Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Nekem van ötletem vagyél webkamerát <#alien2> Pár ezer ft egy olcsóbb.

A telefont mindenrekitalálák csak nem erre.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Hello
De nem lehet valami progival meg oldani, hogy kezelje?
Mert szeretném azt meg oldani a telómmal hogy webcamként is tudjam használni.Vagy erre nincs ötleted????
theone91
Hát a hangszóró jobb, mint a K800-asban...Az 100...

Adaminho! Szentem ugyanazon a szinten mozog, mint a w300-as, de én nem értem: A mobilok hangszórója csak a jelzésekre van tervezve, nem pedig azért, hogy idegesítse az ember, a tömegközlekedésre kényszerülteket 😉...

bardocz
sima hangszóró nem a legjobb minõségû,csengõhangnak tökéletes egy pörgõs kezdésû trashmetal-szám vele,de azon nem hallgatnám😄
fülhalgatóval viszont nagyon jó,meg be lehet állítani hangszínt(igaz csak 4-et)
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Zenei téren milyen a teló? (hangszórója hangos?, jól szól?, torzít max hangerõn?...stb) Szól úgy mint 1 W300-as?
Airbus A380
Köcce. Lehet amatõrkérdés volt de az mp3-ason is kikopott a gomb azér kérdeztem hogy telón kikophat e a sok nyomkorászástól. (képnézegetés, jáék stb..)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Narxis
Nem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Airbus A380
Emnberek a telóba milyen szinten kopnak a gombok ? pl a középsõ görgetõt nagyon sokat nyomkodom. ki tud kopni ?

CheAteR88
hangszóró is gatya
ma megyek megforrasztani a fülest hozzá és akkor páva lessz minden

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Airbus A380
<#taps>

theone91
Repcsibuzi vagyol-e? (A neved alapján gondolom nem :\ :S) <#mf2>

Airbus A380
Én fõleg képeket nézegetek amiket a géprõl felrakok. van benn több mint 200 repcsis kép. <#mf2>

Narxis
<#hehe>

theone91
Ugye nem baj, ha nem kezdek csodálkozni 😉

CheAteR88
hát nekem meghalt a mijkrofonom😞
holnap viszem szervizbe...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

theone91
Amúgy a teló viszi a flash képernyõvédõket/háttérképeket? Én leszedtem egy Flash-órát, beraktam others-be de nem nagyon akaródzott felismerni a fájlt...

bardocz
én is telón hallgatok zenét,hangos,meg jó minõségû is,úgyhogy egy szavam nem lehet,meg ezen lûtom,hogy mikor fog lemerülni,meg bármikor feltehetem tölteni,nem úgy mint egy elemet
Narxis
Ja de én asszem hamarabb vettem a lejátszót mint a telót. Majd ha legköelebb veszek egy telot az remélhetõleg okostelo lesz, W960 vagy ilyesmi, ott majd azon hallgatom.

theone91
Én jobbnak láttam venni egy 1gb-os karit és egy fülest, mivel nem szeretem az mp3/4-eket...Minek hurcolásszam ha minden funkciója benne van a telóban...

Narxis
Ja régen én is. Csak zene miatt nincs kedvem memóriakártyát venni, vettem inkább egy faja mp4 lejátszót. Régen én is játszottam, de ma már csak ritkán, hiába no, öregszem. 😞

theone91
Én rengeteg rss-t olvasgatok a suliban, aztán ha vannak olyan hírek amelyek érdekelnek, elolvasom otthon... De a zenehalgatás is ott van az elsõk közt...( Néha játszok is rajta, van egy-két igényesebb jávagém... )

Narxis
Igaz, csak telefonálásra használom, vagy néha opera minizek, pl. legutóbb mikor Ferihegyen tudnom kellett, hol száll le egy gép, iszonyúan jól jött. 😊

Narxis
Nekem se.

theone91
Jah...Hát nekem eddig nem volt gondom igazán a telóval...

Narxis
Ábszolúte.

theone91
Pang a fórum :|...Talán betudhatjuk annak, hogy kevés a probléma a telóval?

Narxis
Mert az Symbian tipusú okostelokra készült. Pl. Sony Ericsson P1.

Sziasztok
Azt szeretném meg kérdezni valakitõl, hogy a sis formátumot miért nem ismerifel a telóm??Remélem tudtok segíteni nekem fontos lenne!!

Köszönöm elõre is!!!!!!!!!!
Narxis
Az érdekes.

majd összeírom , de kipróbáltam már 20 játékot minden témában , mindegyik akart csatlakozni...

bardocz
van játék aminek ez kell,de a netre nem megy fel,csak engedélyezni kell neki
Narxis
Lehet, hogy netes játék. Mi a címe?

segítsetek!!

Amikor felteszek egy játékot (.jar) az Egyéb mappába és feltelepítem sikeren, majd elindítom , akkor kiír eg ilyen üzenetet: ,,Engedélyezi az alkalmazás számára adatok küldését az internetre?" és NEM INDUL a játék!!! hogy kell megoldani hogy ne kérje ezt a netes cuccot ?

theone91
...Hát, éniscsak a vakolatot féltem 😄

CheAteR88
bírja😄

theone91
Azért nem próbálnám ki.... 😄

CheAteR88
hát kicsit
de a falhoz meg földhözvágást bírja

theone91
...Már nem is csoldálkozok...(csak nem idegez a természeted? 😊)...rííleksz!!

Narxis
Eredeti vodás, be is volt állítva valami, de ettõl még sehogy se akart wapra kapcsolódni. Se sima wappal, se Opera Minivel. Pár dolgot nekem kellett beállítani.

Airbus A380
Ha eredeti vodafone-os nem tom mér nincs belõve nekem minden eddigi eredtileg vodás készülék be volt lõve.

CheAteR88
kissé ideges voltam és rosszul akakrtam leszedni:S
megnyomtam a két oldalát és úgy huztam me ezzel a lendülettel ketté is törtem

bardocz
mit csináltál vele?
CheAteR88
kettétört a hátlapom:S😞

Narxis
Nekem nem volt sajnos.

Airbus A380
Vodás telefonon ez alapon be van gyárilag lõve. (elvileg)

és a v630i asszem kimondottan a vodafone-nak készült.

Narxis

Airbus A380
gprs wap <#confused> Nem kérdezi meg véletlenül hogy akarsz e másodlagos fiókkal kapcsolódni???

Mert ha igen azt nyomd meg és minden jó lesz.

Olyan kérdésem lenne hogy elõfizettem a wapra , leis vett a kártyáról 300 Ftot , DE NEM TUDOK csatlakozni a Livera , sehova. Kiír valami olyat hogy kapcsolati hiba.

Találok valami RÉSZLETES leírást amibõl megtudhatnám mi a bajom ? Esetleg valakinek valami ötlete?

blackjoe
helló!! valaki tudna nekem küldeni egy magyar nyelvet a telóba?!

\"I\' love this game\"

Narxis
3 talán 4 nap.