Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
munkahejem nem engedi a telefonok kímélését😊
de olcsó volt és mondom teszteljük ki😊
eskü semmi problémám nincs a telefonnal...
vigyíázni kell rá😊
a kövi telomnak is ez lessz a vége nagyvalószínûséggel😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

zolo
Eddigiekbõl ítélve te nem tartozol az átlat user kategóriába 😄D

http://flickr.com/photos/zolika90/

CheAteR88
ha vki ugy gondolja hogy megválna tõlle (persze anyagi juttatás mellet)
az pls PÜ!!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
ennyi volt😞
idáig bírta😊
jo készülék sok probléma nincs vele csak nem idõtálló...
villamossinen végezte(RIP)

Narxis
Lusta disznó vagyok.<#vigyor5>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bardocz
Hát amit én berokok csengõhangnak,azt hallgatom is,tehát nekem nem foglal plusz helyet.Az meg,hogy hoszu,olyat kell választani aminek jó az eleje😛 Már ha az eleje nem ugyan olyan mint a többi része...akkor mind1.
theone91
Goldwawe, Soundforge... Meg lehet vágni....

Narxis
Túl hosszú és sok helyet foglal szerintem. Ha teljes zeneszámra gondolsz.

bardocz
Vagy csak szimplán mp3-at berakni csengõhangnak?Vagy az túl egyszerü?😄
Narxis
Torrenten annyi van, hogy egy életre elég, én is onnan szedtem. Ringtones néven keress.

pár csengõhangot feltudtok rakni valamilyen tárhelyre? jöhet bármilyen, csak ne rock stílus legyen. Inkább house/trance/minimal stb. köszi. 😊

Narxis
Garanciavesztéssel jár.

sziasztok! Lenne egy sürgõs kérésem! Ha valakinek van egy olyan progi amivel le lehet törölni a gyári cuccokat. Ha valakinek ez a progi meglenne léci küldjétek már el a:bacardy10@citromail-ra! Thanks
theone91
Éppen elég hogy szétcsessze az aksit... A Motorola-mnál már sikerült :|

Airbus A380
A polimeresek sem szeretik állitólag meg a li-iumosak sem (nem tudom hogy irják) A polimer állitólag már képes véádekezni a teljes lemerülés ellen a Li-ium nem.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Narxis
Én azt olvastam, hogy ezek a polimeres aksik jobban szeretik ha nincsenek csontra lemerítva hanem bármikor rárakhatod töltõre, pl. ha félig vagy negyedig van.

bardocz
Fú,te csíter keci 😄DDD Amúgy nem tudom menyit töltjet,én volt hogy azzal töltöttem a telót.
amúgy a USB-s töltõ kb. mennyit tölt 5 perc alatt ? 😄

mert napi 5 percet van kb. rádugva, amíg átküldök 1-2 fájlocskát 😊

Airbus A380
Viszont másik fórumon reálisnak monták 4 napot ilyen megterhelés mellett mivel állitólag az vesz le sokat az aksiból hogy fényt adjon a kijelzõnek, az mp3-adhoz meg ugye nem kell fény....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Én nem mivel már leve használtan lett véve. <#mf1>

Narxis
Helyes, én is. 😛

bardocz
Na ezt nem tudtam😊 Mind1,én így-úgyis rárakom a telót éjstakára mindih,aztán úgy töltöm.
Narxis
Ezt az aksit nem kell már formázni, hiába erõlködnek amikor veszed a készüléket. A szolgáltatók le vannak maradva pár évvel.

theone91
Jobbra, *, balra, balra, *, balra, *
>>> Szolg. beállítások >>> Tötés KI!

Ilyenkor nem fogja szétbarmolni az akkist, az hogyha rádugjátok, másodpercekre, percekre az adatkábelre, mivel nem tölti a géprõl...

bardocz
Én minden nap egy órát zenét hallgatok rajta,soha nem kapcsolom ki,és minden nélkül ment simán 4 napot.Szerintem te elbasztad az akksi formázását.
este tettem be töltõbe (kb. 22-kor), reggel vettem ki (6:30kor) , 2 órán át játszottam blútuszon biliárdot, utána V-Rally-t, most 96%-on van az aksi..

a képek, és a videók is v630ivel készültek.. rossz fényviszonyoknál...link

Airbus A380
Igy is minimumon van.

