1718
Az Animal crossing fóruma.
-
Tomek83 #478 30csípés után már hasznod is van,hajrá csíptesd magad:)
6000belles biztosítás a király,kapsz akkor is 100bellt ha kamu képet sóz rád Redd:) Akkor már nincs is olyan nagy bukta,csak 3800bell:) -
biztosítás rulez. 2 garnitúra darázs intézett el, kaptam is 200 bell-t.
-
marino #476 Nem még nálam sem volt. remélem ha jön nem sóz rám hamis képet:)) -
Tomek83 #475 Már nekem is csak 70bell,ezt eddig nem is figyeltem,bár igaz hogy minden nap csak 1x kérdeztem eddig tőle,azt hittem hogy naponta változik az ár.
Nálatok sem volt ezen a héten Redd? -
marino #474 Ahogy sejtettem már csak 61-et egy turnipért. Délelött mindíg többet ad érte. -
marino #473 de nem biztos hogy este is ennyi lesz az ára. -
nekem 106 volt tegnap, de előtte pofátlan árakat nyomott.. ahh, a 10 elültetett fámból ma 6 szárbaszökkent... -
Tomek83 #471 Na akkor majd este átnézek,nekem megint 83csak,tegnap is annyi volt. Ez a köcsög Tom már a 3.hete nem megy fel 100fölé a turnippal. -
marino #470 Nálam a 117 a Turnip ma:)) -
marino #469 megvolt és nem volt baj -
Tomek83 #468 Próbáljátok meg ketten,lehet hogy én voltam a leggyengébb láncszem:) -
marino #467 szerintem nálam volt a baj denem tudom mi -
marino #466 kiváncsiságbol nyitva a kapu hátha most nem megy szét hogy mem én megyek. -
jah.. nálad fagyott ki? nemtudtam, hogy esetleg a hatótávom nem oké... -
Tomek83 #464 Ok,ennyi volt.Most már hagyom a francba Most valamiért szar a dolog,folyton lefagy. Előbb meg pont akkor fagyott amikor jöttél. -
nah sikerült, tomek akkor zárta az ajtót, amikor mentem... :( nemtom mé, de megint feltelepült simán, aztán a win tűzfal fogta meg, kikapcs... most megy, remélem rájövök a winfos titkára... -
marino #462 Sajnálom. Tudom mit jelent
de remélem utána minden rendben fog menni.
-
Tomek83 #461 Ok majd máskor jelzek így:
-
nekem még kell win reinstall..
-
Tomek83 #459 De jó most mehetek vissza.
Erről eszembe jutott egy Kretén poén:
-Neo vissza kell menned a Mátrixba.
-Bazmeg,onnan jövök -
marino #458 ha jelezted volna hogy nyitva vagy akkor biztos mentünk volna. . . -
marino #457 kapu nyitva -
Tomek83 #456 Én pont most kapcsoltam ki,eddig nem jött senki. -
marino #455 nem mos probálkozok vele -
alábbhagyott a wifi kedv? -
marino #453 Tudtátok hogy ki lehet cserélni a menű mozgó hátterét?
Azt a pólómintát amelyiket háttérnek szertnétek húzzátok le a bal sarokba a ruhaminta panelen. és megváltozik a háttér. Ma jöttem rá. -
Tomek83 #452 OK,nem szóltam
-
nem utángyártott uram, ugyanaz a csipp, hekkelt driverrel. simán megy a melóhelyi gépen rúter mögül, de más feltételekkel kicsit gáz... a win nem a csúcs. -
Tomek83 #450 Kellett neked utángyártottat venni,bár Marinonak is elszállt a rendszer,ezt amúgy nem értem,hogy egy usb miatt miért száll el a windows.
Most ráadásul élhetek rettegésben hogy mikor szarik be nekem is a cucc. -
nekem is ment az usb, és nem eredeti, hanem asus. nem azzal a gond, hanem a winfos beállitásai, mivel 60* telepitettem újra / türelmes vok... :) ) gyanitom a winfos kidőlt. tehát oprendszer reinstall... addig sajna nincs wifi bullaj..
-
Van olyan nap sajnos, hogy 10-15 perce sincs az embernek...tudom tudom ez egyéni szoc. probléma csak morgok:). -
Tomek83 #447 Minden nap 10-15percet szánsz rá az elég,este lefexel és akkor nyomod egy kicsit...mármint a játékot:) Vagy éppen ha beülsz WCre:) De ez ilyen életszimulátor-féle,mondhatni ez az élet,itt nincs olyan hogy nem mentünk és úgy teszünk mintha mi sem történt volna:)(itt nagyjából Mr.Resettitől idéztem)és itt több nap szünet sem lehet.Próbáld ki a HarvestMoont,ott nincs real time.
Nekem a HRA 110ezer pontot adott,ha összegyűjteném a hóember cuccokat akkor talán meg lenne a 150ezer,és akkor kapnék még egy Mansion modelt is.
A red turnipot elég egy hétig locsolni,akkor már maximum nagyságú lesz,én pont ma adtam el. Még van egy azt Wendell-nek tartogatom.
Én múlt héten buktam 60ezret,mert elrohadtak a white turnipok. -
Legbosszantóbb a 2 red turnipem kipusztulása amit kb 3 hete locsolgattam minden nap és elég szép pénzt ért volna már ha eladtam volna... -
Nekem 1 dolog nagyon nem tetszik a játékban...Az egy dolog hogyha 3-4 napig nincs időm játszani akkor gyomos lesz a városka és ki kell rángatnom a gyomokat, de sajnos ennyi idő alatt virágok legalább fele(!) is kipusztul....És aki melózik/családja van /stb nos ott könnyen előfordulnak ilyen 3-4 napok(mint pl most volt)...Na mind1 ez van..
Még 21 nap van hóembert építeni utána nem lesz hó...Használjátok ki!
Nekem már 11 snowman item megvan a 13ból(HRA scorera kaptam is valami 38000 et nem tudom az már jónak számít e.) -
Tomek83 #444 Az én hajam frankó:)
Kék tüskés séróval feszítek,bár most egy tehén koponya van a fejemen,az a sapkám -
Ja, csak akkor üvöltözne a vakond. Én attól mindig ideges leszek. Amúgy nálam is már Nookington vagy mi van. Az a legnagyobb nem?Van már fodrász is. Csináltam valami fehér hajat magamnak csak azt nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy baszott szar. -
Tomek83 #442 de ha neked megvan a cucc és otthon vagy már,akkor csak nem tűnik el tőled. -
marino #441 vagy a látogatás megsem tortént lenne -
marino #440 ok -
Tomek83 #439 Azon gondolkoztam,hogy mi van akkor ha valaki átjön hozzám és vesz a boltomból cuccot,aztán hazamegy és én mentés nélkül kikapcsolom a DSt.
Akkor ismét ott lenne a cucc a boltomban? És meg lenne annak is aki vásárolt tőlem?