StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Ezt valahogy nem tudom elhinni, hogy ennyire eltávolodott egymástól a t és a p. "Bár az az amulett" 😄

Aradebil2
trükközve se rakja ki😞 koreai stat

Aradebil2
"A hülye is láthatja, hogy itt vmi nagyon el van baszva TOSS részrõl. De hogy a Blizzard miért nem látja....
koreai stat:

unknown nick
Ez már mondjuk Ara szakterülete. 😊 Metagame. Skillesebb játékosok által képviselt metagamek mostanában sokszor kemény sentry+early exp nyitásra építenek. Kivétel erõsíti a szabályt, pl. nexus-cancel trükk. Ha egy zerg észreveszi a sentry buildet és kellõ odafigyeléssel muta techel, akkor simán átüti a tosst.

unknown nick
Az elmúlt GSL szezon valamelyik Code "S" meccsén, a vége fele az egyik zerg mutalinggel nyert Jungle Basin-on, amit leginkább zerg hátrány miatt vettek ki a map poolból. Minden megoldható csak kivitelezés és helyzet kérdése.

Jah bronzeban vagyok, mikor megvettem és folyamatosan játszottam silveres voltam de arra ,hogy expet verjek tökéletes a muta.De amúgy azt összességében írtam ,hogy nem sikerül idõben kihozni õket... hülyének meg ne nézzetek , ismerem a 4 gatet meg a többi ilyen szarságot is de általában azt csinálom ,hogy amilyen hamar tudok scoutolok és ha látom ,hogy azzal jön akkor próbálok lerakni spine crawlerbõl egy 3 -4 et azzal ha sikerül megúszni akkor már könnyebb dolgom van.

Fabio Capello
kuzsgyé OP protoss 😄

beírtam magam az sg-s listába, lehet lealázni vagy zerget tanítani 😄

Rage47
<#taps>
Fabio Capello
FÓRGÉT FÓRGÉT VANNA PUT ÁP MÁJ FÓRGÉT
EVRIBÁDI LUKIN FOR DÖ VÓRPIN VÓRPIN

😄

antgecc
Nem feltétlen. Nagyon sok bronzos még azt sem tudja mi az a warpgate.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
már a leghülyébb bronzos is 4gatezik és GG 😄
<#eplus2>
antgecc
Bronze-ban játszik, hibátlan oda a muta-ling. Egyébként még platinában is bejön néha.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ZVP-ben muta? GG
Most ,hogy át álltam terranról , zergre sokkal jobban tetszik a dolog de kúrva nehéz a protoss ellen bár egyre jobban megy , no meg a mutaliskeket nem mindig sikerül idõben kihoznom 😄 sokkal jobb zergként játszani, de az idõzítések nagyon nehezen jönnek ki.

Prince of Máté
Hát igen ez az egy faj ami nem tud ellene sokat csinálni, ha csak nem 5 dronnal indítod a mineral szedést és a 6ikkal scoutolsz

olyan jó 2 v 2be két zerg ellen dupla 7 pool al jönnek ellenem kb kizárt hogy kivédjem zergel...

holy84
Antinak az a baja hogy még nem ért le ez a statisztika az alacsonyabb ligákba 😄 😄 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Aradebil2
mi a gondod az utolsó 2 havi adatokkal?

antgecc
Ez így pont jó.

Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne.
Ha egyszer aktiváltam egy cheat kódot a játékban, onnnantól már semmiféleképpen nem kapok archimentet? Valamit ír angolul, de nem értem. Légyszi segítsetek, ez így nagyon nem jó.

antgecc
A hülye is láthatja, hogy itt vmi nagyon el van baszva zerg részrõl. De hogy a Blizzard miért nem látja....

pont most akartam beírni én is
boxer helyében simán ragequiteltem volna a 3 burrow baneling után 😊

How much can you take,before you snap?

Boxer vs Zenio - Zenio micsoda zerg játékot mutatott! 😊 A banelingek leásása a megfelelõ pozícióba... huhh.

