1718
Az Animal crossing fóruma.
  • PiciEri
    én sem állítottam át az órát, hanem tavasszal mikor kezdtek zöldülni a fák akkor láttam, hogy van ameik fa nem volt zöld.
  • Tomek83
    Fent vagyok nyithatod majd a kaput.
  • kisgabo
    úgytűnik megy.

gitárt rendeltél? aranykanna is jöhet..
  • flevente
    Megvan az aranykanna! Hurrá! Az aranyfejszét, hogy kell megszerezni? Tomek mehetek én is a képekkel?
  • Tomek83
    OK,8kor fent leszek,ha nem sikerül feljönnöd akkor szólj.
  • kisgabo
    tudom... nálam meg bőg a kölök. megpróbálok 8-ra fentlenni, de új alaplapom van... lehet nem megy, csak holnapra.
  • Tomek83
    Kisgabo,tudsz ma jönni wifizni,itt van a macsek már 2napja és nálad van a kölyke.
  • KILLER2
    Nekem nemrég volt. Pont a pénzfáim száradtak ki.
  • Tomek83
    Én a csalást úgy értettem hogy meg van buherálva az óra,mivel még tavasz van,és a nyári fakiszáradás meg gondolom nyáron lesz...amúgy én nem emléxek hogy nekem ilyen lett volna,még nem pusztultak ki a fáim.
  • kisgabo
    jaja, elpirosodtak nem?

levi, a gépem részben eladtam, holnapi nyitás csúszik, szerintem szombatra.
  • PiciEri
    nem csalás, kiszáradnak a fák, ugyanúgy mint a való életben. ősszel is van ien, azok helyére új fát kell ültetni.ennyi
  • Tomek83
    Mi az a nyárifakiszáradás? Nekem még egy fám se pusztult ki. Ráadásul még tavasz van...csak nem csal valaki véletlenül?
  • kisgabo
    10 rugót kell ültetni, és 90 terem. ha. és csak 1*.
  • PiciEri
    én elültettem százezret vagyis amennyit ugye eltudsz rakni összesen egy zsákba, kinőtt a fa és 3 pénzeszsák termett rajta amiket leráztam és 30-30-30e bell volt bennük. de utána már nem termett rajta zsák, azthittem egy hónap múlva majd terem, de akkor sem termett....nemtudom miért, aztán a nyári fakiszáradásokkal, az is kiszáradt pedig vadi új volt... szal erről ennnyit, buktam 9e bellt :D ha jólemlékszem
  • KILLER2
    Na megint émeltem kicsit. lehet, hogy nekiállok ismét, mert fasza játék ez. Megint szüreteltem egyet. Jó ez a napi 50.000. Télleg, ha ültetek pénzfát 99000ből, akkor biztos lesz pénzem, de mennyi hasznot hoz?
  • kisgabo
    levi, itt szobroztam 8-kor, nem jötté...
  • flevente
    Hát most nekem sem sikerült megnyerni a horgászversenyt. Az egyik szerencsétlennek sikerült egy 119egész valamennyi cm hosszú halat fogni. Én meg csak egy 118,3-asat fogtam...
  • kisgabo
    én meg balga mód eladtam a sea halat 230 bells-é és mit az isten, azzal nyert a szomszéd... :)
  • Tomek83
    Remélem mindenki azt gondolta hogy milyen okos vagyok hogy ennyire értek a művészethez:) de leleplezem magam,az okosságot innen szedtem:
    http://www.animalxing.com/paintingsww.php

