1718
Az Animal crossing fóruma.
-
marino #598 Szerintem biztos nem, csak mindenki a tavaszt várta. . . Kiváncsi vagyok este 8 kor majd ki fog hozzám jönni? -
#597 a topik, kicsivel több mint 1 hónap alatt, megdöglött?
csibe, és killer szinte soha nem jött wifire... -
#596 ejj... kitavaszododtt, a telet elbaltáztam 1 perfect hóemberrel, amiből csak 1 szőnyegem lett... :( -
marino #595 Akkor talán majd ma este igyekszel :))))))) -
#594 lekéstem.. -
marino #593 Nyitva a kapu! -
PiciEri #592 itt vki nemtud a filmről? -
Tomek83 #591 Nekem is megvan az összes fosszília és nekem is 61papírom van:) -
Tomek83 #590 Szerintem ez a fesztivál a GC verzióban van,Wild Worldben majd valami virág fesztivál lesz. -
PiciEri #589 hát énis kitaláltam ien célokat, ezt is amit most te is, de rájöttem hogy ez nem egy pillanatnyi cél lesz.mármint ehhez egy év kell legalább, mert van ami csak tavasszal lesz és van ami ősszel, nyáron stb. ígyhát ez amolyan kis cél maradt nekem.
Én azt találtam ki, hogy befizetem a boonboxot, meg berakok a bankba egy csomó pénzt, mert pénz az mindig lesz :)
nekem a fossilok már megvannak, abból már csak a pénz jön, még a kis papírkákkal jársz jól ha azt gyűjtöd, mert az hamar megvan, nekem 61 van a 63ból, az esernyők is viszonlag hamar megvannak, de a rucik, meg a cuccok azok mind idényesek, van olyan ruci ami tavasszal lesz csak elérhető, lesz ami csak nyáron, és ugye cuccokból is le kéne lőni az ufót is ahhoz hogy legyen minden a katalógusban, nekem meg ufótlőni még nemsikerült :( -
#588 Nekem csak Mario-s sapkám van. -
Tomek83 #587 Nem is árt ha el kezdesz ismét játszani,úgy látom kiégtél a sok ültetésben. Amúgy úgy a jó ha mindig van valami célod,és akkor nem unod meg a játékot,én is miondig valamit kitalálok hogy játszak. Most pl. a katalógust töltöm fel,ami jó sokáig eltart majd. Ja és most Mario cuccban feszítek,van sapkám és bajuszom is,nagyon jó:) -
#586 Asszem ideje lenne elkezdenem játszani :D -
PiciEri #585 nemsokára nem lesz hóó, szal építsétek a frankesz hóembereket, hogy kajatok utánuk ajándékot.
Már alig várom a tavaszodást! :)
erről a cherry blossom festivalról vki tud vmit?
csak azoknál lesz ez az ünnep akiknek cserijük van, avgy mindenkinél ugyanúgy elvileg virágba borulnaka fák? -
marino #584 na kihez mehetek ? :)) -
PiciEri #583 én stringfish-t mindig tudtam fogni, nem csak hóesés közben. az amúgy ritka hal. Ami meg kifejezetten csak akkor fogható amikor hó vagy eső esik az az óceánban van, és vmi coaleceth a neve. az is 15000-et ér :) -
#582 Köszi. Hát igen, n mostanában kicsit ráuntam a gémre, de most úgyis beteg vagyok, szóval most lesz rá időm bőven. -
Tomek83 #581 Szombat este KK Slider a kávézóban 8órától. ha tudod a szám pontos címét kérhetsz számot,ha meg nem akkor ő választ valamit. -
#580 te nem is jáccol. 4-en toljuk. -
#579 Én bezzeg sosem kapok semmi zenét. Ki adja és mikor? -
Tomek83 #578 Kik? Honnan? Milyen arcok?
és ne csak ofoljak,most hétvégén megkaptam a Comrade KK nótát,hát ez is nagyszerű szám:) Jó kis komcsis feelingű nóta:) -
PiciEri #577 szijasztok! :)
nem is tudtam hogy itt is van ac ww fórum :)
Cunci vagyok 576ról, látom vannak onnan is arcok :) üdv néktek! -
marino #576 Nyitva vagyok. -
Tomek83 #575 Én mindjárt nyitom. -
marino #574 ma este kinél lesz nyitva a kapu? -
Tomek83 #573 Mert antiszociális vagyok
De most nyitva a kapu. -
#572 és mé antiszocializálódsz? -
Tomek83 #571 Én most sok érdekeset nem tudok írni,gazolok,locsolok,gyümölcsöt szedek:) Ja,ma majdnem kilőttem az UFOt is,és még nem érkezett meg az arany kannám sem. -
#570 ennyi volt a lelkesedés? -
marino #569 Este ki fog játszani? -
marino #568 Folyami és véletlenül jött össze. De nekem is mint másoknak hó esés közben. -
#567 Az Tengeri vagy folyami hal? És egyáltalán hogy sikerült? -
marino #566 Ma fogtam egy Stringfish-t.Rögtön bekerült a múzeumi gvüjteménybe.így aki még nem látott ilyen halat az nálam megnézheti:)) -
#565 fogy a játékrajongó.... -
marino #564 8után én szivesen játszanek. Nálam ma Tom zárva bővítés miatt. -
#563 este ki jáccik? -
#562 nálam is megy. de ugye a jobb oldali gomb a futáshoz kell, amit nyomogat az ember rendesen. a bal szinte /itt/ semmihez. a jobb gombnak lett egy 2 mm-es holtjátéka, tehát annyit lehet rajta nyomni, mire ráül a mikrokapcsolóra, majd újabb 1 mm a katt. a bal oldali gomb felül a kapcsolóra, és kb 2-3 mm nyomás a katt... -
marino #561 Nálam minden rendben van vele. . . -
#560 nektek a ds felső két gombja hogy áll? nekem a jobb oldalin megjelent 2 mm-es holtjáték... mig a bal még paszentos, lenyomás után kattan is. -