Sony Ericsson V630i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez naon jó😄 de nekem a menüben a régik az ikonok...:S
én nem csináltam, nekem a narancsos vókmen téma tökéletes 😄D
én is csináltam de lusta voltam minden elemet kivágni magamnak...a felénél abbamaradt. majd hogyha lesz kedvem akkor befejezem...
hát durva a kijezlõ az tuti 😊
tök jó,tudtam maganak csinálni saját témát^^ nagyon durva milyen szépen jeleníti meg a hátteret😮
8 gigás a legnagyobb M2es kártya 😊
EZT keresitek?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
huhuhúúú mégis találtam aqua-ba még 4 gb-os is van😮
ez az,amúgy mekkora memóriát kezel le max a telefon?
ez az,amúgy mekkora memóriát kezel le max a telefon?
jah akkor jó😊
amúgy menyibe kerülnek a memória kártyák bele?nem találtam se vodafone se aqua oldalán olyat ami ebbe kell,mert gyárilag egy 256 mb-osat adtak hozzá,és az csak 2 mp3 album😊
amúgy menyibe kerülnek a memória kártyák bele?nem találtam se vodafone se aqua oldalán olyat ami ebbe kell,mert gyárilag egy 256 mb-osat adtak hozzá,és az csak 2 mp3 album😊
sajna csak 240x320 as van :SS
én is haverom telóján játszottam vele 😊
én is haverom telóján játszottam vele 😊
a Most Wanted jobb :p
a legjobb hogy blútuszon is lehet játszani 😊
jah,csak néha rá kell frissíteni amikor nem akarja behozni😄
maúgy a vrally 3d nagyon király játék,hasonló jóval még ne találkoztam mobilra😊
maúgy a vrally 3d nagyon király játék,hasonló jóval még ne találkoztam mobilra😊
mert egy ékezet 3 karakternek számit <#idiota>#idiota>
(régen még megértettem ,de hogy még mindig ien, tiszta szánalom :S)
(régen még megértettem ,de hogy még mindig ien, tiszta szánalom :S)
mért van az hogyha ékezetekkel írok smst akkor 80 karaktert neged egy smsnek ha meg angol betûkkel írok akkor 160-at?
ellenben a másik telóján böngészõset nem tudom használni,ha üzenetet akarok küldeni nem megy,smíle az viszont sikerült,meg nem tudtm hzgom telójáról képeket meg semmit sem átszedni😞
msn meg szótárak viszont mûködnek 😊
msn meg szótárak viszont mûködnek 😊
Köszi, mostmár minden rendben van...Királyak vagytok 😉
Ohh Narxis..te valami isten lehetsz, mert én is az se-portált bujtam, de nem találtam semmi 😄 ÉS HATALMAS THX 😊
-,
Nem, tudjátok hol találhatnék hozzá egy divert?!...:S
Isteni szerencse, hogy a neten nem találok a telefonhoz drivert, a kapott lemezt meg pár kilométerrel arrébb található egy másik épületben 😄
Ja hát az alap, hogy a hozzá kapott CD-rõl rakd fel a drivert. 😊
nem találja...de mindjárt szedek a telomhoz vmi drivert...hátha azzal sikert érek el....
Próbáld meg a Fájl--Beállítások--Telefon keresése cuccost.
Telepítés elõtt rakd a jar kiterjesztésû fájlt az Other/Egyéb mappába a memóriakártyán, majd teloban ugyanebbõl a mappából telepíted, utána a Játékok vagy Applikációk mappában keresd.Képet,zenét csak bemásolsz a Képek vagy Zene mappába és kész, utána ott keresed.
Sziasztok!
Nekem is V630i-s telóm van, és az lenne a problémám, hogy a MyPhoneExplorer nem tudja azososítani...:S Segítsetek már pls...amikor rádugom az usb-t akkor telefonmodba rakom, szal az már nem lehet probléma..😊
Nekem is V630i-s telóm van, és az lenne a problémám, hogy a MyPhoneExplorer nem tudja azososítani...:S Segítsetek már pls...amikor rádugom az usb-t akkor telefonmodba rakom, szal az már nem lehet probléma..😊
nah sikerült,köszönöm a segítséget,én hülye azt hittem hogy rögtön aprogramot rakja rá,pedig nem,hanem még telepítenem is kell
????
Bármelyik mappába felmásolod utána ott kell lennie. Jar kiterjesztésû fájlt tud telepíteni a telefon, de bármilyen fájlt rá lehet tenni, csak nem fogja felismerni.
Bármelyik mappába felmásolod utána ott kell lennie. Jar kiterjesztésû fájlt tud telepíteni a telefon, de bármilyen fájlt rá lehet tenni, csak nem fogja felismerni.
http://flickr.com/photos/zolika90/
otherbe nekem csak conversations van,nincsen semmi aplikációk,vagy hasonló,ha meg csak simán belemásolom nincs ott
Játékok Other/Egyéb és így tovább, értelemszerûen. 😊 Beleteszed a mappákba az xy.jar fájlt, majd teloban kikeresed és Telepíted.
hu ezek nagyon királyokmég egy kérdés,amiket letöltöttem,azt csak rá kell másolni úgy egyben a telóra,vagy egy mappába kell belerakni hogy mûködjön?
Sok-sok java programot rá lehet tenni, telepítésnél kérdezi melyik mappába szeretnéd, és az applikációk az egyik lehetõség , hogy el tud különíteni a játékokat meg az egyéb dolgokat 😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
nincs mit😊
http://se-portal.hu/letoltes/alkalmazasok/983-BT-Info.html