1718
Az Animal crossing fóruma.
-
Tomek83 #438 Én most nyitva vagyok. -
marino #437 mivel ma Tom nálam zárva tart kihez mehetnék át egy kicsit? -
marino #436 Nekem sajna az egész rendszert kellett ujra teleoítenem. Pedig nekem is
eredeti usbm. Nekem csak azn alább leírt módszerrel működik megbizhatóan. -
Tomek83 #435 Újratelepítés alatt mit értettél? A wifit kellett újratelepítened?
Mert nekem elsőnek volt az,hogy még 1x telepítettem a wifit,azóta viszont nincs semmi baj. Netre feljelentkezek,usb-t benyomom és müxik.
Lehet hogy mégis az eredeti usb a jó? -
#434 köcc.. felnyomok egy vistát, hátha. mondom, 30 újratelepítésnél 2* elindult. lehet, hogy xp-t sikerült szétbarmolnom... érdekes, melóhelyen van rúter, ott szemrebbenés nélkül települ.. otthon csak adsl modem. egyébbként röhej, mert van a adsl kapcsolat, és a helyi, nincs sok beállitási lehetőség, mégse megy. -
marino #433 Nekem is okozott gondokat a
wifi volt hogy miatta ujra kellett telepíteni az egész rendszert. elösször csatlakozz a netre, utána telepítsd fel a wifit (Nekem usb-s van)Ha ezután is azt irja ki "INTERNET CONNECTION SHARING ERROR." vagy rendszervisszaálítás vagy az ujratelepítés segít. Nekem sajna az utobbi:((
Ha sikerült akkor hasznád így:Alaphelyzetként tartsd letiltva a wifis hálózatot és csak azután engedélyezd miután csatlakoztál a netre.Kiikapcsolásnál is mindíg elöbb tiltsd le a wifit utánna bontsd a netkepcsolatot. Amióta így csinálom azóta semmi baj nincs vele.
remélem tudtam segíteni valamennyit.
-
#432 segéljetek ebben a rohadt wifi-ben pls. nem értem. 30 telepítésből 2* felment, nem értem akkor miért.
már 66 local area connection van... sok próba... letörlöm, uninstallálom a hálókarit, restart.
a cucc véletlenszerűen települ, ahol elakad, a telepítés végén hibaüzenet, INTERNET CONNECTION SHARING ERROR.
hogy mi a francot állítottam be, mikor simán felmászott, passz..
2 eszközöm van, azé csereberéltem... -
#431 sikerült elállítanom a wifit... :( -
marino #430 már nincs -
marino #429 kapu nyitva! csak tessék csak tessék -
marino #428 kapu bezárva -
marino #427 nyitva a kapuai akar jöhet -
#426 Akkor gyorsan átrohanok a kiscsajjal. -
marino #425 Nyitva a kapu johettek. . . -
#424 Ajánlom is neki. Majd szólj marino, ha leszel WiFin. Én talán ma este, olyan 8-9 körül. -
Tomek83 #423 Ha wifizel,akkor van egy ilyen "küldetés" hogy az elveszett kismacskát vidd haza. Gondolom kapsz érte valami cuccot is. -
#422 de csúnyán beszész... mikor leszel már fen wifin?
-
#421 Hé marino! Nem hagyta el véletlen egyik lakosod Katie nevű gyerekét? Mert nekem most ott sír az a hisztis kurva, hogy mutassam meg neki, hogy merre van Paradise. Járni sem tud az a béna és még ő van felháborodva, ha gyorsan megyek és elesik. Megfordult már a fejelmbe, hogy nem lehet-e bdobni a tengerbe, de mivel nem, ezért inkább haza kéne vinni. -
#420 Baszod ma látom először Tabby neű lakót, de már kivagyok tőle. HOGY ANNAK MILYEN ARCA VAN, AZ VALAMI ELKÉPESZTŐ! -
#419 Baszod előbbbetöltésnél lefagyott, kikapcsoltam, erre jön a vakond üvöltözni. -
marino #418 kapu nyitva -
#417 jó sokan nem jáccanak... -
marino #416 gyere tomekhez -
Tomek83 #415 nyitva vagyok. -
#414 mikótájék? -
marino #413 én lennek -
#412 senki nem lesz este? -
marino #411 Mikor mehetek át hozzád megnézni azt a jó kis boltot? -
#410 Ez benne a szép. Mondom, estefelé körbeárom a várost. Most viszont anniyra unatkozok, hogy nekiállok megalkotni RPG Maker 2000ben az "Ánimál Krosszing - Ami kimaradt" című gémet. Ebben végre lesz Rozi néni! Csak meg kéne tudnom, hogy lehet-e egyáltalán időhöz kötött eseményeket csinálni. -
Tomek83 #409 Ilyenkor nem ajánlatos otthon lenni mert egész nap jönnek,én is ahogy beléptem már jött valaki,viszont olcsón tudsz másoktól vásárolni. -
#408 Basszus ez a bolhapiac borzalmas! Bejön egy maalc azt mindent végigkérdez. Én mindenre mondtam, hogy nem eladó, kivéve a PCre, azért 9.999.999et a flipperér meg 1000et kértem volna, de mindekettőtől rosszullett. Elmegy, elkezdek tologatni valamit, de míg végeztem még 2en jöttek. Estefelé asszem körünézek, de haza ma már nem fogok menni, az biztos. -
Tomek83 #407 http://db.gamefaqs.com/portable/ds/file/animal_crossing_ww_g.txt
-
Tomek83 #406 itt olvassatok utána,keressétek a "getting a perfect town"-thttp://db.gamefaqs.com/portable/ds/file/animal_crossing_ww_g.txt -
Tomek83 #405 Szerintem tök mindegy milyen fa. De mindig elmondják hogy mi a probléma,néha az hogy sok a gaz,vagy tele van szeméttel,túl sok fa van,kevés fa van. De rájöttem hogy nekem már perfect a város,szóval kell tartanom a szintet. -
#404 fenyő is kell? mert van úgy hogy kivágom... és megy helyére gyömölcs. -
#403 Csak nekem nekem van túl sok fám? xD -
Tomek83 #402 A polgármesteri hivatalban az "environment"-re kattintasz,akkor mondják hogy milyen,legtöbbször a közepes van.Valamelyik végigjátszásban olvastam hogy 5minősítés van,általában mindnekinek a középső szokott lenni,és akkor mondja azt is hogy több fa nem ártana. mai napon meg már áradozott a pelikán hogy frankó a város. -
#401 hol látni a minősitést? lelépett lakóm megvan? -
#400 Jesszus! Már 400 hozzászólás van ebben a témában xD -
marino #399 Mar alig várom hogy láthassam az uj boltot:))) Azt is tudom milyen frizurát szeretnék. . .