StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod, hatalmas különbség van aközött, hogy "félkész a játék", meg hogy "vannak olyan kényelmi funkciók, amiket el tudnék viselni a Battle.Net kapcsán".

Balance gondok fel vannak brutálisan nagyítva, a StarCraft 1 sokat csiszolt balanszához képest nyilván van még hová javulni, ellenben MINDEN MÁS játékot lazán lemos a pályáról az SCII. Tehát ez a "Blizard is doomed" mentalitás érthetetlen.

Mondom: csak gondolj bele, hogy majdnem EGY ÉVE jelent meg a játék, és még mindig játszod. Félkész 😉
Hát a battlenetbe, fél év után tettek bele alapfunkciókat, ha nem vagy hülye (már elnézést), akkor beláthatod, hogy félkészen adták ki!

EULA ??? ... Van hozzá magyar EULA ? Ha nincs no komment, ha igen, akkor tévedtem...

(A balanccal is igencsak problémák vannak még mindig , és nem itt-ott egy damage javítás, hanem eléggé komolyak... de ezt nem én állítom, bár a zergre sztem is ráférne vmi kis módosítás)

Egyébként én a zergeknek, egy új egységet tennék be, a broolinget, ami annyiba kerülne mint egy zergling, de alapbol tudna burrowolni! vagy zerglingbõl lehetne kifejleszteni! Igy megoldva a zerg scout, az elején! Mert sztem a scout hiánya a legnagyobb gond a zergnél!

Igaz tegnap 4gateztek ellenem tudtam is róla, béna is volt az ellen, még is kiszívtam!

OMGWTF kategóriás ez a kommented, ember.
Egészen biztos lehetsz benne, hogy nem az IP cím alapján jött rá a Blizzard, hogy más is használja az accountodat, azzal ugyanis soha, sehogy nincs bajuk 😉

A WoW-ban is megvoltak azok az ostobák, akik general chaten hirdették, hogy "lfg, not my acc, playing to grind fora friend etc", biztos itt is voltak árulkodó jelek. EULA, ha nem tetszik, NE VEDD MEG.

Félkész játék, omg. Mit keresel egyáltalán itt, ha ez egy félkész játék? Egy évvel a megjelenés után 😄 Lol.
Hegi90
Nyugi... Gondolm EGYSZERRE akartak több helyrol bejelentkezni..

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hát kapják akkor be, ott használom szerintem a megvásárolt termékemet, ahol akarom, annyi géprõl amennyirõl akarom! Olyan net-rõl ahogy akarom!

Bár a telepített gépek száma néha meg van határozva, de a laptopmat, viszem ide-oda, ilyen-olyan netrõl lépek fel...

Ha szeretném kölcsön adom másoknak...

OFF:
Nagy pofája lett a blizzardnak, de ha így folytatja, elindul a lejtõn... Lehúzni az embereket... Félig kész kiadott játékokkal...
A diablo gondolom 6 részben jelenik majd meg... az elsõ rész a harcos lesz, majd két év mulva kiadják a következõ karaktert.... Rá egy évre a második achtot...
Mindenki azt mondja a blizzardra, hogy nem ad ki félkész játékot... Hát nemtudom a bnet-et , mostatni állapotában, mondanám, majdnem késznek, de kb még többszázfunkciót belehetne pakolni... és nagy része hiányzik is belõle... Ezt a rendszert egy adatbázis-kezelõben meg lehet kb írni, és ezt fejlesztették "10 évig"...
/OFF

Fpocok
Fingom sincs. De tudom, hogy van ilyen, hogy ha két egymástól távoli helyrõl használnak valamit, akkor szoktak ilyet küldeni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

antgecc
Én két helyen használom az accot, szted erre én kapok figyelmeztetést?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fpocok
IP cím.
Gondolom látták, hogy több helyrõl is használják.

Mármint mire? Honnan tudnák, hogy más játszik az accountoddal ?

antgecc
kb minden nap...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ha valaki barátjával használ közösen accountot mint ahogy most én tettem egy pár napra ne tegye, kaptam figyelmeztetést azonnal.

idra streamel @tl

How much can you take,before you snap?

