Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na én is elástam egy ásót, szóval elvileg holnapra lesz egy aarnyásóm. LEeth vele aranyat ásni? :)
Töltsük le az internetet!
Vannka, de azokat inkább a múzeumba viszem. De msot úgy sincs. Halból jól megélek, 1-2 óra alatt összehorgászok 15-20 ezret, meg aztán kb 2 óránként szüret meg amikor elkzezdek horgászni elõtte begyûjtöm a kagylókat, meg felesleges tárgyaimat is eladom. Amúgy tök fasza az új bolt, a házamból meg már csak 45000 van hátra.
Fosszíliáid nincsenek? Azokat jó pénzért lehet eladni 3-4ezret ad érte Tom.
Ma nem akar valaki átkönni hozzám? HA jön, akkor hozna egy pár/tucat gyümölcsöt? Nekem most csak narancsom meg 1 barackom van, ami még nem nõtt fel, meg kõne pínz.
Basszus, fullra betelítettem a házamat meg a táskámat is hallal van nálam min 15.000, erre meg pont most épül a pláza. De lagalább fejlõdik.
Baszod, megint beszólt a köcsög vakond, pedig most úgy emléxem, hogy nem is léptem ki mentés nélkül. Ezt igazán kihagyhatták volna a játéból.
Még a turnipos bizniszszel lehet sok pénzt keresni,ráadásul van wifitek is,és valakinek a városában biztos jó pénzért veszi Tom a white turnipot.
Reggelt..A 25 elültetett fámból kb 20db megmaradt :) Mostmár egy darabig nem ültetek csak szüretelek és eladok...Törleszteni akarom ezt a 90000 bellt még a következõ szobára minél elõbb.
Tegnap nálam is ott volt az a Sahara és szétszórtam énis a cuccait...Nekem is valami music floort adott ami very rare...
Tegnap nálam is ott volt az a Sahara és szétszórtam énis a cuccait...Nekem is valami music floort adott ami very rare...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sajna ott a baj,hogy akkor kapod meg az aranybotot,amikor az összes halat kifogtad:) Szerintem néha leeszik a halak a csalit,ennyi.
Itt a zászlóm:
http://www.animalxing.com/patternsv3/pattern.php?id=36947
Itt a zászlóm:
http://www.animalxing.com/patternsv3/pattern.php?id=36947
Van 1 5letem: Mi van, ha azokat a halakat, amiket nem tudunk kifogni, azokat arany horgyászbottal kell kifogni? Ja és akkor már: honnan lehet olyat szerezni?
Akkor tudsz kivánni ha nincs semmi a kezedben,jön a hullócsillag és nyomd meg az A betût.
Van benne valami csak arra gondoltam, hogy a körtét nem te raktad oda. De szerintem is ottmarad, csak a biztonság kedvéért kérdeztem, emrt ha 11 után ma még fogok pár nagyobb halat és betelik a táskám, akkor azt lehet, hogy kirakom (nem akarok többet idõt állítani) és nem akarom, hogy esetleg eltûnjenek.
Itt van hogy hogyan lehet szerkeszteni zászlókat,elég sok béna van közöttük de van néhány jó is,én egy frankó Link-es lobogót csináltam.
http://www.animalxing.com/patternsv3/textures.php?sort=date&perpage=20&page=3&query=
http://www.animalxing.com/patternsv3/textures.php?sort=date&perpage=20&page=3&query=
Úgy látom így este eléggé beindultak a nagyobb halak. Amúgy nincs valami idõszak, amikor sok a nagy hal?
Nem tudom, sztem nem nagyon, nem emléxel mikor itt voltál s mutattam egy körtés, s írtam is nkd, hogy ez már két napja rohad ott...
Meg a hóemberem is csak 3 nap után olvadt el.
Meg a hóemberem is csak 3 nap után olvadt el.
Na fogtam egy carpot is. HA estére kipakolok pár olgot, mondjuk halat a házam el, akkor az reggelre nem tûnik el?
Hogy kell kívánni?Jah, ne bántsd a fáim , többet nem fogtam :(
Viszont nektek volt már olyan, hogy van egy hal aminek rohadt nagy az árnyéka s hiába húzza le az úszót, nem lehet kifogni...most egymás után 3X-or volt s egyszer sem sikerült, pedig mindet ki szoktam fogni...
