1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#558 Még pár nap és jöhettek nézelődni. Elég jól sikerült, 50valahányból gb 6 száradt el, azokat meg már újreültettem. A parkom körül 20ból kb 6 maradt meg, de így is szép. Még ültetek virágokat. Majd ha kinőttek a fák szólok. Meg majd akár segíthettek is ültetni, mert még azért a maradék "természetes" földet is be akarom kicsit ültetni, hogy ne legyen olyan lepusztult, meg akarok egy kis járdát is a kaputól a házamig meg Nookhoz, stb. Meg még csinálok magamnak egy kis kertet. -
#557 lassan nyitok.. tom tele cuccal... -
#556 a fák is jó biznic, de lehetne valami pénzesebb meló... igaz, akkor hamar elmenne a gém értelme. -
marino #555 nagyon kiváncsivá tettél hogy milyen is lett a fásítási program:)) -
#554 Nekem már megvan elvileg a legnagyobb üzlet. Fák meg 2 csoport van. Majd még ültetek, meg akarok egy kertet is. A házamat meg körberaktam fű-mintával. -
#553 azta... mi vót itt tegnap...
tomnak új üzlete lett, jöhettek ma shoppingolni.
nekem összevissza vannak a fák... van dögivel, de még mindig panaszkodnak a lakók, hogy több kell. -
#552 Na a park is kb elkészült. Csináltam egy f mintát és azzal kiraktam egy részt, aztán körbeültettem fákkal. Meglátjuk holnapra mennyi marad. Dolgos nap volt a mai. -
#551 Ez a kis irtás eddig 43000et Bellses nyereséget jelentett. -
#550 ELKÉSZÜLT!!! Elültettem az összes fát. Kiástam vagy 30 törzset. Eladtam vagy 60 gyümölcsöt. Ástam összesen kb 150 gödröt. Most gyártok pár mintát, amivel kipakolom a várost, hogy szép legyen, ültetek még pár fát, mert sok helyen teljesen üres és csinálok egy szép kis parkot. Ha elkészült teljesen és a fák is kinőttek, akkor majd gyertek át. Most nálam legyen tele a falu. Szobámba van grill, lehet szórakozni, ha meg meggyullad valami, akkor sincs baj, poroltó is van. Van most vagy 20 felesleges gyümölcsöm meg néhány felesleges cuccom. Lehet tartani bolhapiacot. Hozzátok a felesleges cuccaitokat. Madj valamikor hét végén ezt meg leehtne csinálni. -
#549 Elkészültem az ültetéssel. Eddig kb 80 fát ültettem 1,5-2 óra alatt. Most még kivágom azokat a fákat, amikről termesztettem, aztán kiszedem a maradék törzseket, összeszedem a gyümölcsöket és megcsinálom a saját kis kertecskémet, meg a parkot és kidísítem a kaput. Mindezt már csak azért is leírom, hogy lássátok mennyi munka van vele és ha hasonló öteletetek támad, akkor tudjátok, hogy mibe kezdtek bele. -
#548 Na ástam még 32 gödröt + kiszedtem az egyik sziketről a törzseket. Most szépen teleültetem ezeket cseresznyével, körtével és barackkal. Utána meg még ültetek mondjuk 9 narancsot, hogy az is legyen. Utána jöhet a díszítés meg ültetek pár pénzfát. Mennyi kell egy pénzfába? Egy ezres elég? Befolyásólja ez a termését? -
#547 Oppá. Jöhet a fatörzsásás :) Otthagytam vagy 20at. -
#546 KÉrdés, hogy hoval ültessem a többi fát. Asszem azt a másik szigetemre, a nagyobb szigetnek meg így még megmarad a fele. Ott lesz a kertem, a virágok, a pénzfák, meg minden. Leht, hogy csinálok egy kis parkot is. -
#545 Asszem inkább párral többet ültetek. Így remélhetőleg nem lesz melóm az újraültetéssel, mert amennyi elszárad, annyi van feleslegbe. Pénz meg mindig jól jön. -
#544 Majd még az lesz meló, ha megvannak a fák és már nőnek, hogy össze kell még szednem az előző fákról a termést, mert kivágásnál nem szedtem össze őket. De legalább bőben van barackom. Ja amúgy kinek kell egy raklapnyi barack és narancs? :) -
#543 Most nekilátok a másik 36os adagnak. Szerencsére bőven van raktáron gyümölcsöm. -
#542 Egy fa úgy nő ki, hogy leszedem, másnap nincs, de következő nap megint van termés nem? Amúgy megvan a 36 fa. Remélem minnél több megmarad. Valószínűleg kevés veszteség lesz, mivel nagyrész másik fa helyére ültettem őket. -
#541 10 rugót kell ültetni... kiváncsi leszek, mennyi fa marad meg. és ugye 3 naponta van aratás. -
#540 Na készen van 9 barack, 9 körte és 9 cseresznye. Még van hátra 9 alma, aztán mégegyszer ezek és akkor készen leszek. Ha ezeket leszedem, akkor azzal napi 54000et keresek, ami nem rossz. És még akkor ugye lehet horgászni meg eladni, stb. Utána még díszítgetek kicsit. Meg elültettem egy 1000-est. Meglátjuk lesz-e termés. -
#539 Na megyek ültetni. Nem lesz kis meló. -
marino #538 mokor nyitsz? -
#537 Asszem ezt kipróbálom. -
marino #536 igen nyitva vagyok -
#535 ja, 10 rongyot elültettem, lett 3 zacsi rajta, 90k... egyből fizettem tomnak. :) kollega mondja, a termés nem garantált. -
marino #534 Nem volt nincs és nem is volt a kolyokmacska.reggel sem láttam a régi városban -
Tomek83 #533 vagy most nyitva vagy? -
Tomek83 #532 Marino,majd 8kor átnézek hozzád,mert a nagymacska itt van nálam és a kölke meg nálad maradt,csak hogy új játékot kezdtél így nem tudom hogy ott lesz-e de majd körbenézek. -
marino #531 esetleg majd elmehetünk megnézni a csonkokat?:)) -
#530 Most rohadtul büszke vagyok ám magamra. Tegnap este kivágtam a város összes fáját. Került 4-5 fejszémbe, meg 3 méhcsípésbe. Elkapni méhet sajnos nem sikerült. Most csupa fatörzs az egész város. Majd a napokban feléspm részenként és beültetem. De előbb még szporítok egy kis almát, barackot meg ccseresznyét. -
#529 Pénzfa? -
#528 csitelj egyet az elején... tom-nál lehet.. akkor behozod, de 2 hét azé sok. -
marino #527 én -
flevente #526 8 után akkor nyitok. Van aki már nyitva van? -
marino #525 3522-7935-7176Ez az uj kód. sajan elnyomtam a házbővítésnél a lehetőséget. ezért kezdtem újat. De 2 hét alatt behozom a lemaradást.A többi adat nem vűáltozott.Levi te mikor nyitsz? Multkor lemaradtam a látogatásról nálad -
flevente #524 Hello fiuk!
Ki nyit ma? És mikor? -
marino #523 nem bizony én buktam 60000 -et hol terem hol nem, hogy izgalmasabb legyen a játék:)) -
#522 ahha... akkor kivágom, és ültetek megint a helyire. szóval nem tutti a termés... :( -
marino #521 Szerencsés vagy nekem nem termett. kivághatod mert tobbet nem terem. -
#520 ejj, termett a pénzfám. 90k lezizzent. terem még, vagy vágjam ki ás ültessek újat? -
#519 72 fa nem sok?