1368
-
#888 van játék aminek ez kell,de a netre nem megy fel,csak engedélyezni kell neki -
#887 Lehet, hogy netes játék. Mi a címe? -
timantes #886 segítsetek!!
Amikor felteszek egy játékot (.jar) az Egyéb mappába és feltelepítem sikeren, majd elindítom , akkor kiír eg ilyen üzenetet: ,,Engedélyezi az alkalmazás számára adatok küldését az internetre?" és NEM INDUL a játék!!! hogy kell megoldani hogy ne kérje ezt a netes cuccot ? -
#885 ...Hát, éniscsak a vakolatot féltem :D -
#884 bírja:D -
#883 Azért nem próbálnám ki.... :D -
#882 hát kicsit
de a falhoz meg földhözvágást bírja -
#881 ...Már nem is csoldálkozok...(csak nem idegez a természeted? :))...rííleksz!! -
#880 Eredeti vodás, be is volt állítva valami, de ettől még sehogy se akart wapra kapcsolódni. Se sima wappal, se Opera Minivel. Pár dolgot nekem kellett beállítani. -
#879 Ha eredeti vodafone-os nem tom mér nincs belőve nekem minden eddigi eredtileg vodás készülék be volt lőve. -
#878 kissé ideges voltam és rosszul akakrtam leszedni:S
megnyomtam a két oldalát és úgy huztam me ezzel a lendülettel ketté is törtem -
#877 mit csináltál vele? -
#876 kettétört a hátlapom:S:( -
#875 Nekem nem volt sajnos. -
#874 Vodás telefonon ez alapon be van gyárilag lőve. (elvileg)
és a v630i asszem kimondottan a vodafone-nak készült. -
#873 Itt nézz szét. -
#872 gprs wap Nem kérdezi meg véletlenül hogy akarsz e másodlagos fiókkal kapcsolódni???
Mert ha igen azt nyomd meg és minden jó lesz. -
timantes #871 Olyan kérdésem lenne hogy előfizettem a wapra , leis vett a kártyáról 300 Ftot , DE NEM TUDOK csatlakozni a Livera , sehova. Kiír valami olyat hogy kapcsolati hiba.
Találok valami RÉSZLETES leírást amiből megtudhatnám mi a bajom ? Esetleg valakinek valami ötlete? -
#870 helló!! valaki tudna nekem küldeni egy magyar nyelvet a telóba?! -
#869 3 talán 4 nap. -
#868 Nektek meddig birja az aksi egy feltöltéssel ? -
#867 Az nem MSN. Vodafone Messenger, inkább Vodafone.hu-n nézz utánna, mert nemtom micsoda amúgy =)
-
Szabi1991 #866 kb. 3 oldallal ezelőtt írtam róla, meg pokémon csomagot is linkeltem :DDD -
timantes #865 kérdés 3:
felmásoltam az othersba/egyébbe a MEBOY gameboy emulátort , de amikor telepíteni akarom kiírja hogy: ,, a művelet végrehajtása sikertelen" , kérem aki használta írja le, pontosan mit kell csinálni ???
előre is köszi!! -
timantes #864 köszi a segítséget.
kérdés 2:
láttam van egy Messenger nevű menü az üzenetekbe. Ide belehet lépni az MSN messenger azonosítóval , ha igen akkor mit kell beállítani hogy működjön ? -
#863 lol :D -
#862 jah és ne csomagold ki a .jar fájl-t,én megtettem és nem értettem miért nem megy:D -
#861 Memória kártya, Others/Egyebek mappájába. Onnan meg telepíted. -
timantes #860 sőt nem biztos hogy java játékot , a lényeg hogy a JÁTÉKOKAT HOVA kell msáolni ? -
timantes #859 ma vettem egy ilyen telót , valaki írja már le hogy HOVA kell másolni a java játékokat ??? -
#858 " Azt nem tudom hogy videót hogy játszik le mer nem mertem rárakni mint alább irtam"
Azért ennyire nem kell félteni a telót... ;) -
#857 probáld meg gépeden leelenőrizni
szerintem amugymeg semmi baja nem lessz mert kicsit más a kodolása a vírusnak...(mármint a telefon asse tugya miaz) nincs rajta op rendszer -
#856 Egyébként jó kis telefon ez. Eddig talán ez a legjobb. Azt nem tudom hogy videót hogy játszik le mer nem mertem rárakni mint alább irtam de van benne demo videó az ahhoz mérten hogy tgelefonba van szép. -
#855 Semmi olyat nem akarok átrakni.... :P
Ha nagyon érdekel repülős képek de nem lehet 100százalékosan kijelenteni hogy baci mentesek azért kérdeztem hogy ha mégis bacis a fertőzés árthat e a telefonnak. -
#854 Nem árthat, de a gépednek biztos fog. :) -
#853 Hali . Nem értek ehhez szal ha bugyuta a kérdés sorry.
A kérdésem ezen telefonok értenek számitógépes virusul ?
Netről letöltött tartalmakat szeretnék átrakni (kisseb videók, képek) de nem tudom ha esetleg virusosak az árthat e a telefonnak.
(a feltöltést usb kábelen csinálom szóval nem magáról a telefonon létrehozott internet kapcsolaton keresztül töltöm le. ) -
#852 hali! valaki tudna media player skint v630i-hez? -
#851 ... a letöltésekben egy fájl sincs :/
amúgy reklám? :S (minden mobilos topic végigspammelve) -
tom110 #850 http://gportal.hu/portal/gwarez/ gyertek fel g portálos oldalamra ahol mobilos játékok vannak.ha a fórumba mész hát ott fil zen játék mobilos cuccok várnak.ee -
#849 írd át gépen .txt-be,azt elvileg kezeli,maúgy kémia egyszerü tantárgy:P