UEFA Champions League 06-07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dotkom
dik ez a fifa bl topikja nem a bl-e.<#wow1>

http://atwwebmaker.tx.hu/

Prince of Máté
dik nyert a MILAN<#wow1>

dik vezet a MILAN<#wow1>

Arról vitatkozhatunk. Leszedtem a patchet, amiben a labdát javítja, meg bírók nevét satöbbi és hiába patcheltem akárhogy, egyszerûen nem változtatott semmit lol. Meg már meguntam a játékot és uninstall lett, de, ha lesz bajnokság ebbõl is, akkor majd felteszem, miután leszedtem ismét.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hát no comment...

hunbasser
nem.ez a játék egyik legnagyobb hibája.

ReaL MaDRid x siempre

Amúgy kérdezném hogy hogy is van ez a rendszer hogy mindig csak ugyanazokkal játszok nyolcad-negyed-elõdöntõt-döntõt? Sõt a csoport is mindig F. És már marhára unom a Celticet meg a Benficát :\ xD
Mindenkinek így van, és lehet egyátalán rajta változtatni? *-)

lipcsei, lackó, töbit nem tudom de fifahungary.com és ott rajatvan!

nem csak ha valaki érdekel azért írtam be<#crazya>

hunbasser
most komolyan,te még játszol ezzel a játékkal? :D

ReaL MaDRid x siempre

ki az a pár játékos?

VAN FTC PATCH
nem rossz pár játékos hasonlít van stadion reklámtáblák stb.
akinek kell az a fifahungart.hu letöltheti

kb én is 3 hét és semmi kis bevétel volt ez az EA !!!MAJD A FIFA 08

ForzaInter
eza játék egy fos 2 hétig jáccottam vele oszt annyi.

Yo, Bitch!

hunbasser
sztem nem lesz...ez a játék ennyi volt,többet nem is érdemel.én is 2 hétig ha játszottam vele...

ReaL MaDRid x siempre

aricsi
Aha,mer mint a 07-ben,itt is piros az arsenal zoknija.(olyan mintha a 2005-el játszanék:))Ez elég gáz az easports-tól hogy nem javították ki.07-ben már játék megjelenésekor le tudtam cserélni a szerelést kitraptorral,meg ugye rögtön készítettek mezt a hiba miatt.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

elvileg nem jó!!!
majd leszenk hozzá még kiegek de nem lehet tudni mikor mer eddig van egy pár mez meg patch ennyi

aricsi
Hi.Nem tudja vki hogy jó e hozzá a 07-es kitraptor vagy készült e hozzá külön?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

senki nem talált kiegészítõket a játékhoz?

Man U.-Milán 3:2

FIFA 08 megújjul teljesen új grafikát kap az egész game és márjus 24-én jelentik be mik leszenk a fõbb újítások a fifahungary van fönt az INFO!!!

az engem is zavart nagyon fõlem amikor Ronaldinhot kellett eladnom

rvn
jó lenne csak ne kellen a játékosokat eldani:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Vazov
Ok köszi

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

hát a manager mód vagy nemtudom hogyan nevezzem annak a végén bennevan!!!ott van a döntõ

Vazov
Nektek benne van a BL döntõ stadionja az Athéni Olimpiai stadion?? Mert nekem nincs vagy csak nem találtam rá!

ok<#finom>

hunbasser
még most sem bl topik :D

ReaL MaDRid x siempre

MILÁN,POOL bentvan!

hunbasser
aha -.- fõleg,ha elõdöntõbe se jutnak be A:SDFAFAFASG 2 gól kell nekik,és akkor állnak majd hosszabbításra -.-

ReaL MaDRid x siempre

majd meglátjuk mi lesz csak ne a Chealsea nyerjen Bayenr a titkos favorit

jedimarsi
Bocs hunbasser csak erre a két helyre írtam be!!
Gonoldtam aki nem tudná most majd megtudja . .. .

Halla Madrid!!!! Jövõre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

hunbasser
oké,a topikhoz szintén semmi köze,ha megnézed,a játékosok fórumában vagyunk.ezt sztem tárgyald ki MU-s szurkolótársaiddal pl az MU topikban,vagy írd be a Bajnokok Ligája topikba

ReaL MaDRid x siempre

kiesek=kiesik
Méghogy a MU kiesek! Ja nagyon kiesett:
Mu-Roma 7-1 Jó út a triplázás felé
hunbasser
ugyanezt beírtad a fifa 07 topikba -.- hány topikba nyomtad még ezt be? :D

ReaL MaDRid x siempre

jedimarsi
MU 7-1 Roma

Valencia 1-2 Chelsea

Hát szerintem a MU megnyeri a BL-t ha így játszanak továbbra is!!!
Hajár MU!!!!!!!!!!

Halla Madrid!!!! Jövõre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

ROMMÁ VERT RÓMA!!!<#szomoru1>

kas123
nálam se volt semmi baj

én simán és semmi baj nem volt
<#eljen>

Nekem is ugyanez a hiba a patchel.
Ti hogy raktátok fel?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

jaja

kas123
hogy lehet irányítani? :D

a nyilakkal + A, S, D, W, E, Q, Y, C, SHIFT ezek az alapok =)

hali!

kellene egy kicsi segítség! nincs meg véletlenül valakinek az hogy hogyan lehet irányítani ezt a játékot? Persze magyarul!
Ha igen adjátok meg, vagy azt, hogy honnan tudom letölteni! kösze szépen!
Hálám örökké üldözni fog benneteket.
olyan is lesz tuti! még csak most jönneki majd a kiegek!csak türelem

dotkom
engem inkabb egy olyan patch erdekelne ami kijavitja azt az idegesito sorfal bugot...

http://atwwebmaker.tx.hu/

nekem nem írta ki!!! biztos vmit elrontottál vagy nemtom

Vazov
Én hülye felraktam ezt a patchet és mikor elakarom indítani a meccset mindig kiírja azt h hibát észlelt ezért leállt! Nem tudna vki segíteni hogy ,hogy töröljem le ezt a patchet??

Elkészült az elsõ nagyobb kiegészítõ az UEFA CL idei játékához. Ezzel a patchel javíthatjuk a bírókat, így már igazi nevek dirigálnak. Merk, Meier, Nielsen, Gonzalez. De a patch kijavítja a bosszantó szürke labda effektust, valamint az ínyenceknek, és valamilyen szinten lustáknak is feloldja az összes ajándék effektust, labdákat, stadionokat!