Tesztelték az újraélesztett spanyolnáthát

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
kérdés kit (melyik népcsoportot) akarnak majd kiírtani a vírussal
Molnibalage
Azért szerintem többet értenek hozzá, mint te. Az ilyen húgyagyú emberek miatt van az, hogy ma nem kell féned a kolerától, pestistõl és még sok más betegségtõl. Gratulálok az okos hozzászóláshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Továbbá: az egész világon népbetegséggé kezd válni az ALLERGIA. Ez már régóta gyanús, túl gyorsan terjed, és túl változatos anyagokra fogják rá a kiváltó okot.

Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy az allergia gyors terjedését is az immunrendszer NEM LÁTVÁNYOS mértékben felpiszkáló virusok okozzák. Ahogy mostanában az orvosi kutatások állnak, meg ahogyan a többi társadalmi probléma magára vonja az emberek figyelmét, asszem senkinek se tûnne fel egy egy nem feltûnõ és nem gyors megbetegedést okozó virus gyors terjedése.
A kutatási irány viszont érdekes, mégha a cikkben vázolt kisérletnek veszélyei is lehetnek.

Hallottam már hasonló virusról. Évekkel ezelõtt valamelyik ismeretterjesztõ adón a hantavirusról kanyarintottak e órás (igen érdekes) mûsort. Az alapján úgy tûnik, hogy pontosan ugyanaz a hatása, mint ennek a szupernáthának.

Továbbgondolkodva a KÖVETKEZÕ SÖTÉT SEJTÉS igyekszik elõ bennem:

Ezek a virusok extrém mértékben izgatják fel az immunrendszert a szervezet saját sejtjei ellen. De mi a helyzet más virusokkal? Ezen már régóta töprengek. Olyan virusokra gondolok, amelyek csak kissé piszkálják fel az immunrendszert. Csak annyira, hogy a megtámadott ember nem pusztul bele gyorsan, LÁTVÁNYOS tünetek közepette, hanem lassú betegség kezdi rágni: hol itt gyullad be valamije, hol ott. Egyre gyakrabban, évek-évtizedek alatt súlyosodva. Hol egy derékhúzódás, hol egy térd-dagadás, aztán egy vállfájás...

Elõször csak komolyabb terhelés hatására jönnek ezek az izom- in- izület gyulladások, elõször még gyorsan elmúlnak. Aztán az évek haladtával egyre kisebb fizikai terhelésre elõjönnek, és egyre makacsabbak lesznek.

Az orvosok pedig leszarják. "Megöregedtél b***mmeg!"
Ez egyre nagyobb társadalmi probléma. Vajon ki tudnak-e vizsgálni ilyet? Van valahol olyan orvos aki foglalkozik ezzel a témával?
mrzed001
És ami nem tünt el teljesen (vagy a forrása nem tünt el teljesen, merthogy egy mutáció ugyebár meg is ismétlõdhet), az bizony újra felütheti a fejét

Persze egyszerûbb az IQ_Lite struccpolitika, aztán meg sírnak a halott milliárdok hozzátartozói, hogy miafaxért nem volt még egy ilyen régi vírusra ellenszer <#wilting>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

sz4bolcs
Ezek szerint mégsem nagyon tûnt el, ha újra tudták alkotni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kik a terroristák? Ez nézõpont kérdése...
"kanadai Közegészségügyi Hivatal 4-es biztonsági szintû laboratóriumában "

Állatok!!! Barmok!!! Ennyire hülye hogy lehet ember? Miféle biztonság? Annyi esze nincs mint egy földigilisztának aki ezt csinálta! Húgyagyú eszetlenek!
bazki, lekéstem a "mivan ha a terroristák kezére jut" szovegel 😞

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Hogy lehetnek ilyen barom emberek? Ezek rosszabbak mint a terroristák.
Megvan a terroristák új célpontja.......
Frosty01
úristen... még csak az hiányzik hogy megint világjárvány legyen belõle
szerintem is felelõtlenség újraalkotni egy halálos dolgot, ami már egyszer eltünt a földrõl hálaistennek.
// emlékeztet az Alien filmekre nagyon... 😛//

practitioner of the forbidden arts of death

← ElőzőOldal 3 / 3