Részeg csajok gázosak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg nem járok bárokba és nem szólítok le idegen nõket!
De ha mégis, akkor sem dicsekednék SG-s pályafutásommal, mivel a szõkék úgysem értenék, a barnák/feketék/vörösek meg nem hülyék! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
www.kretens.atw.hu
de ismerek olyan 18 év körüli csajt aki megiszik 3 vodkanarancsot aztán vigyorog, meg kicsit dülöngél,de tök aranyos 😄 az ilyennel semmi gáz nincs neki is joga van piálni ha akar.
az meg hogy valaki a saját hányásában fetreng... hát nem tom én eddig akármennyire be voltam baszva, valamilyen szinten mindig tudtam vigyázni magamra, lehet másnap nem emlékeztem egy-két dologra, de sose volt olyan hogy lehámnytam volna magamat, vagy betörött orral ébredtem volna fel. de ez is emberfüggõ, valaki kevésbé bírja és ham,ar az asztal alá issza magát,de ezért nem kell lenézni senkit, kész õ ilyen ez van, mindenki így kezdi de ha sokat jár el hétvégente bebaszni a haverokkal egyre jobban megeddzõdik.Azért hogy ki hogy viselkedik részegen senkit nem lehet elitélni,én is ismerek embert aki józanul a legnormálisabbak közé tartozik részegen + kötekedik. ellentétbe a sok sznob antialkoholistával akik "intelligensek" és mindig józanok. De ettõl függetlenül mégis kurva bunkók,mert lenézik azt aki jól akarja magát érezni, és egy húúdemûveétintelligens sznob bunkónál nincs rosszabb...
Your suffers will be legendary even in hell!
amugy te'mahoz vissza terve sztem nem gaz ha vaki nem iszik stb /Off de viszunt en pl eleg sok ismem fuvezik + cigizik es eleg gaz sztem mi ertelme ? leg altalaba a cigire azt modnjak semmi o_0 na akkor minek szivjak na mind + alkesz haverom is van par eleg idiotak majd meg latjak mienek lesznek kessobb 😄D en nem tartom magam nagy piasnak mert hetente 1x elmek vahova inni es akkorsem szoktam bebaszni (altalaba)
Fiuknal a helyzet hasonlo. En speciel mikor otthon vagyok minden heten iszok/berugok a haverjaimmal, de mertekkel. Tehat nem faltol falig tamolygunk, osszetorunk mindent, csak rohogunk mindenen es minden buliban benne vagyunk. Hanyasig eddig 2x-3x ittam csak. De abbol egy nem er, mert csak 1 sort ittam es azt hanytam ki vmiert😊
En speciel jozanul nem tudok tancolni. Valahogy nem erzem a ritmust😊 reszegen sem, de akkor legalabb mar nem erdekel. Es ha nem ittam volna, akkor nem mentem volna be tancolni, bepunnyadtam volna, es ismet csak egy szar este lett volna. Marmint ha discoban vagyunk, ott nekem be kell. Ilyen beulos helyen azert nem "kotelezo".
Alkoholista sem vagyok, hisz 100 napig nem iszok altalaban, aztan otthon 1 honapig szenne bulizom es ebbol kovetkezve iszom magam, aztan 100 napig megint semmi. Bar most epp 100 napban vagyok es sort kortyolgatok, de majd tulelem...
Szoval a pia jo...
Annak semmi köze a lerészegedéshez.
Ahogy mondtam, én is szoktam alkoholos italokat inni, de mértékkel, kultúráltan.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
2 üveg whiskey, az már talán az lenne 😊
amúgy én is úgy vagyok vele, hogy alkalmanként iszom azt ami jól esik, persze azért is hogy kicsit feldobódjak, és kilépjek a szürke hétköznapokból, valakinek megy ez alkohol nélkül is, nálam annyira nem megy, de egy kevéstõl is már új ember leszek szinte 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A gyúrás meg most nem ennek a topiknak a témája, de én azt becsülendõ dolognak tartom, ha valaki karban tartja a testét, ráadásul ez a sport komoly fegyelmet is igényel.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Mint zsák a foltját.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nicsak ki beszél. Szerintem egy csajnál ott kezdõdik a szánalom, ha elkezd hányni, meg azt se tudja hol van, addig semmi baj nincs a részeg pinákkal, de ha van is az se nagyon érdekel mert olyankor én is be vagyok baszva. Amúgy 14 évesen lehet hogy azért iszik valaki, hogy keménynek tûnjön, de elhihetitek, hogy én 20 évesen nem ezért iszok és nem is azért, mert alkohol függõ lennék. Egyszerûen szeretek bebaszni és kész. És ha én nem nézem le azokat akik nem isznak, akkor õk se nézzék le azt aki be mer baszni vagy ne járjanak szórakozni.
Amúgy csak azok szemébe járatják le magukat az ilyen csajok akik nem isznak. Nekem pl soha eszembe se jutott, hogy szánakozva nézzek egy full részeg csajra, kivéve ha 14-15 körüli. Aki szokott inni az mosolyog rajta egy jót vagy oda megy segíteni. Egyáltalán milyen jogon alkottok véleményt olyan csajokról akiket 1-2szer láttatok részegen de nem is ismertek. Lehet, hogy józanúl sokkal normálisabb ember, mint 1-2 itteni besavanyodott fórumozó.
Azt én se tagadom, hogy vannak olyan csajok akik tényleg csak játszák az eszüket részegen, meg bunkók, stb. De ez nem a piától van.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A normális nekik unalmas, utánna meg csodálkoznak hogy egy tapló a fa**ijuk és nem értik miért boldogtalanok. Na ezek meg is érdemlik.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tipikus jófiú vagyok és ugye a jányok annyira nem komálják a jófiúkat (bármit is álítanak amúgy), mer rossznak lenni mindig érdekesebb(nek tûnik elsõre). AZAZ beszélgetni, haverkodni, barátkozni, segíteni és óvni jó a magamfajta nekik, de azért inkább a tahótaplókal fexenek össze, mer az izgis. Evvan. Én már régen mexoktam. Amúgy sem azon múlik tetszik-e vagy sem, a tények tõlünk függetlenül tények maradnak.
egyébként taranov hozzászólásain megin lehidaltam. szal akkor lehet, hogy én vagyok a droid, vagy késõ van, vagy foghatom akármire, de te aszondod, hogy aki esetenként illuminált állapotba kerül, az beteg? alkesz? és csak laza akar lenni a "spanok" elõtt?:C váááázzz😄
volt már olyan, hogy te egyszer is elengedted magad úgy tényleg istenigazándiból? az összeülõs, vihorászós témák nem tartoznak ide^^
Ezt én is megtanultam, mint tanúlság és egyszer beszóltam ezt egy jó csajnak, aki ittasan nagyon rám akart mászni és ki is hagytam õt az életembõl, pedig ki tudja mi lett volna belõle... DEhát fõk az elvek! 😄
Ha jól néz ki a csaj, nem gond.
Ha pedig nem, akkor meg már úgyis mindegy 😊
De komolyan, õk is ugyanolyan emberek, miért ne ihatnának a lányok is? Ha jólesik neki... Persze elõfordul, hogy vki többet iszik, mint amennyit még tud kontrollálni, de ez van.
Szerintem a keménycuccos lányok (és srácok) a gázosak. Bár mondjuk azokkal még könnyebb bármire is jutni, mint a részegekkel 😊