34554
-
#30507 melyik match up nem megy ? -
#30506 még jó, hogy negatívba nem mehetek, faszom
(igen, ezek mind ladder meccsek) -
#30505 ugyvan :D -
#30504 vagyis 0:2-ről 3:2-re. :D
nem mindegy -
#30503 idra igl champion 2:0rol 3:2re verte kiwikaki-t -
#30502 Ma 1 éve, hogy megjelent ez a csodás játék :D
És ma pont 1 éve:
-
#30501 Ma 1 , hogy megjelent ez a csodás játék :D
és ma pont 1 éve OP a marauder, és még az is marad jóideig :D -
#30500 ZvZ final GSL-ben,mehet a sírás -
#30499 Nyílván nem, ahogyan egy repülő factory sem lesz unit. -
#30498 Már értelme volt megnézni! :D -
#30497 hmm.. szégyen vagy nem, idáig abban a tudatban voltam hogy ha a crawler uprootolva van megszűnik épületként létezni(->unit) -
#30496 LOL
-
#30495 én nem értek hozzá,de egyértelmű,h amikor bekapcsolva hagyom a torrentet,mindig órisái latencym lesz,mert éppen 1mb-vel töltök felfele o.O -
#30494 Nekem pont olyan tanyanetem van ahogy leírtad és valóban fogja a feltöltés a lefele jövő forgalmat. -
#30493 És a weboldalak is lassabban jönnek be jóval.Bár torrentletöltést még nem láttam,hogy fogná,de azt tom,ha le v feltöltök torrenttel alig jönnwek be a weboldalak,FTP.ről szedve meg rendesen megy minden még streamet is lehet nézni. -
#30492 Feltöltés fogja a letöltést..Tuti 100%...Mindig le kell állítani/tatni ha játszok,mert későn reagál a játék... -
#30491 Ha ez a szakmád !
És konkrét perp p2p kapcsolatról van szó.
És mondjuk van egy átlagos 5M/0,5M neted megy a torrent/blizz p2p letöltés/feltöltés :) .
Le is fel is, na most tudjuk hogy letölteni tudj torrentel/p2p néha van kommunikáció nem csak letöltés az viszont felfele sávon megy... és ha töltesz felfele maxon akkor erre nem jut sáv.. szépen sorba áll, viszont amig vár nem tölt le ezért ha alacsony sávszéllel valaki eszetlenül feltölt az lelassitja a letöltést, ha jól tudom. -
donatus13 #30490 Ez a szakmám internet szolgáltatónál dolgozom , mérget nem iszom rá de azért kiállok magam mellett , a kábeleseknél attól függ milyen, optikán ki lehet tolni nagyon nagy sebességeket probléma nélkül , micron még könnyebb de régi vezetékeken lehet gond igen de ma már kevés van olyanból ,csak tanyavilágokban van. -
#30489 ADSL-nél a korlátlan feltöltés meg tudja fogni a letöltést. -
#30488 Erre azért ne igyál mérget jó ! :D -
donatus13 #30487 Feltöltés nem lassít letöltés :)) -
#30486 csak nem kell fölösleges nyáladzó posztokat írni, főleg úgy, hogy először írsz ide (szépen bemutattad magad). Helyette google, vagy bepipálod a p2p-t.
Ennyi. -
Renátó1985 #30485 Ja, de érted a wow-ot meg tudom rendesen frissíteni p2p nélkül, azért is úgy csinálom mert ellenkező esetben én is tölteném felfele akkor még kevesebbel jönne, mind1 nem akartam a kedvenceteket leszólni ,csak ugye felnyomta a pumpát bennem, hogy trükköznöm kell. Egy állapotjelzővel akkor is megtisztelhettek volna a Blizzardék mert azt se lehet látni hány csomag van vissza. -
#30484 Persze !
Csak sokkal lassabban és csak szeleteket kapsz belőle, mivel sokan várnap rá ! ezért ajánlot a p2p kapcsolat !
A Játék amúgy meg UDP zik ! az fog menni rendesen !
De ha nem kapcsolod be p2p akkor bizony így és ilyen lassan fogsz patchelni !
türelem p2p access t terem vagy értelmetlen arcoskodó postokat :D !
-
Renátó1985 #30483 mármint a downloaderben van kikapcsolva, alapból a blizzard nem p2p kapcsolaton is küldi az update-eket ugyan úgy mint a wow-nál
-
#30482 akkor ne csodálkozz, ha nem megy a patchelés, zsenikém (de lehet még a multiplayer se fog menni rendesen :)) -
#30481 -
Renátó1985 #30480 amúgy is ki van kapcsolva a peer to peer kapcsolat zsenikém -
Renátó1985 #30479 -
#30478 internetszolgáltatód lehet hogy korlátozza a p2p letöltést. ilyen tanácstalan helyuetben kell a nyakadba venni a várost és beiratkozni egy számítástechnikai alapok tanfolyamra ahol megtanítanak googlet használni amin megtalálhatsz ilyen hasznos linkeket. -
Renátó1985 #30477 Ja igen van 2 guess pass 7 órás vagy 14 napos, ha valakit érdekel. -
Renátó1985 #30476 Hogy ennek mennyire igénytelen frissítése van. Most tényleg ilyen 15 megás fájlokat szed egyesével vagy valamit nem állítottam be? Ráadásul indokolatlanul 5-10 percekre leáll a letöltés. 45 perce várok és még nem indult el a játék. Miért nem lehet egy nagy fáljban feltenni legalább látnám mennyit kell még leszednie :( olyanokat csinál, hogy vissza van 2 mega és csak áll feladatkezelőben kilövöm a blizzard downloadert és akkor megindul. LoL ez mi ez :S
Ha ennyit szivat egy szaros telepítő a játék biztosan jó lesz. -
#30475 nem mapokra,hanem régen láttam videón ilyen resident evil szerű játékmódot vagy hasonló ilyesmire gondolok -
#30474 akkor mihez van ez a magyarosítás?? -
#30473 mod = ?
van egy párezer custom map/game ha arra gondolsz -
#30472 és valami értékelhető mod kijött már? -
#30471 single playerhez nincs még magyarítás ne is vesződj vele -
#30470 igen azt leszedtem de ezt írja az oldal meg megszűnt -
#30469 http://magyaritasok.hu/downloads/details/1353/starcraft_2 ? -
#30468 Hali a magyarosítást honnan lehetne letölteni mert letöltöttem de azt írja frissítsem de a oldal megszűnt