127
ki mit vesz a barátnőjének/barátjának?
-
Dant0r #87 személyesebbet?
ja vegyetek soksok plüss szart, amiknek ilyenkor megduplázódik az ára, és véletlenül se vegyétek észre hogy a nagy-nagy "LÁVLÁV" címsző alatt lehúznak titeket. -
Ronny #86 jó dolgot könnyű venni, az hogy apróság is legyen és még jópofa is, na az krva nehéz. -
Ronny #85 jó ötletet? Pontosan hol? Vagy ez ilyen burkol reklám?:) -
kismiki #84 Hát igen szerintem is az a lényeg, hogy minél személyesebb legyen az ajándék.
Ja amúgy nézted már milyen sokan írta ak üzcsifalcsira a novagyok.hu oldalon? :) -
mámászítá #83 jjaajjj a hétköznapokban apróságokat vezsünk... nekem ő csokit, mittudoén jana viz v. ilyeneket hohes c stb... én neki sört... sört... meg sört is :D -
kismiki #82 és milyen ÜCCSIket veszel nekicske? -
mámászítá #81 azért mert a bálint napon más... mert az olyan "hivatalos" ... pl. mi olyanokkal szoktunk kedveskedni egymásnak mindennap amit a másik szeret... pl. sör, üccsi...csoki...blabla.ilyenek..... :)bálint nap az más....! olyankor kicsit személyesebbet kell választani. szerintem. -
#80 Akkor egyéb napokon miért nem kérdezi meg, hogy mit vegyen? Miért pont Bálint napon nincs ötlete? -
kismiki #79 mivel? szegszszel? -
mámászítá #78 szerintem nem csak ezen a napon ajándékozzák meg hanem egyébként is ... legalább is nálunk igy van... mi mindennap megajándékozzuk egymát :) -
kismiki #77 Ja mindennap kell szeretni egymást ja ja ja ! -
#76 Egyéb napokon miért nem leped meg?Ja, csak Valentin napkor, mert akkor kötelező?Nem téged oltalak, de ez egy undorító műünnep a szíves macikkal és plüsskutyákkal együtt. -
kismiki #75 Hát ha tetszik a srác itt tudtok vele kommunikálni:
RAJMUND A RAJ -
#74 Neeeem csak piszok jó fej vagyok.. ;) :) -
#73 Buzi-e vagy?
Lily itt a lehetőség! -
#72 Nem rugdosnám ki az ágyamból.. ;) -
kismiki #71
Odasüssetek!
Rajmund színültig van bájjal! -
#70 Én is izgulok emiatt.. :) -
kismiki #69 Remélem azért mindenképpen jól választ! -
#68 Szerintem sincs olyan nagyon sok ötlet, elég nehéz dolga lesz a 3 srácnak a választáskor.. -
kismiki #67 Hol vanna itt az ötletek? -
mámászítá #66 ez jó :D mondjuk nekem a csaj nem szimpatikus.... :S
nő vagyok honlapon nagyon sok jó ötletet találtam...... bár nem tudom hogy az elavult "hu de szexi táncot" vetném be v esetleg valami újdonságot.... :) ti mit fogtok csinálni?
-
#65 Tudnám, hogy mit, ha tudnám, hogy kinek -
Ronny #64 a virágküldés témaköre érdekelne.
Sajnos nem tudok ott lenni vele ezen a bizonyos napon, de azért küldeném a szokásos dolgokat.
Látom, hogy van egy csomó cég aki ezzel foglalkozik, de mi garantálja, hogy nem valami ócska gazt küldenek és amúgy is drágák... Azt szeretném, hogy én összeállítom a virágcsokrot és aztán vakaki elküldi, de fogalmam sincs hogy ezt hogyan lehetne megoldani(futárszolgálat=nap végére egy csomag szétcincált gaz) -
blackgamer #63 LOL, online sztriptíztanfolyam
"Légy Te a Valentin-napi ajándék!" -
#62 Amúgy Angliában ha azt mondod h Tesco akkor az embereknek a márka jut eszükbe nem úgy mint nálunk a gyenge minőségű vackok, szal csak itt nálunk lenne vicces egy ilyen Tesco üdvözlőlap:) -
gyupee #61 igaz a virágot már megvettem, mást nem terveztem...de most irány lufit venni!!! -
Agunesu #60 Hát kreatívabb, mint egy szál gaz. :P -
#59 ezért a privát ünnepeket el kell tolni egy nappal, és mindenki jól jár.
virágosok úgyis már csak dobnák ki, te olcsóbban megúszod, anyád meg így is örül - -
#58 lol,kreatív:DDD -
Vlala #57 Nemcsak akkor, a virág ünnepek előtt egy nappal - ha kettővel előbb érsz oda, akkor kettővel - a legdrágább. Valentin előtt, halottak napja előtt, anyák napja előtt, pedagógusnap előtt érdemes megnézni, hány ideiglenes vitrágárus nyílik a városban, kettőt sem lehet lépni, hogy beléjük ne botlanál. A piaci vécésnéni is kiveszi a szabadságát, hogy virágot áruljon. -
#56 Most meleg van, lehet ingyen is szedni. -
ugot2know #55 februárban legdrágább a virág :) -
Agunesu #54 :D Én jobban örülnék, ha ilyet kapnék a pasimtól, mintha rózsát. Ez legalább vicces, kreatív. A rózsa meg unalmas és elszárad. -
#53 LOL
Ilyen tényleg van? :D
Barátnőm letagadna ha ilyet kapna. :D -
#52 minőségi ajándék
és poénnak se utolsó:) -
#51 ezt
-
Vlala #50 És ők miért szidják a francia virágárusokat?
Egyébként, csatlakozva az előttem szólókhoz, a Valentin-nap szerintem egy kissé szükségtelen: a szerelmeseknek minden együtt töltött nap ünnep, a nem szerelmeseknek meg úgyis mindegy. -
#49 a valentinnapot a franciaországi virágárus szidók találták ki utánan lehet nézni;) de azért nem rossz gondolat én egyáébként inkább apróságokkal szoktam kedveskedni a barátnőmnek és nem ünnepnapokon -
Hajnalcat #48 Annyira szeretem ezt a "ha" szócskát....