Animal crossing (nds)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor neked árulhatom a mastersword-öt😊 Legend of Zeldából a kard a MasterSword.
A bolhapiacon pedig tudsz vásárolni a lakóidtól cuccokat,meg õk is jönnek hozzád ha otthon vagy.
A bolhapiacon pedig tudsz vásárolni a lakóidtól cuccokat,meg õk is jönnek hozzád ha otthon vagy.
Az ötlet jó,de az idõzítés szar😊 Szombaton bolhapiac lesz😊
lehet én is nyitok piacot,de jó drágán adok mindent😊 Egy MasterSwordért mennyit adnátok?
lehet én is nyitok piacot,de jó drágán adok mindent😊 Egy MasterSwordért mennyit adnátok?
Szerintetek jó ötlet lenne, hogy nyitok egy piacot WiFin? Árulok nektek jónépeknek occsón mindenféle érdekeset.
Töltsük le az internetet!
Mikor jössz át csibe? Készítek neked narancsot meg mindent, ami van. Ha holnap majd kókuszt is tudok adni. Ma már leszedtem a termést.
Honnan tudod, hogy barátságot kötöttem vele? A patchért meg kezdhetjük is az aláírásgyûjtést. Kéne szólni valami ügyes programozónak, hogy írja át picit a játékot. A következõ dolgok kellenének szerintem bele:
-gyufa és benzin
-locsoló, amivel ki lehet önteni a vakondot aki beszól ha nem mentek
-kötél, hogy megkötözhessem a vakondot meg redd-et
-kés, hogy az imént felsorolt (meg a többi) személy belét akármikor kionthassam
-adócsalás
-bank
-fegyverek, hogy lehessen benkotrabolni
-halászhajó
-Rozi néni (szerintetek is mi?)
-öngyújtó minden fajtában és mennyiségben
-fû (gondolom rájöttetek, hogy nem pázsitra gondolok)
-piac
-tömegmészárlás mód
-börtön
-pince (mi mindent lehetne ott csinálni...)
-taposóakna
-lövészárok
-láncfûrész
-kasza
most ezek jutottak eszembe 😊
-gyufa és benzin
-locsoló, amivel ki lehet önteni a vakondot aki beszól ha nem mentek
-kötél, hogy megkötözhessem a vakondot meg redd-et
-kés, hogy az imént felsorolt (meg a többi) személy belét akármikor kionthassam
-adócsalás
-bank
-fegyverek, hogy lehessen benkotrabolni
-halászhajó
-Rozi néni (szerintetek is mi?)
-öngyújtó minden fajtában és mennyiségben
-fû (gondolom rájöttetek, hogy nem pázsitra gondolok)
-piac
-tömegmészárlás mód
-börtön
-pince (mi mindent lehetne ott csinálni...)
-taposóakna
-lövészárok
-láncfûrész
-kasza
most ezek jutottak eszembe 😊
Látom te is szoros barátságot kötöttél Redd-el,szerintem peticíót kellene beadni hogy jöjjön egy patch amiben fel lehet Redd sátrát gyújtani😊 Nekem eltelt néhány hónap mire hamisítványt kaptam,amúgy erre is van egy fantasztikus 6000belles biztosítás,amiért cserébe kemény 100bellt visszakapsz ha kamu képed van😊
A köcsög cd-t meg nem lehet venni, hanem szombat esténként kapsz egy nótát KK Slidertõl,azt tudod lejátszani.
A köcsög cd-t meg nem lehet venni, hanem szombat esténként kapsz egy nótát KK Slidertõl,azt tudod lejátszani.
Bejutottam a köcsög redd köcsög sátrába. Vettem tõle egy köcsög festményt, ami köcsög hamisítvány volt, meg egy köcsög CDlejátszót, amihez nem tudom hol lehet köcsög CDt szerezni. Szóval hol lehet a köcsög CDlejátszóhoz köcsög CDt szerezni?
A Town Hallban a házas résnél a move az kölotözés nem? Próbálta már valaki?
tudtátok hogy van AC rajzfilm?
http://www.doubutsunomori-movie.jp/tokuhou/index.html
http://www.doubutsunomori-movie.jp/tokuhou/index.html
Red turnipot kellene neki adni,de azt múlt héten elfelejtettem locsolni.
Lyle szombatonként jön,valami menyétféle,és rohadt drágán sóz rád "fantasztikus" biztosítást.(ha megcsíp egy méh akkor kapsz egy százast).
Lyle szombatonként jön,valami menyétféle,és rohadt drágán sóz rád "fantasztikus" biztosítást.(ha megcsíp egy méh akkor kapsz egy százast).
