112
-
W B #32 a feketepiacon tuti van ellenszer -
tpeterr #31 lehet hogy az ellenszeren dolgozik :-D -
lee56 #30 De hisz az eddig se nagyon ment neki ;) -
Hol van Epikorusz? O nem szol hozza semmi okosat sem?:) -
szted mi a rákot csinálnak? mert te egyből megoldod a komoly problémákat anélkül, hogy körbejánád és megértenéd mi a baj? -
Prof William #27 Hatásosabb lenne acím így hogy...
Tesztelték az újraélesztett spanyolnáthát eddig 30 000 halott. -
UnnameD #26 Most majd ezzel fenyegetik a többi országot? Mert ha már előveszik, első lenne talán egy ellenszérum fejlesztése, nem az, hogy milyen gyorsan döglenek ki tőle az állatok. -
Azért azzal is le kéne állni a "modern orvoslás szart se tud, a régi a menő"
azöveggel, mert NEM EZ NÖVELTE MEG AZ ÁLTALÁNOS ÉLETSZÍNVONALAT ÉS ÉLETTARTAMOT! -
Nagyon tetszett az elmélet. Valószínű egyébként ugy leszarják mint hogy most globális felmelegedés van.Magasabb körökben senkit sem érdekel mert a pénz a lényeg.Egyébként is jobb a kormánynak ha hamarabb döglünk meg.Képzeld el hogy finanszírozná a kormány a nyugdíjat, ha emelkedne az átlagéletkor.
Mondjuk majd 70éves kor lesz a nyugdíjkorhatár, nem is rossz mi? A szalagon fogunk meghalni.
Persze az jobb megoldás lenne ha az ország pénze nem pár ember kezében landolna.De a gazt nem lehet kigyomlálni, ha nem te vagy a főnök.
-
Allergiából a fejlett "nyugati" orvoslás még soha nem gyógyított ki senkit és nem is fog!!!
Bizonyos népi v ősi gyógymódokról viszont hallani ezt-azt.. amit természetesen minden doktor képtelenségnek tart. -
Nem vetekszik, OLYAN. Annyira védettek, mint a hidegháborúban a Szovjetúnióban voltak a rakétasilók. -
Na azért nem kell ennyire betojni, hogy jajj erre is rádobnak egy repülőt.. a 4-es biztosnági szint kb egy erősen védett katonai objektum védelmi szintjével vetekszik... -
W B #20 Egy kérdést nem tisztáztak magukban:
Ha itt van ez a halálos vírus és ha kikerül a környezetbe, több millió ember halálát okazhatja. -
halgatyó #19 Az, hogy az allergiát a sok "szemét" okozza, tipikus okoskodás. Engem azért zavar, mert túlságosan egyhangúan nyomják az agyunkba, és erre hivatkozva egy sor ge**séget erőszakolnak ránk már pár évtizede, amelyek egy fikarcnyit se segítenek a problémán.
Engem az zavar, hogy az alternatív lehetőségeket meg se vizsgálják. Persze ha kiderülne hogy tényleg lassú-csendes virus okozza, arra hivatkozva nem lehetne tovább hülyíteni minket, és tovább redukálni az életminőségünket.
"ami gyorsan terjed az akut is kell hogy legyen"
Értem, hogy mire gondolsz. A virus csak az élő szervezetben tud szaporodni, és a továbbfertőzés akkor valószínű, ha már elég sok virus van. Ezért a mondatodat így pontosítanám: ami gyorsan terjed, annak gyorsan kell szaporodnia, erős fertőzőképességgel kell rendelkeznie (kis számú virus is tudjon fertőzni, szélsőséges helyzetben egyetlen darab), és igen életképesnek kell lennie környezeti körülmények között.
Ha a virus által okozott tünetek nem túl jellemzőek, alig észrevehetőek, akkor a megfertőződés időpontját nem nagyon lehet utólag megállapítani. Lehet hogy évekkel azelőtt történt.
-
tntcoder #18 Azért lenne az furcsa, mert az allergiából nem lehet kigyógyulni...
Nem vagyok orvos, de ezzel azért vitatkoznék, mert több embert ismerek, akiknél egy korai erőteljes allergia (szinte) teljesen eltűnt. De ez lehet, hogy nem gyógyulást jelent, hanem csak a szervezet reagál másként az allergénekre.
Persze ennek ellenkezője is igaz, vagyis vannak akiknél először 30-40 éves korban (vagy még később) jelentekznek az allergiás tünetek.
-
AranyKéz #17 Azért kíváncsi vagyok hogy azok akik ettől kiborulnak hogy úristen milyen veszélyes, mit szólnának az olyan helyekhez ahol az emberek fetrengenek a mocsokban.
-
kev #16 Virulógiai szempontból biztosan érdekes, emberi szempontból hiba volt, egy ilyen "szörnyeteget" feltámasztani.
