1368
  • Narxis
    De benne van, keresd csak. ;) Ha végképp nem találod megsúgom hanyadik oldal.
  • bardocz
    Használati útmutató a nőknek van
  • Airbus A380
    Előkotortam direkt a kedvedért a használati útmutatót megsugom az nincs benne hogyan kapcsold ki a 3G-t.
  • bardocz
    Nekem ez a teló december óta még egyszer sem merült le,én is éjszakára rádugom:)
  • Narxis
    4 naponta kell tölteni és nem zavar, akkor zavarna ha nem lenne a közelembe konektor. Amúgy 4 naponta egyszer rádugom éjszakára a töltőre, ennyi a nagy áldozat. Olyan még nem volt, hogy akkor merült le a telo amikor szükségem lett volna rá.
  • Airbus A380
    És nem zavar hogy 3-4 naponta kell tölteni ?
  • Airbus A380
    Csak aki úgy nagyjából jól elboldogul a telefonnal az el se olvassa a használatit..... Én se olvastam az enyémet azt se tom hol van.
  • Narxis
    Erre való a használati utasítás, nálam pl. be van kapcsolva a 3G és nem zavar, ha szükséges akkor meg nem kell bekapcsolnom. Egyébként azért kapcsolnak be minden ilyen szolgáltatást a teloban gyárilag, hogy még akaratlanul is használd, hiszen az adatforgalomért (is) fizetni kell, ami a szolgáltatónak jó. Nyílván szemét egy dolog, de ilyen világot élünk.
  • Airbus A380
    De mint láthatod sokan nem is tudják hogy az húzza a telefonjuk aksiját.
  • Narxis
    Majd aki akarja kikapcsolja.
  • Airbus A380
    Amúgy nem tom mér kell gyárilag bekapcsolni.... majd aki akarja bekapcsolja nem ?
  • Airbus A380
    Most nem tom mitől zuhan nekem.
  • Airbus A380
    "üresen" ?

Elősször nekem is 1%-ot esett 6 óra időtartam alatt ezt alább irtam is.

Próbáld meg ha nem üresbe csak készenlétbe áll akkor mennyit fogy.
  • bardocz
    Tegnap éjfél óta mostanáig így 1%-ot merült:D Kurvajó:D
  • Airbus A380
    Nah helyzetjelentés.

Tegnap délután félötkor húztam le a töltőről. kb félórát játszottam a maradék időt készenlétbe töltötte este 11kor 96%-os állapotban kapcsoltam ki. Reggel negyed 5 kor kapcsoltam be kb 5 percet játszottam a maradél idő készenlét reggel 7 kor mikor utoljára néztem 93%-nyi energiát mutatott.

Kiw vagyok 3G nélkül hogy birja.
  • theone91
    Oh máj gád... Elgétetted???!!! Fuck You!!! :D:D:D
  • Airbus A380
    ah ma full-ra töltöttem kiváncsi vagyok igy 3G néklkül meddig húzza.
  • Airbus A380
    Igen igazad van tényleg igy kell.

Elősször én is néztem hogy halványan ott marad az óra de aztán rájöttem hogy kell eltűntetni.
  • bardocz
    Köszi!
  • CheAteR88 #989
    esti ivászat:)
  • Szabi1991
    akkor

menü-> beállítások->kijelző->takarék módú óra -> ki :)
  • bardocz
    Őgy nekem is elalszik a kijelz,de még le lehet róla olvasni az időt,csak nincsen semmi fénye.
  • Airbus A380
    Ha nem bántod 10-15 másodperv mulva "elalszik " a telefon. Nah ez a kikapcsolása magától megteszi.

halál komoly igy van a használati utasitásba az biztos de ha jól emlékszem a telefonban is alvást ir a belső súgó.
  • Airbus A380
    Nah 6-7 óra alatt sikerült igy is elvesztenem 20% erőt az aksiból pedig csak félórát játszottam meg kb 10 perc beszéd volt . Viszont a kijelző elég pontatlan 28%-nál dugtam be ennyit jelzett direkt néztem ha érzékelni kezdi az aksit mennyit ir 63%-ot irt!! tehát innen kezte a töltést gondolom.
  • bardocz
    Hát sajnos nem tudom:DD Mostanában telefont csak eznehallgatásra meg Gravity Defiedre hasznáklom:D
  • Szabi1991
    tudod amikor takarék módba van, akkor van "kikapcsolva" a kijelző :D
  • bardocz
    Kijelzőt hogy lehet kikapcsolni?
  • Airbus A380
    A képernyő világitás nekem is minimumon van blueroohth sincs menettetve.
  • Szabi1991
    általában napi 1 órát merítem az aksit (zene/játék/fényképeszkedés), napi 10-20 percet dumálok kb, múlthét vasárnap töltöttem fel, és 47% nál van az aksi :p

(a képernyő világítás minimumon van, még így is qva erős a fénye, ha bezárom a billentyűzárt, kikapcsolja a kijelzőt, Bluetooth kikapcsolva, ha kell akkor gyorsgombbal bekapcsolom ha nem kell, akkor meg ki..)
  • Airbus A380
    Sok hasznos dolog Sony Ericsson-ra.

Többek között rengeteg játék link
  • Airbus A380
    Ezt azért kétlem.

Inkább 1 hetet tartok reálisnak...

2 hetet max úgy bir ki ha készenlétbe áll , de nincs játszva rajta , telefonálva stb ....
  • Narxis
  • Szabi1991
    mondom hogy 2hetente töltöm a telom
  • Airbus A380
    máskor talán 6-8 % is lement ennyi idő alatt. Úgy hogy csak csak készenlétbe ált a telefon.
  • Airbus A380
    Éjjel amég aluttam csak 1 %-ot esett a készenléti idő. (6 óra alatt) máskor talán 6-8 % is lement ennyi idő alatt.
  • PJack

köszi.
  • bardocz
    Na ezt én is megcsináltam:)
  • Narxis
    Meg.
  • Airbus A380
    megtettem azt is amit a másik fórumon montak.

Akkor "megszabadultam" a 3g-től. ?
  • Airbus A380
    mit ?

Akkor csinálhjam meg a másikat is magyarán ?