No mindegy ez ellen témyleg nem sokat lehet tenni.

gabi89
Igen valószínû mert a kijelzõ zabálja az aksit. Ez ellen nagyon nem tudsz mit csinálni max annyit,hogy a fényerõsségét lejjebb veszed és akkor annyira nem meríti.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Airbus A380
mp3-at akartam irni.

Airbus A380
Állitólag nekem azért megy le hamarabb mer a játékhoz + angolozáshoz világitja ugye a kijelzõt is mo3-hoz gondolom nem kell a kijelzõ tehát csak a zenélésre fordit energiát.

gabi89
Nekem telefonálásra van ez a teló meg zenére néha játszok is persze ,de nem jellemzõ.Max amikor buszon,vonaton unom magam akkor.Egyetértek azzal aki itt mondta minek még egy mp3 lejátszó is amikor ez walkman mobil (félig..) és fülesen keresztül szép hangja van 😊
Én sokat hallgatok róla zenét és így bírja 5-6napig.3G ki van kapcsolva kb mióta megvettem csak akkor kapcsolom be szükség van rá.Aki egy ilyen telefonon telefonál az mért vett ilyet elég lenne neki egy alap készülék is.Amúgy jó bírja a teló nekem szeptemberben lesz egy éves eddig semmi baja a Vodafone felirat se kopott le a hátlapról pedig sokaknak 1hónap után már alig látszott :S Joystick is tökéletes még mindig.
Egyedül a hátlap mozog kicsit,de az is azért mert párszor leejtettem...
Nekem 2GB-os memory stick van benne szóval elvagyok zenével látva van rajta most is 19órányi.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Airbus A380
Szerintem mielõtt megveszed megengedik hogy kpróbáld a fényképezõt.

Egyébként jó kis telefon érdemes megvenni..

A zenérõl nem nyilatkozom 1szer próbáltam aaz én elvárásaimat elérte de nem nagyon érdfekel, még mindig azt mondom zenét halgatni mp3 player.

Airbus A380
Nah helyzetjelentés nekem 3G nélkül is csak 4 napig húzta a telefon napi 1-2 óra járszás és angolozás mellett- szóval elég erõsen kétségbe vonom egyik fórumtársunk állitását miszerint 2 hétig megy neki a készülék 3G nélkül. (ezt elmeséltem több fórumon és mindenhol kétkedve fogadták.... ) max készenléti állapotba bir ki 1nél több hetet ha nem bántjuk.

sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telót venni, és kiváncsi vagyok hogy milyen képeket csinál. Valaki legyenszíves és küldjön ez emailemre pár képet, ami ezzel a telóval készült, köszi! ( [email protected] ) És mondjatok infókat a zenelejátszás részérõl is!

theone91
Nem Nokia 3210-esen.

Airbus A380
SE V630i-n????

theone91
De (!) a South Parkon kívül mindeggyik gagyi minõségû (a képminõség évezhetõ, a hang már kevésbé)

Narxis
Az szép.

theone91
Én most erõsen, film/sorozatnézésre használom... Most fenn van, egy Simpson család-A film, négy rész South Park, egy rész House, és 24... 256-os a kari de még van 80 mega... (És még van fenn kb 15 zene...)

bardocz
Nem az vagyok,de van,hogy játszok a telefonon,azt meg ne mondja meg nekem senki,hogy mire használom.Ha csak telefonálni kéne,akkor nokia 3310 vagy melyik lenne.De arra használom a legkevesebbet.
theone91
Látom te hardcore-java gamer vagy... Én nem szeretem õket, fõleg a 3d-seket, zavarosak...

bardocz
Hát ezaz.Java játékot jtszok telón,de ha játszani akarok hordjak magammal konzolt-.- Csak erre reagáltam.
theone91
Konzolon java játék? 😄 Asztathoty?

Narxis
Nyugodjunk meg emberek. 😄

bardocz
Jó,akkor te hordjál magadnál tv-t meg konzolt,hogy játszál rajta java játékot az akárhol,meg hordjál külön mp3-at is,hogy zenét halgass,telefont meg csak telefonálásra,meg sms-re használd 😉 De kösz,én inkább használom mindre ezt.
theone91
Haggyuk... <#vigyor2>

Airbus A380
Megnéztem de nem sok értelmét látom az oldalnak nem nagyon tudom mért kérdezted,

Airbus A380
Suliba nem játszani kell., <#wilting>

theone91
OMGFCKWTFHTF???<#wow1> Ilyet bérdezni b+, nem mondod komolyan... <#wilting>

(Haszálati utasítás?) Amúgy a BASH.HU-t ismered? <#hehe><#worship>