186
TrackIR
-
#106 jah amit solt linkelt: link -
#105 nah nézegettem mik vannak, se kamerám, se semmim, igy hajlanék a trackIR felé, de hogy melyik csomagot? :D
lol :D annyi féle van. láttam a magyar bolt linkjét, hát nemtom még honnan rendeljem. :)
meg megnéztem amit Solt linkelt. :)
szóval a kérdés adott IR-hez kellene. annyira nincs is rá szükségem, de szerintem a feeling hatalmasat nőne vele, pláne ha lesz felvezető, levezető kör, meg ilyen apróságok. plusz biztos lesz majd vezetéskor is minimális előnye, és alapból sokkal élethűbbnek tűnik majd a cucc.
ti mit ajánlanátok? :) előre is thx. :) -
kfmboy #104 Magyarországon is beszerezhető forintért a cucc.
ITT érdemes szétnézni. -
Solt #103 Összeesküvés... brrrrr.... :D -
#102 Gyanúsnak gyanús, de a US-Mail küldte a mailt, hogy szálítanak nekem valamit :) -
#101 Na.Valaki belerúgott az erdélyi józsikába, hogy lesántult ..??Akkor most bicebócáskodik a jauzsika sauban. -
Solt #100 Hmmm... hát ez nem olasz... bár a sánta mónika gyanúúús! :D :D :D -
#99 "From:
WILLETT H CONSIDINE
CXC SIMULATIONS LLC
3301 OCEAN PARK BLVD
STE 209
SANTA MONICA CA 90405-3230"
:D -
Solt #98 Az is EU-n kívülről jött? Nem valami olasz oldalról rendelhető a G25SLI? :) -
#97 No igen, én 1x rendeltem, de akkor megúsztam :D a G25SLI-vel. -
Solt #96 Igen, csak USA-ból sanszos, hogy a megvámolják! :( -
#95 Ákcióról kaptam mélt :D
Hátha valakit érint.
TrackIR 4:PRO: $179.95 helyett $129.95
TrackClip PRO: $39.95 helyett $34.95
TrackClip Pro Bundle: $164.90 helyett $149.95 -
Solt #94 Mivel ez az EU-ból jön vám mentes! (legalább ennyi haszna volt a belépésnek! ) Az a végösszeg, amit rendelésnél látsz, nem jön rá semmi extra. Amikor leadtad a rendelést, akkor kapsz egy e-mailt...valami német oldal, ahol nyomon tudod követni, hogy a kicsikéddel mi történik és merre jár! :) Minden nap 17:00 után frissítik az oldalt... nekem a 3. munka nap reggelén csengetett a postás! ;) -
Streetwarrior #93 Solt hozzád az a kérdésem lenne, hogy megnéztem a helyet amit javasoltál. Végülis postával 157 euró lenne ~ 38-39 Ft. Erre jön még valamilyen költség (vám, áfa)? Fontos lenne a minél előbbi válasz, mert akkor már ma leadnám rendelést. -
Streetwarrior #92 Egészen pontosan melyik típusról beszélünk? Honnan rendelted? Garancia? Miért adod el? Mesélj. -
#91 igazad van, ezért adom 33-ért:O) -
#90 Ha bejon 35-bol ,akkor miert akarnak megvenni toled 38-ert,ha hasznalt nemfogsz erte 30-at se kapni! PEACE es reszemrol vege!!! -
#89 oké, csak nem mindegy hogy 38ezer helyett 28, vagy 17millió helyett 16...
érzed a különbséget... -
Solt #88 Nékem szemléltette egy számítógép alkatrész kereskedelemmel foglalkozó, lehúzáshoz tökéletesen értő cég egyik hű alkalmazottja, hogy mi a képlet. Ha veszel valamit bruttó 120.-forintért, akkor ahogy kibontod a következők alapján veszik vissza: Egyből mínusz áfa, tehát máris 100.-forintról indulunk, és mivel "használt" ezért csak a felét éri! Így ajánlanak fel gálásan egy 12000.-forintos memória modulért 5000.-forintot... Miután megkérdeztem tőle, hogy ebbe az 5000.-forintba bele fér-e, hogy még szemen is köpjön, ezek után még ő volt megsértődve! -
#87 :) -
#86 Nemtok mind1 ,hogy mennyit szemleltetesnek irtam vazze!! -
#85 Ha kihozol egy vadiúj bmw M3-at a szalonból 1 méter után bukja az értékének 20%-át. tehát legalább 4 milliót. -
#84 Ha kihozol 1 vadi uj bmw m3-at,1 misit mar buki,h 100 metert mentel vele sajnos! Ez van elkell fogadni,nemertem ,h ezt miert kell magyarazni mindig! :( -
Solt #83 Én sem... sok szerencsét! ;) -
#82 1 hetes...az azért nem annyira használt
amúgy igazad van, nem kötekedni akarok :O)ezért engedek majd az árból
üdv -
Solt #81 Csak ne feledd, hogy a tiéd használt... még akkor is, ha semmi baja! ;) -
#80 de annyira nem sürgős, meg majd énis engedek az árból még :O)
-
#79 28 ért sehol sem kapsz... -
#78 150 euro az 35ezer ft:O) -
Solt #77 Sajnos így igaz... -
#76 25-28 korul lenne realis kb! :) -
Solt #75 Virtuális pilóta ő is... segítenem kell! :) -
#74 En is tudom,de hadd kinlodjon! :) -
Solt #73 Csak már elég régóta árulja, és ilyen áron szerintem nem fog elkelni... :( -
#72 Ezzel mar elkestel,mert azvoltal! :) -
Solt #71 Nem szeretnék illetlen lenni, de drága! :( 150 Euro-ból itthon van 3 nap alatt! -
#70 Ide is írd meg, hátha van aki feladja a bütykölést :D -
#69 hali
van egy eladó tr4-esem
38ezer pénz
[email protected] -
Solt #68 Asszem újra meg kell tanulnom játszani! :))
IL-2-ben nagyon jó... FSX alatt meg botrányosan kurva jó! :)) -
#67 Armaban csak 2d-t (pitch+yaw) használok.
Egyedül szimekben hasznaom a 6 dofot.
Egyébként pedig neked kell kikísérletezned, hogy hogyan lesz jó.