1718
Az Animal crossing fóruma.
-
Tomek83 #398 Megnyílt az új Nookington,2emeletes,több cuccal,fodrászüzlettel,új eladókkal(kis mosómacik Tommy és Timmy),nagyon király lett minden,kivéve az új hajam,sikerült valami szart beállítani és most egy napig égethetem magam az új frizurával.
Ja és már van elég fám,már jó minősítést kapott a városom,ha ezt a szintet tartom 2hétig talán perfect leszek és kapok aranykannát. -
#397 killer, csibe, vegyetek fel pls. -
marino #396 nekem meg coco adott ajándékba szőnyeget.
Jó kis móka volt megint:))) -
Tomek83 #395 Amikor beszéltem vele akkor már javában cuccolt. De mit tegyek ha én városom jobb:) -
#394 ejj, ma agent s is összepakolt, tomek, ha megint hozzád cuccol, gyanús leszel.. -
marino #393 kapu nyitva. lehet özönleni a népnek :)) -
#392 Nagy gettók ezek, nem véletlen nem haverkodom velük (: 1 hét távollét után kiv leszek mit szólnak ha benézek -
#391 Hát csak akkor nem máshoz, hanem el. -
#390 najó, de wifi nélkül is költöznek el, és jönnek lakók... -
Tomek83 #389 Hello,I'm Alli,I come from Budapest,that was a shit city:) Kb ezt mondta az aligator:) Najó,a mondat utolsó felét kihagyta:)
Amúgy rám meg emlékezett Vesta,aki régen nálam is lakott,és aztán írt nekem levelet hogy tökre örült hogy ismét találkoztunk.
De amúgy látod ha elköltöznek,és rá lehet őket venni hogy maradjanak. -
#388 ehh. ezt nemtudtam, ha átmegyek valahova, sunnyognak mögöttem a lakosok, és ha látják hawaii, kocc... -
#387 Nem szerette a városodat és lelécelt (: Gondolj bele, én belépek a gaméba átmegyek hozzád, lakosaim mind le fognak lépni, mivel heti 1x ha gamezok (:
Ergo lesz 1 fasza kis szellemvárosom ^^ -
#386 mi a fene, és bemószerol, hogy nálam lakott? -
flevente #385 Hello!
Ha valaki elköltözött a városunkból valahogy vissza lehet hívni vagy meglátogatni? -
#384 Egyik lakosod imho (: -
#383 aligátor? -
#382 Meg én is. Telt ház lesz. -
marino #381 Én is jövök:)) -
Tomek83 #380 Én jövök,amúgy az aligátorod átköltözött hozzám:)
-
#379 ma este ki jön? -
marino #378 Szerintem is tok buli az egész.
-
#377 ez jóóóóóóóóóó.. :) holnap átkukkantok ujra cuccal. -
Tomek83 #376 egyszerre 4en lehetünk egy városban
-
marino #375 na mi lesz? -
marino #374 hozzam -
#373 ahh
friend kódom 2835-5890-5685 budapest ... :)
hova mehetek? -
#372 Nem tudom, nekem is eszembe jutott már. Majd kipróbálom. -
#371 de brék vagyok... nem az alsóval csatiztam, hanem a felső 3 pontból... -
#370 ha látna access pointot, de nem lássa. -
Tomek83 #369 A ds-en állítsd be a wifi settingset,akkor müködik a reg tool ablak. -
Tomek83 #368 van mindenem,majd hagyok akkor neked holnapra,be akartam hozzad menni de nem tudtam,lehet hogy csak 1vendég lehet egyszerre?
-
#367 senki?
az ikonon között alul, az a kék, nintendo wifi usb connector registration tool, nektek is üres? abszolút inaktiv ablak, a ds meg nem lássa, még mindig..
-
#366 Én meg benyitottam, azaz inkább becsuktam. Holnap majd nyitok. Ja tomek neked van barackod meg almád? Ha igen, akkor félre tudnál tenni nekem 1-2 darabot belőlük? -
Tomek83 #365 na én is kinyitottam -
marino #364 Nálam kapható királyi korona. potom 1.200.000 az ára. Valakit érdekel?? -
#363 Na lehet jönni. Kódom: 4209-9693-6767 Városom: PSZK -
#362 Ok. -
marino #361 1 narancs -
#360 Kell valami? -
marino #359 Várlak