1368
-
SORB #608 Helló all!!! Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy nekem is V630i-m van ugyebár:))), és hát sikerült átkonvertálnom egy filmet(Szerintem a cím nem lényeg, de amúgy Ford Fairlane) 3GP-be, és mikor raknám rá a filmet a telóra, akkor a legvégén kiír egy hibaüzenetet ami valahogy így szól: Nem találja a két szektorcsoportot, vagy valami hasonló... Nem tudnátok megmondani mi lehet a probléma oka, illete a megoldás?:SSS Előre is thy!!! -
#607 Néhány Nokiánál lehet de ott sme erőltették... Legalább progi lenne hozzá... :(
Kül sztem nem olyan rossz az a VGA kamera. Telefonra mindenféleképpen jó -
#606 Ja hát kényelmesebb lenne azon önarcképet csinálni, de valamiért tesznek rá a tervezők.Nokiánál is.
Szépnek szép, de az a kijelző érdeme, amúgy csak egy sima VGA kamera, ilyen volt az első kamerás telokba. -
#605 nemtom szerintem kijelzőn jót mutet;) -
#604 Lehet, de sztem jól jönne, tökéletesen beállított önarcképhez... Mert az a tükör ott hátul... -
#603 -
#602 Nem lehet, program sincs rá és felesleges is mert sokkal gyengébb minőségű képet csinálna. -
#601 Attól tartok ez nem igen fog menni... :( -
atihtml #600 sziasztok nekem is ijen telóm van és nekem nagyon teccik! (nagyon ász)
csak azt akartam megkérdezni h az első kamerával lehet e fényképezni?
köszi a segitséget! -
#599 Az ok csak azt hittem h nekem írja :) -
#598 sztem az álltalánosságról, tehát az ember aki nem ért hozzá nyüstölje a telót míg ki nem tapasztalja (CheAteR88, javíts ki ha tévedek...) -
#597 Mire kéne rájönnöm? -
#596 rákell jönni magadtól-.- -
#595 LOL ebben vna vmi, én is ilyne vok: Hol az a telefon, hol az a telefon??! Túrom kifelé a cuccost csak legyen már meg kapcoslhassam már be :P (azokat a papírokat én sme nagyon olvastam el, de ha ilyen kis ikonokról keresel vmit biztosan benne van :)
Indokodat elfogadtuk... XD
Kül tényleg nem rosszból írtam :)
És miféle tapasztalataid vannak? Egy biztos: sokkal gyorsabb mitn a w300i, a kijelzője is szeb (mondjuk nagyobb felbontású alapból, szal... :D)
Nálam top a teló csak ajánlani tudom és ez a Vodás akció................ 20k egy ilyen telóért.... Rohadt jó üzlet volt. gondolom vitték is mint a cukrot. 20e-ért sok telefon csak telefonálni meg smst írni tud. Ennek ellenére ez.... Nah midnegy további infóért ott a specifikáció :)
Szép napot mindenkinek, sziasztok! -
#594 De értek csak 3-napja kaptam aztán az nekm a fejembe se járt hogy én elolvssam ahenem a telefon volt a menő! -
#593 Most nem rosszból írom, meg segítünk mi ha kell, de ha nem értesz a telefonokhoz akkor miért nem lapozod át a kézikönyvet? :) Azért adják :) -
#592 köszi
-
#591 netedddd -
#590 Nemfogadott hívás, zöld gombot nyomsz a főképernyőn. -
#589 Mit jelent az a jel hogy egy telefon és rajta egy x?
És ezt hogy tüntessem el? -
#588 2k:) -
#587 "Bonyonyult" gyári media player skin (furcsa ezt nem módosították :D):
-
#586 Néhány ikon felnagyítva:
-
#585 Kül a link érdekes, elolvasom mit írnak, meg h jó-e v630-ra.
Köszi szépen, remélem találok a gyári ikonok cseréjére megoldást.
csak emrt ha látnátok h milyne szép például az eredeti elnémított ikon (hangszóró áthúzva) szép kis 3D-s megoldás... a vodának? kék kis hangjegy áthúzva úgy néz ki mint egy 16 színes palettán készített trutyi :S -
#584 köszi a segítségeket :) Nem zavar h segíteni próbálsz, csak ezeket megoldottam másként, meg vannak is hozzá progik neten :) Érdemes keresgélni én is egyre közelebb jutok az "igazsághoz" ;)
igen a gari valóban necces dolog, de nekem a w660 szoft sem nagyon jön be. Ha lehet majd maint módosítani akkor megteszem ezt az eredeti szofton. és olyan "szép" lesz ahogy nekem tetszik :)
Igazából én is még cska apróságokat csinálok, de egyre elegánsabb a teló menüje valamint egyedi lesz és szeretek is vele bíbelődni :) De a témába megpróbálom minél mélyebben belefúrni magam, h ha odakerülök akkor ne álljak hülyén és nehoyg elrontsam a telóm :) -
#583 Akik videózni szeretnének telón
Shady: Nyilván megint félreértettem valamit :D
Ilyenben gondolkodsz?
