Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem simán kinõ, semmi locsolás. csak a rossz helyre ülteted, vagy átgázolsz rajta nem nõ ki.. nemtom mi a rossz hely, pl a tengerparton mind
tönkrement.
tönkrement.
Nekem egyik kedves szomszéd küldött barackot miután küldtem neki az alap gyümölcsömet, körtét. :)
Meg Killer2-tõl akarok hozni wifin keresztül narancsot s akkor már alakulgatna az én gyümölcsös erdõm is.Csak a barackot, mivel csak egy van belõle, nem akartam elültetni nehogy locsolni kelljen s akkor annyi.
De akkor elültetem így hátha kinõ. :)
Meg Killer2-tõl akarok hozni wifin keresztül narancsot s akkor már alakulgatna az én gyümölcsös erdõm is.Csak a barackot, mivel csak egy van belõle, nem akartam elültetni nehogy locsolni kelljen s akkor annyi.
De akkor elültetem így hátha kinõ. :)
én agybafõbe ültetem a fát, aminek a nagytöbbsége megmarad, locsolás nélnül. persze vannak helyek ahol simán kiszárad... már van 2 cseresznyefám a sok körte között, az almám nem maradt meg.. :(
Nem értelek...A végére 6 szobád lesz...Miért ne gyûjthetnéd be elõre a snowman cuccokat?
Amúgy tökegyszerû perfect snowmant csinálni..az egyik hógolyó nagy legyen a másik meg kb 3/4e méretben és rágurítod...Még aznap megkapod postán az egyik snowman itemet és ami jó, hogy nem ismétlõdik...Tehát amíg meg nincs mind a 13item nem kaphatsz 2 egyformát...
Én úgy tudom, hogy nem kell locsolni a frissen elültetett facsemetéket...(bár én mindig meg szoktam).
Amúgy tökegyszerû perfect snowmant csinálni..az egyik hógolyó nagy legyen a másik meg kb 3/4e méretben és rágurítod...Még aznap megkapod postán az egyik snowman itemet és ami jó, hogy nem ismétlõdik...Tehát amíg meg nincs mind a 13item nem kaphatsz 2 egyformát...
Én úgy tudom, hogy nem kell locsolni a frissen elültetett facsemetéket...(bár én mindig meg szoktam).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Fát csak akkor lehet ültetni ha már van locsolókannám?Vagy amúgy is kinõnek?Mert még mindig nem láttam egy kannát sem...
Én a snowman-es dolgot nem hiszem hogy összehozom, így is már annyi cuccom van amivel berendezném a házam de csupán egy szobám van s így nincs helyem kétféle szobát kialakítani, pedig akarok csinálni egy laboratóriumot, az nagyon tetszik , lett egy ilyen padlóm. :)
Én a snowman-es dolgot nem hiszem hogy összehozom, így is már annyi cuccom van amivel berendezném a házam de csupán egy szobám van s így nincs helyem kétféle szobát kialakítani, pedig akarok csinálni egy laboratóriumot, az nagyon tetszik , lett egy ilyen padlóm. :)
Az óraátállítás = cheat...Az egész játékodat elbaszod vele...de te tudod...
Tegnap elültettem kb 25 fát :))) Már csak narancs hiányzik, minden más gyümi megvan..És megkaptam a 6. snowman itememet is...Meglesz az a 13db február 23ig bõven..Tegnap hálistennek Crazy Redd is rendes képet adott nem hamist...Bár megkérte az árát kurva anyját...
Kíváncsi vagyok , hogy a rengeteg elültetett fából mennyi marad meg mára...ha 70-80%a megmarad már kircsi..Még 1 nagyobb faültetésem lesz utána már csak szüretelnem kell és dõl a lé.. <#vigyor3>#vigyor3>
Tegnap elültettem kb 25 fát :))) Már csak narancs hiányzik, minden más gyümi megvan..És megkaptam a 6. snowman itememet is...Meglesz az a 13db február 23ig bõven..Tegnap hálistennek Crazy Redd is rendes képet adott nem hamist...Bár megkérte az árát kurva anyját...
Kíváncsi vagyok , hogy a rengeteg elültetett fából mennyi marad meg mára...ha 70-80%a megmarad már kircsi..Még 1 nagyobb faültetésem lesz utána már csak szüretelnem kell és dõl a lé.. <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na fejlõdött a házam, ültettem pár virágot meg néhány fát, vettem egy ásót, laza baseball sityakos csávó lett az emberkém, megjöttek az asztalaim, berendeztem a szobámat, vettem egy stopper meg egy golf cuccot, egy fasza ágyat meg valami egészen érdekes flipperhez hasonló, de mégsem az csocsó szrû izé, ami semmire sem jó, de végülis hosszú és dolgos napot tudhatok magam mögött. CSiba, ha majd jössz hozzám, akkor hozzál már nekem pár körtét, mert akarok ültetni és csak 1 van, meg még öntözõm sincs, meg amúgy sem vagyok túlzottan tapasztalt a faültetés terén.
