34554
  • holy84
    melyik match up nem megy ?
  • Hegi90
    még jó, hogy negatívba nem mehetek, faszom

(igen, ezek mind ladder meccsek)
  • ToCsEk
    ugyvan :D
  • Hegi90
    vagyis 0:2-ről 3:2-re. :D
    nem mindegy
  • ToCsEk
    idra igl champion 2:0rol 3:2re verte kiwikaki-t
  • holy84
    Ma 1 éve, hogy megjelent ez a csodás játék :D
    És ma pont 1 éve:
  • Prince of Máté
    Ma 1 , hogy megjelent ez a csodás játék :D
    és ma pont 1 éve OP a marauder, és még az is marad jóideig :D
  • Aradebil2
    ZvZ final GSL-ben,mehet a sírás
  • RedDevilsza
    Nyílván nem, ahogyan egy repülő factory sem lesz unit.
  • Fpocok
    Már értelme volt megnézni! :D
  • TurboX
    hmm.. szégyen vagy nem, idáig abban a tudatban voltam hogy ha a crawler uprootolva van megszűnik épületként létezni(->unit)
  • Fpocok
    LOL
  • Aradebil2
    én nem értek hozzá,de egyértelmű,h amikor bekapcsolva hagyom a torrentet,mindig órisái latencym lesz,mert éppen 1mb-vel töltök felfele o.O
  • Muki100
    Nekem pont olyan tanyanetem van ahogy leírtad és valóban fogja a feltöltés a lefele jövő forgalmat.
  • berlinboy6329
    És a weboldalak is lassabban jönnek be jóval.Bár torrentletöltést még nem láttam,hogy fogná,de azt tom,ha le v feltöltök torrenttel alig jönnwek be a weboldalak,FTP.ről szedve meg rendesen megy minden még streamet is lehet nézni.
  • berlinboy6329
    Feltöltés fogja a letöltést..Tuti 100%...Mindig le kell állítani/tatni ha játszok,mert későn reagál a játék...
  • holy84
    Ha ez a szakmád !
    És konkrét perp p2p kapcsolatról van szó.
    És mondjuk van egy átlagos 5M/0,5M neted megy a torrent/blizz p2p letöltés/feltöltés :) .
    Le is fel is, na most tudjuk hogy letölteni tudj torrentel/p2p néha van kommunikáció nem csak letöltés az viszont felfele sávon megy... és ha töltesz felfele maxon akkor erre nem jut sáv.. szépen sorba áll, viszont amig vár nem tölt le ezért ha alacsony sávszéllel valaki eszetlenül feltölt az lelassitja a letöltést, ha jól tudom.
  • donatus13
    Ez a szakmám internet szolgáltatónál dolgozom , mérget nem iszom rá de azért kiállok magam mellett , a kábeleseknél attól függ milyen, optikán ki lehet tolni nagyon nagy sebességeket probléma nélkül , micron még könnyebb de régi vezetékeken lehet gond igen de ma már kevés van olyanból ,csak tanyavilágokban van.
  • Muki100
    ADSL-nél a korlátlan feltöltés meg tudja fogni a letöltést.
  • holy84
    Erre azért ne igyál mérget jó ! :D
  • donatus13
    Feltöltés nem lassít letöltés :))
  • Hegi90
    csak nem kell fölösleges nyáladzó posztokat írni, főleg úgy, hogy először írsz ide (szépen bemutattad magad). Helyette google, vagy bepipálod a p2p-t.
    Ennyi.
  • Renátó1985
    Ja, de érted a wow-ot meg tudom rendesen frissíteni p2p nélkül, azért is úgy csinálom mert ellenkező esetben én is tölteném felfele akkor még kevesebbel jönne, mind1 nem akartam a kedvenceteket leszólni ,csak ugye felnyomta a pumpát bennem, hogy trükköznöm kell. Egy állapotjelzővel akkor is megtisztelhettek volna a Blizzardék mert azt se lehet látni hány csomag van vissza.
  • holy84
    Persze !
    Csak sokkal lassabban és csak szeleteket kapsz belőle, mivel sokan várnap rá ! ezért ajánlot a p2p kapcsolat !
    A Játék amúgy meg UDP zik ! az fog menni rendesen !
    De ha nem kapcsolod be p2p akkor bizony így és ilyen lassan fogsz patchelni !
    türelem p2p access t terem vagy értelmetlen arcoskodó postokat :D !
  • Renátó1985
    mármint a downloaderben van kikapcsolva, alapból a blizzard nem p2p kapcsolaton is küldi az update-eket ugyan úgy mint a wow-nál
  • Hegi90
    akkor ne csodálkozz, ha nem megy a patchelés, zsenikém (de lehet még a multiplayer se fog menni rendesen :))
  • Hegi90
  • Renátó1985
    amúgy is ki van kapcsolva a peer to peer kapcsolat zsenikém
  • Renátó1985
  • FSpofon
    internetszolgáltatód lehet hogy korlátozza a p2p letöltést. ilyen tanácstalan helyuetben kell a nyakadba venni a várost és beiratkozni egy számítástechnikai alapok tanfolyamra ahol megtanítanak googlet használni amin megtalálhatsz ilyen hasznos linkeket.
  • Renátó1985
    Ja igen van 2 guess pass 7 órás vagy 14 napos, ha valakit érdekel.
  • Renátó1985
    Hogy ennek mennyire igénytelen frissítése van. Most tényleg ilyen 15 megás fájlokat szed egyesével vagy valamit nem állítottam be? Ráadásul indokolatlanul 5-10 percekre leáll a letöltés. 45 perce várok és még nem indult el a játék. Miért nem lehet egy nagy fáljban feltenni legalább látnám mennyit kell még leszednie :( olyanokat csinál, hogy vissza van 2 mega és csak áll feladatkezelőben kilövöm a blizzard downloadert és akkor megindul. LoL ez mi ez :S
    Ha ennyit szivat egy szaros telepítő a játék biztosan jó lesz.
  • Tatyla
    nem mapokra,hanem régen láttam videón ilyen resident evil szerű játékmódot vagy hasonló ilyesmire gondolok
  • Soldiers
    akkor mihez van ez a magyarosítás??
  • FSpofon
    mod = ?
    van egy párezer custom map/game ha arra gondolsz
  • Tatyla
    és valami értékelhető mod kijött már?
  • FSpofon
    single playerhez nincs még magyarítás ne is vesződj vele
  • Soldiers
    igen azt leszedtem de ezt írja az oldal meg megszűnt
  • SzirmosSzisza
    http://magyaritasok.hu/downloads/details/1353/starcraft_2 ?
  • Soldiers
    Hali a magyarosítást honnan lehetne letölteni mert letöltöttem de azt írja frissítsem de a oldal megszűnt