban játszik ami köztudott hogy butítja az rts skillt.

szerintem azért, mert fizikailag elég messze van egymástól

Nem az a baj, hogy játszik vele. Az a baj, hogy egy online játékban játszik vele.
lolSL
remélem Grubby felnõ majd a feladathoz, kell fehér proprotoss még

lolSL
huk megint kellyvel játszik
teljesen feladta a karrierjét érte 😞

antgecc
Betalál sajnos.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Természetesen olyan távolságban, hogy a raven már nem detektálja a burrow unit-ot.
Ha a raven kilõ egy seeker missile-t. A célpont pedig gyorsan beássa magát (burrow) mielõtt az eltalálná, akkor mi történik vele?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jinro 😞

😞

shevy
jaja, kiesett az elsõ körben

Aradebil2
gyakorlatilag 1/1

Jinro nagyon durván nyomja... Nekem még a nézéséhez is kapkodni kellett a fejemet 😊, õ meg lazán szétszpreadelte a marine-okat, két helyen droppolt plusz makrózott plusz... 😊

nekem már az 5. gsl-re bõven unalmas lett a sok gagyi poén és hogy elbohóckodják az egészet

Háááát, max akkor ha nem érted/nem szereted a poénjaikat 😊
Én az elsõ héten utáltam a GSL idején, de megszoktam és megszerettem a stílusukat. Két ember közt már csak akkor lenne több chemistry egy ilyen casting párosításnál, ha össze lennének házasodva 😄
lolSL
ezt kapja aki dotázik készülés helyett.

Aradebil2
Huk bmeg...

huk pff

hát, nem tudom,tastosis páros legtöbbször kritikán aluli teljesítményt nyújt

Muki100
Husky elég szórakoztató de nincs elég gyakorlata a párosban kommentálással. Amúgy meg elég nehéz mivel õk sem ülnek egymás mellett csak hallják egymást. Asszem MLG-n volt hogy egymás mellé ülteték a kommentátorokat, ott Husky is meg mindenki rendben volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Huskyra valaki rászólhatott a meccs közben, mert félelmetesen szánalmas volt, ahogy viselkedett, gyakorlatilag levegõt venni nem állt meg, és közben semmit nem mondott, ami lényeges - Wheatet meg nem engedte szóhoz jutni. OMG, nem véletlenül gáz a fickó. Day 9 >>>>>>> Tastosis >>>>>> mindenki más >>>>> Husky >> TotalBiscuit (de ez utóbbi csak poén) 😊
az összes meccs ennyire out of sync volt?

csak most értem gép elé, de kellemes meglepetés,hogy husky kommentál 😄
ja és 40k nézõ 😮

lolSL
jwh!

Köszi, utána nézek.

Legális a játék.

berlinboy6329
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Huha,ez a Ciara nem vmi jó...1. meccset nagyon elkúrta...alig volt vmilye,mikor MC már jött a sok zelával...

2. meccse meg beszopott 4 Void rayt,amit elõtte scoutolt,látta h void jön a stargatebõl,meg is csinálta a lairt aztán csá...Hydra dent akkor kezdte el,mikor már jöttek a voidok,igy csomót vesztett....Ennél még én is jobb vagyok lol...Látom,h voidok jönnek és leszarom?Ráér a Hydra den?lol..Meg a másik,h lvi a queennel a voidot,aztán mikor kevés élete van elkezd futni vele..Miapicsa?Mintha meg tudná menteni-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hegi90
Ugyanez, plusz ha van valamilyen konkret kerdesed, problemad, szerintem itt kerdezhetsz nyugodtan, kiveve ha warezrol van szo. Egyebkent altalaban tudunk segiteni, otletet adni, nekem legalabbis ez a tapasztalatom, pedig en ritka bunko egy allat vagyok 😊

antgecc
Hát ez így nagyon semmilyen kérdés. Az egész játék arról szól, hogy megtaláld az egyensúlyt a különbözõ egységeid közt és azok üssék az ellenfél egységeit. Tehát nem hozol maraudereket, ha a zerg lingezik, mert a ling megeszi a marát pikkpakk. Nézz utána, hogy mi mi ellen jó, mindig deríts az ellenfélnél, mindig tudnod kell, hogy miket gyárt. Mindig fejleszd az attackot és az armort és nonstop toljad a munkásokat! 60-ig meg se állj! kezdetnek ennyi elég kell legyen. Mindemellé meg nézzél youtube-on meccseket.
pl:
HD
Husky
Crota

Ha már a zerg sírásnál tartunk. Vajon ma hány zerg jut tovább.
lolSL

Sziasztok!
Ti medium és a feletti szinteken milyen stratégiával játszotok?
Én még csak easy és medium szinten játszom, de szeretnék hard-on is, viszont kéne hozzá egy jó taktika (minden fajhoz). Ismertek ilyet?
Ha igen légyszi küldjetek egy videólinket, vagy le is írhatjátok.

Aradebil2
mai program:
(P)oGs.MC vs (Z)ieS-Ciara
(P)Duckload.White-Ra vs (T)LonerPrime.WE
(P)mouz.HasuObs vs (P)TLAF-Liquid`HuK
(T)TLAF-Liquid`Jinro vs (Z)mouz.MorroW

Aradebil2