StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
How much can you take,before you snap?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
tu menyi zérglingz, i níd speciöl táktiksz
How much can you take,before you snap?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ha ezt nem anti írja ... , atya ég ezt kirakom poszternak ! Anti végre nem sír zerg scout miatt ! ! ! !
És még erre a kövi is:
"Egyébként nekem nem okoz problémát a changeling. Mindig van egy luk, ahol be lehet tenni. Azt a 100 mineralt meg nehogy sajnáld már egy játékot eldöntõ scoutra! A terrannak ott a scan, ami 270 mineralt ér, ha mule-ként használja fel. Mégse sír, hanem dobja a scant. Más scoutja nincs is."
Anti bearanyoztad a napom ! ! ! Véded a terrant ! Nem sírsz a zerg miatt !
Hát ezt is megéltem !
Amúgy teljesen egyetértek 😄
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
Egyébként nekem nem okoz problémát a changeling. Mindig van egy luk, ahol be lehet tenni. Azt a 100 mineralt meg nehogy sajnáld már egy játékot eldöntõ scoutra! A terrannak ott a scan, ami 270 mineralt ér, ha mule-ként használja fel. Mégse sír, hanem dobja a scant. Más scoutja nincs is.
Nincs itt egyébként valaki jó zerg játékos? Aki gyakorolna velem kicsit 😄, ezek után 😄😄!
Kicsit megragadtam egy szinten, magyar vodok meg alig vannak zergrõl! Angolhoz meg nincs kedvem türelemem, mivel nem értem teljesen meg!
Magyar nyelvû kézikönyv is kötelezõ minden elektronikai termékhez még sincs elég soknál, EULA nak is kéne lennie magyarul de nincs, viszont amikor te az accountodat megkreálod és a játékot telepíted elfogadod ezeket a szabályokat , a tulajdonos nem magyar és a vállalat nem is Magyarországon mûködik.
Én mint aki szereti a starcraft 1 és a 2 is én is azt mondom sc 2 ben nem erõltették meg magukat😊Nincs olyan nagy újítás de én ezt annak tudom be ,hogy akkor nem tartozna sc-hez ha mindent lecserélnék így viszont elismerhetõ 2 részként.
Összességében én is azt mondom ,hogy a 3 részre bontás egy baromi nagy lehúzás , és ezek a hatalmas fejlesztési idõk érdekesek, ettõl függetlenül elégedett vagyok velük mert supportolják a játékot és ez a lényeg nem az ,hogy milyen kezdeti gondok vannak.Ott a RUSE stratégiai játékként sokkal jobb mint a starcraft de egy 0 supportja van és ez a játék teljes halálát okozta.
Egyéb ötlet hogy tudnék scoutolni zerggel ?
Régen a parazita milyen ötletes volt már...
Hát az elején betudna mászni még falazás elött, és mondjuk felbukik, körbescoutol aztán meghal! Mivel támadni nemtud, vagy max mint egy broodlign, ezért hoztam fel azt! Késöbb amint lesz scout épület vagy egység, kiirtható kb 5 másodperc alatt!
Annyira sztem nem hülye ötlet, hogy izomból le kéne szólni! Bár lehet igy meg már túl nagy elõnye lenne a zergnek!
Valamint megmondanád mégis hogy juttatnád be ezt a te kis scout fingásodat pl. egy terran bázisra, hogy scoutolni is tudjon?
Miért akkora baromság a zerg scouting megerõsitése az általam emlitett példával! Lehet tényleg hülyeség! Sztem a kiegészítõvel vmi hasonló jönni fog!
Egyébként a szuper bnet 2.0 - ami miatt nem lehet egy normális versenyt lerendezni hiba nélkül!
Mielõtt pedig le lennék hülyézve: maga a játék nagyon jó lett, megjelenése óta játszok vele folyamatosan, de ez azért nem kell hogy elvakítsa az embert és ne vegye észre a hiányosságokat.
"Hát kapják akkor be, ott használom szerintem a megvásárolt termékemet, ahol akarom, annyi géprõl amennyirõl akarom! Olyan net-rõl ahogy akarom!