Viszont nektek volt már olyan, hogy van egy hal aminek rohadt nagy az árnyéka s hiába húzza le az úszót, nem lehet kifogni...most egymás után 3X-or volt s egyszer sem sikerült, pedig mindet ki szoktam fogni...
Ha még 1x valaki vagizik a stringfish-sel,akkor átmegyek hozzá és kivágom az összes fáját:)
Ma este nálam meg jött egy csomó hullócsillag,nem tudom miért,de most sûrû volt,1x sikerült is kívánnom,kiváncsi vagyok hogy mit fogok kapni.
Ma este nálam meg jött egy csomó hullócsillag,nem tudom miért,de most sûrû volt,1x sikerült is kívánnom,kiváncsi vagyok hogy mit fogok kapni.
Hehe, itt van ma este a városban sahara, az árus teve.Szétszórtam neki csomagokat s adott egy very rare cuccot. :) Valami zenefalat.
és egy faszántos fordítás... <#vigyor1>#vigyor1>
Arany Fejsze: Az Arany Fejszét összeomlanának a normális Fejsze egy frissített változatát és van-e legnehezebb mind az arany eszközökbõl felé aquire.ez rendelkezi a pontos ugyanaz mûködéssel mint a Fejsze egyetlen szóló fontos kivétellel, ez tudsz mindig.-hoz megkapás az Arany Fejsze követ ezeket a pontos lépéseket.mind vasárnap képes leszel találnia Joan megnevezett állatot aki elad fehérrépák és Piros fehérrépák.megvásárol egy Piros fehérrépa Joan és növénybõl ez a talajban a Lapátoddal.ás ez a fent egyetlen nap késõbb és adod ezt az irányít aki mutatkozik városban a hét egy véletlenszerû napján, megkapásnak az turbán.ad az turbán Szahara aki mutatkozik a városodban a hét egy véletlenszerû napján megkapásnak a Masszázs Elnökölsz.vár a következõ vakációig és találnak Tortimer, a polgármester a város elõrészébõl elõszoba.ad õt a Masszázs Szék megkapásnak az fésûcsiga.egyszer rendelkezed az fésûcsiga kellesz kereskedelmi eznek Pascal aki mutatkozik egy véletlenszerû hétköznapon a tengerpartnál megkapásnak az Arany Fejsze.a legkönnyebb út ami tudok rajtakapni a hét a Mond aki voltál keresztül haladnak város nemrégiben.könyv van-e a kutya balra állnak mellé a fõ kapuból.
Arany Fejsze: Az Arany Fejszét összeomlanának a normális Fejsze egy frissített változatát és van-e legnehezebb mind az arany eszközökbõl felé aquire.ez rendelkezi a pontos ugyanaz mûködéssel mint a Fejsze egyetlen szóló fontos kivétellel, ez tudsz mindig.-hoz megkapás az Arany Fejsze követ ezeket a pontos lépéseket.mind vasárnap képes leszel találnia Joan megnevezett állatot aki elad fehérrépák és Piros fehérrépák.megvásárol egy Piros fehérrépa Joan és növénybõl ez a talajban a Lapátoddal.ás ez a fent egyetlen nap késõbb és adod ezt az irányít aki mutatkozik városban a hét egy véletlenszerû napján, megkapásnak az turbán.ad az turbán Szahara aki mutatkozik a városodban a hét egy véletlenszerû napján megkapásnak a Masszázs Elnökölsz.vár a következõ vakációig és találnak Tortimer, a polgármester a város elõrészébõl elõszoba.ad õt a Masszázs Szék megkapásnak az fésûcsiga.egyszer rendelkezed az fésûcsiga kellesz kereskedelmi eznek Pascal aki mutatkozik egy véletlenszerû hétköznapon a tengerpartnál megkapásnak az Arany Fejsze.a legkönnyebb út ami tudok rajtakapni a hét a Mond aki voltál keresztül haladnak város nemrégiben.könyv van-e a kutya balra állnak mellé a fõ kapuból.
Na még 95.000 van hátra a házamból. Nem mondom, szép kis összeg.
Na mire én ezt értelmezem meg meg is csinálom. Inkább nem kell egyenlõre.