Main ügyében is esetleg az előbb oldalon érdeklődj, de szerintem azt fogják mondani, hogy csak fizetős programmal v sehogy :(
Gondolom ha működne a dolog, akkor már a W660 szoftttal se lenne a szívás, bár már egyre kevesebb a gond, de én nemvágok bele ilyen mélységekbe a flash menükért, amíg van garim. 2009 áprilisában már valszeg működni fog a dolog, jobban mint most, gari se lesz, és akkor jöhet a totális általakítás. Tudom sokidő, de ennyit nem ér meg a flash menü meg a walkman, hogyha utána gariztatni kéne csati miatt.
De várom a fejleményeket , miket sikerült alakítanod, és hogyan , csak így tovább :) -
#582 jah..off vége :) -
#581 vagymikor odamegyek a máv pénztárhoz és mondom: "kérnék egy decemberi tanuló bérletet érd-felsőtől déli pu.-ig." erre megkérdi: returt? (oda-vissza) -
#580 hehehehehehelolhehehehehe!!! off: 576ban jártam és kb ugyanez volt, megkérdeztem az eladótól hogy van-e mark ekco's getting up ps2-re (!) erre azzonygya: "ha kijött volna ps2-re, mi 100%, hogy árusítanánk, akkor ez miez? -
#579 én sony vegas 7et ;)
-
Szabi1991 #578 multkor haverom vodaboltban megkérdezte hogy mennyi a HPM-70-es, erre az eladó aztmondta hogy nemárulnak oan telót
-
#577 Anyám bement hozzájuk megkérdezni, hogy BT-s e a teloja és, hogy ha igen adjanak hozzá BT-s headsetet.Természetesen nem volt BT-s a telo, de azért a headsetet el akarták neki adni.Van egy vodás haverom aki szervízes és eladó is, ő pl. nagyon keni vágja a telokat.De ilyen az országban 1-2 van vodánál(meg a többi szolgáltatónál is).Szóval inkább kérdezzetek előbb itt.Vagy Google. :D -
#576 Xilisoft Video Converter 3mat használok. könnyű és egyszerű -
#575 kár h a gusztustalan voda ikonokat nem lehet lecserélni :( pedig tök szépen kivitelezett ikonok vannak benne a szoft.ban alapból. -
#574 szerencsére apámnak azt mondták,hogy 2gb kártyától nagyon belassul a teló...ha nem értenek hozzá,legalább ne beszélnének faszságojkat... -
Szabi1991 #573 ment pm.. -
#572 Tökéletesen kezeli a 2GB-ost is, vodától csak tarifára vonatkozó tanácsokat fogadj el, a műszaki kérdésekkel nem szabad őket megterhelni. Én nem nagyon szoktam a telon mozizni, de emlegetnek valami Super nevű ingyenes konvertáló progit ami jó.Vagy Google a barátod. -
#571 a görgetősáv is törölve a layout szerkesztésével -
#570 Helo. Én nemrég vettem meg a telót, hát a kamerában kicsit csalódtam, de a zene meg a játékok jól mennek, úgyhogy összeségében jó kis telefon.
Nekem a vodánál azt mondták hogy az 1 gb-os kártyát már nehezen kezeli a teló (lefagy meg ilyesmi), ez igaz?
Második kérdésem (kérésem), hogy én addig jutottam hogy a youtubéról leszedett flash videókat tom átkonvertálni 3 gp-be, de a rendes filmeket (avi) meg nem, leszedtem pár programot de vagy nem jó, vagy kéne hozzá serial és nem enged csak 1-2 percet átkonvertálni. Nem tudna valaki olyan progit amivel az avi videókat át tudom konvertálni 3gp-be a telóra, lehetőleg olyat amihez van serial vagy crack? -
#569 http://magister.ipsys.net/download-manager.php%3Fid%3D20
Akit esetleg érdekel a media player felületének lecserélése. main2raw progival a maint nyomjátok át rawba nyissátok emg a progival tekerjetek lejjeb és ott fogad a media player skin ;)
Sok sikert bár én a kd playert ajánlom! ;)