1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#518 Arany kanna mire jó? -
Tomek83 #517 Ha megkapom az arany kannámat akkor utána én is kicsit majd csinosítok rajta,nekem is legyen benne valami rendszer -
#516 De nekem nem tetszik. Meg azt akarom, hogy meglegyen a napi 50000.es hozam, amihez meg kell szedni 36 fát. Mivel 2 nap alatt nő ki, ezért kell 2x36 fa. Szeretném, ha meglenne mind az 5 fajta fa plusz a kókuszból 10 db. Ebből 1 alap, abból csak annyi lesz, hogy ne pusztuljon ki, a többiből meg szé egyenlően 18-18. Azt még nem tudom, hogy egy nap alatt 2 vagy 4 fajta fát szedjek meg, meglátjuk. Én sem akarom, hogy olyan legyen, mintha renszerezett nagyüzemi termelés folyna, csak most nekem nem tetszik. Túl sűrn vannak a fáim vagy nem is tudom. Picit szebbé teszem. -
Tomek83 #515 Nem,azt csak venni lehet.
Amúgy miért baj ha össze vissza vannak a fák? Nekem is elég ökörhugyozás kinézetű az egész. -
#514 És lehet répát szaporítani? -
Tomek83 #513 Turnip az répa,minden vasárnap 6-12 között Joan-tól lehet venni. Fehér répával lehet bizniszelni,mert Tom minden nap más áron veszi meg őket, a red turnipot meg el kell ültetni és egy hétig minden nap locsolni és akkor eladhatod 16ezerért. -
#512 Köszi. Én most éppen azon filózok, hogy hogy lenne a legszebb a városom. Asszem kivágom az összes fát és mindent újrakezdek. Akár majd egyszer jöhetnétek is segíteni. Kis casládi kertészkedés :)
Ja és mi az a turnip? xD -
Tomek83 #511 Na bazz...most beégtem...én arany kannát fogok kapni
Az arany baltát az cserekereskedelemmel tudod megkapni,az első lépés hogy red turnippal megeteted Wendellt és ő ad érte egy cuccot,azt odaadod Saharah-nak ő is ad érte valamit és azt odaadod Tortimernek amikor kint a polgármesteri hivatal előtt és azt a cuccot meg Pascalnak adod. nagyjából így van. -
Tomek83 #510 Legyen perfect a városod 2hétig,és akkor megkapod a baltát. És hogy perfect legyen a város,ültess sok fát,gazolj állandóan,meg hasonlók. -
#509 De úgy nem tudok, ezért keresek olyat, aki már megcsinálta és le tudja írni,. -
Tomek83 #508 Én nekem következő héten meg is lesz az arany balta,ha minden jól megy.
Ennek a Bright Nightsnak sok értelme volt,arra volt jó hogy senkise jöjjön ezen a héten a városba -
marino #507 igen nyitva van a kapu amit belinkeltem azon angolul rajta van hogy hogyan kell pontosan. -
#506 Arany fejszét csinált már valaki? Pontosan hogy kell? -
#505 Most át tudok menni? -
marino #504 http://cheats.freeola.com/nintendo-ds_i/animal-crossing-wild-world_6946.html?offset=1
Sok érdekességet lehet olvasni a játékban lévő lehetőségekről ezen az oldalon -
marino #503 gyere át nálam van -
#502 Van valakinek barackja és almája? Nekem ezek ég hiányoznak. -
marino #501 nyiva vagyok -
Tomek83 #500 Privátban leírtam,csak hogy annyira ne offoljak.
-
marino #499 Miért mi történt vele? -
Tomek83 #498 Ha müködik rendesen a szgépem akkor jövök én is. -
marino #497 Én is remélem , már nagyon hiányzik! -
#496 remélem.. -
flevente #495 Hello!
Ma lesz valami? -
marino #494 haho örülök neki -
#493 éltek még?
nah, kipróbáltam, egy friss települt windózra úgy felmegy a nintendo wifi mint a huzat.
valószínűleg az agyontelepített, és piszkált változat a háklija.. -
#492 ahh, 9-re értem oda... aztán piros lámpa villogott.. töltő.. -
marino #491 itt vagyok a kapuban -
#490 yepp. és áp. -
marino #489 nyitva a kapu -
flevente #488 mi a városod neve?
-
Tomek83 #487 én most nyitva vagyok -
flevente #486 A városom neve Óvár -
Tomek83 #485 itt az enyém is: 5154-8705-7061 -
marino #484 az enyém pedig:2964-4369-6822 Paradise -
#483 felveszlek, enyim friend kód 2835-5890-5685 budapest
és este nyomulunk.. -
marino #482 ha ki nyitod a kaput vakko én mennék -
marino #481 mi a város neve? -
flevente #480 Hello!
Ki jön játszani? Itt a kódom: 4983 0746 2517. -
marino #479 Le csuzliztam egy lufis csomagot és egy anatómiai modell volt benne. Szép dísz a szoba közepén:))