272
  • piccolo555
    Ha valaki segítene megköszönném!
    Fel akarom rakni a BC-t, de nincs install, csak Buy World of Warcraft, ha arra kattintok, elvisz egy odlalra, ahol 404-es hibát ír.
    Azt is írja, hogy előbb installáljam a wow-ot aztán a BC-t.
    De a WoW már installálva van!
    Segítene vki mit kell tenni ebben az esetben?
    Köszönöm
  • themiddleF
    sziasztok!
    azt szeretném megtudni, hogy van e olyan oldal, ahol igényes, szép wowos háttereket lehet leszedni 1440*900-as képméretben!Ha valaki tud ilyet, akkor légyszi írjon!köszi
  • csincse
    csá!!! figyu: felraktam a bc-t és regeltem is éss amikor beakartam jelenkezni akkor kiírta h lekell tölteni 2 petchet!!leszedtem!! és utána nem enged be!-azt írja ki h : rosz a jelszó vagy a reg.név.! am amin voltam sima szeron pl: wyvern na és azt írja ki pedig már én átírtam a realmlist-et!!! most mit csináljak??? pls ! írjátok +!!!! előre is kösz!!!
  • Tsippsy2
    Aki játszani akar!

WoW ingyen 10 napig!
  • frc0032 #268
    Helló!!
    nagyonnagyon kezdő vagyok.
    szal ha bemék a szgépjáték boltba, és megveszem a játékot akkor nem úgy van hogy megcsinálom a kearaktereimet, és csak akkor veszek lekközelebb kártyát hogyha jáccaniu akarok és aztán meg megmaradnak azért a karaktereim közben???

üdv:
    FRC#0032
  • magyarvok
    Hát azért az MMO nem annyira rési, hisz internet azért nincs olyan régóta elterjedve.
  • Match
    Írtam hogy mikor találták ki?
    De azért beszólsz...na nem baj, legyen igazad, most felnézek rád mert hűdejobb vagy. Verheted a faszod erre a hozzászólásra...

Egyébként most vagy nagyon hirtelen írtál, vagy meggondolatlanul (majdnem ugyan az), vagy egyszerűen hülye vagy...

Nem tudom mi volt akkor (nem előtte) amikor oviba jártam...
    Fiatal emberke vagyok, 286-oson kezdtem, és kb 9-10 éves koromba volt email címem először...tehát manapság elmaradottnak számítok.

De lényegében igazad van...nem az volt az igazi zseni aki feltalálta, hanem az aki felfuttatta...

Jah, és akurvaanyád... :D
  • Balumann
    Szerintem a legtöbben egyébként csak poénból álltak oda, azért hogy találkozzanak WoW -os társaikkal. 50%-a garantálom, hogy csak a társaság meg egyéb okok miatt álltak oda ilyen későn és csak 1-2 napra rá próbálták ki, és nem mindjárt egész héten azt tolták hazaérésüktől kezdve. (habár ilyne is biztos van sajnos). Ha így nézzük, én is szivesen odamentem volna éjjel, mégha nem is érdekel a WoW.
  • irkab1rka
    akii egész este sorban áll az nem megy melózni másnap. Amcsiban volt is ebből kimutatás, hogy az xbox megjelenés másnapján hányan jelentettek beteget :)
  • irkab1rka
    Az MMO olyan régi, hgoy te még akkor nem jártál oviba sem. MUD-nak hívták, azóta csak a grafika fejlődött, meg a marketing .)
  • irkab1rka
    Szard már le ecsém, hogy a kis köcsögök bunkón irogatnak egy fórumban.
    Te 15 vagy, ezek meg 12-42-ig, kicsi a farkuk, szar az életük, és szarul főz az aanyu/asszonypajtás.

Ami meg olyant ír, hogy a "remélem nincs barátnőjük ezeknek a barmoknak" az csak és kizárólag a leszbikus WOW játékosokra gondolhat.
    Van ismerősöm wow-os női klánból, és csak hogy tudd: nagy a farkam, és nem játszom wow-ot a cs bőven elég... nincs időm hajnal 4-kor váltani wow-ra muuhahahhahaha

