1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#638 walter nyitik? :) -
#637 na, ma reggelre előkerült a bögőmasina... szerintem tegnap redd miatt nem volt. -
marino #636 sehogy a generált mintát neked kell a süniéknél elkészíteni. De ha kipróbálod úgyis rájössz hamar. . . -
#635 és hogy kerül a ds-re? -
marino #634 http://joshuajamesslone.name/anicrodesapro/downloads/index.html
Innen lelehet tölteni egy programot ami bármely képfájlbül zázlómintát generál. -
#633 akkó ma... -
marino #632 Bocsi hogy nem léptem vissza, de miután játszottunk kikapcsolam a gépet és csak most láttam amit irtál. -
#631 walter, lépj még vissza egy kicsit, mert itt a macsek... -
PiciEri #630 szerintetek melyik jobb egyébként? a wild world vagy a régi classic első rész?
nekem csak a wild world van meg, de van egy két dolog amit hiányolok belőle, és az megvan az első részben. -
marino #629 Hát igen a jóbol sosem elég -
#628 nemnem.. 2 animal crossingom van. -
marino #627 Akkor törölhetem a códodat igaz? -
marino #626 Én biztos ot leszek a kapuban! -
flevente #625 Ma leszek, 8-kor nyitok is! -
#624 no problem.
most kreálok egy új várost, visszadátumozva.... teszek veszek, és megnézem hónapos ugrásokkal milyen káosz lesz.. :) -
marino #623 Ez bizony pech. . . -
#622 tegnap eladtam 200-at 124/db áron, erre ma 156.. -
#621 Elvileg a turnipot szombaton veszi a legjobb áron a nookway. -
#620 Mi van velem? -
marino #619 ok hozz répát is mert 126 ért veszi Tom :)) -
#618 2 napja a kutya se nézett be, csibe már a gépet se kapcsolja be, killer meg... a duna plázában vásárol.
8-kor nyitok. aztán átnézek hozzás cuccé. :) -
marino #617 Mi történt? -
#616 hehe, ennyi volt az ACWW. -
marino #615 Nyitva a kapu -
flevente #614 Walter gyere gyorsan Wifire, mert a kiscica keresi az anyját és azt mondja hogy nálad van, Paradise-ban!!!!!! Nyissad a kaput!!!! -
#613 Köszi. Bár én azokat inkább kiszedem, lesz másik. -
marino #612 Ha látsz valamerre elszáradt virágot, öntözd meg és másnapra ujraéled. -
#611 Na elkészült. Ültettem pár fát, elválasztotam az ültetvényeket, bevásároltam és elültettem 5000et. Ja és mire jó a locsolókanna? -
#610 Na basszus sikerült valami rémísztően ronda vörös hajat beállítanom magamnak. -
#609 VAlami mintával kéne elválasztanom az ültetvényes részeket a többitől. De milyen mintával? Jöhetnek az ötletek. -
#608 Na rászántam magam egy kis ACra. Így tavasszal úgyis szebb meg minden. Picit kidíszatem a dolgokat. Azt estefele lehet jönni megcsodálni munkásságomat. -
marino #607 Jol hangzik és mi mikor láthatjuk?? -
#606 A fásítás nagyon fasza lett. Kb megvan minden fa. Pár elszáradt, de párat még ültettem is plusszban, szóval szerintem megvan minden. most még az a bajom, hogy ez cask 2 rész és így elég lepusztult a város. valahogy el kell majd határolnom őket, aztán ültetek még pár díszfát. meg még hátravan az én kis kertem és még a parkon is bőven van mit javítani. -
marino #605 Véletlen volt ám:))
Milyen lett a tervezett kerted? Bevallom nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lett a fásítási programod eredménye!! -
#604 Kb tudom, hogy hogy kell, de akkor itt a betonos résznél rontottam el. DE ez mostmár várat magára jövő télig. -
#603 rámegy az, én is sokat elbaltáztam azzal, hogy nem a földön, hanem a "betonon" próbáltam rátolni... nekem is landolt a vízben :) mire megtanultam hogyan kell gurítani, kitavaszodott.
( nem szabad nekifutni, mert összetörik, eleinte nem irányítható, csak egy méret fölött, addig kell görgetni mig legalább a válladig ér, aztán összetolni őket )
ma vettem turnipot 90é... kívácsni leszek, tomnál mikor lesz 50 felett, mert jellemzően sóher a srác. -
#602 Muszály volt megelőznöd? -
#601 Hát én mostanában más elfoglaltságokat találtam, de szeritenm vissza fogok térni a gémhez. Én viszont egyetlen hóembert sem csináltam :D Volt, hogy nekiálltam, de vagy a vízben landolt a golyó vagy nem tudtam rátolni a másikra. Szóval ez nem nekem való feladat :D -
marino #600 600. hozzászólás:Ok akkor majd várlak. Tomek is régen volt már nálam. . . -
#599 mié, most mi vár ránk tavasszal? gyümi, hal eddig is volt.. viszont, hóember nem lesz..
én mék este, 8 után.