1368
-
#1048 Helyes, én is. :P -
#1047 Na ezt nem tudtam:) Mind1,én így-úgyis rárakom a telót éjstakára mindih,aztán úgy töltöm. -
#1046 Ezt az aksit nem kell már formázni, hiába erőlködnek amikor veszed a készüléket. A szolgáltatók le vannak maradva pár évvel. -
#1045 Jobbra, *, balra, balra, *, balra, *
>>> Szolg. beállítások >>> Tötés KI!
Ilyenkor nem fogja szétbarmolni az akkist, az hogyha rádugjátok, másodpercekre, percekre az adatkábelre, mivel nem tölti a gépről... -
#1044 Én minden nap egy órát zenét hallgatok rajta,soha nem kapcsolom ki,és minden nélkül ment simán 4 napot.Szerintem te elbasztad az akksi formázását. -
Szabi1991 #1043 este tettem be töltőbe (kb. 22-kor), reggel vettem ki (6:30kor) , 2 órán át játszottam blútuszon biliárdot, utána V-Rally-t, most 96%-on van az aksi.. -
Szabi1991 #1042 a képek, és a videók is v630ivel készültek.. rossz fényviszonyoknál...link -
#1041 Igy is minimumon van.
No mindegy ez ellen témyleg nem sokat lehet tenni. -
#1040 Igen valószínű mert a kijelző zabálja az aksit. Ez ellen nagyon nem tudsz mit csinálni max annyit,hogy a fényerősségét lejjebb veszed és akkor annyira nem meríti. -
#1039 mp3-at akartam irni. -
#1038 Állitólag nekem azért megy le hamarabb mer a játékhoz + angolozáshoz világitja ugye a kijelzőt is mo3-hoz gondolom nem kell a kijelző tehát csak a zenélésre fordit energiát. -
#1037 Nekem telefonálásra van ez a teló meg zenére néha játszok is persze ,de nem jellemző.Max amikor buszon,vonaton unom magam akkor.Egyetértek azzal aki itt mondta minek még egy mp3 lejátszó is amikor ez walkman mobil (félig..) és fülesen keresztül szép hangja van :)
Én sokat hallgatok róla zenét és így bírja 5-6napig.3G ki van kapcsolva kb mióta megvettem csak akkor kapcsolom be szükség van rá.Aki egy ilyen telefonon telefonál az mért vett ilyet elég lenne neki egy alap készülék is.Amúgy jó bírja a teló nekem szeptemberben lesz egy éves eddig semmi baja a Vodafone felirat se kopott le a hátlapról pedig sokaknak 1hónap után már alig látszott :S Joystick is tökéletes még mindig.
Egyedül a hátlap mozog kicsit,de az is azért mert párszor leejtettem...
Nekem 2GB-os memory stick van benne szóval elvagyok zenével látva van rajta most is 19órányi. -
#1036 Szerintem mielőtt megveszed megengedik hogy kpróbáld a fényképezőt.
Egyébként jó kis telefon érdemes megvenni..
A zenéről nem nyilatkozom 1szer próbáltam aaz én elvárásaimat elérte de nem nagyon érdfekel, még mindig azt mondom zenét halgatni mp3 player. -
#1035 Nah helyzetjelentés nekem 3G nélkül is csak 4 napig húzta a telefon napi 1-2 óra járszás és angolozás mellett- szóval elég erősen kétségbe vonom egyik fórumtársunk állitását miszerint 2 hétig megy neki a készülék 3G nélkül. (ezt elmeséltem több fórumon és mindenhol kétkedve fogadták.... ) max készenléti állapotba bir ki 1nél több hetet ha nem bántjuk. -
MeTaL #1034 sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telót venni, és kiváncsi vagyok hogy milyen képeket csinál. Valaki legyenszíves és küldjön ez emailemre pár képet, ami ezzel a telóval készült, köszi! ( [email protected] ) És mondjatok infókat a zenelejátszás részéről is! -
#1033 Nem Nokia 3210-esen. -
#1032 SE V630i-n????
-
#1031 De (!) a South Parkon kívül mindeggyik gagyi minőségű (a képminőség évezhető, a hang már kevésbé) -
#1030 Az szép. -
#1029 Én most erősen, film/sorozatnézésre használom... Most fenn van, egy Simpson család-A film, négy rész South Park, egy rész House, és 24... 256-os a kari de még van 80 mega... (És még van fenn kb 15 zene...) -
#1028 Nem az vagyok,de van,hogy játszok a telefonon,azt meg ne mondja meg nekem senki,hogy mire használom.Ha csak telefonálni kéne,akkor nokia 3310 vagy melyik lenne.De arra használom a legkevesebbet. -
#1027 Látom te hardcore-java gamer vagy... Én nem szeretem őket, főleg a 3d-seket, zavarosak... -
#1026 Hát ezaz.Java játékot jtszok telón,de ha játszani akarok hordjak magammal konzolt-.- Csak erre reagáltam. -
#1025 Konzolon java játék? :D Asztathoty? -
#1024 Nyugodjunk meg emberek. :D -
#1023 Jó,akkor te hordjál magadnál tv-t meg konzolt,hogy játszál rajta java játékot az akárhol,meg hordjál külön mp3-at is,hogy zenét halgass,telefont meg csak telefonálásra,meg sms-re használd ;) De kösz,én inkább használom mindre ezt. -
#1022 Haggyuk... -
#1021 Megnéztem de nem sok értelmét látom az oldalnak nem nagyon tudom mért kérdezted,
-
#1020 Suliba nem játszani kell., -
#1019 OMGFCKWTFHTF??? Ilyet bérdezni b+, nem mondod komolyan...
(Haszálati utasítás?) Amúgy a BASH.HU-t ismered? -
#1018 Mert telefonálni is szoktam csak ritkán.Konzol kell a faszomnak.Ülj már le egy vonaton vagy suliban x-boxozni:D Zene miatt meg minek hordjak magammal mégegy gépet,amikor ezen is ugyan olyan minőségben szól? -
#1017 Játszani ott a konzol zenét halgatni meg 1 mp3 lejátszó. -
#1016 Akkor minek van telefonod?
-
#1015 Telefonálni nem nagyon szoktam vele,zenehallgatás,játék,meg néha netezés,de az is csak sg :D -
#1014 Ti mire használjátok még a telefont a telefonáláson kivül. -
#1013 Köcce. -
#1012 Quick Userguide 6. oldal. -
adsa #1011 a teló oldalán ott van a hangerőszabályozó, és azzal -
#1010 Nem keresem már vissza súvasztottam a használatit , mond meg.
A hangerőt hol lehet szabályozni ?? Nem a beszélgetését hanem magát a telefonét tehát hogy pl a játék hangosabban szóljon. -
#1009 Én se használom, mint irtam előtúrtam ez azt jelenti keresnem kellett.
Viccen kivül minek hozzá ? Ha nem ez az első ilyen modernebb mobilod 5 perc alatt rájössz a kezelésére magadtól is max egy két apróbb dologhoz kell a használati. Nekem volt olyan telefonom amihez nem is volt haználati útmutatóm.