Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kapd elõ az adatkábelt, töltsd le a frissítõ programot a sonyericsson.hu-ról és nézd meg, hogy van egy frissebb szoftver. Elõtte érdemes lementeni a cuccokat vagy szervíz. De beküldöd szervizbe akkor is érdemes lementeni mert õk is legyalulják a régi szoftvert és egy vatta újat raknak rá.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az 😄

bár az enyém mostanában kifagy ha bemegyek a telefonkönyvbe :-/

Narxis
Jól mondod!

hali!
a legjobb mobil!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

CheAteR88
me csicska üeneteket kaptam😄
utánameg nem allotam amit mondanak:|
úgyhogy melo köbe ideges lettem peppet és kettéfáradt😄
mostmár W910i powa van...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
me?😄

CheAteR88
õ volt geci velem...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
Nem jól bántál vele. :p

CheAteR88
jó volt míg ketté nem hullott😞
😊

Narxis
Jól mondod!

fdi-brutal
A legjobb telo
😊 XD ez komoly

-FDI-Brutal-Hooligan

Narxis
talán, de meg is kérdezhted mielõtt oda adod nekik javítani :p

5ezer?

Narxis
pár ezer Ft max.

kontaktos/értikezési hibás a telóm és már nincs rá gari, szerintetek kb. mennyibe kerülne megcsináltatni?

theone91
mobile9.com

Narxis
lasyk.net

Sabcsee
vki tud egy olyan oldalt ahol témákat took letölteni a SEv630i-hez?

kaka

Attila8805
OK THX!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Narxis
Rendelsz árösszehasonlító oldalakon. Van eredeti Sony Ericsson aksi, meg hátlap is és utángyártottak amiket az aranyos kínaiak csinálnak. Ha eredetit veszel akkor lehet csak hátlapot nem kapsz, hanem komplett házat kell venned.

Aksiból BST-37-es típusú való ebbe a készülékbe.

Utángyártott alkatrészeket csak akkor vegyél ha max. fél évig kell a teló. Nagyon gagyi minõségûek.

Attila8805
Hol tok jó akksit venni meg hátlapot és mennyiért?
Egyszer kicsit erõsen raktam le a telefont az akksi úgy elszállt azóta se találom hátlap meg ketté tört😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Narxis
<#wow1>

Zsír.<#eljen> Kösz!

PJack
nemtom játszottatok e már a Fallout 3-mal, de igencsak jó játék.
hogy ne legyen off, csináltam belõle egy kis témát, külön csak v630i-re, úgyhogy akinek tetszik használja nyugodtan.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

forzajuve5
lazán belement, és mondom újraindítás után még ki is írta hogy meg kellene formázni, megadtam a telefonzár kódját, csak aztán kiírja hogy formázás sikertelen

pont ugyanez van: KATT

bardocz
Ez engem is érdekel😄 Hogy a rákba lehet beleerõltetni másik kártyát?😄 Ráadásul nekem formáznom sem kellett.
gabi89
Az oké,hogy nem megy mivel nem az való bele,de hogy tetted be ? xD
Meg közbe nem tünt fel ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

theone91
Gépen formázd.

forzajuve5
nem röhög 😄

ez az a szitu amit nem szabad elmesélni senkinek 😊

<#idiota>

forzajuve5
köszi a segítséget, buta hiba amire nem figyeltem, de akkor legalább most tudom hogy ez lesz a baj.
most kereshetek vevõt a memóriára 😊

hogy teszel be micro sd kártyát amikor m2-es kell ? 😄

forzajuve5
vettem a Sony Ericsson V630i telómhoz egy Kingmax microSD memórikártyát. betettem a telefonba, telefon újraindít, majd kiírja hogy meg kell formázni a kártyát, nyomom neki hogy akkor ok formázzunk, ekkor kéri a telefonzár kódját, ami ha jól tudom 4db 0, nyomon neki az ok-t, és utána kiírja hogy formázás sikertelen. Valaki esetleg tudja hogy ez mitõl lehet?

bardocz
Én szerintem oda fogom ragasztani leuklopasttal,és mondok egy imát a kitalálójának az anyjához.Úgyse írok túl gyakran sms-t,meg telefonálni sem túl sokat telefonálok,kibírom majd.
én is így jártam, most hpm70esem van, meg 2 gigás kártyám 😄

bardocz
Kurva alja megy szét a telónak,és a füles csakúgy kiugrik belõle:C
Geci idegesítõ,két lépésenként kell igazgatni:C
ifj Hooligan
Szoszi

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Narxis
Én olvastam telon 1-2 könyvet mert baromira lekötöttek, viszont nem tudom az összeset megvenni. Ha megjön a laptopom akkor viszont amire már nincs pénzem tuti azon fogom olvasni és nem telon, mert tényleg kényelmetlen néha. Egyébként a japóknál a szolgáltatóktól lehet letölteni könyveket, képregényeket, animét, mindent, mert ott már 100-szor jobb telokkal járnak az emberek, nálunk a legjobb telok az ottani alsó-közép kategóriának felelnek meg.

Airbus A380
háttér fényt hol lehet állítani amirõl beszélsz. ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Pont ezt mondom értelmetlen ilyen kicsibe könyvet olvasni,.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

zolo
Most mit lovagoltok ezen? Ekkora képernyõ szerintem alkalmatlan szövegolvasásra, max pársor, vagy bevásárlólista.....Aki kijelzõn akar olvasni, sztem 2,5 col-nál ne adja alább...De sztem a könyvben épp az a jó, hogy a kezedben van, érzed a szagát, a súlyát, sztem egy mobil, vagy épp e-book olvasó kütyü ezt nem adja vissza.

Vote for Könyv!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Airbus A380
nem mondod ??? De még az 50 is sok az is baromira húzhatja az aksit.....

ga leállítod a háttérvilágítást hogy nézed a képet sötétbe ? <#vigyor1>

leveszed a fényerõt 50%-ra, vmint a háttérvilágítást is lehet állítíni a progin belül
Airbus A380
Én meg 2-3 nap alatt lehúzom az aksit a játékkal, bár gondolom a könyvolvasás is ugyanúgy húzza mer a játékoknál is állítólag az energia nagyrésze a kijelzõ világításra megy el, az meg ugye van amikor olvastok is.

Airbus A380
Hát én 1 oldalt se bírtam elolvasni mobilon.... de jó mindegy mer én meg játszani szeretek sokaknak meg az nem élvezet. <#mf2>

ifj Hooligan
<#help><#help><#help><#help><#help><#help>

theone91
Nem élvezet. Kompaktság.

bardocz
Ugyan az,mintha könyvbõl olvasnád.
Airbus A380
És mégis mi az élvezet benne ?

theone91
Példa volt. Viszont novellákat már igen.

Airbus A380
De nehogy már egy 200 akárhány oldalas könyvet egy 176*220-as kijelzõn akarjál elolvasni....