Részeg csajok gázosak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
létezik még olyan ember, aki nem erõszakolta magára az italt
egyébként én is csak egyféle italt tudok meginni, pedig mér sohat kóstoltam, ami kizárólag a Bélíz
[/spam]™
thread over
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Én se vagyok oda a piáért, kb 3 havonta megiszok egy üveg sört, de nem zavar ha valaki iszik, õ úgy érzi jól magát, én pia nélkül is jól tudom érezni magam.
Ez nálam valami téves hozzáállás lehet? 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most sem hiányzik, de ha kedvem lesz, veszek egy pár sört.
(?)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha meg nem botrányos, olyan a hangulat, ott vannak az ismerõsei, akik ha kell vigyáznak rá, hát istenem...😄 ***
(aki meg akarja, az ittasan is tud vigyázni magára)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Jahm, gondoljak bele, hogy milyen gyerekem lehet egy olyan pasitól, aki minden héten hányásig issza magát. Ugyanaz. 50-50%, kérem ne mentegetõzzenek a férfiak. Nekik is ugyanúgy "nem szabad".
[/spam]™
Az alkoholizmus egy betegség, kezdjük ott.
Aki nem alkoholista, csak azért iszik, hogy bevágódjon valakinél, akár haveroknál (biztos sok ilyen van), az eleve nem laza.
Akinek meg muszáj innia, mert anélkül nem tud élni, ott komoly problémák vannak. Nem mondom, hogy ezektõl az emberektõl el kell fordulni, de azért adni alájuk a lovat nagy hiba.
Az teljesen más dolog, ha valaki az összejövetel elején megiszik valamit, azt még nem nevezem piálásnak. Azért antialkoholistának sem kell lenni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Fõleg ha nagyon kell 1 cigi ugye 😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lásd át a folyamatot. Ha Neked egy cigiért megtette, lehet, hogy egy nappal elõtte egy piáért valami egész mást tett, vagy egy doboz cigiért egy kamionnyi ukrán menekültet boldogított, bizony, keményen meg kell válogatni, mibe nyúl bele az ember...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Hát sokmindennek mondhatóak, csak lazának nem.
Az ilyeneket se azért fogják elvenni feleségül, mert jól fõznek...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Azzal találkozni nem fogok, mert? Mert az olyan nem jár bulikba? Erre gondolsz? Így móka, mert én sem, szóval már nem is csak 50%, hogy nem találkozom olyannal, hanem 100. 😊)
Ha meg buliban találom magam, akkor sem fogok ott úgy ismerkedni. 😊
[/spam]™
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"