Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Nektek meddig birja az aksi egy feltöltéssel ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

zolo
Az nem MSN. Vodafone Messenger, inkább Vodafone.hu-n nézz utánna, mert nemtom micsoda amúgy =)

http://flickr.com/photos/zolika90/

kb. 3 oldallal ezelõtt írtam róla, meg pokémon csomagot is linkeltem 😄DD

kérdés 3:

felmásoltam az othersba/egyébbe a MEBOY gameboy emulátort , de amikor telepíteni akarom kiírja hogy: ,, a mûvelet végrehajtása sikertelen" , kérem aki használta írja le, pontosan mit kell csinálni ???

elõre is köszi!!

köszi a segítséget.

kérdés 2:

láttam van egy Messenger nevû menü az üzenetekbe. Ide belehet lépni az MSN messenger azonosítóval , ha igen akkor mit kell beállítani hogy mûködjön ?

Narxis
lol 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bardocz
jah és ne csomagold ki a .jar fájl-t,én megtettem és nem értettem miért nem megy😄
Narxis
Memória kártya, Others/Egyebek mappájába. Onnan meg telepíted.

sõt nem biztos hogy java játékot , a lényeg hogy a JÁTÉKOKAT HOVA kell msáolni ?

ma vettem egy ilyen telót , valaki írja már le hogy HOVA kell másolni a java játékokat ???

theone91
" Azt nem tudom hogy videót hogy játszik le mer nem mertem rárakni mint alább irtam"

Azért ennyire nem kell félteni a telót... 😉

CheAteR88
probáld meg gépeden leelenõrizni
szerintem amugymeg semmi baja nem lessz mert kicsit más a kodolása a vírusnak...(mármint a telefon asse tugya miaz) nincs rajta op rendszer

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Airbus A380
Egyébként jó kis telefon ez. Eddig talán ez a legjobb. Azt nem tudom hogy videót hogy játszik le mer nem mertem rárakni mint alább irtam de van benne demo videó az ahhoz mérten hogy tgelefonba van szép.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Semmi olyat nem akarok átrakni.... 😛

Ha nagyon érdekel repülõs képek de nem lehet 100százalékosan kijelenteni hogy baci mentesek azért kérdeztem hogy ha mégis bacis a fertõzés árthat e a telefonnak.

Narxis
Nem árthat, de a gépednek biztos fog. 😊

Airbus A380
Hali . Nem értek ehhez szal ha bugyuta a kérdés sorry.

A kérdésem ezen telefonok értenek számitógépes virusul ?

Netrõl letöltött tartalmakat szeretnék átrakni (kisseb videók, képek) de nem tudom ha esetleg virusosak az árthat e a telefonnak.

(a feltöltést usb kábelen csinálom szóval nem magáról a telefonon létrehozott internet kapcsolaton keresztül töltöm le. )

blackjoe
hali! valaki tudna media player skint v630i-hez?

\"I\' love this game\"

kuci06
... a letöltésekben egy fájl sincs :/
amúgy reklám? :S (minden mobilos topic végigspammelve)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

http://gportal.hu/portal/gwarez/ gyertek fel g portálos oldalamra ahol mobilos játékok vannak.ha a fórumba mész hát ott fil zen játék mobilos cuccok várnak.ee
bardocz
írd át gépen .txt-be,azt elvileg kezeli,maúgy kémia egyszerü tantárgy😛
Én is felraknám ha tudnám 😛
BTW, nem tud valaki vmi HASZNÁLHATÓ progit ami olvasná a .doc fájlkiterjesztést? (Holnap kémia TZ szóval sûrgõs 😛 )
Lol felraktam Radeon akusztikáját és ugy szól h beszakad a dobhártyám😄 Hangos és szépek a bassok benne de a mély hangokat se nyomja el... Hát ez kibaszott jó!

Eternal life; endless torture.

Ha nem akarsz seria-ra regelni elmondhatom én is.
Fogod a SeTool2Lite-ot készitesz egy mappaszerkezetet (tpa/blablabla(tudod)) azt betallózod feldugod a telót c nyomvatart oszt rányomod. Amúgy találtam orosz oldalon egy VKP-t amitõl nem fagy ki a Walkman W630-ban, ha kell valakinek leirhatom.

kuci06
Azt ezzel a módszerrel tudod megoldani:
link

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Köszi, de a walkman skines lejátszóra lenne igazából szükségem :p
kuci06

Akk csak egy linkel tudnál segíteni?
Google a barátod...

Attila8805
És leírnád hogy hogyan?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

1. KDPlayer egy rakás pont.pont.pont
2. Lehet walkman SKINnel rendelkezõ lejátszot szoftcssere nélkül, meg a hangzást is fel lehet dobatni szoftcsere nélkül...

kuci06
nem lehet. azt csak szoftvercserével tudod megoldani. alternatívaképpen ott van a KDPlayer, ami egy java media player sony ericssonra is

Lehetséges walkmanes zenelejátzót rárakni szoftvercsere nélkül?
Az is😊

Csináltam userbart akinek kell vigye és dicsérjenXD:

CheAteR88
nagylámalehetXD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

1. Nem vagyok hülye, hard modder vagyok😊
2. van 2 4 gigásom szal szoftot nyomok majd rá és az egyik megy bele. Csak azé mert haverom megvenné a 256-osat 2500ért😄

Én 2gigás kártyát vettem 6ért 😛
theone91
munkahelyi balesetek...:\

-.-"

CheAteR88
tegnap melóbanm megúsztattam egy vödör vízben😞
kivettem rögtön szétkaptam amenyire lehet hazajözttem radiátor és most ugy vok vele hogy müködni müködik de a beszélgetõs hangszóró az recseg meg a mikrofonom gyengébb lett

CheAteR88
256

de amugy má 8k-é lehet kapni gigásat
de ha jpbban érdekel és utánajársz akkor lehet kappni 4k-ért is(nekem anyi volt)

theone91
sztem igen..!

B+ má nyáron szemetvetettem rá erre 20k-ra leárazták mondom jóvan, majd húsvétkor erre felemelik az árát 25-re... *#!% annyukat! Amugy még most is 256megás kártya jár hozzá mint régebben? csak emrt voda honlapjhán irni szokták ha jár és nincs kiírva.

Narxis
Szerviz.

Sziasztok! Fél éve vettem meg az elsõ kamerás telómat! (V630i)
Elõször nagyon odavoltam érte! De aztán a töltõ meg az USB is önkrement. (nem bírják sokáig!) Lötyögõ billentyûzet, nehéz bekapcsolás, telepítési hibák (játékok, progik)...
CheAteR88
baszarok
persze elkell törnie kurva fülesnek hogyafaszbane:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
vkinek nincs véletlen elfekvõben egy hpm 70-es alsó fertálya?(ami a teloba kell)

olcsón átvenném mert felbasz az ideg:@@@@@@@@@@@@@@vvvvv

CheAteR88
ár?
alkatrész?

hello!
van egy ilyen telom kártyafüggetlen és eladó,5 honapos.
ha kell irj
[email protected]

\\__/) (O.o) ( } { )

bardocz
nics valami prgram hozzá?suliban elég nehézkes 5 perc alatt ezt megoldani😊
PJack
sztrítsztájl mozgó, animációs háttér. tõlem, nektek 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.