Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köv szobám snowmanes lesz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Töltsük le az internetet!
www.gamepod.hu
www.gamepod.hu
A
akkor, jó az eredeti nintendo wifi kulcs?
majd, vágnám valakinél a fát... <#vigyor>#vigyor>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ma felújítás van otthon is meg Tom Nooknál is.Viszont reggel meló elõtt gondoltam megnézem mi van a városomban s összefutottam Wendellel s adtam neki egy halat kajálni. ··
A stringfisht már meg sem említem...
Már "csak" 130000 bell és meglesz a másik szobám...Asszem gyerekszoba lesz vagy valami extrém.
Killer, elmész a Nagy kapuhoz s a jobb oldali kutya elmondja a Friend Code-od. :)
Egyszercsak lesz majd csúzli a boltban vagy azt hol szerezhetek?
A léggömbben pedig ajándékok vannak,csúzlival ki lehet lõni. Néha repül még egy pelikán is arra,de õt még nem lõttem ki, és van egy UFO is,de azzal eddig 2x találkoztam.
Viszont még nincsen csúzlim így lemaradtam valamirõl, mert a felsõ képernyõn, léggömbbel repült valami s így nem tudtam leszedni. :(
Van valakinek fogalma arról, hogy mi lehetett az?
S csak úgy adni cuccokat nem tudok a szomszédoknak?Mármint nem csak levélben.Hanem odamegyek s adok neki mondjuk egy parkettát vagy ilyesmi?
Ugyanígy amikor valamelyik lakótársad beteg neki is vihetsz gyógyszert :)
De napszecsó van rajtam szal nem gáz hogy bedagad a szemem :P
Én még ráérek az ültetgetésre. ^^
Meg vettem egy lávalámpát, megtetszett. :P
Elkezdtem a fossilokat kiásni.Még mindig nem láttam egyetlen bogarat sem a városban. :( Viszont tegnap beköltözött egy viziló a városba...
Ma az a suttyó Redd átvert a képével,ilyenkor rágyujtanám a sátrat,a másik gyökér az meg a Lyle,vettem tõle 6000ért biztosítást és ha kamu képet veszek akkor ad érte 100bellt...igazán kedves. Szóval Lyle ne beszéljetek.
www.gamepod.hu
A feng shui ráér...Most megvan minden bogár/hal amit lehet télen(1 hal kivételével, ahhoz délelõtt kéne tolni akkor meg ugye melózok) így a snowman cuccokra hajtok...Ha egyszer összejön a perfect snowman utána már a többi kurva egyszerû lenne...talán ma...kitudja
Thx az infokért, most már kiváncsi vagyok a leírásra, lehet picit beleolvasgatok biztos van jó néhány érdekesség benne.
Ja, s amit mondtál, hogy vasárnap horgászverseny lesz, az ki van hírezve a hírdetõtáblán vagy mi az :))