1368
-
#1088 épp most keresek ujat:(:) -
#1087 Grathozzá... Micsinálszte? :) -
#1086 2. aksi fél év alatt -
#1085 nem-e
ezt mond el akkor a gyártóknak is...
nekem azis sikerült:D -
#1084 Még annyit azusb-s töltéshez hogy állitólag a gépen az usb-n az életbe nem lehet feltölteni 100%-ra. -
#1083 A Li-polimer állitólag védekezik és nem engedi csutkázni magát.
-
#1082 Ebszulutli...
(Csak vigyázz, ha csutkára meríted elb@xhätod az aksit!) -
#1081 Simán.. -
#1080 Na,van 12%-m,vajon kibírja 9-ig?:D -
#1079 A:S_D:ASD:As
mindegy, amíg igy tudok irni a bnőmnek addig nincs gáz, mindenki más hivjon fel ha valamit akar:D -
#1078 na a füles dugója most ment szarrá, állandóan kifittyen a telóból :D
sebaj, anyámnak walkman mobilja van, mostantól azt a fülest használom hozzá. -
#1077 Bemész a szolgáltatóhoz és ütöd az asztalt! -
#1076 nah 4,5 óra alatt sem sikerült feltöltenem az usb-n keresztül.
25%-ról ennyi idő alatt felmászott 89%-ig.... -
#1075 és az nemtudjátok mitől van, hogy feltöltöttem a kártyámat, és nemtudok sms-t irni, vagyis rámegyek hogy küldés és visszajelez hogy sikertelen, csak akkor tudok sms-t küldeni ha valaki smsére válaszolok....
ezt hogy lehet orvosolni? -
#1074 Nem. -
#1073 vodafone HU feliratot nemlehet valahogy eltüntetni a kijelzőröl? :S -
#1072 Megvan.
Ennél trükösebben nem tudták megoldani ???? -
Szabi1991 #1071 (ja és a főmenűben kezd... -> joystick jobbra <-- joystick balra :) -
Szabi1991 #1070 -> * <- <- * <- *
Szolg beállitások
ki :) -
#1069 Most fedeztem fel hogy usb-n a számitógépen keresztül is tölthető a telefon aksija állitólag sem a gépnek sem a telefonnak nem árt az ilyenfajta töltés (??)
A kérdésem.- Hol tudom a telefonnak megmondani hogy ha fájlátvitel céljából usb-re dugom akkor ne töltögesse az aksit félpercig ? csak akkor töltse a telót ha én akarom.
hol lehet ezt állitani. ? -
#1068 munkahejem nem engedi a telefonok kímélését:)
de olcsó volt és mondom teszteljük ki:)
eskü semmi problémám nincs a telefonnal...
vigyíázni kell rá:)
a kövi telomnak is ez lessz a vége nagyvalószínűséggel:)
-
#1067 Eddigiekből ítélve te nem tartozol az átlat user kategóriába :DD -
#1066 ha vki ugy gondolja hogy megválna tőlle (persze anyagi juttatás mellet)
az pls PÜ!!!! -
#1065 ennyi volt:(
idáig bírta:)
jo készülék sok probléma nincs vele csak nem időtálló...
villamossinen végezte(RIP) -
#1064 Lusta disznó vagyok. -
#1063 Hát amit én berokok csengőhangnak,azt hallgatom is,tehát nekem nem foglal plusz helyet.Az meg,hogy hoszu,olyat kell választani aminek jó az eleje:P Már ha az eleje nem ugyan olyan mint a többi része...akkor mind1. -
#1062 Goldwawe, Soundforge... Meg lehet vágni.... -
#1061 Túl hosszú és sok helyet foglal szerintem. Ha teljes zeneszámra gondolsz. -
#1060 Vagy csak szimplán mp3-at berakni csengőhangnak?Vagy az túl egyszerü?:D -
#1059 Torrenten annyi van, hogy egy életre elég, én is onnan szedtem. Ringtones néven keress. -
MeTaL #1058 pár csengőhangot feltudtok rakni valamilyen tárhelyre? jöhet bármilyen, csak ne rock stílus legyen. Inkább house/trance/minimal stb. köszi. :) -
#1057 Garanciavesztéssel jár. -
brian44 #1056 sziasztok! Lenne egy sürgős kérésem! Ha valakinek van egy olyan progi amivel le lehet törölni a gyári cuccokat. Ha valakinek ez a progi meglenne léci küldjétek már el a:bacardy10@citromail-ra! Thanks -
#1055 Éppen elég hogy szétcsessze az aksit... A Motorola-mnál már sikerült :| -
#1054 A polimeresek sem szeretik állitólag meg a li-iumosak sem (nem tudom hogy irják) A polimer állitólag már képes véádekezni a teljes lemerülés ellen a Li-ium nem. -
#1053 Én azt olvastam, hogy ezek a polimeres aksik jobban szeretik ha nincsenek csontra lemerítva hanem bármikor rárakhatod töltőre, pl. ha félig vagy negyedig van. -
#1052 Fú,te csíter keci :DDDD Amúgy nem tudom menyit töltjet,én volt hogy azzal töltöttem a telót. -
Szabi1991 #1051 amúgy a USB-s töltő kb. mennyit tölt 5 perc alatt ? :D
mert napi 5 percet van kb. rádugva, amíg átküldök 1-2 fájlocskát :) -
#1050 Viszont másik fórumon reálisnak monták 4 napot ilyen megterhelés mellett mivel állitólag az vesz le sokat az aksiból hogy fényt adjon a kijelzőnek, az mp3-adhoz meg ugye nem kell fény.... -
#1049 Én nem mivel már leve használtan lett véve.