1718
Az Animal crossing fóruma.
  • kisgabo
    walter nyitik? :)
  • kisgabo
    na, ma reggelre előkerült a bögőmasina... szerintem tegnap redd miatt nem volt.
  • marino
    sehogy a generált mintát neked kell a süniéknél elkészíteni. De ha kipróbálod úgyis rájössz hamar. . .
  • kisgabo
    és hogy kerül a ds-re?
  • marino
    http://joshuajamesslone.name/anicrodesapro/downloads/index.html

Innen lelehet tölteni egy programot ami bármely képfájlbül zázlómintát generál.
  • kisgabo
    akkó ma...
  • marino
    Bocsi hogy nem léptem vissza, de miután játszottunk kikapcsolam a gépet és csak most láttam amit irtál.
  • kisgabo
    walter, lépj még vissza egy kicsit, mert itt a macsek...
  • PiciEri
    szerintetek melyik jobb egyébként? a wild world vagy a régi classic első rész?
    nekem csak a wild world van meg, de van egy két dolog amit hiányolok belőle, és az megvan az első részben.
  • marino
    Hát igen a jóbol sosem elég
  • kisgabo
    nemnem.. 2 animal crossingom van.
  • marino
    Akkor törölhetem a códodat igaz?
  • marino
    Én biztos ot leszek a kapuban!
  • flevente
    Ma leszek, 8-kor nyitok is!
  • kisgabo
    no problem.

most kreálok egy új várost, visszadátumozva.... teszek veszek, és megnézem hónapos ugrásokkal milyen káosz lesz.. :)
  • marino
    Ez bizony pech. . .
  • kisgabo
    tegnap eladtam 200-at 124/db áron, erre ma 156..
  • zola2000
    Elvileg a turnipot szombaton veszi a legjobb áron a nookway.
  • KILLER2
    Mi van velem?
  • marino
    ok hozz répát is mert 126 ért veszi Tom :))
  • kisgabo
    2 napja a kutya se nézett be, csibe már a gépet se kapcsolja be, killer meg... a duna plázában vásárol.

8-kor nyitok. aztán átnézek hozzás cuccé. :)
  • marino
    Mi történt?
  • kisgabo
    hehe, ennyi volt az ACWW.
  • marino
    Nyitva a kapu
  • flevente
    Walter gyere gyorsan Wifire, mert a kiscica keresi az anyját és azt mondja hogy nálad van, Paradise-ban!!!!!! Nyissad a kaput!!!!
  • KILLER2
    Köszi. Bár én azokat inkább kiszedem, lesz másik.
  • marino
    Ha látsz valamerre elszáradt virágot, öntözd meg és másnapra ujraéled.
  • KILLER2
    Na elkészült. Ültettem pár fát, elválasztotam az ültetvényeket, bevásároltam és elültettem 5000et. Ja és mire jó a locsolókanna?
  • KILLER2
    Na basszus sikerült valami rémísztően ronda vörös hajat beállítanom magamnak.
  • KILLER2
    VAlami mintával kéne elválasztanom az ültetvényes részeket a többitől. De milyen mintával? Jöhetnek az ötletek.
  • KILLER2
    Na rászántam magam egy kis ACra. Így tavasszal úgyis szebb meg minden. Picit kidíszatem a dolgokat. Azt estefele lehet jönni megcsodálni munkásságomat.
  • marino
    Jol hangzik és mi mikor láthatjuk??
  • KILLER2
    A fásítás nagyon fasza lett. Kb megvan minden fa. Pár elszáradt, de párat még ültettem is plusszban, szóval szerintem megvan minden. most még az a bajom, hogy ez cask 2 rész és így elég lepusztult a város. valahogy el kell majd határolnom őket, aztán ültetek még pár díszfát. meg még hátravan az én kis kertem és még a parkon is bőven van mit javítani.
  • marino
    Véletlen volt ám:))
    Milyen lett a tervezett kerted? Bevallom nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lett a fásítási programod eredménye!!
  • KILLER2
    Kb tudom, hogy hogy kell, de akkor itt a betonos résznél rontottam el. DE ez mostmár várat magára jövő télig.
  • kisgabo
    rámegy az, én is sokat elbaltáztam azzal, hogy nem a földön, hanem a "betonon" próbáltam rátolni... nekem is landolt a vízben :) mire megtanultam hogyan kell gurítani, kitavaszodott.

( nem szabad nekifutni, mert összetörik, eleinte nem irányítható, csak egy méret fölött, addig kell görgetni mig legalább a válladig ér, aztán összetolni őket )

ma vettem turnipot 90é... kívácsni leszek, tomnál mikor lesz 50 felett, mert jellemzően sóher a srác.
  • KILLER2
    Muszály volt megelőznöd?
  • KILLER2
    Hát én mostanában más elfoglaltságokat találtam, de szeritenm vissza fogok térni a gémhez. Én viszont egyetlen hóembert sem csináltam :D Volt, hogy nekiálltam, de vagy a vízben landolt a golyó vagy nem tudtam rátolni a másikra. Szóval ez nem nekem való feladat :D
  • marino
    600. hozzászólás:Ok akkor majd várlak. Tomek is régen volt már nálam. . .
  • kisgabo
    mié, most mi vár ránk tavasszal? gyümi, hal eddig is volt.. viszont, hóember nem lesz..

én mék este, 8 után.