1368
  • Szabi1991
    engem meg töröltek :O
  • bardocz
    én is
  • theone91
    je regiztem...
  • theone91
    még nem teszteltem de köcce!!
  • Szabi1991
    Elindult a MobilTorrent!
  • adsa
    tudom, de ez még tud vmit mert ha megnyomod az 5-ös gombot akkor vmit csinál, ha meg az egyest akkor azt írja h record:S
  • bardocz
    ha bekapcsolod a bt ezközök keresést az is megmutatja :|
  • adsa
    ez tök jó progi. oan mint a radar és megmutatja a közelünkben kinek van bekapcsolva a bluetoothja
    http://gallery.mobile9.com/f/370266/
  • Narxis
    Próbáld EZT vagy kérj segítséget ITT.
  • theone91
    engem a pullface nevű java-alkalmazás érdekelne, vagy 4-et leszedtem de a mobilom nem támogatja...tudna valaki linkeni v630-hoz, vagy a lényeg hogy menjen ;)
  • adsa
    az hogy a profil otthonra van téve. ezt kiveheted úgy hogy megnyomod a kikapcsoló gombot egyszer és kiválasztod a megfelelő profilt
  • tmartin
    Mit jelent az a jel ami egy házikó?
  • bardocz
    és ráadásul szüleim fizetik
  • Narxis
    Ja akkor neked jó. :P
  • bardocz
    előfizetéses vagyok:P
  • Narxis
    Ha kártyás vagy, automatice levonják, még egy sms-t se küldenek, hogy mennyit.
  • bardocz
    nah,csaksikerült,jöbő hónapban akkor próba,vagy amikor jön a számla,vagy mitudomén:D
  • bardocz
    érdekes,adatfolyamnál van vodawap,többinél nincsen...
  • Narxis
    Beállítások, Kapcsolódás fül: Adatfolyam beállításánál állítsd Vodawap GPRS-re.Aztán az Internetbeállítások,Java beállítások szintén Vodawap GPRS-re.Internetprofilokat is arra.Több ötletem nincs.
  • Narxis
    Ja, simán.
  • bardocz
    ehhh,csak beállítani nem tudom...
  • bardocz
    nem,hanem ha mobilról netezek,amikor nem vagyok otthon:)
    mert opera minivel mire elérem 5 megát,eléggé sokat kell hozzá wapozni
  • Narxis
    Igen.Milyen netezésre gondoltál?Számítógépen?
  • bardocz
    ha így állítom be akkor ilyen lesz nekem is?mert barátibb az tuti,jah és ezzel ugye netezni is tudok?
  • Narxis
    Nézd meg ezt.
  • bardocz
    nekem gprs 300 forint 2 megáig,aztán meg értelemszerüen növeksik,de nem tom milyen mértékben
  • Narxis
    SMS, aztán Beállítások,Kapcsolódás fülnél az Adatfiókoknál kiválasztottam a Vitamax GPRS-t.
  • adsa
    és hogy állítottad be? smsel vagy manuálisan?
  • Narxis
    Szerintem nem fizettetek elő GPRS Wapra.Egyébként én is sokadt szarakodtam a netbeállítással, de valahogy sikerült.
  • adsa
    én kártyás vok vajon az a baj?:S
  • Attila8805
    Megkaptam a beállításokat nyomtam egy okot és aztán kiírta hogy a beállítások készen vannak és alatta kiírta a webböngészőt de mellette volt egy piros x.
    Az sg.hu úgy ahogy bejött miután elfogadtam a másodlagos fiókot de naon lassan.
    És előfizus vok!
  • adsa
    és miután megkaptad az smst és felrakta vmit állítottál be vagy egyből már ment a net?
  • adsa
    erre már nem tom a választ... honlapokot betud hozni (nem mini operával) és kártyás vagy?
  • Attila8805
    Megint egy kérdés felraktam az opera minit és nem müxik!
  • adsa
    elküldték smsben de most is ugyan azt írja ki connection failure... mi lehet a baj. (újraindítottam a telefont)
  • adsa
    úgy tom 0,20 euró a livera rámenés de csak egyszer kell kifizetni. 0,01 euró minden 10 kbyte
  • Attila8805
    Amúgy a netezés mennyibe kerül?
  • Attila8805
    Én meg fel szeretnék menni live-ra és megkérdi hogy másodlagos fiókot használ?
    Nyomok egy igent és tárcsáz egy számot.
    Aztán nagynehezen bejön az oldal de télleg naon lassú!
  • adsa
    de ha rámeek a Mobile Internet (WAP)-re akkor hibaüzit ír ki h nincs ien honlap
  • Attila8805
    hali megcsináltam amit mondtál és nem müxik a net.