• frensys
    http://index.hu/tech/ihirek/?main:2007.01.18.&296415

a sok gyökér barom fanatikus beszűkült 8 millió kocka állat.verekedtek a wowért.gratula.játék játék játék,beszűkült gyökérpasik.remélem nincs barátnőjük ezeknek a barmoknak.sok gyökér fasz
  • Commandante
    Figyu Hege, te ugye szopni jársz ide? Elöször benyögöd a tribla bukásos sztorit, most felemlegeted m´g egyszer és megfejeled egy 14/6-os karakterpárral (valljuk be, nincs messze a gnóm bányász rabszolga/vízhordó szamár kombótól). Azt ne mond már, hogy ebben a vacak virtuális világban sem tudsz érvénysülni, ahol az utolsó debil amcsi kis pisis is félistennek számít. Ha még rádásul a farkad is kicsi, akkor öcsém, nem irigyellek...
  • HuAn82
    "Nincs transzparens, nincs live WOW-ozás, verekedés CD Galaxist utcakővel dobáló agresszorok.." Máshol van.
  • Hege15
    na figyu mi a bajotok velem?
    ost komolyn
    ezt az egészet azért irtam mert tul komolyan veszitek a játékot én csak hülyéskedtem
    egyébként nincs 62es szintű karakterem ezt az elöbb valaki irta szóval nemtom még ha lenne is mi a bajod vele
    egy 14es szintű elfem van meg most egy 6os szintű törpém .
    szóval nemtom minek kell baszogatni aki elkezd hülyéskedni.
    én csak poénkodtam!
    szóval
    Prof William nem értem mi bajod velem
    ja és sikerült kijavitanom miondent 2esre yeah:D
    szóval fulladj meg a stréber fejeddel

na pá
    Hege
  • spydee
    Végre a cikkről és hírről van szó...
    Nézzétek már meg, hogy milyen típusú és átlagéletkorú emberek állnak ott a képeken...20-35 éves felnőtt normális életet élő emberek és csajszik.
    Nincs transzparens, nincs live WOW-ozás, verekedés CD Galaxist utcakővel dobáló agresszorok...csak egyszerűen szeretnek egy játékot és sorban állnak érte, ha kell éjfélkor mert alkalmazkodni kell.
    Elmondanám egy-egy plázában lévő boltban...SOKKAL DE SOKKAL durvábban esnek az árunak és egymásnak a NŐK..képesek verekedni(megtépni) a másikat, ha elveszi előle az ÖCCÁ-ezeöccá forintos felsőt, tangát, rucit, topot, karikötőt..stb, ha leértékelés van.
    WOW mellett elmegyek a barátnőmmel soppingolni, moziba, étterembe, bárhová...ugyhogy látom és attól inkább hányinger kerülget, ha ledegralálódnak törzsben élő, foggal körömmel marcangoló vadálatokká. Uggggyanolyanok mint mi fiúk amikor játékról van szó....Amúgy imádom a csajokat...és nélkülük Semilyen formában nincs élet...se virtuálisan se valóságosan!pont!
  • cleric
    Az 5-ös képen a Gyros-os előtt áll kettő, hátrébb is van egy fehér sálban. Nem néztem nagyon alaposan, biztos vannak még. Mit akarsz kihozni belőle?
  • SniperWolf
    A feladat a következő. Próbáljatok nőt találni a sorban. Nem járókelőt. Hanem sorban álló nőt! :D :D :D
  • Sadist
  • NEXUS6
    Nekiálltam wowozni erre a barátnőm megdícsért, hogy végre valami értelmes progival játszom. (A LockOn, RtCW:ET, Blitzkrieg, CivIV ... úgytűnik neki nem jön be annyiram - monnyunk karácsonykor együtt Sim2-őztünk, de már a wow-ra is csábítóttam, hogy generáljon magának egy karaktert)

Asszem mást most nem akartam mondani.
  • cleric
    Nafene, véletlenül a másik loginoddal léptél be?
  • CsőKujts
    Barátod neked a hóhér vazzeg.
  • Match
    hát ez nekem annyi hogy vér elf az ezüsthold főterén...

Mintha egy soha nem zenélt embernek mondom hogy játszok egy G moll szeptimes alapot, nyomj rá egy szólót harmonikus mollban :D
  • Kindred Blades
    akkor már tudom, ki volt a meztelen blood elf silvermoon főterén
  • GregSB
    Francba, pedig átfutottam a topicot, de nem láttam belinkelve.

Na mind1, jóból nem árt a sok :P
  • Match
    ahh, nem írok be én ide csak úgy...

Végigolvastam a topicot...fárasztó volt :)
    Ez már 1x volt.
    Akkor is jót röhögtem :D

Na ez a kispöcs tuti hogy az elsők között vette meg a kiegészítőt :)
  • Kindred Blades
    Ja, visszaolvasva tényleg nem pont úgy jön le, ahogy én gondoltam, de ez van, max ha meghalok, néhány ember kétségek között marad ^^
  • GregSB
    Ha ezt a videót megnézed, mindent tudni fogsz a WOWról.

(Beismerem, iszonyatbrutál szemétláda vagyok )
  • Match
    tanácsodat megfogadom :)

Egyébként még nem is láttam a wow-ot soha, max youtube-on 1-2 videot amit küldtek.
    Ettől függetlenül smucig geci vagyok és nem veszem meg :D

De ami itt van az valami kurvajó :D
    Mind a wow fikázók, mind a csodálatos életüket felvázoló gamer-ek rohadt viccesek :)

+fav :D
  • GregSB
    Ha már kivered keress képeket bikinis WOW karakterekről, garantáltan begerjedsz :DDDDDD

(Polgárpukkasztás powwa)
  • Match
    Kindred Blades: Kicsit ellentmondásos a szöveged...de nem lényeg :D

Amúgy jót röhögtem hogy nem csak a japánok olyan idióták hogy sátoroznak a bolt előtt..sőt! Ott azért sátoroznak mert kevés van valamiből...na mindegy, ezt már tudtuk a tesco meg a cora nyitásoknál (mikor kurvanagy akciók vannak...:D).

