272
-
#72 Ez a csúcs akkor is:
"Most már 2 millióan vagyunk itt a téren!"
Filip -
#71 Ezeket onnan szedtem, hogy ~1 éve csinált a WoW-os közösség egy része tesztet saját szórakoztatásukra. Kb. 40 ember volt benne... ez nem sok, de mintának minta.
A családot úgy értettem, hogy már van gyerekük... ahhoz meg ugye nő is kell.
-
#70 Amennyi pénzt eddig tömtek a wowosok a Blizzard zsebébe, az lenne a minimum, hogy minden következő kiegészítőt ingyen adjanak nekik... A havidíjtól is elég szépen csörög a kasszájuk szerintem. Na, de ők inkább elkérnek annyi pénzt a kiegészítőért is, mint amennyiben egy "normális" játék kerül. Igaz, hogy előfizetés nélkül ezzel nem sokat tudsz kezdeni. Teljesen korrekt ;-) -
#69 Nincs :-)
Te lenni ritka példánya fajtádnak :-D -
Unreal1942 #68 Corvin áruház még mindeg benne van. Erős túlzás, hogy a sor addig állt!
Persze törölheted az erre vonatkozó immár 3. postomat is.
Mit sem von le az érdemeidből kedves cikk író!
Hely ismeret egyes!
Önkritika egyes!
Cikk írás elégséges!
Erős túlzás Jeles!
Bár Frei szerint legalább a Margit szigetig állhatott a sor! Vagy még messzebb!
-
Unreal1942 #67 Van.
Igaz most 2-3 hétig az átlagnál kevesebb rl ben lesz részem :)
De egyébként jut időm minden másra is bőven.
Focizni is járok. Pókerezni is. Sőt bulizni is pubokba vagy hasonló!
Ezek mellett dolgozom napi 9 órában. És van csinos barátnőm is!
Pedig a saját megitélésem szerint is sokat wowozok!ű
Egyéb kérdés? -
#66 Dehogynem! Nemsokára pl. jön a köv GTA rész!
;)))
2 éve de jó volt egy nyáriszabit végig SA-zni!;))) -
BRobee #65 Most jelent meg egy könyv a "nőtartásról" :D Kedvenced lesz;) -
BRobee #64 Jajj cicám, te nagyon szánalmas vagy... Én leteszem a nagy esküt, hogy sikerült nagy nehezen összehozni egy kapcsolatot szerény személyednek és átéled milyen is az. Erre pedig vered a nyálad, mert sikerült bekerülnöd a normális, kapcsolatban élők közé és erre büszke vagy. Te kizáró tényezőként kezeled a játékokat. Ha valaki játszik, az már nem lehet diplomás, nem lehet családja, nem lehet normális stb. Elhiheted nem így van. Menj és simogasd meg a barátnődet és spriccelj a monitorra barátom.. Sajnálom a nődet, örülj,tedd össze a két kezed:)) (De van egy olyan érzésem, hogy egy sértett nőszemély lehetsz, eredeti szőke hajjal:) Ha tévedek, akkor sincs baj, egy buta kölyök. Egyremegy.) -
Morden23 #63 Pedig az csak napi fél órát vesz el az életedből...
Olyan választás nincsen, hogy sem WoW, sem BK? :D -
Fenjoy #62 Noigen ez a Barátok Köpsz példa engem most ledöbbentett...UramIsten akkor már inkább a WoW.
:) -
moRtiZ #61 Rühellem a feminista picsákat. Tényleg az vagy, vagy ez csak valami poén.(utobbira tippelek) :D
Barátok közt :D :D :D
@frensys pasik:sex,drog,focibarom erőszakoros állatok,játékbuzik fanatikusak.önzők,családjuk barátnőjük nincs,ha van akkor megérdemli..
Ez egy ilyen világ baszki, szokd meg. :D
Jah hát kéremszépen, én sem irigylem a párodat ha van :D. Vagy a wow miatt nincs? :( Szemét wowosok vagyunk, mi tehetünk róla! Legközelebb dobj be többet, akkor nem hagy el egy játék miatt.
-
Morden23 #60 Erre hallottam egy mókás dolgot:
Ember: Mi volt a legkomolyabb kapcsolatod?
