1718
Az Animal crossing fóruma.
  • KILLER2
    Arany kanna mire jó?
  • Tomek83
    Ha megkapom az arany kannámat akkor utána én is kicsit majd csinosítok rajta,nekem is legyen benne valami rendszer
  • KILLER2
    De nekem nem tetszik. Meg azt akarom, hogy meglegyen a napi 50000.es hozam, amihez meg kell szedni 36 fát. Mivel 2 nap alatt nő ki, ezért kell 2x36 fa. Szeretném, ha meglenne mind az 5 fajta fa plusz a kókuszból 10 db. Ebből 1 alap, abból csak annyi lesz, hogy ne pusztuljon ki, a többiből meg szé egyenlően 18-18. Azt még nem tudom, hogy egy nap alatt 2 vagy 4 fajta fát szedjek meg, meglátjuk. Én sem akarom, hogy olyan legyen, mintha renszerezett nagyüzemi termelés folyna, csak most nekem nem tetszik. Túl sűrn vannak a fáim vagy nem is tudom. Picit szebbé teszem.
  • Tomek83
    Nem,azt csak venni lehet.
    Amúgy miért baj ha össze vissza vannak a fák? Nekem is elég ökörhugyozás kinézetű az egész.
  • KILLER2
    És lehet répát szaporítani?
  • Tomek83
    Turnip az répa,minden vasárnap 6-12 között Joan-tól lehet venni. Fehér répával lehet bizniszelni,mert Tom minden nap más áron veszi meg őket, a red turnipot meg el kell ültetni és egy hétig minden nap locsolni és akkor eladhatod 16ezerért.
  • KILLER2
    Köszi. Én most éppen azon filózok, hogy hogy lenne a legszebb a városom. Asszem kivágom az összes fát és mindent újrakezdek. Akár majd egyszer jöhetnétek is segíteni. Kis casládi kertészkedés :)
    Ja és mi az a turnip? xD
  • Tomek83
    Na bazz...most beégtem...én arany kannát fogok kapni
    Az arany baltát az cserekereskedelemmel tudod megkapni,az első lépés hogy red turnippal megeteted Wendellt és ő ad érte egy cuccot,azt odaadod Saharah-nak ő is ad érte valamit és azt odaadod Tortimernek amikor kint a polgármesteri hivatal előtt és azt a cuccot meg Pascalnak adod. nagyjából így van.
  • Tomek83
    Legyen perfect a városod 2hétig,és akkor megkapod a baltát. És hogy perfect legyen a város,ültess sok fát,gazolj állandóan,meg hasonlók.
  • KILLER2
    De úgy nem tudok, ezért keresek olyat, aki már megcsinálta és le tudja írni,.
  • Tomek83
    Én nekem következő héten meg is lesz az arany balta,ha minden jól megy.
    Ennek a Bright Nightsnak sok értelme volt,arra volt jó hogy senkise jöjjön ezen a héten a városba
  • marino
    igen nyitva van a kapu amit belinkeltem azon angolul rajta van hogy hogyan kell pontosan.
  • KILLER2
    Arany fejszét csinált már valaki? Pontosan hogy kell?
  • KILLER2
    Most át tudok menni?
  • marino
    http://cheats.freeola.com/nintendo-ds_i/animal-crossing-wild-world_6946.html?offset=1
    Sok érdekességet lehet olvasni a játékban lévő lehetőségekről ezen az oldalon
  • marino
    gyere át nálam van
  • KILLER2
    Van valakinek barackja és almája? Nekem ezek ég hiányoznak.
  • marino
    nyiva vagyok
  • Tomek83
    Privátban leírtam,csak hogy annyira ne offoljak.
  • marino
    Miért mi történt vele?
  • Tomek83
    Ha müködik rendesen a szgépem akkor jövök én is.
  • marino
    Én is remélem , már nagyon hiányzik!
  • kisgabo
    remélem..
  • flevente
    Hello!

Ma lesz valami?
  • marino
    haho örülök neki
  • kisgabo
    éltek még?

nah, kipróbáltam, egy friss települt windózra úgy felmegy a nintendo wifi mint a huzat.

valószínűleg az agyontelepített, és piszkált változat a háklija..
  • kisgabo
    ahh, 9-re értem oda... aztán piros lámpa villogott.. töltő..
  • marino
    itt vagyok a kapuban
  • kisgabo
    yepp. és áp.
  • marino
    nyitva a kapu
  • flevente
    mi a városod neve?
  • Tomek83
    én most nyitva vagyok
  • flevente
    A városom neve Óvár
  • Tomek83
    itt az enyém is: 5154-8705-7061
  • marino
    az enyém pedig:2964-4369-6822 Paradise
  • kisgabo
    felveszlek, enyim friend kód 2835-5890-5685 budapest

és este nyomulunk..
  • marino
    ha ki nyitod a kaput vakko én mennék
  • marino
    mi a város neve?
  • flevente
    Hello!
    Ki jön játszani? Itt a kódom: 4983 0746 2517.
  • marino
    Le csuzliztam egy lufis csomagot és egy anatómiai modell volt benne. Szép dísz a szoba közepén:))