Na egy kis kiesés után, visszatértem, besoroltattam magam a ligákba... Kicsit felkacagtam, amikor 4v4-be betett platinába 😄, 2v2 -be szintén 😄! Összesen van kb 100 lejátszott meccsem, annak nagyja 1v1 😄! Még lejátszom a 3v3 és 1v1et ,de ha azokba is platinába tesz, akkor vagy komoly gondok vannak, a rendszerrel 😄 vagy lehet hogy én játszom ilyen jol? 😄😄

unknown nick
PvZ nem annyira broken szerintem. Mi tossok, is azt hittük nagyon sok ideig, hogy az MMM imba. Illetve nem hittük, mert az is. Hónapokig nem láttunk kiutat. De végül kialakultak a módszerek az elhárítására. July ma bebizonyította, hogy erõsen prot és FF favored mapon is lehet nyerni. Mondjuk szerintem KR játékos ellen ott nem nyer, valószínû csak HUK bénázhatta úgy el azt a base trade szerûséget. 😊)

Egyszerûen más beállítottság kell a zerghez, mint a többi fajhoz. Tipikus példája a mai meccs, ahogy July tudatosan low economy mellett dolgozott a prot ellen. És mellette elképesztõ idõzítéssel muta techelt. Úgy hogy még meg is szorongatták a nyakát az elején egy warpin rushal.

Ha még keveset tweakelnek a többin fajon, következõ OP a zerg lesz. Nem kicsit. Nagyon.

unknown nick
Holy shit! wg 40mp! 😊
Max. 10-el számoltam...

Tény 😞
antgecc
Hát nehéz ügy, de hihetetlen, hogy pro meccsekben is, kevesebb armys protoss úgy hasít szét egy zerg hadat FF segítségével, hogy rossz nézni.

Képzeld el az FF-et egy gyengébb Colossussal... szerintem közvetve hatna az rá. Vagy marad a colossus, és az FF-et nerfelik. Az FF viszont annyira bináris spell (értsd: vagy ott van, vagy nincs 😄), hogy elképzelni nem tudom, mit módosíthatnak. Legyen 75 energy? Vagy picit kisebb radius? Sentry cast range-et mondjuk csökkenteném 4-re. Hogy roach range-bõl tudjon csak nyomni, így maradhat ramp-védõ tool, de másra már jó micro kellene hozzá.
Egy dolog amit én most tudok ajánlani prot ellen az a Sensor Tower most komolyabban elkezdtem használni és tökéletes a 4 gate es szar allen 😄 ha annak a körén kívül van akkor még úgy ahogy tudok védekezni de legalább látom mikor jön.

antgecc
Igaz. De nekem még ez a FF is nerfelni való spell.

Azért ennyire nem rossz a helyzet, imho 😊
A ZVT király. A ZVZ most már király. A TVT király. A PVT elfogadható egy pontig, de azért nem broken. A PVZ broken.

Itt fundamentális gondok nincsenek, egyszerûen csak annyira erõs a colossus, hogy bármiféle ground vs ground force sheningan értelmét veszti, amikor a pályára kerül. Ezért nem lehet a ZVP-ben vakon hidrára menni (hacsak nem drop allinre készülsz), ezért mindegy, hány száz banelinged vagy zerglinged van kint a nagy összecsapás elõtt.
Hegi90
😄DD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Aradebil2

Renjike
Husky milyen meccseket kommentál mitõl dönti el h most ezt.? 😄 magyarázatot követelek 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

antgecc
A realitás talaja az, hogy muszáj valami drasztikus változás, mert ez így el van baszva.

Hegi90
hosszútávon igen, de a fasz se akarna versenyekre járni, ha nincs idõ megtanulni normálisan egy stratégiát se.

Aradebil2
aha,és majd fél évvel a kiadás után fogják újracsinálni az egész fajt?maradjunk már a realitás talaján pls

Balance hiány nem teszi tönkre?😊)
Igazad van legjobban az teszi tönkre a versenyt ,hogy egyfolytába crashel a battlenet mert nincs LAN...

