UEFA Champions League 06-07
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tom volt emár táma, de játszottam egy döntõt és Jin Wang nevõ ázsiai vezette, nem csak európai bírók vannak bl meccsen?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
CPU: 1.3GHz
* Memória: 256MB (512MB ajánlott)
* Videokártya: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 Ti or better, ATI Radeon 7500 or better, Intel 915/950
* Operációs rendszer: Windows 2000 SP4, Windows XP SP2, Windows Vista
Támogatott chipsetek:
* NVIDIA GeForce3
* NVIDIA GeForce3 Ti200/500
* NVIDIA GeForce4 Ti4200/4400/4600/4800
* NVIDIA GeForce FX Serie
* NVIDIA GeForce 6xxx Serie
* NVIDIA GeForce 7xxx Serie
* ATI Radeon 7500
* ATI Radeon 8500
* ATI Radeon 9xxx Serie
* ATI Radeon Xpress 200
* ATI Radeon X300
* ATI Radeon X600
* ATI Radeon X700
* ATI Radeon X800/850
* ATI Radeon X1300
* ATI Radeon X1600
* ATI Radeon X1800
* ATI Radeon X1900
* Intel 915
* Intel 945/950
ennyit tudok segíteni<#finom>#finom>
nagyban megy az off, és nem tökmindegy, min vesztek össze, hagyjuk rájuk, kéne FAQ...😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szabad az ellenfélnek 35rõl, a gép persze a sorfalat kirakja oldalra, szal eleve nem állhatok bele a lövésbe
ellen megereszti a labdát zúdul a kapu közepébe kapusom meg bevédi.... szánalmas ez a játék, köze nincs a szimulációhoz...
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
van már demo a játékhoz?
Hozzászólások alapján látom nem nagyon érdemes beszerezni, de ne ez legyen az elsõ EA-s focit amit nem próbálok ki.
egyébként így elsõre nem rossz.pofás menü,jó zenék,csak kevés a zene benne.gameplay jobb lett,passzok sokkal jobbak,nomeg meg lehet már csinálni azt is,h felíveled,és mondjuk egy RvN szintû csatár simán leveszi mellel,és lefordul a védõjérõl.
a szabadrúgások is jobbak lettek,nem olyan könnyû,h csak kicsit megnyomom a d-t,meg jól kihelyezem szélre,és máris gól.
a 11-esen is javítottak,mert én pl a 07-ben úgy lõttem mindig a tizit,h Q+D,semmi irány nélkül,általában bement,ha kivédte,akkor is elém jött a laszti,most azonban itt ez nem sikerült.
a 07-hez viszonyítom,mert az elõzõ uefával nem játszottam,de végülis ea gyártja ezt is,ez ilyen tuningolt 07 inkább.
és itt egy érdekes kép:
a sorfal hol áll már -.- meg a bíró is O_o
ReaL MaDRid x siempre
mondjuk az írányítás eléggé hasonló mint a pesé😊))) de a játékmenet, hát, hogy is mondjam; ég és föld? 3 meccset nyomtam le, de eléggé sablonos volt az egész, emelett henry 37.3 méterrõl rúgott szabadrúgásgólt peruzzinak, de úgy hogy kapu közeépbe ment a lövés... azért ilyet amatõr kapusok nem kapnak be...
és sztem a fifa08 is u.e. lesz, max beletesznek egy-két újítást, meg szép mezek, hangok stb, de amíg a játékmeneten nem változtatnak addig kaki. emléxek 2002 be egy ea-s góré aki a fifa fejlesztésével foglalkozott, azt nyilatkozta, hogy olyna újítások lesznek 2 éven belül, hogy minden fifás csodálkozni fog... hát 2007 derekán ebbõl semmit nem vettem észre. szívesebben játszanék a fifa 99el és a 2002 vel, azzal el lehetett játszani, de a mostaniakkal hát nekem nem sikerül...
persze ez is csak egy vélemény, és nem kell velem egyetérteni😊
inkább megyek pesezni a neten😊
Steam Nick: adakiller
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
jó, persze szép-szép BL játék, de szinte 0 újítás
egy-két napot talán megér, de utána semmi új
szánalmas, hogy ez az EA el meri adni egy külön játékprogramként
ha nem teccik a véleményem, nem kell anyázni 😊
Avanti Crociati!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Honnan lehetne leszedni ???
Mert én már próbáltam 2 helyrõl, de nagyon lassan (1-4 KB/s) jön...<#szomoru1>#szomoru1>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
további jó játékot midnenkinek
Steam Nick: adakiller