Bár a telepített gépek száma néha meg van határozva, de a laptopmat, viszem ide-oda, ilyen-olyan netrõl lépek fel..."
Igen, mint ahogy másik 395935 játékos. Ezzel nem is volt soha baj, és nem is lesz.
"Nagy pofája lett a blizzardnak, de ha így folytatja, elindul a lejtõn... Lehúzni az embereket... Félig kész kiadott játékokkal..."
Minden fillérje megérte a játéknak, mert már lassan 1 teljes éve szórakoztat, jól érzem magam a használata közben. A félig kész részre nem szeretnék reagálni, mert le kéne, hogy hülyézzelek.
"A diablo gondolom 6 részben jelenik majd meg... az elsõ rész a harcos lesz, majd két év mulva kiadják a következõ karaktert.... Rá egy évre a második achtot..."
Én értem, hogy te mindenhez értesz, viszont el kellene látogatnod a hivatalos diablo III oldalra, és OLVASNI egy kicsit. Igen, megint butaságokat írtál.
Mindenki azt mondja a blizzardra, hogy nem ad ki félkész játékot... Hát nemtudom a bnet-et , mostatni állapotában, mondanám, majdnem késznek, de kb még többszázfunkciót belehetne pakolni..."
Beléd is lehetne még pakolni némi agyat, mégsem nevez senki félkésznek. Persze, a bnet megtanulhatna mosogatni, meg integrálódhatna facebookra, esetleg fejleszthetné önmagát. Attól, hogy ezeket nem tudja, nem félkész.
"és nagy része hiányzik is belõle..."
Gondolom ezeket a dolgokat fel is tudod sorolni.
"Ezt a rendszert egy adatbázis-kezelõben meg lehet kb írni, és ezt fejlesztették "10 évig"..."
Azt is értem, hogy Te vagy a helyi programozó, de.. áh nem, megint le kéne hogy hülyézzelek. Hagyjuk, maradjunk annyiban, hogy elég nehézkes lenne egy ilyen komplex kliens-szerver cuccnak nekiesni "adatbázis-kezelõben" 😄
---
"Hát a battlenetbe, fél év után tettek bele alapfunkciókat, ha nem vagy hülye (már elnézést), akkor beláthatod, hogy félkészen adták ki!"
Valóban hasznos dolgok kerülnek be a bnet 2.0-ba, ennek örül is mindenki. Jó tudom, te nem örülsz, te hisztizel, szóval NEM mindenki örül.
"EULA ??? ... Van hozzá magyar EULA ? Ha nincs no komment, ha igen, akkor tévedtem..."
A 39583953 játékosból te vagy az elsõ, aki ilyen hülyeség miatt egyáltalán megszólal. Valahol úgy hallottam, hogy a kivétel erõsíti a szabályt.
"(A balanccal is igencsak problémák vannak még mindig , és nem itt-ott egy damage javítás, hanem eléggé komolyak... de ezt nem én állítom, bár a zergre sztem is ráférne vmi kis módosítás)
Egyébként én a zergeknek, egy új egységet tennék be, a broolinget, ami annyiba kerülne mint egy zergling, de alapbol tudna burrowolni! vagy zerglingbõl lehetne kifejleszteni! Igy megoldva a zerg scout, az elején! Mert sztem a scout hiánya a legnagyobb gond a zergnél!"
Most hogy így leírtad, tényleg nagyon egyszerû dolog tökéleteshez konvergáló balance-t vinni a játékba. Nem kell más, csak egy OLTÁRI NAGY BAROMSÁG, és kész is. Köszönjük emese.
"Igaz tegnap 4gateztek ellenem tudtam is róla, béna is volt az ellen, még is kiszívtam!"
Akkor ezt meg is beszélted magaddal.
---
Oldern:
"A félkész, meg a 3felé darabolásról meg sokan vitatkoznának veled 😊!"
Mutasd õket, légyszives.
