Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Szervíz.Nekem ilyen nincs.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ez fõleg akkor lácik amikor a kamera be van kapcsolva...

theone91
én ugy tutom hogy ez valami optikail csalódás...pixelsürûség...stb..stb..de viszontha mozgatom a teló nincs ilyen probléma...

majd amikor viszem h beállítsák a netet akkor majd megkérdem

köszi a gyors választ😊 nekem reggel is... ez így kell legyen vagy vmi gond van a kijelzõvel?? egy hetes a teló...

CheAteR88
nemS:

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

theone91
nekem is, de csak sötétben és amikor elõjön a képernyõvédõ, amúgy nem.

nektek is olyan a kijelzõ hogyha mozgatod a telefont akkor vékony csíkok jellenek meg rajta?

CheAteR88
cod 4-et má 3x kipörgettem😊

off vége de tényleg😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

theone91
ezmán' naon' off 😄

én COD4-et,a 2.vh-s feeling nemnagyon jön be..

viszont a modern háboruzás igen 😊

CheAteR88
immáron 5x-re😛

CheAteR88
azaz
én cod2-t alázom mostan😛

én örök codos vok 😊

csak sajna a mobilos Cod4 elég gagyi :S
de mind1, pc-n isten gém 😄

CheAteR88
nekem megérte😊
és sose fogom megbánni😊

theone91
hát nemadnék ki 4et érte, lol, nem szoktam gépen gémelni

CheAteR88
vedd meg és csürd gépen😛

theone91
ja, szóval az egész egy kamu, de legalább botok ellen lehet tolni, igaz szarrá lõnek, mikor már a "célzókát" a fejéhez nyomnád :@!!!

Attila8805
Megvan megoldottam!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Az egészet be kell rakni simán az others mappába?
Vagy hogy kell telepíteni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zolo
Én két V630-al és egy W810-el is próbáltam, és sajnos nálam sem látták egymást a játékban 😞

http://flickr.com/photos/zolika90/

Attila8805
Thx!

theone91
amúgy nem biztos hogy megy bt-n, próbáltam egy k800-assal...de nem ismerte fel akármelyikünk csinált "servert"

theone91
nekem kért, 1x

CheAteR88
tõllem nem 😛

theone91
Micro Counter Strike 1.1 FULL BLUETOOTH VERSION
Az elején regisztrtációs kódot kér:
e-mail: [email protected]
serial: 10442711

Attila8805
PLs linket!
Vagy tedd fel vhova légyszi!
elõre is thx!

Attila8805
Okidoki!
THX!

simán mappán kivülre, vagy az egyebekbe, és onann telepíted....

Attila8805
Hali skacok!
Ma vettem egy ilyen telót.
A játékokat hova kell tenni mert azt nem találtam.

theone91
kimonta hogy van harag? <#vigyor2>

misterkrisz
okés én is értem nem akartam senkit megbántani. nincs harag ugye?

iPhone 3G

köszi szépen!!!!!😊

theone91
igen, ezt értem, itt a walkman-rõl általánosságban volt szó, ezért tettem elé azt a "speciel" szócskát...

CheAteR88
én hasonlítottam már w660i-vel is és azzal aztkell hogy mondjam papiron semmi kölönbség sincs(rádió) de a kijelzõje szebb és a hangzása az nemtom annyi tuti hogy haverom felbaszta az agyát amikor zenét hjallgattam a telon és benyomta az övét és halkabb volt

ez a hpm-70-es nagyon zoral!!!(csak ajánlani tudom mindeninek)
halknak halk de szigetel mint állat😄

misterkrisz
jo értem, de w200al azért durva. na mind1 nem kötözködni akarok elismerem hogy tényleg jo a hangszoro benne!

iPhone 3G

jobklikk, mentés másként..

ha meg zipp, akkor jobbklik,átnevezés .jar-ra 😄

mért van az hogyha rámegyek egy linkre pl. www.blabla.JAR akkor zippet tölt le és ezt hogy indítom el?

haverom W580asával hasonlitottam össze..

misterkrisz
theone91! én ezt a két telefont (V630i és W200) nem igazán hasonlitanám össze! tudásában a W200 igazán elmarad és valljuk be nem a legjobb hangszorót kapta! Ha van lehetõséged akkor hasonlítsd össze a V630at egy kb ugyanolyan tudású Walkman telefonnal. Nem lesz tul nagy különbség! Bár mondjuk ez igazán szoftverfüggö! Üdv: Krisz<#rolleyes>

iPhone 3G

predat000r
Köszi😄 Ez igencsak egyszerû válasz volt.Ki kell még ismernem teljesen ezt a telót.(Bár k800i de ott is jó volt a tipp.)

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

theone91
speciel sztem a v630i szebben és hangosabban szól a hangszórón mint a w200i (olyan van a bratyómnak)

CheAteR88
zene ügyében faszt...

igen, ezt szeretem én is benne 😊

a játékok nagyonjól mennek, a zene hangosabb és tisztáb mint vókmentelón..

theone91
imádom ezt a teló, haverom nokiáján szaggat a btcs (bluetooth counter-stike), kb. 10 fps, az enyimén 😊 kb 60 fps...loul

pl. bemész a telefonban a kamera albumok mappába -> egyebek-> megtekint.mód-> 😊

predat000r
Oké köszi meg is van minden.Már csak azt szeretném megkérdezni miként csináljam azt meg,hogy a menüpontok is un. mozaik módban jelenjenek meg.(Valamit olvastam róla ez lehet a flash?)Tehát úgy mint pl winfosban.A mappában kép van stb.Asszem így érthetõ😄

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

CheAteR88

CheAteR88
😊:😊😊😊😊😊😊😊😊
a füles az haveromtól volt mert aztmondta neki nemkell émmeg mondtam hogy boltba 3k-.-
és így lett 2😛
amugy utánanéztem és 4.5-é má lehet kapni

rendesen..
boltban 7 ezer xD