Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Lehet valami szofteres baja van, nekem is meghülyült mindhárom SE telóm ami eddig volt.

Próbáld ki ezt: Sony Ericsson Update Service

A telóhoz kapott adatkábellel PC-n keresztül tudod frissíteni a szoftvert, hivatalos cucc, nem veszik el a garancia ha van. Elõtte akut töltsd fel, memóriakártyát vedd ki. A gond az, hogy ha frissíted akkor minden gyárira fog visszaállni. De szervizben is ez történik, szóval ha meghülyült akkor nincs mit tenni, nem tudod lementeni. Ha nincs frissebb szoftver akkor is frissítheted akkor csak újratelepíti rajta a szoftvert.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CheAteR88
az meredek😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Hello mindnekinek, nekem aza próblámám a kis telommal, hogy meghülyült, folyamatosan nyomkodja magát, kitisztiottam de nem ez volta baj, továbbra is nyomkodja magát, valaki tud valamit?😄
theone91
Kösz... ;]

hát elég kár :/ 3gp-be elég szenny minõsége van a filmeknek, ilyen rácsos valamikor a kép, igaz lehet, ha legjobb minõségbe konvertálnám le akkor jobb lenne, de úgy kb 10x akkora lesz a mérete 😞

Narxis
Jó a logód! 😄

theone91
"amúgy nem tudtok rá olyan progit, ami tudja kezelni AVI formátumot?
meg valami jó videó lejátszót rá?"

Nem tudod a telefon alapvetõ képességeit bõvíteni különbözõ külsõ alkalmazásokkal...

jah, akkor nekem is azt kellett volna vennem, csak ugye inkább ezt vettem, mert a honlapján azt írták, hogy 2gigáig kezeli el... na mind1, ez is elég 😊

amúgy nem tudtok rá olyan progit, ami tudja kezelni AVI formátumot?
meg valami jó videó lejátszót rá?

theone91
Nekem szuperált 4 Gigással...

CheAteR88
8-ast is kezeli csak sûrûn lefagy
amúgymeg w910i-ben használom😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

4gigást simán kezel o.0

4gigást elvileg be se tud fogadni a v630.. akkor hogy raktad bele?

CheAteR88
én 4gigást vettem😄
de rájöttem hogy kevés az is😄

én 1 éve vettem 2gigás 2ezerért 😄

Narxis
LOL, kéne nekem is.

hát errõl inkább nem beszélek 😄 elég olcsón, ezres értékben 2ujjamon megtudom számolni 😄

Narxis
Az szép, mennyiért vetted? :p

az is van rajta, kb 70-80 😊) meg még "pár" játék is ráfér :p

Narxis
Jaja, nekem is kéne, de nem filmnek hanem zenének.

Múlt héten vettem egy 2gigás m2-t, zsír király csomó fim ráfér 😊))

CheAteR88
de kár mert nézegettem és eléggé jónak tûnik a kezelõfelülete

CheAteR88
akkor jót olvastam reggel😊
este már kissé össze visszaságok voltak elöttem😊

Narxis
Java-ra nem adják ki, csak okostelefonokhoz asszem.

CheAteR88
azaz most nézem vmit már adtak ki (Fennec) de jar kiterjesztésü failt még nem találok seholse:|

CheAteR88
nem értem hogy ff-ot még miért nem adtak ki:|

Köszi, próbálom.
Narxis
Java cucc kell rá. Opera Mini: Link

Sziasztok! Nem tudom hogy vagytok vele, de nálam a böngészés egyáltalán nem megy. Szétesnek a weboldalak, sorokban jelenít meg. Ismerõsömnek k800i van, az is ilyen, viszont egy nokia 6300 már rendben megjelenít vodafone-os szolgáltatóval. Ha esetleg valami java cucc, vagy frissítés kell rá, vagy akármi, légyszi írjatok. Üdv: Zs
PJack
😄D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Narxis
<#hehe>

CheAteR88
joy?:o

egyél big mac menüt, az finom. vagy fish macet..

Narxis
Szétszeded és kitakarítod vagy szerviz. Takarításnál folyadék használata kerülendõ.

Mivan akkor ha már szét koptattam a joy körüli körgommbot? alig reagál rá...már izomból kell nyomni.... mit egyek?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fdi-brutal
nem kell kicsomagolnod
csak tedd rá a telóra
onnan csak telepísdd
hi

-FDI-Brutal-Hooligan

PJack
arra lenék kíváncsi, hogy van e vmi olyan kicsomagoló progi, ami a géprõl telepíti a .jar fájlokat?

PJack
amúgy nekem másfél éve van meg, a # gombot elhagytam (azért meglehet nyomni ígyis 😄) jobb oldalt elöl a számlap mellet letörtem belõle egy kis részt, 3szor beleejtettem már vízbe, és kábé hetente egyszer esik egy nagyot, de remekül bírja, nagyon jó kis telefon, én szeretem 😊

PJack
az lehetséges hogy olyan sok játékot tettem rá (több mint 250) hogy már nem mutatja az összeset, csak az elsõ 20at? 😄D
mer nekem ez van, na asszem leformázom 😄

ifj Hooligan
jjjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!xdxdxd

szintén, usb-n töltésnél néha behülyül, de lesz*rom attól még jó kis teló 😄D

theone91
Engem lassan 2 éve rendületlenül szolgál a teló... 😊

Narxis
Egyetértek!

Nekem már több mint 2,5 éve ez a telóm van 😊 jó kis teló

bardocz
Én ctrl+c ctrl+v-vel csinálom most.
CheAteR88
próbáld meg intézõvel másolni... haverom mondta anno hogy neki úgy gyorsabb
én az usb-s adapterre esküszöm😉

bardocz
Hát az nem most lesz:S Túl sokáig tart visszarakni rá a zenét :-D
fozmázd meg a memkártyát 😉

bardocz
Telóra akarok zenét rakni,de azt írja,hogy a meghajtó nem találja a kért szektort.Megnéztem,hogy magával az mp3fájllal van-e probléma,de nem,mert másik számra is ezt írja.A telón van még 26mb szabad hely,az egyik szám 18mb,a másik meg 6,73,és egyiket sem akarja rárakni.Ezzel tudok kezdeni valamit?
Pedig a legjobb szám az albumról😄
CheAteR88
hát nekem 2 kéz kellet hozzá hogy megnyugodjak
de már kicsit bánom... jó telo de a mostani kicsit jobban tetszik😊de szerintem cserés lessz közeljövõbe ez is😊

Attila8805
Én földhözvágtam izomból és csak a hátlap tört el meg az akksi úgy elszállt hogy még most se találom😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"