UEFA Champions League 06-07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello

Lanon lehet vele játszani úgy mindt a fifa 07 el?
AdaKiller
én tegnap reggel lekaptam már, de még nem vettem erõt magamon, hogy ki is próbáljam... vhogy félek, hogy ez is olyan lesz mint a fifa07, kb 1 napot él meg, aztán uninstall és image fájl del...

Steam Nick: adakiller

Naxos
áh megvan a probléma. a játék nem igazán kedveli az élsimitást. 😞

Naxos
az miért van hogy kikapcsolom a depth of field-et és nem látoma viszzajátszásokat kirugásokat bevonulást meg ilyeneket. helyette fekete képernyõ van. (6800gt-m van)

Népszerû témák
1. Messenger kép-mûhely
2. Test Drive Unlimited
3. F1CHL - Retro
4. Deszkás cuccok Kedvelõi
5. Logomûhely
6. '80 as évek zenéi
7. UEFA Champions League 06-07
8. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
9. Windows: Vista (Longhorn)
10. Humoros és aranyos képek, videók

kas123
joccakát

na mindenkinek jó éjt

aham

totti10
csak 1 fájl volt hibás,vhonnan leszedem azt az 1 CRC-t

hajrá,lilák!

de nem az egész volt crc hibás nem hanem csak egy pár fájl???mert ha igen akkor azokat megint leszeded és jó lesz

totti10
hát most 1 kb/s :@

hajrá,lilák!

de neked mennyivel szdi torrentrõl?

unakatesóm innen szedte le és jó neki

ha kell kód adok privátban átküldöm!!!!

totti10
akkor honnan tudod h tuti jó?

hajrá,lilák!

Népszerû témák
1. Messenger kép-mûhely
2. Test Drive Unlimited
3. Deszkás cuccok Kedvelõi
4. F1CHL - Retro
5. Logomûhely
6. '80 as évek zenéi
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
8. UEFA Champions League 06-07
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. XD

én nem torrentrõl szedtem!!!

totti10
te is innen szedted le?

hajrá,lilák!

valaki már kijátszotta?

totti10
köszi

hajrá,lilák!

ProGabe
muszáj persze,ez a lényege ennek a módnak,ha nincs ehhez kedved,nyomj le csak simán egy bl szezont,semmi feltétel,semmi bajnoki meccs,csak a bl meccsek,100% pure action 😄

Golyo:a q az,a 4-es meg a w(ezt lassításokkor teszi ki,ha megnyomod átvált a replay menüre)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pill keresek egy jót neked!!!!

totti10
vki linkeljen már be egy torrentet amin nem CRC hibás

hajrá,lilák!

képeket tegyetek be majd én is teszek!!

valami eszméletlen jó lett!!!!!!!!!!nem bírom megunni

Golyo69
na nekem meg hogy melyik az 5 ös gomb .. 😄
a gyors szöglet meg gyors stb ..

GGMU

hunbasser
értelemszerûen mindig azok szítják a flémet feleslegesen,akik vagy alapból nem sok iq-val rendelkeznek,vagy azok,akik kiakadnak(de nem kicsit)

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Nekem naon bejön a game, de vki elamgyarázná nekem ezt a karriert mert nem naon értem pl: a Galata ellen 55 perctõl kezdõdött a meccs ezt nem értettem, és mikor a vezetõség azt mondja hogy vegyek vagy adjak vkit akkor muszáj?Mert rohadtul nincs kedvem mindig eldani vkit és utána venni.

Yo, Bitch!

Kmarha
miért van az hogy az összes flamelõ idióta olyan mint te: nem tud egy pici kulturát sem magára erõltetni?

Nõjjél már fel, senki nem fogja felhúzni magát a szövegeden, probálkozz élõben, ott álltalában garantált a hatás, láthatod a mérgelõdést! 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Golyo69
le nyomtam vele már jó pár meccset 😄
és sztem nem lett rossz de nemsok minden újítás van benne !!
de lényegében nem lett rossz . a kapusok tényleg egy kicsit magabiztosabbak mint a 07 ben 😄 de a graf az bortasztó sztem 😄

GGMU

hunbasser
ha ilyen játékot tudtak összedobni fél év alatt,remélem,h a FIFA 08-at is rendesen megcsinálják 😊

ReaL MaDRid x siempre

hy! na én is kipróbáltam és nekem bejött!😊 a kapus sztem jobban benne van a játékban mint az elödöknél(végre);játékmenet is vátozott egy kicsitt
és jó UEFA hangulat😊örüljünk! jó játékot mindenkinek

hunbasser
uhh,mijó már 😊

az EA alkotott,23-ára vártuk,és elõbb jött 😊

most kezdtem el tölteni,még 4 óra,és lejön.

a leírtak alapján nagyon jó a játék,na meg ha ProGabe is túlnyomó részt pozitívan nyilatkozik róla,akkor rossz csak nem lehet 😊

ReaL MaDRid x siempre

Azért pc-n többet ki lehetne hozni belõle mint xboxon. Annyira nem kicsi a gépigénye mint amennyire kicsi a játék kidolgozottsága.

mike0013
meglátjuk te mit dobsz össze 1 év alatt, és ha jobbat, mint az ea-sek, na akkor pofázhatsz, hogy bénák-.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Pethy23
Sztem a a Fifa 07 Ku*va szar volt, sz csak roha*t szar! Hogy mernek ilyet kiadni? Na m1 PES6 4 EVER!!!
ForzaInter
Fasza játék nekem bejövõs, elsõ meccsemet 5-1-re nyertem pro-n, ez a direckt x probléma nálam nem jött elõ.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Most telepítem remélem felemegy nem lesz semmi baj, ezt a direct x-est vmit mikkor írja ki?

Yo, Bitch!

Egész jó game de semmi több,nagyon sokat ne várjatok tõle de azért nyomható!
Kmarha
kicsit örülök hogy nem olyan kerül ki pc-re mint Xboxra, mert különben el sem indulna a játék, olyan vas kéne alá!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kicsit szánalomnak tartom h még mindig 1 4 éves motor tuningolt változatával kell játszani, az xboxosoknak olyan kidolgozottsággal adják ki h csak lesek.

kijönnek már ha magadba viszed rá?? a labdár! nem oot vár és GÓLT kapp!!!!

kicsit

hello! a kapusmozgás ?? javult???

majd késõbb feltehetem de most dolgom van!

AlieN911
Hali!
Valaki fel tudná rakni a crackfixet valahova?😄 Lejárt a kodom wanadora és a crack hiányzik:S

Honda - The Power of Dreams

Golyo69
most jöttem haza és mit látok 😄😄 végre kinn van 😄
van benne Direct IP ??
nem sokára már próbálom is ki 😄

GGMU

van benne minden a hangulata jó lett este majd nyomom és olyan mint ha egy bl mecsen lennék!!!!!

Új stadinok vannak?
Új távolabbi kameraállás, hogy élvezd a stadion hangulatát is?
Nézõszám? Mindig teltház?
Nekem sajnos csak éjjel 1-re lesz meg!