Sony Ericsson V630i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem W630i... ez csak egy sima vodás teló, senkisem mondta hogy wólkmen..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
kontaktos a füles,
kezd recsegni a hangszóró,
néha asziszi füles van rajta
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(rácsörgök hogy hivjon vissza XDDD)
amúgy nemtom mien, mindegyikben van vmi jó, és vmi rosz is, szal tökmind1 mien van , ha SMS-ezni akarsz oat vegyél amivel olcso az SMS, ha vodást híni, akkor amire olcso vodást hivni stbstb..
de oan amivel minden olcso, nem létezik :p
nemaza gond.
te milyen tarifával használod?
ha egy picit sötét van, tiszta kockás a kép :S
a füles meg párezer forint
(van ahol 2, van ahol 7..)
felbontás jó, kamera is jó, zenére is jó, mégha nincs is hozzá olyan jó füles.
btw ez a Polacheck, aki ezt a cikket írta,.. megnéztem a többi cikkjeit is, és szinte minden mobillal ezt csinálja 😄
szal lehet h veszek egy ilyet 😊
márcsak a tarifát nemtom milyen legyen, mert nekem kártyás kell, de ott elég drágák a percek..
én kb napi 1 órát játszok, és 2 órát halgatok zenét rajta, és hetente töltöm..
nagyon gyors a "videókártyája" , minden játék nagyon jól fut rajta (ami 176x220-as jáva gém), és szebben szól mint egy wólkmen móbil..
nekem ezt ajánlották.
csak most olvastam el ezt a kis ismertetõt s itt eléggé lehúzzák.
ha lenne másra pénzem jobbat vennék, de most 30k-ból szeretnék egy jó mobilt kihozni..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem tud vki olyan progit amivel a telot webcamnak tudnám használni??
lehetséges e ez 1általán?
Szedtem le egy Doc wiever nevû progit de nem tom használni.
Feltettem egy doc fájlt és nem találom a progival.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
van bannrünk😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
2x-es benézés😊
fõleg a 64 megás kártya ami addnak hozzá
átkell konvertálni mp4-be..
most megkérdeztem a méreteket😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nekem is ilyen van 😄
legalább vki gondolt erre is😊
(szal hogy beleolvadjon a fejlécbe 😉