749
-
#709 neten lehet gamelni?? eredeti nincs :| -
#708 pfff... itt a crack -
vazze1 #707 Sziasztok!Légyszives valaki segítsen!
Szeretném felrakni az UEFT,de kéri a crack-et de nemm tudom hol találjam.
Írjátok meg lécci a craket!!!!KÖSZI ELŐRE IS!
© vazze1
ma 08:05 | privát | válasz erre | #705
-
vazze1 #706 [parazs=RED] [brutálnagy]Sziasztok!Légyszives valaki segítsen!
Írjátok meg lécci a craket!!!!KÖSZI ELŐRE IS! -
vazze1 #705 Sziasztok!Légyszives valaki segítsen!
Írjátok meg lécci a craket!!!!KÖSZI ELŐRE IS! -
#704 van -
raymond01 #703 biztos kell benne lennie
hálózat-lan -
#702 üdv
van a játékban lehetőség arra hogy direktip-ben játszunk valakivel? -
#701 :D:D hát jah,...sajnos... -
#700 hát kb...
és téék :P (ez a topik is már csak tékelésre jó -.-) -
#699 dik ez a fifa bl topikja nem a bl-e. -
#698 dik nyert a MILAN -
Djemba #697 dik vezet a MILAN -
Dexantreal #696 Arról vitatkozhatunk. Leszedtem a patchet, amiben a labdát javítja, meg bírók nevét satöbbi és hiába patcheltem akárhogy, egyszerűen nem változtatott semmit lol. Meg már meguntam a játékot és uninstall lett, de, ha lesz bajnokság ebből is, akkor majd felteszem, miután leszedtem ismét. -
Ereszt #695 Hát no comment... -
#694 nem.ez a játék egyik legnagyobb hibája. -
Ereszt #693 Amúgy kérdezném hogy hogy is van ez a rendszer hogy mindig csak ugyanazokkal játszok nyolcad-negyed-elődöntőt-döntőt? Sőt a csoport is mindig F. És már marhára unom a Celticet meg a Benficát :\ xD
Mindenkinek így van, és lehet egyátalán rajta változtatni? *-) -
Djemba #692 lipcsei, lackó, töbit nem tudom de fifahungary.com és ott rajatvan! -
Djemba #691 nem csak ha valaki érdekel azért írtam be -
#690 most komolyan,te még játszol ezzel a játékkal? :D -
faláb #689 ki az a pár játékos? -
Djemba #688 VAN FTC PATCH
nem rossz pár játékos hasonlít van stadion reklámtáblák stb.
akinek kell az a fifahungart.hu letöltheti
-
Djemba #687 kb én is 3 hét és semmi kis bevétel volt ez az EA !!!MAJD A FIFA 08 -
#686 eza játék egy fos 2 hétig jáccottam vele oszt annyi. -
#685 sztem nem lesz...ez a játék ennyi volt,többet nem is érdemel.én is 2 hétig ha játszottam vele... -
#684 Aha,mer mint a 07-ben,itt is piros az arsenal zoknija.(olyan mintha a 2005-el játszanék:))Ez elég gáz az easports-tól hogy nem javították ki.07-ben már játék megjelenésekor le tudtam cserélni a szerelést kitraptorral,meg ugye rögtön készítettek mezt a hiba miatt. -
Djemba #683 elvileg nem jó!!!
majd leszenk hozzá még kiegek de nem lehet tudni mikor mer eddig van egy pár mez meg patch ennyi -
#682 Hi.Nem tudja vki hogy jó e hozzá a 07-es kitraptor vagy készült e hozzá külön? -
Djemba #681 senki nem talált kiegészítőket a játékhoz? -
Djemba #680 Man U.-Milán 3:2 -
Djemba #679 FIFA 08 megújjul teljesen új grafikát kap az egész game és márjus 24-én jelentik be mik leszenk a főbb újítások a fifahungary van fönt az INFO!!! -
Djemba #678 az engem is zavart nagyon főlem amikor Ronaldinhot kellett eladnom -
#677 jó lenne csak ne kellen a játékosokat eldani:S -
#676 Ok köszi -
Djemba #675 hát a manager mód vagy nemtudom hogyan nevezzem annak a végén bennevan!!!ott van a döntő -
#674 Nektek benne van a BL döntő stadionja az Athéni Olimpiai stadion?? Mert nekem nincs vagy csak nem találtam rá! -
Djemba #673 ok -
#672 még most sem bl topik :D -
Djemba #671 MILÁN,POOL bentvan! -
#670 aha -.- főleg,ha elődöntőbe se jutnak be A:SDFAFAFASG 2 gól kell nekik,és akkor állnak majd hosszabbításra -.-