Hegi90
ez nem béta, nem adhatnak ki 1-2 hetente patcheket, tönkretenné a versenyeket.

Amúgy én nem értem a blizzardot se mekkora szarok , alig kéne valamit csinálni ,hogy jó legyen az egész de minden patchet hónapokig húznak alig halad valamit az egész biztos a hearth of the swarm miatt..

Csak hát az egy allin, a roachnak meg már 4-es range-e van. Early scout, ha nem látsz gatewayt, spine, roach, instawin, öröm és bódottá.
Igaz nem zerg player vagyok de valami buff kéne nekik mert 6 poolon kívül sokat nem tudnak tenni... Ultrat , broodot kb sosem látok hydra meg egy kalap szar.

antgecc
Mert hülyék, mint egy marék homok. Azt hiszik ezzel hátrébb szorul a korai warp rush, helyette újra behozzák az early 2 gw proxy rusht.

Ghost tetszik, de ezek a nagy train time decrease k miért vannak azt nem tudom...

antgecc
Kifejtem, csak hogy ne nézz hülyének:

Gateway egyáltalán nincs a játékban, max 2 egység jön ki belõle, aztán warpgate játszik. Warpolás iszonyat durván imbalanced. Viszel egy 100 mineralos pylont és egyszeri 50/50-ért égbe-világba warpolod az egységeket az ellenfél pofájába és ahova akarod, ahol van pylon.

Az én véleményem az, hogy a warpgate fejlesztés, erejéhez méltóan egy magasabb szintû épülethez legyen kötve. A gateway egységek fejlesztését csökkenteném, kevesebbre tenném, mint a warpolás cooldownját. Hogy miért? Mert a warpolás egy nagyon erõs képesség. Legyen már valami hátránya a sima gatewayhez képest. Így egyensúlyban lenne a GW és a WG. A játékos eldöntheti, hogy mikor melyiket érdemesebb használnia. Jelenleg nincs olyan, hogy valaki GW-t használ WG helyett.

Valamint, ha Council fejlesztés lenne a WG végre megszûnne ez a 4 warpgate imbarush. Zergként alig védhetõ.

Patch 1.3.3 a PTR-en

Balance

PROTOSS
Archons are now a massive unit.
Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5.
Cybernetics Core
Research Warp Gate time increased from 140 to 180.
Gateway
Sentry train time decreased from 42 to 37.
Stalker train time decreased from 42 to 37.
Zealot train time decreased from 38 to 33.
Warp Gate unit train times remain unchanged.

TERRAN
Ghost
Cost changed from 150/150 to 200/100.
Salvage resource return reduced from 100% to 75%.

ZERG
Spore Crawler
Root time decreased from 12 to 6.

Bug Fixes

Fixed a bug where Ghosts could not quickly EMP the same location.
Fixed a bug where players were still able to stack flying units on top of each other.
Aradebil2
lol

antgecc
Warpgate fejlesztést a Twilight Councilba! Kössz!

Hegi90
<#nevetes1>

az épp akkor volt 😄
most már max csak repet tudsz nézni :/

Rage47
és még azt hittem, hogy szar fajt választottam a protossal😄
Undorító tetves protoss, annyira unom már ezt a 4gate es szart 45646 maraudert csinálok akkor se fogom meg,hellionnal minden szarral próbálkozok protoss egy gyalázat most... ghostal is mentem már az se ér semmit egyszerûen 20 szor akkora sereggel jönnek rám ugyan annyi idõ alatt és nem értem ,hogy mert egyfolytában gyártok és még a fejlesztést se viszem túlzásba:@

Fpocok
"whitera vs demuslim épp"

Rage47
mihez?
Fpocok
Valaki adjon linket... pls.

antgecc
Még egy ekkora elbaszott fajt, mint a zerg.... hát agyam eldobom... hogy nem látja a Blizzard, hogy itt vmit nagyon tennie kéne???

Protoss szintén, de nem akarom elölrõl kezdeni, csak ki kell adnom magamból....

when cheese fails legújabb epizódja? 😄
pedig nem volt rossz trükk

lolSL
whitera vs demuslim épp