1368
  • Narxis
    www.sonyericsson.hu -n van a Terméktámogatás rész.Ingyen SMS-ben megkaphatod a beállításokat ami be is állítja.
  • adsa
    a vodafone honlapján megkaptam hogy lehet beállítani a netet. de van egy ilyen hogy
    Menu – Settings – Connectivity – Internet Settings – Internet profiles – select WAP Start – More Settings

Connect using: WAP Start
    Internet mode: WAP
    IP address: xxx.xxx.xxx.xxx
    Security: Off
    Username: xxxx.xxxxx.xx
    Password: free – Save
    de ezt nem kapom a telefonban. ha rámegyek ezekre a menökre akkor van connect using blabla meg ott van a proxy de nincs internet mode:S előre is köszi
  • Shady313
    Azok is benne vannak a fájlban. Szted én h cseréltem le a kis ikonokat az almenükben ;)
  • zolo
    Az is ilyen mobil-adatátviteli technológia mint a GPRS vagy a 3G. A kettő között van félúton.

Vodának nincs ilyen hálózata, és a V630 nem is támogatja.
  • bardocz
    ez az edge amúgy micsoda?
  • zolo
    Csak sim-kártyán keresztül ha jól tudom. A GPRS kapcsolatot adja bluetoot-on a gépnek, és azzal lehet netezni.
    Edge-nél és 3g-nél már értelme is van az ilyennek, de annál olcsóbb az ADSL, szóval gyakorlati haszna közelíti a 0-át :DD

Ingyen netet ne várjon senkisem :P
  • adsa
    ha vmit kaptál szólj ;)
  • theone91
    lál...:D
  • Szabi1991
    holnap teszek pár mobilos képet a világ legnagyobb repülőjéről :))

80x80 méteres, szal nemkell hozzá nagyító :p
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    blútuszon is lehet :)

de sajna nemtom hogyan, de engem is érdekelne..
  • adsa
    van olyan progi amivel lehet USB-n keresztül netezni? előre is köszi
  • theone91
    sufnimakró:

sz@r vényviszonyok (kompakt neon :I)...holnap tolok még természetesebb vényviszonyok mellet fotózott képet...
  • theone91
    sufni makró mellé egy régi, szovjet éjjelilámpa szerinted elmenne fotófénynek? :DDD
  • Szabi1991
    :DDD
  • theone91
    naggyon jów!!! egy ILYEN nagyítóval kiválló makrókat tudok csinálni...majd teszek fel képeket..je!
  • bardocz
    senkinek sincs SE-je(egyik csajnak van de őt nem is basztatnám,meg nincs is BT-je),é aki eddig mindig bekapcsolva hagyta már annak sincsen:S
  • theone91
    owned!! :D
  • theone91
    ha ezt úgy érted, hogy senkisem kapcsolja be a bluetoothot, akkor nekem még szrencsém is van :D...ugye mindig van egy idióta aki elfogadja :DDD...
  • Attila8805
    Én múltkor osztálytársamnak elkezdtem rezgetni a telóját(le volt véve a hang)örült a fejének mutogatta padtársának hogy "némmá rezeg és be van csukva" én meg fogtam és ráadtam a hangot:D
    Elkezdte nyomkodni ki akarta a kapcsolni de nem sikerált!:D
    Tanár egyre idegesebb lett és csak úgy sikerült leállítanija hogy kivette az akksit.:D
  • bardocz
    én bezzeg senkivel sem tudok szórakozni:(
  • theone91
    vhóáwh...ma reggel suliba indulva akksi: 6%...ment a bt info (bluetooth túrkászó progi) igen rendesen és csak hazajövetel mutatott 0%-ot...I [sony ericsson logo :)] v630i :)
  • zolo
    De az almenüknek is megváltoztatta a képét , azokat hova tette ? :S
  • Shady313
    Szal a "moddingja" kiforratlan... de szép eddig
  • Shady313
    Jaah és a KD Player-e is angol, de én azt lemagyarosítottma magamnak (mivel más nem nagyon tette meg tudtommal.....) :)
  • Shady313
    Ott is ott a KD player akárcska nekem, valamint látom ott van a menüben egy olyan h Entertainment, szal vagy hibásan csinált ameg avideózó illető vagy más csinálta, h azt nem fordította le. De mondom ez csak menu.ml semmi varázslat
  • Shady313
    Sztem ez is menu.ml-es szerkesztés, keresgélni kell K800 menu.ml screenmode-okat és átírni a menu.ml-t, nincs benne semmi varázslat meg nagy szoft módosítás.
  • zolo
    Te előlrébb jársz moddolásban mint én, ilyet hogyan lehetne csinálni?
  • Shady313
    Hmmm nálam ezt cska akkor csinálta amikor nagyon ekvés volt a hely, de egy scandisk mindent megoldott
  • Szabi1991
    itt van pár téma :D
  • theone91
    esetleg?
  • tmartin
    Valaki tud egy témát küldeni ami nem a telefonon van eredetileg rajta!
  • Narxis
    Ja, Memóriakártyáról mentsd a gépre ami kell.
  • SORB
    De most na... szóval ha leformáznám a memóriakártyát, akkor eltűnne mindenem nem?:O Vagy most hogy van ez az egész? vagy lekellene mentenem mindent gépre, és utánna formáznom? vagy mi?:O:S előre is thy!!!
  • CheAteR88 #614
    nekem az megoldotta azt a problémámat hogy a telo kifagyott 20 percenként meg eltünt 400 mega errőlis(mien irónikus-.- a 256-osról meg anno 40 mega tünt el-.-)
  • Narxis
    Memóriakártyát.
  • SORB
    Mit kell leformázni?:SSSSSS
  • SORB
    Nem szar:))) Innen néztem programot hozzá.
  • theone91
    velem pont tegnap volt ijjen...és én most akartam kérdezni mi lehet a baj?...(bár sztem le kell formázni a karit...de még nem juttottam odáig :))
  • CheAteR88 #609
    szerintem szar a convertálóprogid vagy nemtom:S