Na megtaláltam, parancsolj:
Golden Axe: The Golden Axe is an upgrade of the normal Axe and is the most difficult of all the golden tools to aquire.It has the exact same functionality as the Axe with one single important exception, it cannot ever be broken.TO get the Golden Axe you must follow these exact steps.Every Sunday you will be able to find an animal named Joan who sells Turnips and Red Turnips.Purchase a Red Turnip from Joan and plant it in the ground with your Shovel.Dig it up one day later and give it to Wendell who appears in town on a random day of the week, to get the Turban.Give the Turban to Sahara who appears in your town on a random day of the week to get the Massage Chair.Wait until the next holiday and find Tortimer, the mayor out front of the town hall.Give him the Massage Chair to get the Scallop.Once you have the Scallop you need to trade it to Pascal who appears on a random weekday down near the beach to get the Golden Axe.The easiest way that I know of to find out which day of the week these people appear, is to talk to Booker each day and ask him what's new. He should tell you who has been passing through town recently.Booker is the dog on the left side of the main gate.
Szóval akkor ennyi lenne. :)
Golden Axe: The Golden Axe is an upgrade of the normal Axe and is the most difficult of all the golden tools to aquire.It has the exact same functionality as the Axe with one single important exception, it cannot ever be broken.TO get the Golden Axe you must follow these exact steps.Every Sunday you will be able to find an animal named Joan who sells Turnips and Red Turnips.Purchase a Red Turnip from Joan and plant it in the ground with your Shovel.Dig it up one day later and give it to Wendell who appears in town on a random day of the week, to get the Turban.Give the Turban to Sahara who appears in your town on a random day of the week to get the Massage Chair.Wait until the next holiday and find Tortimer, the mayor out front of the town hall.Give him the Massage Chair to get the Scallop.Once you have the Scallop you need to trade it to Pascal who appears on a random weekday down near the beach to get the Golden Axe.The easiest way that I know of to find out which day of the week these people appear, is to talk to Booker each day and ask him what's new. He should tell you who has been passing through town recently.Booker is the dog on the left side of the main gate.
Szóval akkor ennyi lenne. :)
Mi körülményes vagy mi van? Hogy lehte ilyet szerezni? Én lehet, hogy eladnám, mert biztosan megér némi pénzt,
Annál nem mûxik, de ha megszerzed az aranyfejszét az nem fog törni, de azt hiszem abból a legkörülményesebb megszerezni az ásót meg a legkönnyebb. :)
Fogalmam nincs,mert wifi cuccom sincs,de szerintem csak úgy tudsz másnak levelet küldeni ha átmész a városába és ott a postán feladod neki. Vagy írsz a message boardra.
És ilyen módon lehet ajándékot küldeni? Amúgy hogy lehet olyat? És hogy leeht WiFin levelet klüldeni?
A palackposta az olyan,hogyha bedobod a vízbe akkor annak a városába köt ki,akit meglátogattál.
Én is írtam 1-2 "kedves" üzenetet,majd meglepõdik valaki ha nálam jár:)
Én is írtam 1-2 "kedves" üzenetet,majd meglepõdik valaki ha nálam jár:)
Basszus, olyan a házam mint egy raktár. Gyorsan összekaparom azt a 120.000et, mert kell madj a hely.
Majd kliõróbálom. Mentem a parton és teláltam egy palackpostát, amiben a levelen a te neved állt (Csibe*)
Tõlem palackposta???Azt hogy?
Majd nemsokára, mert egész nap arra vártam, hogy kipróbáljam ezt a Hotel Dust-ot, s végre rátaláltam.
Azonnal szólok amint jó lesz, köszi a fejszét!!
Aranylapát: Kell 2 lapát, az egyiket elásod s másnap kiásod s arany lesz. :)
Majd nemsokára, mert egész nap arra vártam, hogy kipróbáljam ezt a Hotel Dust-ot, s végre rátaláltam.
Azonnal szólok amint jó lesz, köszi a fejszét!!
Aranylapát: Kell 2 lapát, az egyiket elásod s másnap kiásod s arany lesz. :)
Ok, akor nem. Baltád van már? Mert nálam most azt is lehet kapni.
Köszi, de pont ma volt nálam is kanna, elkezdtem ültetgetni.Van ma a boltba kaktusz, kell valakinek?
Tudom, cheat, de nem használom sokat. TEgnap anniy volt, hogy fél 12kor nem tudtam mit csinálni, azt akartam egy kis pínzt, aztán 1-2 órával elõrébbhoztam az idõt, mert akor ugye már bezár.
Nálam ma lehet kapni locsolókannát, meg is veszem, ha átjössz, lehet nekedadom.