Töltsük le az internetet!
CSak néha-néha. Most pl az órát picit elõrébb raktam, hogy bevásárolhassak meg most kell az új áru. De én sem akarok belõle rendszert csinálni, mert az úgy szerintem se buli.
És hogy megy ez a házbõvítéses cucc? Most kifizettem, de hol tudom növelni?
Egyenlõre nem találtam megoldást, nézelõdtem, de semmi. Címzettnek nem tudtalak berakni.
Rendben, vigyázok. Majd még veszek egy ásót, ha lesz a boltban, de msot inkább örülök, emrt kifizettem a házamat. Azt nem tudod, hogy hogyan lehet írni WiFi-n levelet történetesen neked?
Asszem variálok kicsit az idõvel. Nem akartam, de hát ha egyszer akarok pénzt, a bolt meg már bezárt, nincs mit tenni.
Holnap ok, ma már nekem se lenne jó. Volt innen már valaki vásárolni 22:59kor? Kiküldött 23:00kor. Itt faszául meg van csinálva ez is. Nagyon fasza kis játék ez, csak én hiányolok belõle oélyanokat mint amik a Lost in Blue-ben vannkak, mint pl (talán az egyetlen) a tûzrakás meg szerintem kéne még bele oléyan is, hogy lehessenm sütögetni, stb... Talán egyszer lesz Animal Crossing 2 vagy Animal Crossing Modern World (bár az szar lenne, ha halami városi izé lenne, erdõ az igazi). Akkor madj holnap gyre át valamikor este felé csibe. Majd keresek pár dolgot, amit vihetsz, meg talán küldök még pár narancsot.
Na ez fasza volt. Elintézem a dolgaimat, rendetrakok a szbámba, aztán jöhetsz te is. Addig szedek 1 kilo narancsot.
Na okés, csak mondanod kell a jobboldali kutyának, hogy ki akarsz menni a városból.Én már várlak elvileg.
Enéym meg PSZK = Piromániások és Szarrágók Köztársasága
Na indulok át hozzád.
Na indulok át hozzád.
Basszus fogtam egy football fish-t. Ezt aztán nem adom oda senkinek, megtartom dísznek. A tengeri csillag mellé egy ilyen úgy is jól fog mutatni :)
Még én sem tudom, mindjárt megnézem, csak gyorsan zuhany, addig itt a friend code-om megint: 1933-6323-7698
Hogy megy ez a látogatás dolog? Meglátogatnálak most, ha neked is jó.
Jól gondolod, vagy legalábbis én nem találkoztam vele eddig.
Egyszerûbb ha nézed, hogy melyik hal milyen idõben mozog.Pl. Stringfish-t eddig én még csak hóesésben fogtam.Ezzel nyertem meg a vasárnapi horgászversenyt is. :)
Egyszerûbb ha nézed, hogy melyik hal milyen idõben mozog.Pl. Stringfish-t eddig én még csak hóesésben fogtam.Ezzel nyertem meg a vasárnapi horgászversenyt is. :)
Mortage most csak 18.400. Az elég jó, mert most 10et be tudok fizetni, a maradékot meg 1 óra alatt összeszedem.
Igen, s 1-2 nappal rá találtam én is egy üveget benne egy tanács, hogy kössek biztosítást...
Ok. Amúgy te adtál már fel palackpostát? Én egyet bedobtam a vízbe, kíváncsi vagyok, mi lesz vele.
Sokkal többet össze lehet horgászni egy nap alatt. :)
Egyébként a látogatós dolog felõlem mehet majd.
Egyébként a látogatós dolog felõlem mehet majd.
AZ nem iy olyan vészes. 1 nap alatt összehorgászok 1 tizest meg gyûjtögetek.
Menj be a postára, jobb oldalra menj, Mortgage, s ott pay asszem s kiírja, hogy mennyi , asszem az elsõ bõvítésig 60.000 Bell kellett most 120.000 kell a köv. bõvítésig.
Akkor asszem még horgászok picit saját zsebre, kerítek valami szép díszhalat, aztán meg nekiállok a múzeumba is gyûjteni. Amúgy a mûzeum ugye nem hoz pénzt? És akkor nakiállok a házamat is fizetni. Amúgy mi van, ha nem fizetek? Valaki meglátogathatna vagy fordítva.
Kitettem a partra egy gumikereket s kb 5 perc múlva jöttek rá a legyek.
Nem tudod rohasztani a házadban a halat, nekem pl van aranyhalam a házban de ezeket akváriumba dobja szal nem fog megrohadni.Szerintem valami kaját tegyél a földre hátha az megrohad ott.
A postán fizess mint a katonatiszt Mortgage-et s amint letelik növekedni fog a házad.
Nem tudod rohasztani a házadban a halat, nekem pl van aranyhalam a házban de ezeket akváriumba dobja szal nem fog megrohadni.Szerintem valami kaját tegyél a földre hátha az megrohad ott.
A postán fizess mint a katonatiszt Mortgage-et s amint letelik növekedni fog a házad.