Kocka: Megabites ADSL.
Sorry, ha mindenki ismerte, én ma reggel hallottam egy kedves kolleginától. -
Morden23 #59 "min. 100-as IQ-val rendelkezik"
Nem nehéz, mert 100-110 körül van az átlag.
"döntő többségüknek legalább 1 diplomája van"
Erre azért mérget nem vennék, bár nem láttam statisztikai kimutatást a végzettség-wowozás vonatkozásában. Ha tudsz egyet, szívesen megnézném.
"de családjuk is van."
Valaki őket is szülte.
Az biztos, hogy elsírnám/elröhögném/kiordítanám magamat, ha egy rokonom/ismerősöm/barátom/barátnőm ott állna a fagyban erre a faszságra várva (és itt nem a WoW-ról van szó, lehetne leértékelt porszívó, új movie, vagy tavaszi kollekció a Springfield-ben). -
#58 Egy haveromtól kérdeztem múltkor /már elég régen láttam/:
- Na mi a helyzet?
- 45. szinten vagyok.
- Mi???? Nem értem...
- Hát a WoW-ban...
- WTF? Amúgy?!
- Ja, semmi... játszok.
Nc. -
Morden23 #57 Természetesen van neki. Egy 35. szintű ork.
A többi az "munka" :D -
#56 El vagy te tévedve, de nagyon.
1.Ne általánosíts.
2.Ezzel a stílussal amit idehánytál, ki is állítottál magadról egy elég komoly szegénységi bizonyítványt.
3."iq nulla!se főiskola se barátnő se intelligencia"
Csak megsúgom, hogy a "kockák" baromi nagy hányada min. 100-as IQ-val rendelkezik, döntő többségüknek legalább 1 diplomája van és légy erős, de családjuk is van.
4. WoW ellenes vagyon én is, mert túlságosan addiktív a játék ahhoz, hogy egy játékokat kedvelő könnyen eltudjon tőle szakadni, de még mindig azt mondom, hogy sokkal jobb, ha ezek a magyar legények inkább a gép előtt angolul dumálgatnak, miközben sárkányokat írtanak, mintha diszkókban csinálnák a fesztivált, egy füves cigivel a jobbjukban, a balban meg pia... -
Fenjoy #55 Engem ez nem fogott meg...Én a StarCarft 2 ért "állnék" sorba. Mielőtt neki lendülne a sok kis irigy kancsó: Melo, család, vállakozás, és az akutális csajommal is jol el vagyok. Aki sorban akar állni egy játékért tegye, nem láttok benne semmi nagy dolgot. Ennyi. -
Emmegki #54 mennyi gyökér :O -
#53 "2 db. lvl 60 Human warrior
1 db. lvl 60 Gnome warlock"
Életed van? -
Attila1234 #52 Hihetetlenül büszke vagyok rád, hogy ilyen értelmesen tudsz nyilatkozni, olyan dolgokban, amihez közöd sincs. De nem baj! Nem vagy ezzel ám egyedül. Te is azok közé az önjelölt okostojások közé tartozol, akik azt hiszik, hogy csak az Ő (így nagy betűvel) gondolkodásmódjuk és életvitelük az elfogadható norma. Aki másképp viszonyul az élet dolgaihoz, vagy az élet bizonyos dolgaihoz, az egy degenerált barom. Tudod mit? Menjél inkább és adj meg mindent a barátnődnek, te Szent Ember. -
hopp #51 hallottál már arról, hogy vannak az alkoholisták, akik egész nap a kocsmában vannak, ha hazamennek, akkor csak azért, hogy megverjék az asszonyt meg a gyereket; meg vannak azok, akik napont megisznak 1 üveg sört és/vagy egy pohár bort, boldog családi életet élnek, van munkájuk. na ilyen a játék is. el lehet szállni vele, de lehet csinálni munka és család mellett is..
képzeld, nekem is van munkám, barátnőm és mellette egy nagyon is jó klánban játszom, és ráadásul a klántársakkal sörözni is el szoktunk járni.. hogy mik vannak.... -
#50 "a barátok közt a mindennapokat árnyalja burkolva és tanul belőle az ember" - engem is 2-szer lőttek meg, 3 törvénytelen gyerekem van, 4-szer váltam. Ez valami kormányprogram, nem? Ha ebből tanulsz, akkor gratulálok hozzá!