Amúgy az egy zseni aki az MMO-t feltalálta...A világ legnagyobb biznisze..mint a heroin csak ez legális :D (drága is, függő is leszel, tök mindegy mennyi, megveszik).

Nah, megyek kiverem a faszom mert nem WoW-ozok és így sajnos nem tapadnak rám a csajok :D
  • Kindred Blades
    :DDD

Egyébként felettébb élvezem, hogy (s nem az "válasz erre"-vel megjelölt hsz-re gondolok), idejönnek a magukat értelmesnek tituláló emberek, és vérre menő, egymás becsületét és személyét gyalázó vitát folytatnak arról, hogy hülye-e, aki most éppen wow-ozik, miközben a vita tárgya épp a játékkal szórakozik. Rendkívül mulatságos XD.
    Mondjuk szerintem is kicsit extrém, hogy valaki odaküldi apucit, anyucit, ne adj isten elmegy saját maga (bár addig se tud játszani, ó, mily dilemma), s órákat fagyoskodik, hogy egy fél nappal korábban jusson egy olyan játékhoz, amivel aztán nem tud játszani, mert reggel 8-9-re megy melózni. Én meg inkább ezt az időt is a kedvesemmel töltöm, úgyis csak egy pár órát játszok egy nap (nem sokat), a kellemes, meleg szobában. De kinek mi.
  • archkoven
    HEGÉRE "TAPADNAK A NŐK" AMIÓTA WOW-OZIK!!:D
    A játék eme meglepő mellékhatására keressen valaki elfogadható magyarázatot!!:)
    Ez a srác még komolyabb mint Komolytalan! Ez pedig már elég sok mindent elmond Hegéről!:Ð
  • Prof William
    "Tapadnak rám a nők ( :D viccnek tünhet de igaz)"

Csak megpendíted hogy "Hé csajok én WoW-zom, és 62 szintű Draenei palámmal 500-2500 -ig sebzek!" És máris egymás kezéből rángatnak ki.

"3 tantárgyból áltam bukásra mindet feljavitottam félévre 2esre"

Matekból ugyebár. Ha szerzek 500 db gyöngyöt és 25 db coalt akkor hányas szintű alchemivel tudok greater healing potit csinálni?

Ezt a három tárgyast én is eljátszottam egyszer (Matek, Fizika, Kémia) vajon miért lettem inkább történész-régész? :) Némi tnaulássalmeg lehet oldani. A wow eég nehezen segfíthet ehhez hozzá.

- És végre találtam egy tényleg igazán jó elég sokáig élvezhető játékot
    Ezt aláírom. CSak én szeretem ha egy játéknak van vége. Az ilyen never-ending-gameket valahogy nem bírom.

Bocs, nem azért írtam ezeket hogy fikázzalak, csak olyan... furák voltak az érveid, hogy nem tudtam megálni. :)

Szóval örülök hogy jobb lett az életed de ezt egy játékra fogni...
  • Commandante
    Öcsi, ha te még félévi jegyeket kapsz, akkor akik állítólag "tapadák rád", azok biza´ nem nök, hanem kislányok. Majd gyere vissza ha már szopnak is, akkor majd kitárgyaljuk a napi 1 óra hasznosabb eltöltésének lehetséges módozatit.

Amúgy bazzeg a tripla bukásveszéllyel én nem dicsekednék, hanem komolyan elszégyellném magam... gondolom WoW-ban is a gnóm bányász rabszolga vagy vízhordó szamár a karaktered...
  • horvathkri
    Ilyen primitívek a wowosok mint te?
    Hogy írhatsz ilyet?!
    Uram bocsá'! Ez ám az igazi kockagyerek...
  • archkoven
    Mit sírsz itt? Mindenki tudja, hogy függővé tett egy óvodásoknak való játék. Ez nem szégyen, hanem állapot. Van akit a drog tesz függővé, van akit a szex, téged a WoW. Imádsz bányászgatni, hőst fejleszteni, orkot gyakni. Van aki a muffra gerjed, te a 60-as szintű karakterre.
    Azzal, hogy tagadsz, magyarázkodsz és trágárkodsz, csak még jobban nyilvánvalóvá teszed, hogy WoW-függő vagy. Viszont jó pont, hogy ezt most már te is nagyon gáznak érzed.
  • kelkaposzta
    Amióta nem wowozok vannak barátaim
  • Duncan Idaho
    Istrenem de jó reklám ez a CD-Galaxisnak nem?
  • Braveheart
    siralmas