Ez a barom Wendel még mindig itt rohangászik,mert éhes😊 Adtam neki egy íróasztalt,azt mondja hogy nem ehetõ és zsebre vágta...a szemét😊
Szerintem ha Lyle-el kötsz biztosítást utána kapod mindig levélben a jelszókat,de ebben nem vagyok biztos. Amúgy a lakók is el szokták mondnani.
HOnnan tudom megszerezni a jelszót a sátorba? Jött az a sátras árus vagy ki azt nem tudok bemenni.
csak a ritka cuccokat dugom a körték (alapfák) helyére, mert ott nagyobb eséllyel maradnak meg, máshova agybafõbe ültetem a körtét, mert abból annyi van termés mint kutyán a bolha, ami nem marad meg, ásom ki, és nyomom a közelbe a másikat.
Szerintem a fákat nem kellene kivágni mert ha sok fa van akkor jobb minõsítést kap a városod. Polgármesteri hivatalban van az hogy "enviromnet" és ha perfect a városod 2hétig akkor kapsz aranykannát. Akkor perfect a város ha van sok fa,nem szemtelsz,meg nem költöznek el a lakók.
Aranyásóért 125öt ad nálam. Így ahogy elnézem egyre érdekesebb dolgokat árul. Tegnap vettem nála egy PCt ma meg valami érdekes multifunkciós tervezõasztalszerû izét vettem meg tõle, bár csak most fogom megnézni, viszont árul egy ûrállomást is 2800ért, amit már csak azért is megveszek. Ilyet nem minden nap lát az ember. De már vettem rõle tábortüzet is meg kukát. Meg kukáztam is a postán. Találtam egy TVt, egy ruhaszárítót meg egy esernyõt.
jah.. <#vigyor1>#vigyor1> és ajándékot is adnak. tomnak elsóztam egy aranyásót, nagyon megcsodálta... de sok xarral együt, szal nemtom mennyit adott.
ültetés... nekem már marhasok a fa, ezért az alap fákat kezdtem ritkítani, -meg fenyõ- kivágom, kiásom a gyökerét, és rögtön abba a lukba rakom az extra gyümit. új fára soha ne taposs..
ültetés... nekem már marhasok a fa, ezért az alap fákat kezdtem ritkítani, -meg fenyõ- kivágom, kiásom a gyökerét, és rögtön abba a lukba rakom az extra gyümit. új fára soha ne taposs..
Látod, ez a szépsége ezeknek a játékoknak. Feldugatod a seggükbe a fél világot levélben, õk meg még örülnek is neki.
Ok, megpróbálom. Sea bass ára nem tudom miért ilyen alacsony. Gumit már 3 napja adtam el neki legutóbb, annyira csak enm haragtartó, pénzt meg úgyse ad érte. Asszem ilyen halat most nem adok el egy ideig. Amúgy szerintem azért van, mert sokat adok el. Pl annak a red valaminek darabjáért 3000et ad.
Nem akarlak elkeseríteni de a halak ára az fix,szóval tökön is rugdoshatod Tomot,õ akkor is 160at fog perkálni egy sea bass-ért és 15ezret egy stringfishért(ami szerintem csak az albán népmesékben létezik).
Én múltkor küldtem valami hülyeséget az egyik lakónak és írtam neki hogy:give me your TV,erre küld cserkót,de örültem mert márcsak ez a gyümölcs hiányzott,ráadásul másnap Tom pont azt a tv-t árulta.
Tegnap meg beszóltam az egyiknek hogy:i hate you,õ meg tökre örült neki és mondta hogy jó haver vagyok.
Én múltkor küldtem valami hülyeséget az egyik lakónak és írtam neki hogy:give me your TV,erre küld cserkót,de örültem mert márcsak ez a gyümölcs hiányzott,ráadásul másnap Tom pont azt a tv-t árulta.
Tegnap meg beszóltam az egyiknek hogy:i hate you,õ meg tökre örült neki és mondta hogy jó haver vagyok.
nekem is.... lehet, hogy az abroncs, és a lyukas bakancs eladása neki, nem volt jó ötlet... <#vigyor1>#vigyor1>
nyomasd a körtét, a termés ültesd mint a gép. de ha levélben küldesz gyümit a szomszédoknak, kapol gyümit, vagy valami rongyot. nem? én irok nekik valami rövided, kapnak valami gyomot, másnapra jön cucc.
nyomasd a körtét, a termés ültesd mint a gép. de ha levélben küldesz gyümit a szomszédoknak, kapol gyümit, vagy valami rongyot. nem? én irok nekik valami rövided, kapnak valami gyomot, másnapra jön cucc.
