1368
-
Szabi1991 #688 engem meg töröltek :O -
#687 én is -
#686 je regiztem... -
#685 még nem teszteltem de köcce!! -
Szabi1991 #684 Elindult a MobilTorrent! -
adsa #683 tudom, de ez még tud vmit mert ha megnyomod az 5-ös gombot akkor vmit csinál, ha meg az egyest akkor azt írja h record:S -
#682 ha bekapcsolod a bt ezközök keresést az is megmutatja :| -
adsa #681 ez tök jó progi. oan mint a radar és megmutatja a közelünkben kinek van bekapcsolva a bluetoothja
http://gallery.mobile9.com/f/370266/ -
#680 Próbáld EZT vagy kérj segítséget ITT. -
#679 engem a pullface nevű java-alkalmazás érdekelne, vagy 4-et leszedtem de a mobilom nem támogatja...tudna valaki linkeni v630-hoz, vagy a lényeg hogy menjen ;) -
adsa #678 az hogy a profil otthonra van téve. ezt kiveheted úgy hogy megnyomod a kikapcsoló gombot egyszer és kiválasztod a megfelelő profilt -
#677 Mit jelent az a jel ami egy házikó? -
#676 és ráadásul szüleim fizetik -
#675 Ja akkor neked jó. :P -
#674 előfizetéses vagyok:P -
#673 Ha kártyás vagy, automatice levonják, még egy sms-t se küldenek, hogy mennyit. -
#672 nah,csaksikerült,jöbő hónapban akkor próba,vagy amikor jön a számla,vagy mitudomén:D -
#671 érdekes,adatfolyamnál van vodawap,többinél nincsen... -
#670 Beállítások, Kapcsolódás fül: Adatfolyam beállításánál állítsd Vodawap GPRS-re.Aztán az Internetbeállítások,Java beállítások szintén Vodawap GPRS-re.Internetprofilokat is arra.Több ötletem nincs. -
#669 Ja, simán. -
#668 ehhh,csak beállítani nem tudom... -
#667 nem,hanem ha mobilról netezek,amikor nem vagyok otthon:)
mert opera minivel mire elérem 5 megát,eléggé sokat kell hozzá wapozni -
#666 Igen.Milyen netezésre gondoltál?Számítógépen? -
#665 ha így állítom be akkor ilyen lesz nekem is?mert barátibb az tuti,jah és ezzel ugye netezni is tudok? -
#664 Nézd meg ezt. -
#663 nekem gprs 300 forint 2 megáig,aztán meg értelemszerüen növeksik,de nem tom milyen mértékben -
#662 SMS, aztán Beállítások,Kapcsolódás fülnél az Adatfiókoknál kiválasztottam a Vitamax GPRS-t. -
adsa #661 és hogy állítottad be? smsel vagy manuálisan? -
#660 Szerintem nem fizettetek elő GPRS Wapra.Egyébként én is sokadt szarakodtam a netbeállítással, de valahogy sikerült. -
adsa #659 én kártyás vok vajon az a baj?:S -
#658 Megkaptam a beállításokat nyomtam egy okot és aztán kiírta hogy a beállítások készen vannak és alatta kiírta a webböngészőt de mellette volt egy piros x.
Az sg.hu úgy ahogy bejött miután elfogadtam a másodlagos fiókot de naon lassan.
És előfizus vok! -
adsa #657 és miután megkaptad az smst és felrakta vmit állítottál be vagy egyből már ment a net? -
adsa #656 erre már nem tom a választ... honlapokot betud hozni (nem mini operával) és kártyás vagy? -
#655 Megint egy kérdés felraktam az opera minit és nem müxik! -
adsa #654 elküldték smsben de most is ugyan azt írja ki connection failure... mi lehet a baj. (újraindítottam a telefont) -
adsa #653 úgy tom 0,20 euró a livera rámenés de csak egyszer kell kifizetni. 0,01 euró minden 10 kbyte -
#652 Amúgy a netezés mennyibe kerül? -
#651 Én meg fel szeretnék menni live-ra és megkérdi hogy másodlagos fiókot használ?
Nyomok egy igent és tárcsáz egy számot.
Aztán nagynehezen bejön az oldal de télleg naon lassú! -
adsa #650 de ha rámeek a Mobile Internet (WAP)-re akkor hibaüzit ír ki h nincs ien honlap -
#649 hali megcsináltam amit mondtál és nem müxik a net.