Részeg csajok gázosak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ez az én véleményem, utálom az alkoholt és ha találok egy pasik, aki helyes, aranyos, rendes kedves, tetszik, tetszem neki.. akkor tuti h iszik/bulizós
de nyilván csak az én igényem olyan magas, hogy egyszerûen olyan pasit szeretnék, aki EGYÁTALÁN nem iszik (pusztán azt várom el, amit én is nyújtok) - ezért vagyok egyedül
[/spam]™
én már igen és kössz de kihagynám az újabb találkozást
amúgy is bepofátlankodnak a sorba mindenhol, nem még részegen, azt hiszik hogy részeg ribiként mindent megtehetnek
nekem jó tapasztalatom nem volt még, ha valakinek igen az meséljen
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
az egyik cimborám nagyon botrányos amikor iszik, mindig mindenkivel haverkodik (rendõrrel is), ugyanakkor a lány ismerõseim nagyon nyugodtak,ha italosak
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
láttam már ellenpéldát 😊
jó, abban egyetérthetünk hogy mindkettõ szánalmas, de aki nem bírja ne igyon, és egy lány már egy sörtõl is fejreállhat ráadásul elveszti az alkoholtól nõiességét
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Szerintem egy ittas/részeg pasi is ugyanolyan taszító, mint egy nõ, ugyanúgy szánalmas tud lenni mind a kettõ. Számomra nincs nem-beli különbség az alkoholnál sem.
Esetleg egy ittas nõt könnyebb elviselni egy társaságban, mert esetleg nem lesz úgy erõszakos, hogy szétverjen valakit.
[/spam]™
Én kb. ált.isk. hatodikban mentem azért buliba, hogy röhögjek a sok alkeszon... <#vigyor>#vigyor>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"The trees move. Do you not see it?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
(bár állítólag addig nem lesz teljes az egyenjogúság, amíg a nõk rá nem szoknak a fürdõnadrágra, de ez nem a témához tartozik.)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de zavar hogy még huszonéves csajoknál is surun elofordul a probléma, volt olyan hogy tetszett a csaj meg minden, de mégis hogyan kozelitsen egy elázott nohoz az ember?
ha tetszeni akar mondjuk nekem, akkor legyen jozan, mondjuk 1-2 sor belefér, de narancsos vodka víz helyett az már sok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hadd igyanak! 😄
Buli vaaan! 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A lányok általában bizonyos fiú miatt isszák le magukat, "be akarnak vágódni" nála, lazának akarnak tûnni tõle.
Ha megnézed, ez fiúnál is így van, ott van a buliban az a helyes csaj, csak valahogy nem merem megszólítani... iszok egyet, bátorítónak, még egyet, kísérõnek, meg még egyet, ráadásnak, és egy negyediket, csak úgy. Aztán odamegyek és "szia" helyett "broáf" jön ki a torkomon, mert nem is bírom annyira az alkoholt.
Summa summarum, szerintem a "csajok" szót nyugodtan elhagyhattad volna a topic címébõl.
minden bulin tajt részeg fexik csúszik a padlón és szerelmes vkibe..
ha 7kor kezdõdik a buli 8kor már KO..
másnap azt sem tudja h hol volt..
ha jólérzi magát akkor érezze..csak engem hagyjon ki a rókafarmról 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azt hiszik hogy attól lesznek valakik egy koncerten vagy házibuliban ha leisszák magukat,
megértem hogy nehéz volt a hetük, de... egy fiú megteheti egy lány csak beégeti magát
ne hidd hogy kedvesek lesznek a piától, éppen ellenkezõleg, önzõbbek mint józanul, másrészrõl használhatatlanok is
szóval csak negatívumot tudok felsorolni
kiváncsi vagyok nektek mi a véleményetek, storyk is jöhetnek