1368
-
#648 www.sonyericsson.hu -n van a Terméktámogatás rész.Ingyen SMS-ben megkaphatod a beállításokat ami be is állítja. -
adsa #647 a vodafone honlapján megkaptam hogy lehet beállítani a netet. de van egy ilyen hogy
Menu – Settings – Connectivity – Internet Settings – Internet profiles – select WAP Start – More Settings
Connect using: WAP Start
Internet mode: WAP
IP address: xxx.xxx.xxx.xxx
Security: Off
Username: xxxx.xxxxx.xx
Password: free – Save
de ezt nem kapom a telefonban. ha rámegyek ezekre a menökre akkor van connect using blabla meg ott van a proxy de nincs internet mode:S előre is köszi
-
#646 Azok is benne vannak a fájlban. Szted én h cseréltem le a kis ikonokat az almenükben ;) -
#645 Az is ilyen mobil-adatátviteli technológia mint a GPRS vagy a 3G. A kettő között van félúton.
Vodának nincs ilyen hálózata, és a V630 nem is támogatja. -
#644 ez az edge amúgy micsoda? -
#643 Csak sim-kártyán keresztül ha jól tudom. A GPRS kapcsolatot adja bluetoot-on a gépnek, és azzal lehet netezni.
Edge-nél és 3g-nél már értelme is van az ilyennek, de annál olcsóbb az ADSL, szóval gyakorlati haszna közelíti a 0-át :DD
Ingyen netet ne várjon senkisem :P -
adsa #642 ha vmit kaptál szólj ;) -
#641 lál...:D -
Szabi1991 #640 holnap teszek pár mobilos képet a világ legnagyobb repülőjéről :))
80x80 méteres, szal nemkell hozzá nagyító :p -
Szabi1991 #639 -
Szabi1991 #638 blútuszon is lehet :)
de sajna nemtom hogyan, de engem is érdekelne.. -
adsa #637 van olyan progi amivel lehet USB-n keresztül netezni? előre is köszi -
#636 sufnimakró:
sz@r vényviszonyok (kompakt neon :I)...holnap tolok még természetesebb vényviszonyok mellet fotózott képet... -
#635 sufni makró mellé egy régi, szovjet éjjelilámpa szerinted elmenne fotófénynek? :DDD -
Szabi1991 #634 :DDD -
#633 naggyon jów!!! egy ILYEN nagyítóval kiválló makrókat tudok csinálni...majd teszek fel képeket..je! -
#632 senkinek sincs SE-je(egyik csajnak van de őt nem is basztatnám,meg nincs is BT-je),é aki eddig mindig bekapcsolva hagyta már annak sincsen:S -
#631 owned!! :D -
#630 ha ezt úgy érted, hogy senkisem kapcsolja be a bluetoothot, akkor nekem még szrencsém is van :D...ugye mindig van egy idióta aki elfogadja :DDD... -
#629 Én múltkor osztálytársamnak elkezdtem rezgetni a telóját(le volt véve a hang)örült a fejének mutogatta padtársának hogy "némmá rezeg és be van csukva" én meg fogtam és ráadtam a hangot:D
Elkezdte nyomkodni ki akarta a kapcsolni de nem sikerált!:D
Tanár egyre idegesebb lett és csak úgy sikerült leállítanija hogy kivette az akksit.:D -
#628 én bezzeg senkivel sem tudok szórakozni:( -
#627 vhóáwh...ma reggel suliba indulva akksi: 6%...ment a bt info (bluetooth túrkászó progi) igen rendesen és csak hazajövetel mutatott 0%-ot...I [sony ericsson logo :)] v630i :) -
#626 De az almenüknek is megváltoztatta a képét , azokat hova tette ? :S -
#625 Szal a "moddingja" kiforratlan... de szép eddig -
#624 Jaah és a KD Player-e is angol, de én azt lemagyarosítottma magamnak (mivel más nem nagyon tette meg tudtommal.....) :) -
#623 Ott is ott a KD player akárcska nekem, valamint látom ott van a menüben egy olyan h Entertainment, szal vagy hibásan csinált ameg avideózó illető vagy más csinálta, h azt nem fordította le. De mondom ez csak menu.ml semmi varázslat -
#622 Sztem ez is menu.ml-es szerkesztés, keresgélni kell K800 menu.ml screenmode-okat és átírni a menu.ml-t, nincs benne semmi varázslat meg nagy szoft módosítás. -
#621 Te előlrébb jársz moddolásban mint én, ilyet hogyan lehetne csinálni?
-
#620 Hmmm nálam ezt cska akkor csinálta amikor nagyon ekvés volt a hely, de egy scandisk mindent megoldott -
Szabi1991 #619 itt van pár téma :D -
#618 esetleg? -
#617 Valaki tud egy témát küldeni ami nem a telefonon van eredetileg rajta! -
#616 Ja, Memóriakártyáról mentsd a gépre ami kell. -
SORB #615 De most na... szóval ha leformáznám a memóriakártyát, akkor eltűnne mindenem nem?:O Vagy most hogy van ez az egész? vagy lekellene mentenem mindent gépre, és utánna formáznom? vagy mi?:O:S előre is thy!!! -
#614 nekem az megoldotta azt a problémámat hogy a telo kifagyott 20 percenként meg eltünt 400 mega errőlis(mien irónikus-.- a 256-osról meg anno 40 mega tünt el-.-) -
#613 Memóriakártyát. -
SORB #612 Mit kell leformázni?:SSSSSS -
SORB #611 Nem szar:))) Innen néztem programot hozzá. -
#610 velem pont tegnap volt ijjen...és én most akartam kérdezni mi lehet a baj?...(bár sztem le kell formázni a karit...de még nem juttottam odáig :)) -
#609 szerintem szar a convertálóprogid vagy nemtom:S