Mousmana vs iDrA

http://www.teamliquid.net/video/streams/NASL.tv
Elõbb iDrA ment, most Sen vs PainUser

néztem a huk channelt hát alázták szegényt keményen😄

antgecc
Nem rossz, de maradok a BlizzTV-nél.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Renjike
BONTATLANUL

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
Jatekaim.hu-n pesten árulnak 7500 ért

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

kössz

Hegi90
tesco, cora

sc 23 van most valahol 10 k ért ha valaki tud írja meg légyszi.

Aradebil2
term elírás,tvz-re gondoltam😄

antgecc
Érthetõ, jó példa, köszi.

Már csak azt nem értem, hogy PvZ-ben hogy használtak marinet? <#idiota>

Aradebil2
vagy most eszembe jutott egy jobb példa: marine használata pvz-ben,miután marineking marineokkal vert linget,blinget,rocsot,mutát mindenki elkezdte õket használni,pedig elõtte eszükbe sem jutott volna.
vagy magicbox megjelenése és a mech terran uralom vége...ezeket az újdonságokat nem peccsek/nerfek/buffok hozták,hanem maga a "metagame".remélem érthetõ voltam😊

Aradebil2
"Metagaming is a broad term usually used to define any strategy, action or method used in a game which transcends a prescribed ruleset, uses external factors to affect the game, or goes beyond the supposed limits or environment set by the game. "
leegyszerûsítve minden olyan dolog,aminek közvetlenül semmi köze a játékhoz,mégis óriási befolyással van rá.pl. egy új build megjelenése,illetve emiatti új "mindset" megjelenése,egyszerûen máshogy állsz a gamehez,ha tudod pl. h most a reaper rush a menõ,máshogy ha bunker stb stb. de ez csak egy példa a sok ezerbõl😊

antgecc
Mijapicsa az a metagame?

Aradebil2
pedig mi másról lehetne szó,amikor peccs nélkül gyökeresen megváltozik egy matchup?mondhatnék akkor olyat is,h a zergek most kezdik kihasználni a 4es rócsréndzset,de az meg kamu lenne😊

Daell Drow
Minden alakatreszt es vegtagot megismerek, illetve a matricakat is(pl: gomtv). De a mellkasan a beka az mibol van?
unknown nick
Metagame, mindig ez a metagame, olyan misztikus szó ez. Túl általános válasz a kérdésre. 😊

Mi tényleges a magyarázat? Arra vagyok kíváncsi, abban a konkrét példában lent.

Hegi90

Senki nem gyalázta a terranokat az 5RR-el, egyszerûen csak volt EGYETLEN már-már allin, amivel a NEM SCOUTOLÓ barmokat le lehetett csapni.

Akinek csak egy pici esze is volt, az lerakott 1, azaz 1 db bunkert, benne egy, azaz 1 db marauderrel, vagy esetleg 1 marine-al mellé, és kicsit repairálta, ha jöttek a roachok. "gg".
RedDevilsza
Ennyi zergling rush után, nem csodálom hogy egyfolytában rage-el szegény

ÁH most néztem idra streamet szanaszét alázzák.

Aradebil2
pl. ha lennének rövidebb mapok lehetne ismét spine-al pusholni(ahhh,régi szép ladder idõk😊)

Aradebil2
metagame,ennyi...ugyanaz történt ami pl régi tvz-ben,amikor mindenki z szopott ladderen,és egyszercsak vki kitalálta az 5roach rusht és gyalázták a terrákat rövid mapokon(ladderrõl van szó természetesen)
itt is ez fog történni sztem,most fog jönni ismét egy t dominancia kb azonos mennyiségû z-vel és p-vel szvsz. T már nem fossa össze magát a 6gate-tõl,és még 1-2 ilyen Z build és pvz sem lesz ennyire "imba"...aztán majd tossok találnak ki új buildeket(várom újra a 2gatet,ha kijön új peccs.) és kezdõdik minden elölrõl😊

Hegi90
nálam jó. Amúgy meg ha nem tetszik a zene alatta, miért nem kapcsolod ki? Úgy se szokott beszélni.

Daell Drow
akad rendessen, meg mar megint tolja a hulye zeneket.