34554
-
#30427 idra mifaszt csinált :DA:_DS_ASD -
#30426 igazi idra kilépéssel nyitottak :D -
#30425 1. nap, fog az nőni. meg EU-nak van restream este fél 7től.
és ingyenesek az HD vodok is.
ágrajz -
#30424 egész fasza.
Nem értem miért csak 5,6k néző... -
#30423 most kezd a 2. IGN proleague
http://www.teamliquid.net/video/streams/IGNProLeague
talán a legigényesebben tálalt közvetítés (igaz nem élő) -
#30422 tessék
kérdés: azon kívül amit holy mondott, hagyományos scoutból hogyan lehetne rájönni egy taldarim méretű mapon, hogy mire készül az enemy? Két gázból valami stargate betyárkodásra gondoltam, de nem jött be :( -
#30421 Nem kicsit !
sokan mennek dt re ! és ha látják hogy nem jön be akkor számíts hogy nagyon gyorsan kapsz egy mass zeala archon pusht !
-
natalyel #30420 link? -
#30419 miafasz.
ma már az archon rush a menő? -
#30418 működik -
#30417 vagy ez:
The easiest way to get a different Language
1. Go to your installation folder of StarCraft2 and create a random textfile in the versions folder.
2. Name the textfile according to the Language you like
enUS (English Us)
enGB (English Gb)
frFR (French)
deDE (German)
esES (Spanish)
esMX (??)
ruRU (russian)
koKR (Korean)
zhCN (Chinese)
zhTW (Taiwanese)
plPL (Polish)
itIT (Italian)
ptBR (???)
you can put as many as you like in the name of the textfile.
3. Then run the Repair.exe
4. Wait Repair.exe will download the needed files. The files for one language are around 1 GB. (After patches Repair.exe is needed to download the latest version keep in mind that korean versions may get patched a day or so later)
5. go to the Variables.txt (On Windows7 /Documents/StarCraftII/
6. change localeidassets to what you like (i.e. localeidassets=koKR) -
#30416 ÁÁÁÁÁÁÁ
tl topik, uccsó oldal -
sirdond #30415 destiny koreai szerveren nyomja? wtf? -
#30414 huk vs destiny a streamjeiken -
sirdond #30413 huk vs mc most délelőtt a 2. meccs @gomtv -
#30412 Ezekből kibaszott sokat lehet tanulni
Például:
De ugyanúgy vannak P, T tutorialok is. -
Oldern #30411 Ja, ez világos. Mert te is haladsz előre a többiekkel metagame-ben :D
Dettó amúgy. S3-at masterként akarom lezárni azért. :) -
#30410 Ezek csak az én észrevételeim. Ha most is ugyanannyit foglalkozok a játékkal, mint régen, akkor most is ugyanolyan iramban tapasztalom az előrehaladást, mint régebben (jelenleg platina 1-50 között vagyok valahol). Más kérdés, hogy már annyira nem köt le, hogy elég kitartó legyek a diamondhoz :) -
Oldern #30409 Ne viccelj már velem :) Sokkal makró-orientáltabbak a mostani mapok, és a buildeknek sincs semmi köze a tavaly nyári cuccokhoz. A patchekről nem is beszélve. -
#30408 régen is ilyen volt -
Oldern #30407 Azért a tavalyi diamondnak köze sincs az idei diamondhoz. Diamondként fejeztem be az S1-et, az S2-t csak platinaként fogom. Mindezt 120-140 SCII-es APM-el, úgy hogy a meccsek 20%-a one base allin csak az ellenfelek részéről - a többi minimum 2 base vs x base, ha nem több.