-
halgatyó #15 Az, hogy ki lehet-e gyógyulni vagy sem, szerintem nem befolyásolja az általam felvetett lassú és csendes virus hipotézist -
sgbo #14 allergiát a sok "szemét", és a túlzott tisztaságmánia, meg gyógyszerhasználat okozza.
És vannak lassan ható kórokozók (pl ugye szifilisz) ami évtizedek múlva okoz bajokat, szóval nem egy extrém dolog. De ami gyorsan terjed az akut is kell hogy legyen (ugyanis ha nem szaporodik el gyorsan a szervezetben(ami mindenképpen jár akut tünetekkel), akkor nem tud gyorsan fertőzni, magyarul nem terjedhet gyorsan.... -
Azért lenne az furcsa, mert az allergiából nem lehet kigyógyulni, akkor tehát szép lassan kb. az emberiség kb. 90%-ának allergiásnak kéne lennie.... -
kérdés kit (melyik népcsoportot) akarnak majd kiírtani a vírussal -
Azért szerintem többet értenek hozzá, mint te. Az ilyen húgyagyú emberek miatt van az, hogy ma nem kell féned a kolerától, pestistől és még sok más betegségtől. Gratulálok az okos hozzászóláshoz. -
halgatyó #10 Továbbá: az egész világon népbetegséggé kezd válni az ALLERGIA. Ez már régóta gyanús, túl gyorsan terjed, és túl változatos anyagokra fogják rá a kiváltó okot.
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy az allergia gyors terjedését is az immunrendszer NEM LÁTVÁNYOS mértékben felpiszkáló virusok okozzák. Ahogy mostanában az orvosi kutatások állnak, meg ahogyan a többi társadalmi probléma magára vonja az emberek figyelmét, asszem senkinek se tűnne fel egy egy nem feltűnő és nem gyors megbetegedést okozó virus gyors terjedése. -
halgatyó #9 A kutatási irány viszont érdekes, mégha a cikkben vázolt kisérletnek veszélyei is lehetnek.
Hallottam már hasonló virusról. Évekkel ezelőtt valamelyik ismeretterjesztő adón a hantavirusról kanyarintottak e órás (igen érdekes) műsort. Az alapján úgy tűnik, hogy pontosan ugyanaz a hatása, mint ennek a szupernáthának.
Továbbgondolkodva a KÖVETKEZŐ SÖTÉT SEJTÉS igyekszik elő bennem:
Ezek a virusok extrém mértékben izgatják fel az immunrendszert a szervezet saját sejtjei ellen. De mi a helyzet más virusokkal? Ezen már régóta töprengek. Olyan virusokra gondolok, amelyek csak kissé piszkálják fel az immunrendszert. Csak annyira, hogy a megtámadott ember nem pusztul bele gyorsan, LÁTVÁNYOS tünetek közepette, hanem lassú betegség kezdi rágni: hol itt gyullad be valamije, hol ott. Egyre gyakrabban, évek-évtizedek alatt súlyosodva. Hol egy derékhúzódás, hol egy térd-dagadás, aztán egy vállfájás...
Először csak komolyabb terhelés hatására jönnek ezek az izom- in- izület gyulladások, először még gyorsan elmúlnak. Aztán az évek haladtával egyre kisebb fizikai terhelésre előjönnek, és egyre makacsabbak lesznek.
Az orvosok pedig leszarják. "Megöregedtél b***mmeg!"
Ez egyre nagyobb társadalmi probléma. Vajon ki tudnak-e vizsgálni ilyet? Van valahol olyan orvos aki foglalkozik ezzel a témával? -
És ami nem tünt el teljesen (vagy a forrása nem tünt el teljesen, merthogy egy mutáció ugyebár meg is ismétlődhet), az bizony újra felütheti a fejét
Persze egyszerűbb az IQ_Lite struccpolitika, aztán meg sírnak a halott milliárdok hozzátartozói, hogy miafaxért nem volt még egy ilyen régi vírusra ellenszer -
Ezek szerint mégsem nagyon tűnt el, ha újra tudták alkotni. -
Ajnasz #6 Kik a terroristák? Ez nézőpont kérdése... -
babajaga #5 "kanadai Közegészségügyi Hivatal 4-es biztonsági szintű laboratóriumában "
Állatok!!! Barmok!!! Ennyire hülye hogy lehet ember? Miféle biztonság? Annyi esze nincs mint egy földigilisztának aki ezt csinálta! Húgyagyú eszetlenek! -
Marchus #4 bazki, lekéstem a "mivan ha a terroristák kezére jut" szovegel :( -
babajaga #3 Hogy lehetnek ilyen barom emberek? Ezek rosszabbak mint a terroristák. -
Viet #2 Megvan a terroristák új célpontja.......
-
úristen... még csak az hiányzik hogy megint világjárvány legyen belőle
szerintem is felelőtlenség újraalkotni egy halálos dolgot, ami már egyszer eltünt a földről hálaistennek.
// emlékeztet az Alien filmekre nagyon... :P//