"Meg én nem kimondottan az SC-re gondoltam, hanem a jövõre, ha így folytatja a blizzard... ez várható, de ez csak az én véleményém, de a többi kiadónál is látszik, hogy még régen 10dollár volt egy kiegészítõ, addig most egy DLC 10 dollár, amiben van egy plusz karakter vagy ilyesmik!"
Tehát: A starcraft 2 azért félkész szar, mert nem is a starcraft 2 a félkész szar, hanem a jövõ (aha). Mégpedig, ha továbbra sem félkész szarokat adnak ki, akkor megnézheti magát a blizzard. Egyébként is, más kiadók drágán árulják a dlc-ket, ezért aztán fõleg kapja be a blizzard. Teljesen érthetõ.
r4pt0r:
"Ebben megint nem vagy biztos, de sztem igy kéne lennie:
Ha nincs magyar eula, nem is lehetne magyarországon forgalmazni elméletileg... nyilván vannak kiskapuk, vagy ez pont hiányzik a fogyasztóvédelembõl, mert oda még nem ért el a technika!"
Ezt nyugodtan elõadhatnád valami ügyvédnek, legalább neki is lenne egy jó napja. Részletesebben nem fejtem ki, mert megint le kéne, hogy hülyézzelek.
aricsi:
"Azért az az annyira sok feature, is enyhe túlzás. Van benne 60 épület, 100 egység, battlenet, meg accsik, meg ai... Az sc1-hez képes szinte alig némi újitás!"
Jaja, amikor leültek a fejlesztõk megtervezni az sc2-t, a következõképpen nézhetett ki a dolog:
- Srácok, belerakunk 60 épületet, 100 egységet, battle.netet, meg "accsikat", meg legyen már benne ai is, hogy valami újat mutassunk. Ennyi, kész a terv, lehet programozni, amikor ezzel kész vagytok, kiadjuk a játékot. Eeee... izé.. na mind1. Ok.
"Én nem akarok vitatkozni, mert szerintem is jó játék a starcraft2! Na de hagyjuk abba 😊, kicsit mostanában felkapom a vizet egy-két hülyeségen😄!"
kicsit? 1-2? hm. 😊
komolyan mondom, feldobtad a napomat
én szeretném, ha írnál még! (bármirõl) 😊
mindig arra gondolj, hogy nem rajtad nevetünk, hanem veled! 😄
Meggyõztetek az Starcraft az egyik legjobb játék! (bár számomra eddig is így volt)
Nekem eddig is tetszett, csak néhány dolog elég gáz vele kapcsolatban! De nekem eddig is megfelelt és ez után is megfog!
De a játékosokat kellene védeni, és nem a blizzardot 😊!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oldern:
Az a kérdés, hogy még egy év múlva játszok e még vele, bár addigra megjelenik a hots, akkor meg azért. Mert munka miatt kevés idõm van játszani, a kampányt végigvittem naggyából, meg van 100 multimeccsem, azért az annyira nem sok! Meg kb 50 fun meccsem!
A félkész, meg a 3felé darabolásról meg sokan vitatkoznának veled 😊!
Meg én nem kimondottan az SC-re gondoltam, hanem a jövõre, ha így folytatja a blizzard... ez várható, de ez csak az én véleményém, de a többi kiadónál is látszik, hogy még régen 10dollár volt egy kiegészítõ, addig most egy DLC 10 dollár, amiben van egy plusz karakter vagy ilyesmik!
r4pt0r:
Ebben megint nem vagy biztos, de sztem igy kéne lennie:
Ha nincs magyar eula, nem is lehetne magyarországon forgalmazni elméletileg... nyilván vannak kiskapuk, vagy ez pont hiányzik a fogyasztóvédelembõl, mert oda még nem ért el a technika!
aricsi:
Azért az az annyira sok feature, is enyhe túlzás. Van benne 60 épület, 100 egység, battlenet, meg accsik, meg ai... Az sc1-hez képes szinte alig némi újitás!
Én nem akarok vitatkozni, mert szerintem is jó játék a starcraft2! Na de hagyjuk abba 😊, kicsit mostanában felkapom a vizet egy-két hülyeségen😄!
/OFF
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r