272
-
BCs design #30 a sok függő :D -
#29 Úristen. Van egy balfék a világon, aki matyizott egy wow-os karakter fürdőruhás képére és te ráhúzod a 8 millió előfizetőre, hogy mind ilyen?
Csak gratulálni tudok neked.
Légyszives fejtsd ki miért is lehetek én szánalmas? -
CsőKujts #28 Persze és mindennap wowos fürdőrusis karakterekre hokiznak. Térj már észhez ember te vagy egy szánalom... -
CsőKujts #26 Szerintem ennél sokkal nagyobb baromságokat is csinálnak emberek. Például egy sz*r fórumba irogatnak egész nap. Na akkor már ennél sokkal több értelme van a wownak. Szerintem azok a szánalmasak akik idejöttek fikázódni egyből. :))
-
#24 Ebből a sorbanállásból tényleg le lehet szűrni, hogy azok ott mind kutyába sem veszik a családjukat. Sőt barátnőjük sincsen.
Mi ez a mérhetetlen gyűlölet emberek? -
1hengeresVmotor #23 közösség nem csak wow közösség létezik nem csak wow létezik a világon + iylen ócska duma hogy közösség talán segítetek egymásnak betonozni meg házat építeni vagy lementek egymásnak a boltba vagy mia fene ?:D méghogy közösség kitalálom köv választásokkor wow pártot is fogtok indítani :D
ui.: egy anti játék függő :D -
#22 Mondja ezt egy guild wars addict... -
#21 A wow-osok egy nagyon erős közösséget alkotnak, ami végül is egy jó dolog.
Viszont a kívülállók nem alkotnak közösséget, és elég gáz, ha a fikázáson kívül mást nem tudnak felmutatni. -
frensys #20 A sok barom fanatikus gyökér állat.Elfajult egy társadalom,egy hülye játék miatt állnak sorba ahelyett hogy a barátnőjükkel törődnének vagy a családjukkal.Egyszerűen csodálkoznék azon is ha ezeknek a gyökereknek barátnője lenne.A sok fanatikus beszűkült játékbuzi..úristen..hova fejlődünk..mint a ps3 megjelenésénél..undoritó -
#19 De az árakról nem esik szó. Egy kiegészítőért 10000 forintot elkérni pofátlanság. A collectors editionért meg 30000-et kérnek, amire nem tudok mit mondani.
-
Evil Merodak #18 Van már valami Smash my Burning Crusade video valahol a neten? -
#17 no commenct, pusztuljatok -
1hengeresVmotor #16 a sok wow függő csak kacagni tudok -
Panyi #15 Na megvan akkor ma esti fókusz téma! A hülye addikt wowosok, károsak a videójátékok! Mentsük meg a magyar gyerekeket! -
#14 a sok wow-os majom :))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#13 áá deszar :D szánalom -
#12 Szánalmas.. -
Soundmaker #11 Amúgy én még októberben megrendeltem... A ok "gyökér" meg azért ment éjfélre, mert az elsők között akart lenni akik átmehettek az új kontinensre... Én türelmesen megvárom míg ma délután 4 kor a futárszolgálat kihozza a saját példányomat... Már arról lekéstem hogy az elsők között lépjek át.. mire én ma átérek addigra népesebb lesz Outland mint Azeroth, és az leső Dranei vagy Vér elf fajokat játszó előfizetők már a 20-adik szintet fogják lezavarni xD -
Luminas #10 Ez a Midnight Madness a 21. század része, nem tudom egyesek mit csodálkoznak.. Ugyanilyen van a Harry Potternél, a Star Wars Ep 3-nál, a Lord of the Ringsnél, etc.
Itt nem az a lényeg, h minnél előbb megkapd a cuccot, hanem a community - ha csak ki akartad volna próbálni asap, akkor ott volt a béta, a filmeket megjelenés előtt letöltöd.
A cikk egyébként kivételesen egész korrekt, annyi megjegyzést hozzá, h kínában azért van óradíjas rendszer, mert a helyi törvények szerint limitálni kell, h egyesek mennyit MMO-zhatnak (az ifjúság védelmében). -
#9 Félreértés... Nem azért mentek oda az éjféli nyitásra, mert féltek, hogy nem lesz. Nem. Nekik minél hamarabb kellett a cucc (vö: kábszer függő).
Én ma majd szép nyugisan besétálok és átveszem :) -
pedrohsi #8 de sok szerencsétlen van... -
Soundmaker #7 Bazz .. inkább wow miatt legyen tömeghisztéria mint Orbán miatt a Kossuth téren xDDDDD -
gyuri12 #6 a sok hülye lúzer!:D -
#5 sok gyökér...
én kábé ha öt percet vártam, és nem baszakodtam ott este nyolctól...
még csak előrendelni sem kellett.
nem tudnak gondolkodni meg olvasni...
már korábban kiderült, hogy hoznak egy valaggal Magyrországra is, és nem fog elfogyni, jut mindenkinek...
erre a sok nagytudású odament este nyolcra, és taposta egymás sarkát...
jó, hogy nem sátoroztak oda...
hehehe
persze gyilkos pistike nem tud reggelig várni, elhajtotta apucit fagyoskodni
loál
téleg szánalom
szóval no comment... -
Morden23 #4 Ez de kicseszett égő. -
#3 Egyre jobban biztos vagyok abban, hogy nem bánom, hogy a WoW abszolút kimaradt az életemből... -
#2 Besz*rok : a sok gyökér .DDD
linkelem a fotókat ahogy van.D -
#1 Hogy repül az idő már 2 éve megjelent volna a wow ? Mintha csak tegnap lett volna...