Sony Ericsson V630i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bár az enyém mostanában kifagy ha bemegyek a telefonkönyvbe :-/
a legjobb mobil!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
utánameg nem allotam amit mondanak:|
úgyhogy melo köbe ideges lettem peppet és kettéfáradt😄
mostmár W910i powa van...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aksiból BST-37-es típusú való ebbe a készülékbe.
Utángyártott alkatrészeket csak akkor vegyél ha max. fél évig kell a teló. Nagyon gagyi minõségûek.
Egyszer kicsit erõsen raktam le a telefont az akksi úgy elszállt azóta se találom hátlap meg ketté tört😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Zsír.<#eljen>#eljen> Kösz!
hogy ne legyen off, csináltam belõle egy kis témát, külön csak v630i-re, úgyhogy akinek tetszik használja nyugodtan.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
pont ugyanez van: KATT
Meg közbe nem tünt fel ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
most kereshetek vevõt a memóriára 😊
Geci idegesítõ,két lépésenként kell igazgatni:C
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Vote for Könyv!
http://flickr.com/photos/zolika90/
ga leállítod a háttérvilágítást hogy nézed a képet sötétbe ? <#vigyor1>#vigyor1>