Ugyanaz az ember vagy, aki ötezer évvel ezelőtt kiabált a többiekkel, mert a tűz mellett történeteket meséltek egymásnak, vagy aki 200 éve könyveket égetett, mert az az ördög műve, vagy a szüleid, akik a tv-zés miatt rázták az ujjukat. Minden kornak megvan a maga kis kijelölt ördöge, amit pusztítani kell tűzzel vassal, mert attól lesz rossz a világ. A probléma az, hogy ehhez egyedül nem vagy elég!
Szórakozás. Ennyi, semmi több. Aki többet csinál belőle, azzal tényleg baj van, de magának csinálja. (Te is ezek közé tartozol, többet látsz benne, mint egyszerű játékot, szórakozást.) Ha meg kiválasztasz embereket, csoportosítod őket valami alapján, majd utálod őket, és őket hibáztatod a világ minden gondjáért, akkor azt tudod minek nevezik? Szoktál néha fehér hegyes csuklyában mászkálni? -
Filiic #49 Ne haragudj, de attól, hogy reggeltől estig fröcsögő száddal itt vered a nyálad te leszel függő. Csak épp nem játéké. Amúgy meg nem tom mit keresel egy játékokkal foglalkozó (is) magazinnak egy konkrétan játékkal foglalkozó forumán. Csak nem éppen pocskondiázó függőséged van?:c) Én speciel sose wowoztam, és nem is fogok:c) -
#48 f@szt nem alkotnak, csak a normálisabb közösségek a kocsmában találkoznak, és nem a bolt előtt vazze... :D -
mitch2006 #47 Barátom befejezhetnéd már ezt a stílust. Kifejtetted a véleményed, tudomásul vesszünk ennyi. Felesleges telespamelni az egész fórumot! -
CsőKujts #46 Szerintem az az undorító, hogy te ezzel foglalkozol. Törődj a magad dolgával te is találj valamit az életben ami leköt. Megmondom engem az se zavarna ha az egész világ wowozni. Úgy gondolom addigis sokkal kevesebb szörnyűség történne kis bolygónkon. Azt pedig fel kéne fogni, hogy emberek azért wowoznak aki nem az tényleg szánalom. Mert jól érzik magukat közbe, teljes kikapcsolódás no stressz-boldogság elégedetség. Ha te ezt nem tudtad nyújtani a pasidnak akkor nagyon sajnállak. -
frensys #45 a barátok közt a mindennapokat árnyalja burkolva és tanul belőle az ember.amiről te beszélsz mint konkrétan a tv:az erőszak és gyilkolás azzal egyetértek kuka,az rontja az embereket el és a sex meg minden ami a gyerekeket is a tvben ezeket látják,na de a jték az más,leülsz és ottragadsz és fanatikusan nyomják..na mentem nem értik..én inkább a barátnőmmel törődök és adok neki mindent meg.a sok gyökér innentől kezdve aki nem érti az felejtse el amit irtam itt.na by -
CsőKujts #44 Ja szerintem is akkor már inkább az a barom aki tévét néz, ráadásul aztat manipulálják is nem kicsit. A b. közt pont ilyen manipuláló műsor. Személy szerint hányok tőle. Na az a gáz nem a wow. :))) -
frensys #43 nem értik..nem értik...arról pofázok hogy ez mind fanatikus barom és 8 millióan vannak a földön csak wowosok.és akkor még a több ezer játékra nem is beszélve.akik nap mint nap a fizetésüket gyors videókártyára költik és a gépük csúcs legyen hogy játék játék játék sok gyökér beszűkült,hazamegy leül a gépe el és nyomja,iq nulla!se főiskola se barátnő se intelligencia csak játék játék,állandóan a hép elött nyomják és sok barom internetkávézóban is és a társaságok is számtech találkozókon partykon hozzák a monitor és gépet és hálóba 3-4 napot egyfolytába étel ital nélkül,na leesett már????UNDORIÓÓÓ!!! -
MuldR #42 30 000 egy collectorsert? AAAAAAA mocskos Blizzard! De durva.
