Sony Ericsson V630i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a txt-t tökéletesen kezeli a teló !
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
ha tetszik, tõccsétekle.
Grunge v1.0
letöltés
Pain is inevitable. Suffering is optional.
közben csináltam is egy témát, ha érdekel, használjátok nyugodtan.
ilyen grunge sztájl vagy mi.
LETÖLTÉCS.
dekár, pedig olyan kurvajó témákat találtam :|
Max próbáld meg ezzel konvertálni, de nemtom lehet-e.
http://flickr.com/photos/zolika90/
mert nekem nem. 😞
elvileg téma fájlok de nem tudja õket kezelni. van erre konvertáló progi, vagy sose fog mûködni a mobilomon?
a kamera tényleg nem a legjobb, de arra hogy megörökíccs egy pillanatot tökéletes 😄
van benne 3G, bluetooth, zenelejátszóak, elég jó memóriája is van alapból, s felbontása is nagyon jó.
tény, hogy nem egy csúcsmobil, de 20k-ért nagyon bõven megéri.
Elég gyors.
Elég sokat tud.
A kamja lehetne egy kicsit jobb.
De szerintem Ár/érték arányban most az egyik legjobb teló a piacon.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
itt a bizonyíték: (éjszakai móddal bekapcsolva)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mondjuk találtam hozzá egy nagyonjót, de csinálnék magam is hozzá..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha beviszem szervízbe addnak vmi cserefónt?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
olvass vissza
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
tudnátok adni hozzá jó játékokat? ^^
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de inkább tanujjá, milesz így veled éretséginél ? :p
Azért kéne hogy ne sötétedjen el..
Akkor lehet puskázni😄
minden "egyszerû weblap formátumot" 😊
akkomá inkább kifujom kompreszoral😊
Szedtem le egy Doc wiever nevû progit de nem tom használni.
Feltettem egy doc fájlt és nem találom a progival.