Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. a fa oldalán cockroach az szinte mindennap van...figyeld a fákat meglátod...szembõl hopp és már el is kaptad.
2. amikor fákat vágsz ki eshet ki belõle méhkas (általában meg is csíp ha nem kapod el hálóval balta-> hálóváltást követõ 2mp en belül)
3. séta közben a városban hallhatsz "tücsökciripelés" szerû hangot...Ott elkezdesz ásni minden irányban és megtalálod a következõ bogarat -> váltasz ásóról hálóra és hopp rácsapsz
4. hógolyó...van amikor azt látod, hogy nem egy helyben van a hógolyó hanem gurul...olyankor rácsapsz a hálóval és meg is van a bogár(ez a legkönnyebb).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Minél tovább gurigatod a hóban a hógolyót annál nagyobb lesz...
Amikor az egyik már elég nagy a másikat is gurigatod picit...kb úgy hogy a fele-kétharmada legyen a másiknak és a kisebbet nekigurítod...
Már kész is a hóember...Ha perfect(nagy test kell és megfelelõ arányú fej) akkor kapsz egy snowman set darabot...
Ha nem akkoris nagyon szép kis dísz a városkába nekem van kb 4 hóemberem most.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tudom,tudom olvassak utána :P De ha utánaolvasnék akkor nem menne a fórumunk, s így legalább az is informálódhat aki esetleg nem akarja átnézni a faq-ot. :)
Pedig kellenének a snowman set bútorok...
Nagyon bejön ez az egész. :)
Lucky cat szobrom nekem is van,kettõ is,meg egy 4levelû lóhere a fejemen. De mindig ugyanazokat a béna halakat fogom ki:)
Nem árt tudni mi, hogy mûködik és legalább egyszer átolvasni a gamefaqs.com on lévõ animal crossing leírásokat...
Nekem pl ma Lucky Cat kisszobor volt Nook shopjában és az is +olja a luckot.
Namost ha késõbb kell neked akkor rendelsz abból elõre fizetsz és másnap megkapod levélben...Mint a DHL idehaza kb :DDD
Meg ma küldtem levélben padlómintát.
Sheltem:Ez a katalógus dolog hogy mûxik?Ill aki próbálta már, érdemes pénzt félretenni?Ma tettem félre 1000-et, meg adományoztam is valami 3. világbeli országnak. :D
Ma költözött valami idióta a városba s most örül magának mert van titkos köszönésünk... :D
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
2921-4710-8256
www.gamepod.hu
1933-6323-7698 - Küldjetek gyümölcsöket, körtén kívül.Thx.
Szerintem ez is musthave lesz.Tegnap én is fogtam gumiabroncsot... :S
Mint ahogy a golden netet is.
Az arany pecabothoz az kell, hogy minden fajta halból ki fogj 1 et(az ugye minimum 1 év:) )
A golden net ugyanez a téma ott meg minden rovarból el kell kapnod egyet.
Perfect snowmant kell csinálni(nagy test , picit kisebb fej) és ajándékba ad egy setdarabot...Ha hazamentem ki is próbálom :)
Lapátot úgy tudsz csinálni, hogy veszel még1et és azt ülteted el egy másik segítségével és 1 nap múlva kiásod(ezt a legegyszerûbb megszerezni az aranycuccok közül).
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
S a térképen lenne a CTU is.Játékban érdekes lenne s valóban a leghosszabb napunk lenne...Nincs megállás, ugyanúgy realtime lenne mint a mostani AC. :D
Azt vágom ha sok egyforma stílusú item van a lakásban akkor kijön egy Feng Shui set vagy ilyesmi amitõl nagyobb eséllyel találsz ritka cuccokat is...Jó lenne egy részletes leírás róla.
Amit minden héten vegyél meg tõle az a festmény/kép(minden héten árul egyet de nagy százalékban hamis sajnos) és viheted a múzeumba(ha szerencséd van elfogadja a bagoly és bekerül a képtárba) én mást nem szoktam tõle venni(egyébként valamelyik lakos mindig elmondja a jelszót).
Ja és hetente szokott jönni.
Töltsük le az internetet!
Ez az árus milyen idõközönként jár a városban?
www.gamepod.hu
Najó,sörözés közben zúzzatok akkor a KK Slider-re:)
Ha vki esetleg lát jó áron PCI os 802.11b/g kártyát(lehetõleg nem nonamet) szóljon rám pls.