A Blizzard minden egyes megmozdulasakor egyre nagyobbat no a szememben az NCSoft :)
Azok, akik meg elsokent kaptak meg a WoW kiegeszitot, hazamehettek, es ulhettek a Queue elott, vagy nezhettek a kepregenyt a lagtol, mert gondolom 2 millioan akartak egyszerre jatszani :)
Ja, es en is hallottam WOW miatt tonkrement hazassagokrol :P -
CsőKujts #41 Ja télleg. :) sry. Mondom én hogy legyél tisztába, csak már előtte annyi sötétséget olvastam, hogy azt hittem komolyan gondolod. :) -
#40 Hova jut a társadalom?! Jajj nekünk!! Pusztulunk, meghalunk, végünk, armageddon! Mindezt azért, mert sorban áll valaki valamiért! Reggel sorban álltál kenyérért?! Végünk van!!!!!!! És pont akkor!!1!!egy!!
Mekkora debilnek kell lenni ahhoz, hogy valaki kikiáltsa: a társadalom legnagyobb problémája egy játék, amiért sorban állnak az emberek? Nemde hány ember ül le Barátok köztet nézni amikor megy a tévében, és ez csak egy példa, bármi mást is mondhatnék, ami elé millió családanya, családapa, gyerek, nagymama, kiscica, kutya leül, és bámulja áhitattal. Nekik sincs se anyjuk, se barátnőjük, se barátjuk, se életük! omg humanity is at the end!!!
A tudomány csodája aki egy számjegyű iq-val megtanul írni :) -
frensys #39 nem volt.mert utálom mondom az ilyen gyökereket.játék játék játék.undoritó..mondom ezeknek soha nemlessz családjuk...mondom csodálkoznék ha barátnőjük lenne,sajnálom őket...az ember nem talál normálisat mert 100-egy a rendes lány és azok is tuti hogy ilyen gyökeret fognak ki és nem állandóan mindent megadni nekik csak a gép elött ülni...undorió..na by -
CsőKujts #38 Irónia fogalmával legyél tisztába azt utána gyere irogatni kiscsákó:) És azért vagy szánalom ha te is fikázódtál mert egyáltalán nem olyan nagy dolog amit itt felfújtatok, több okból is mehettek emberek, de ezt most nem állok neki taglalni wowosként kicsit elgondolkozol rájössz pár okra. Ha én elmentem volna akkor azért, hogy első 70-esek között legyek. -
#37 Van egy sejtésem. Neked volt egy barátod, aki igazi wow függő lett és inkább a játékot választotta helyetted. Hidd el jobban jártál. Keress másik fiút. -
frensys #36 nem jött le és nem vagyok wowos.
én ezt a világot úgy utálom ahogy van,elvan rontva.sex drog,focibarom állatok az összes az balhézó pasik,isznak kocsmáznak és akkor a játék játék játék egész nap a gép elött,szegény barátnő meg levan szarva.ennyi gyekeret.ennyit tudnak.szánalmas -
#35 Ja, szóval te is wow-os vagy. Akkor némi félreértés van közöttünk. A hozzászólás amire reagáltál egy ironikus reagálás volt részemről... Úgy látom nem jött le. -
frensys #34 8 millió kocka.gratula.pasik:sex,drog,focibarom erőszakoros állatok,játékbuzik fanatikusak.önzők,családjuk barátnőjük nincs,ha van akkor megérdemli..összeillenek a sok györékrr..sok barom fanatikus gyökér állat.Elfajult egy társadalom,egy hülye játék miatt állnak sorba ahelyett hogy a barátnőjükkel törődnének vagy a családjukkal.Egyszerűen csodálkoznék azon is ha ezeknek a gyökereknek barátnője lenne.A sok fanatikus beszűkült játékbuzi..úristen..hova fejlődünk..mint a ps3 megjelenésénél..undoritó -
CsőKujts #32 Amúgy ez sajnos nagyon jellemző a magyarokra. Saját magukkal sosem tudnak foglalkozni mindig másban keresik a hibát. Kérdezem én mi a fene közötök van hozzá, hogy ki hova megy sorba állni? Ez tökéletesen egyéni szocproblem. Szerintem nyugodtan szálljatok magatokba mert szánalom amit itt nyomattatok.
Mindezt úgy mondom hogy ma megyek a bc-ért...