1368
-
#1288 joy?:o -
MeTaL #1287 egyél big mac menüt, az finom. vagy fish macet.. -
#1286 Szétszeded és kitakarítod vagy szerviz. Takarításnál folyadék használata kerülendő. -
vajo #1285 Mivan akkor ha már szét koptattam a joy körüli körgommbot? alig reagál rá...már izomból kell nyomni.... mit egyek? -
#1284 nem kell kicsomagolnod
csak tedd rá a telóra
onnan csak telepísdd
hi -
#1283 arra lenék kíváncsi, hogy van e vmi olyan kicsomagoló progi, ami a gépről telepíti a .jar fájlokat? -
#1282 amúgy nekem másfél éve van meg, a # gombot elhagytam (azért meglehet nyomni ígyis :D) jobb oldalt elöl a számlap mellet letörtem belőle egy kis részt, 3szor beleejtettem már vízbe, és kábé hetente egyszer esik egy nagyot, de remekül bírja, nagyon jó kis telefon, én szeretem :) -
#1281 az lehetséges hogy olyan sok játékot tettem rá (több mint 250) hogy már nem mutatja az összeset, csak az első 20at? :DD
mer nekem ez van, na asszem leformázom :D -
#1280 jjjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!xdxdxd
-
Szabi1991 #1279 szintén, usb-n töltésnél néha behülyül, de lesz*rom attól még jó kis teló :DD -
#1278 Engem lassan 2 éve rendületlenül szolgál a teló... :) -
#1277 Egyetértek! -
donoki #1276 Nekem már több mint 2,5 éve ez a telóm van :) jó kis teló -
#1275 Én ctrl+c ctrl+v-vel csinálom most. -
#1274 próbáld meg intézővel másolni... haverom mondta anno hogy neki úgy gyorsabb
én az usb-s adapterre esküszöm;) -
#1273 Hát az nem most lesz:S Túl sokáig tart visszarakni rá a zenét :-D -
Szabi1991 #1272 fozmázd meg a memkártyát ;) -
#1271 Telóra akarok zenét rakni,de azt írja,hogy a meghajtó nem találja a kért szektort.Megnéztem,hogy magával az mp3fájllal van-e probléma,de nem,mert másik számra is ezt írja.A telón van még 26mb szabad hely,az egyik szám 18mb,a másik meg 6,73,és egyiket sem akarja rárakni.Ezzel tudok kezdeni valamit?
Pedig a legjobb szám az albumról:D -
#1270 hát nekem 2 kéz kellet hozzá hogy megnyugodjak
de már kicsit bánom... jó telo de a mostani kicsit jobban tetszik:)de szerintem cserés lessz közeljövőbe ez is:) -
#1269 Én földhözvágtam izomból és csak a hátlap tört el meg az akksi úgy elszállt hogy még most se találom:D -
#1268 Kapd elő az adatkábelt, töltsd le a frissítő programot a sonyericsson.hu-ról és nézd meg, hogy van egy frissebb szoftver. Előtte érdemes lementeni a cuccokat vagy szervíz. De beküldöd szervizbe akkor is érdemes lementeni mert ők is legyalulják a régi szoftvert és egy vatta újat raknak rá. -
Szabi1991 #1267 az :D
bár az enyém mostanában kifagy ha bemegyek a telefonkönyvbe :-/ -
#1266 Jól mondod! -
vajo #1265 hali!
a legjobb mobil! -
#1264 me csicska üeneteket kaptam:D
utánameg nem allotam amit mondanak:|
úgyhogy melo köbe ideges lettem peppet és kettéfáradt:D
mostmár W910i powa van... -
#1263 me?:D -
#1262 ő volt geci velem... -
#1261 Nem jól bántál vele. :p -
#1260 jó volt míg ketté nem hullott:(
:) -
#1259 Jól mondod! -
#1258 A legjobb telo
:) XD ez komoly
-
#1257 talán, de meg is kérdezhted mielőtt oda adod nekik javítani :p -
MeTaL #1256 5ezer? -
#1255 pár ezer Ft max. -
MeTaL #1254 kontaktos/értikezési hibás a telóm és már nincs rá gari, szerintetek kb. mennyibe kerülne megcsináltatni? -
#1253 mobile9.com -
#1252 lasyk.net -
#1251 vki tud egy olyan oldalt ahol témákat took letölteni a SEv630i-hez? -
#1250 OK THX!
-
#1249 Rendelsz árösszehasonlító oldalakon. Van eredeti Sony Ericsson aksi, meg hátlap is és utángyártottak amiket az aranyos kínaiak csinálnak. Ha eredetit veszel akkor lehet csak hátlapot nem kapsz, hanem komplett házat kell venned.
Aksiból BST-37-es típusú való ebbe a készülékbe.
Utángyártott alkatrészeket csak akkor vegyél ha max. fél évig kell a teló. Nagyon gagyi minőségűek.