1718
Az Animal crossing fóruma.
  • Tomek83
    30csípés után már hasznod is van,hajrá csíptesd magad:)
    6000belles biztosítás a király,kapsz akkor is 100bellt ha kamu képet sóz rád Redd:) Akkor már nincs is olyan nagy bukta,csak 3800bell:)
  • kisgabo
    biztosítás rulez. 2 garnitúra darázs intézett el, kaptam is 200 bell-t.
  • marino
    Nem még nálam sem volt. remélem ha jön nem sóz rám hamis képet:))
  • Tomek83
    Már nekem is csak 70bell,ezt eddig nem is figyeltem,bár igaz hogy minden nap csak 1x kérdeztem eddig tőle,azt hittem hogy naponta változik az ár.
    Nálatok sem volt ezen a héten Redd?
  • marino
    Ahogy sejtettem már csak 61-et egy turnipért. Délelött mindíg többet ad érte.
  • marino
    de nem biztos hogy este is ennyi lesz az ára.
  • kisgabo
    nekem 106 volt tegnap, de előtte pofátlan árakat nyomott.. ahh, a 10 elültetett fámból ma 6 szárbaszökkent...
  • Tomek83
    Na akkor majd este átnézek,nekem megint 83csak,tegnap is annyi volt. Ez a köcsög Tom már a 3.hete nem megy fel 100fölé a turnippal.
  • marino
    Nálam a 117 a Turnip ma:))
  • marino
    megvolt és nem volt baj
  • Tomek83
    Próbáljátok meg ketten,lehet hogy én voltam a leggyengébb láncszem:)
  • marino
    szerintem nálam volt a baj denem tudom mi
  • marino
    kiváncsiságbol nyitva a kapu hátha most nem megy szét hogy mem én megyek.
  • kisgabo
    jah.. nálad fagyott ki? nemtudtam, hogy esetleg a hatótávom nem oké...
  • Tomek83
    Ok,ennyi volt.Most már hagyom a francba Most valamiért szar a dolog,folyton lefagy. Előbb meg pont akkor fagyott amikor jöttél.
  • kisgabo
    nah sikerült, tomek akkor zárta az ajtót, amikor mentem... :( nemtom mé, de megint feltelepült simán, aztán a win tűzfal fogta meg, kikapcs... most megy, remélem rájövök a winfos titkára...
  • marino
    Sajnálom. Tudom mit jelent de remélem utána minden rendben fog menni.
  • Tomek83
    Ok majd máskor jelzek így:
  • kisgabo
    nekem még kell win reinstall..
  • Tomek83
    De jó most mehetek vissza.
    Erről eszembe jutott egy Kretén poén:
    -Neo vissza kell menned a Mátrixba.
    -Bazmeg,onnan jövök
  • marino
    ha jelezted volna hogy nyitva vagy akkor biztos mentünk volna. . .
  • marino
    kapu nyitva
  • Tomek83
    Én pont most kapcsoltam ki,eddig nem jött senki.
  • marino
    nem mos probálkozok vele
  • kisgabo
    alábbhagyott a wifi kedv?
  • marino
    Tudtátok hogy ki lehet cserélni a menű mozgó hátterét?
    Azt a pólómintát amelyiket háttérnek szertnétek húzzátok le a bal sarokba a ruhaminta panelen. és megváltozik a háttér. Ma jöttem rá.
  • Tomek83
    OK,nem szóltam
  • kisgabo
    nem utángyártott uram, ugyanaz a csipp, hekkelt driverrel. simán megy a melóhelyi gépen rúter mögül, de más feltételekkel kicsit gáz... a win nem a csúcs.
  • Tomek83
    Kellett neked utángyártottat venni,bár Marinonak is elszállt a rendszer,ezt amúgy nem értem,hogy egy usb miatt miért száll el a windows.
    Most ráadásul élhetek rettegésben hogy mikor szarik be nekem is a cucc.
  • kisgabo
    nekem is ment az usb, és nem eredeti, hanem asus. nem azzal a gond, hanem a winfos beállitásai, mivel 60* telepitettem újra / türelmes vok... :) ) gyanitom a winfos kidőlt. tehát oprendszer reinstall... addig sajna nincs wifi bullaj..
  • Sheltem
    Van olyan nap sajnos, hogy 10-15 perce sincs az embernek...tudom tudom ez egyéni szoc. probléma csak morgok:).
  • Tomek83
    Minden nap 10-15percet szánsz rá az elég,este lefexel és akkor nyomod egy kicsit...mármint a játékot:) Vagy éppen ha beülsz WCre:) De ez ilyen életszimulátor-féle,mondhatni ez az élet,itt nincs olyan hogy nem mentünk és úgy teszünk mintha mi sem történt volna:)(itt nagyjából Mr.Resettitől idéztem)és itt több nap szünet sem lehet.Próbáld ki a HarvestMoont,ott nincs real time.
    Nekem a HRA 110ezer pontot adott,ha összegyűjteném a hóember cuccokat akkor talán meg lenne a 150ezer,és akkor kapnék még egy Mansion modelt is.
    A red turnipot elég egy hétig locsolni,akkor már maximum nagyságú lesz,én pont ma adtam el. Még van egy azt Wendell-nek tartogatom.
    Én múlt héten buktam 60ezret,mert elrohadtak a white turnipok.
  • Sheltem
    Legbosszantóbb a 2 red turnipem kipusztulása amit kb 3 hete locsolgattam minden nap és elég szép pénzt ért volna már ha eladtam volna...
  • Sheltem
    Nekem 1 dolog nagyon nem tetszik a játékban...Az egy dolog hogyha 3-4 napig nincs időm játszani akkor gyomos lesz a városka és ki kell rángatnom a gyomokat, de sajnos ennyi idő alatt virágok legalább fele(!) is kipusztul....És aki melózik/családja van /stb nos ott könnyen előfordulnak ilyen 3-4 napok(mint pl most volt)...Na mind1 ez van..

Még 21 nap van hóembert építeni utána nem lesz hó...Használjátok ki!

Nekem már 11 snowman item megvan a 13ból(HRA scorera kaptam is valami 38000 et nem tudom az már jónak számít e.)
  • Tomek83
    Az én hajam frankó:)
    Kék tüskés séróval feszítek,bár most egy tehén koponya van a fejemen,az a sapkám
  • KILLER2
    Ja, csak akkor üvöltözne a vakond. Én attól mindig ideges leszek. Amúgy nálam is már Nookington vagy mi van. Az a legnagyobb nem?Van már fodrász is. Csináltam valami fehér hajat magamnak csak azt nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy baszott szar.
  • Tomek83
    de ha neked megvan a cucc és otthon vagy már,akkor csak nem tűnik el tőled.
  • marino
    vagy a látogatás megsem tortént lenne
  • marino
    ok
  • Tomek83
    Azon gondolkoztam,hogy mi van akkor ha valaki átjön hozzám és vesz a boltomból cuccot,aztán hazamegy és én mentés nélkül kikapcsolom a DSt.
    Akkor ismét ott lenne a cucc a boltomban? És meg lenne annak is aki vásárolt tőlem?