Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl lehet szótárakat, könyveket, olyan progit amivel tudod a másik telefonját irányítani meg ilyenek...

bardocz
tényleg,és az aplikációk azok mik akarnak lenni?rá lehet rakni programokat?és milyeneket(azon kiívül hogy olyat ami ráfér😄)
Narxis
Még sok kellemes csalódásod lesz. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bardocz
<#eljen>
én karácsonyra kaptam,amikor hogy ilyen ctrl+c ctrl+v alapon lehet benne másolni,nem akartam elhinni,sharp gx17-rõl ez nekem nagy ugrás😊
Narxis
<#eljen>

theone91
vhhháá...egyre több fórumózót látok hogy ilyen telója van!!! vhhááá...SE rulz!...v630i rulz!

bardocz
óó,baszus én meg fájlátvitellel próbálkoztam😄 köszönöm😊
zolo
Amikor rádugod a kábelre , akkor a telefon módot kell választani, és akkor a program látni fogja 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

bardocz
amúgy rohadt jó ez a telefon,és sztem eléggé jó minõségben szólnak rajta a számok😊 meg a 2 megapixeles kamera is nagyon jó rajta😊
bardocz
az van fenn,de azzal is csak a memóriakártyát tudom megnyitni😞
Narxis
Szivesen.<#vigyor5>

Attila8805
ISten vagy THX!😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Narxis
Menü-->Szórakozás--->Videolejátszó

Attila8805
Hali mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy a vidikbe bele lehet tekerni vhogy vagy van olyan media lejátszó progi hozzá amivel bele lehet?
Mert így elég nehéz megnézni egy filmet mert ha megállítom kezdhetem elõrrõl😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zolo
Tedd fel a hozzá kapott szoftvert a Cd-rõl.
Ha nincs cd-d, akkor ezeket keresd neten.

SE Pc Suit

v.

MyPhoneExplorer

bardocz
boldog karácsonyt!
azt szerteném kérdezni,hogy a telefon memóriájáról hogyan tudok rögtön a gépre másolni?csak a memóriakártyáról hagyja:S
Boldog Karácsonyt!!

theone91
..ja. boldog karácsonyt mindenkinek...

theone91
keressen valami wap oldalt ahonnan le tundá szedni...

Attila8805
Vegyen újatXD

CheAteR88
szerinted miért akarom sms-ben?

buta a telója

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
Bluetooth.

CheAteR88
szitu:
haveromnak szeretnék átküldeni sms-ben vagy amiben lehet mp3-at vagy vmi csengõhangot(mp3 minõség) próbáltam 50k-sat de asse engedi üzenetben küldeni:@
mit lehet tenni ez ügyben?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
nagy a kockázat és még szerintem megse éri-.-

CheAteR88
boldog karikát mindenkinek

Hát igen. bele olvasgattam a linkelt fórumba és én is úgy látom egyenlõre több vele a probléma mint az elõny, ahogy Zolo is mondta úgyhogy egyenlõre marad a régi soft😊
zolo
Csak ha ráteszeda W660-as szoftot akkor vagy törölni kell a kameradrivert, ergo nem lesz kamera, vagy pedig futnia kell a Facewarpnaka háttérben miközben megy a Walkman, így pedig nagyon csökken az aksiidõ.
Tehát egyelõre nem ajánlott.

kuci06
Rá kell tölteni egy W660 szoftvert:
V630 -> W660 átalakítás
Ha fent van, akkor már tudsz használni flash menüket is a telefonon, többek között olyat is, mint amilyet a videón látsz 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hali srácok találtam egy érdekes videót a youtubon http://www.youtube.com/watch?v=4vVngPzFLt8
aki meg tudja mondani hogy kell ezt megcsinálni annak hálás leszek.
Szeméj szerint ezzel még várok egy kicsit a garancia miatt de ez a menü igencsak jó lessz ha rávisz a lélek.😊
theone91
de mondom próbált ki hogy felveszed a kijelzõt, lehet hogy csak a te szemed áll rá (pl. án a crt monitornál látom a képfrissítést, mert lcd-hez vagyok szokva.)

ok

CheAteR88
csak ne bólintsál rá a szervízre!

oks. majd a vodafone-ál megnézem h más telefonon mien a kijelzõ és ha nem csíkos... akkor biza ki kell cserélni...

CheAteR88
miondom szervízt felejtsd elé és cseréltesd ki velük

nekem az a baj h csíkos...

CheAteR88
forgasd a fejed és kiderül ami bederül😄

😊 de a kijelzõ csíkos lesz-e?? vagy csak a zebra...?<#idiota>

CheAteR88
D::ASD:A:F:A:AF::F:AF:AF

theone91
most vettem észre hogyha mozgatom a fejem, körbe-körbe és más szögbõl nézem, zebra akkor is csíkos lesz...<#nyes><#buck><#vigyor2>

elég vicces <#idiota><#idiota>

CheAteR88
eég finom a kicsike😊35k-é

CheAteR88
😄DDDDDDDDD
elképzeltem miközben teszteled😄

Thx már megvan!
Honnan lehet letölteni a btcs-t?(bluetotth counter strike-ot?
most vettem észre hogyha nem mozgatom a telót csak gyorsan mozgatom a fejem és más szögbõl nézem akkor is csíkos lesz...

sõt, mivel gyárihibás, biztos a többi is oan, inkább adjanak neki v640i-t 😄DDDDDDDDDDDd

CheAteR88
vidd vissza a telót és ne szervizeljék hanem cseréljék ki kompletten....
a szervbizelés akkor kell ha vmi elbaszódik
de ez ahogy láccik gyári hiba......

theone91
próbáld ki hogy levideózód a kijelzõt (pl. fényképezõgéppel) és nézd vissza, ha ott is látszik akkor tényleg szervíz...

hát sajna lehet de tiszta újon már ezt csinálta, amikor elõször a kezembe volt...😞(

theone91
akkor az már tényleg szervíz lesz (nekem ezt a mototrolám csinálta, igaz nem lett semmi baja, csak ici-picit irrítáló volt)