-
#30406 mikor indult a játék, kb 2 hónap béta és 1 hónap játék után felkerültem diamondba, pedig előtte nem játszottam az első résszel se semmilyen rts-el igazából (ha az age of 2-t very easy szinten nem számítjuk annak :D) És meg is tartottam egész sokáig. -
BladeW #30405 Hát jó, ez túlmutat a topic témáján, én például jobban szeretem a stratégiai játékokat(igazából a körökre osztott a kedvenc stílusom). Viszont, hogy egy RTS-nek mennyire "valóságos"(??) az irányítása az szvsz teljesen irreleváns. -
gregtom6 #30404 Mondjuk ez azért van, mert nem érzek annyira "személyes" élménynek egy RTS-t, mint egy olyan játékot, ahol egyszerre 1 lényt irányítasz. Kétségkívül az a valóságosabb, ez pedig a kevésbé valóságos irányítás. Csapatot sose fogsz irányítani pl. -
gregtom6 #30403 Nem azt mondtam, hogy a célom feljutni a legmagasabb körökbe, csak kíváncsi voltam, h van-e olyan példa, aki rövid idő alatt feljutott mondjuk :)
Nem a műfajom az RTS, nem is láttok sűrűn RTS játékok topikjaiban. :) -
BladeW #30402 Évekig tartó gyakorlásról max akkor beszélhetnünk, ha soha még egyetlen rts-el sem játszott az ember.
Ha War3-aztál valamilyen elfogadható szinten akkor itt se lesz probléma.
Bár szerintem egyre nehezebb lesz a magasabb ligákat meghódítani, szerintem aki most kezdi annak sokkal nehezebb pl diamondba feljutni, mint aki akkor kezdte amikor megjelent a játék. -
#30401 kell a fenét.... -
donatus13 #30400 Azért azt hozzá lehet tenni ,hogy ha tényleg érni akarsz valamit tehát ilyen master a cél akkor bizony kell az évekig tartó gyakorlás , főleg úgy ,hogy nem játszottál az sc 1 el...:) -
#30399 Hi!
Nem kell évekig tartó gyakorlás, pár hónap alatt Diamond ligába lehet kerülni, ha naponta játszol 1-2 órát, és kicsit elemezgeted a replayeid.
A fajok egyensúlyáról nem hiszem, hogy még most lehetne igazságosan beszélni. Sokat változik a metagame.
De ha statisztikákra vagy kíváncsi -
gregtom6 #30398 Hy all!
Én egy (eddig) anti Starcraft-os voltam. Pedig sci-fis vagyok, de a Warcraft 3 is anno jobban érdekelt, mint ez a franchise.
Kérdés: Azért választották versenyjátéknak a Starcraftot, mert annyira balancoltak a fajok?
És tényleg évekig tartó gyakorlás kell ahhoz, hogy tudj is valamit kezdeni multiban? -
#30397 welcome to pvt:D -
BladeW #30396 Prot ellen nem nagyon lehet mást csinálni, ez a legbiztonságosabb build. Egy korai 3-4 GW pusht másképp nem biztos, hogy kivéd. -
natalyel #30395 Jóéjt srácok :) -
#30394 ki ez a néger?:D -
#30393 Ebből is látszik, hogy mennyit számít a játékban ha valakinek ilyen végletekig letesztelt, precíz játéka van. -
#30392 utolsó meccsen mc nagyon türelmetlen volt, váltotta volna már be a csekket -
sirdond #30391 jól játszott,de minden gameben ugyanazt csinálta
marine,mara,medivac,ghost
amint megjött a medivac->drop
a 7 game alatt összesen 1 heliont gyártott
talán ezért is inkább mc érdemelte volna, látványosabban játszott
meg archon->colossus tech switch
persze ettől még megérdemli puma,mert tökéletesen hozta azt az 1 buildet
úgyhogy gratula neki innen is -
petecz #30390 Jó meccs volt nagyon. Game 6-ban MC mit művelt. :D -
#30389 Nem nyerhet meg mindent :D
Amúgy én is neki szurkoltam, de szerintem Puma teljes mértékben megérdemli a győzelmet, meg a sportnak is jót tesz, hogy nem mindig ugyanazok nyernek :) -
#30388 mi ez a szar hangositas???