44
-
atomkrumpli #4 "Egyik reggel felébredve arra eszméltem, hogy elfelejtettem minden jelszavam."
Aztán eszembe jutott hogy az összes jelszó fel van írva, amit gondosan elraktam ilyen esetekre. Aludtam is tovább mivel tegnap jó beté..rugtunk a haverokkal -
#3 "Egy hat karakteres jelszó feltörése a mai számítógépekkel másodpercek kérdése"
hát nem tudom, de szerintem ez azért nem ilyen egyszerű. -
#2 Oké, akkor azért azt is tegyük hozzá, hogy a cikkben hipotetikusan emlegetett középkorú vidéki bácsika valószínűtlen, hogy gigászi tranzakciókat intézne a neten, vagy esetleg életbevágó információkat közölne bárkivel is.
Mondjuk naponta ír két e-mailt a szomszéd faluban lakó palibácsinak utána meg keres mókás videókat a neten esetleg szexoldalt néz. Ehhez tényleg nem kell atombiztos jelszó, mert ha urambocsá' esetleg valaki feltöri na bumm... -
teddybear #1 "főleg hogy folyton jövök-megyek és sokszor idegen gépekről jelentkezem be e-mailt nézni, vagy chatelni. "
Idegen gépről csak végszükség esetén jelentkezem be bárhova, az ördög, meg a keylog sohasem alszik.
Ha mégis muszáj, akkor amint hozzáférek a saját gépemhez, az eddig használt jelszavam azonnal megváltoztatom.