Basszus az a köcsög nook 140et ad egy sea bassért. Hogy lehetne visszahozni régebbi magas árát?
Nekem narancs az alap, csinétõl hoztam egy körtét, most azt próbálom szaporítani.
ültess csak fát. én kivágom a sztandard fákat, és dugok helyette ami 500 píz. egyre több a cserkó, és navancs, körte meg 100é nem biznic.
kókusz meg élbõl kiszáradt. 😊
kókusz meg élbõl kiszáradt. 😊
Holnap átjössz hozzám csibe? Nédd meg a városkámat. Eszembe jutott , hogy újat kezdek, mert rájöttem, hogy picit szarul van elrendezve a városom, legalábbis nekem nem nagyon tetszik, de már nincs kedvem újrakezdeni mindent. Pár napja mentem Nookhoz eladni a halaimat, volt vagy 7 sea bass-om, erre ha jól emléxem valami 3000 bellt adott érte. Ez egyre olcsóbban veszi azt, amit gyakran adok neki vagy csak megsértõdhetett amiatt, hogy eladtam neki a 10 hal mellett egy gumit is? Ja és a sün ruhaboltja is fejlõdik nooké mellett vagy az mara olyan, amilyen? tegnap vettem nála egy tök fasza kis szemfedõt. most olyan vagyok mint valami kalóz. A házam már elég nagy, aszem 3. szinten van. Most már 290.000et kell fizetnem a következõ szintig, d ehogyan ha nook nem ad elég pénzt a halakért?
És a lent leírt módszerrel lehet ilyen várost csinálni:
http://www.youtube.com/watch?v=Xs6zC10cNP8
http://www.youtube.com/watch?v=Xs6zC10cNP8
Én tegnapelõtt kaptam cseresznyét az egyik lakótól,és sikeresen meg is maradt a fa,így már minden gyümölcsöm megvan. Amúgy rájöttem arra(lehet hogy már ti tudtátok) hogy amiket rajzoltok polómintát meg mindenfélét azt ki lehet rakni a földre,és akkor más milyen lesz a talaj,vagy éppen a szobában beállíthatod tapétának.
Ma császkáltam a városban s a parton találtam egy palackpostát 😊
Péter invitál a városkájába!Ez ugye te vagy Killer?
Péter invitál a városkájába!Ez ugye te vagy Killer?
Na már ültettem 3 körtét is, csibe majd gyere át, ha kell narancs. Ma nem játszottam, holnap megnézem, hogy mi lett az elültetett körtékkel, remélem élnek. Mennyi idõ alatt nõ ki egy fa?
ásol egy likat, utána mész menübe, mutat navancs, és lesz opció ültetre...
pecázás nem kutya, hal orra elé kell dobni, hogy ráfigyeljen.
pecázás nem kutya, hal orra elé kell dobni, hogy ráfigyeljen.
Hogy lehet a kapott narancsot elültetni? Én kaptam, nem volt plant menüpont, rávittem az emberemre, erre nem megette.
A
Végre befizettem az utólsó részletet is a házamra, holnapre meglesz a 3. szintû. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Hehe, normálisan pecálok én 😄 Sztem Stringfish leginkább 16 után van s hóesésben a folyóban.Még 45.000 kell az újabb bõvítéshez, viszont Tom boltja megint update-elõdik.Azt a tehenes szõnyeget az egyik szomszéd adta (Aki szintén tehén, szal kicsit különös... 😄 ).
Waze, mivel horgászol te? Halászhajód van? Nekem alig jön nagyobb hal, ma is csak kb 30-40 ezret szedtem össze. Nekem nem nagyon jönnek a nagy halak. Leth, hogy nálad több a hal, majd megint átmegyek horgászni 😊 Meg én meg aztán még starfishet (az nem?) sem fogtam sok halat meg én sem tudok kifogni, fõleg így estefelé, mert ilyenkor elég szépek jönnek. Holnapra lesz egy aranyásóm, és a házam is újítva lesz, mert már csak 20.000 kell. Neked hogy áll a házad csibe? Ja és honnan szerezted azt fasza szõnyeget? Ma ültettem 9 narancsot és lassanként kinõ a barackom is, aztán akkor madj dudom szaporítani. Úgy vettem észre, hogy azért elég jó pézt ad Tony, szóval majd ültetek, ha lesz már gyümlcse, vagy 10et, 20at.