Ma sem nyertem meg a horgászversenyt,az a suttyó Teddy előbb fogott egy 46inches sea basst,majd még 47incheset is,én meg a 45ös halammal mehettem haza...Teddy ezzel csak azt érte el hogy utálom és remélem hogy el fog költözni. És annyira utálom ezt a játékot hogy nincs benne semmi erőszak.
  • kisgabo
    hehe...
  • flevente
    A széket adaadtam Tortimernek, kaptam egy kagylót...
    Cezanne képem van, akkor megrendelem. Tomek, te meg hozzad majd a gitárt!
  • Tomek83
    Masszázsszéket ma oda is adhatod Tortimernek,mert ma kint dekkol a hivatal elött.
    Gitár meg legyen nálad amikor mész KK-hoz és rögtön mondja is neked hogy kellene neki az a gitár.
    Na akkor úgy jobb ha azt mondom neked hogy:
    kellene nekem egy "Kék fiu" című festmény Thomas Gainsborough-tól,
    akkor egy "Vasárnap délután a La Grande Jatte szigeten" amit George Seurat készített,
    "Almák és narancsok" Paul Cezanne kreálta festménye se jönne rosszul:)

• flevente
    Ja és nekem ne a képek neveit mondjátok, mert németül a festő neve van kiírva!
  • flevente
    Hello emberek!

Vannak új képeim, egy olasz wifistől kaptam és a bagoly elfogadta őket! Majd nézzetek meg! Nekem is van masszázsszékem, tök jó. Tomek nekem is hozz légyszi egy country-gitárt! Más gitárt nem fogad el a K.K.? És hogy kell odaadni neki, észreveszi, hogy van nálad egy gitár és rákérdez?
  • kisgabo
    a nevek többsége ismerős.
  • Tomek83
    Nem a nintendos szék,ez egy masszázsszék,amúgy azt is megtudom rendelni.Akkor kaptok majd azt is. Amúgy te melyik képeket tudod nekem adni?
  • kisgabo
    bakker, az a kék nintendós szék volt az...? eladtam.. :)

képeket megrendeltem, levi és te is megkapot a hiányzókat.

gitárt rendelhetnél te. :)
  • Tomek83
    Ezt a kantri gitár dolgot még nem próbáltuk,de nekem van kantri gityóm,majd valakinek adok egyet és az megnézi.
  • Tomek83
    Nekem ezek a képek hiányoznak: basic,calm,common,dainty,perfect,scary,fine és nice. Szóval ha valakinek van ilyen akkor szóljon.
    Nekem múltkor a Nintendo küldött egy masszázsszéket,amivel jelentősen megkönnyítette az aranya balta beszerzését,széket odaadtam Tortimernek ő adott egy seashellt és márcsak Pascalt várom.:)
  • kisgabo
    miért? megrendeli, és odaadja nekem, én adom bagolynak a cucc.
  • PiciEri
    akkor majd írjátok meg mivolt:) viszont akkor az exhibitsnél gondolom nem te leszel a donor a képhez
  • kisgabo
    neked nincs wifid...

amúgy levi kitalálta, hogy igenis pl a már meglévő - nem hamis - képeket meglehet rendelni, és wifin átvinni a másiknak. hétfőn teszteljük.
  • PiciEri
    nekem is megvan az összes fossil, meg esernyő a papírokból már csak 1 kell de az ősszel lesz meg mert csak a makkfesztivál papírja nincs meg.
    próbálta már valaki aki tud utazgatni wifin keresztül, hogyha megcsinál egy red turnipes dolgot és kap érte mondjuk egy country gitárt(akkor ugye már megvehető ez katalógusból)megvette vki más és hazavitte és odaadta KK Slidernek akkor ő is kapott képet?
    remélem nem volt túl bonyi:)
  • kisgabo
    én nem találok fossziliát csak 3-4 naponta... télen meg mindennap 3-4.
  • flevente
    Megvan az összes fossil meg az összes esernyő!!! HAHAHA!!! És perfekt a városom, a házam meg a lehető legnagyobb! Mennyi mindent megcsináltam már.
  • kisgabo
    LOL.

már nekem is majdnem megvan az uccsó szoba.
  • Tomek83
    Ha nem fizetsz akkor Tom bedurvul és ez lesz:
    http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=169
  • Sheltem
    Semmi nincs az utolsó törlesztés után is játszhatod tovább.
  • PiciEri
    én nem.
    nemtudja valaki mi lesz ha a végső valami 900 vagy 800 bellt befizeted a házra? mert nekem már minden lehetőség megvan, az összes szoba egy fent+ a save room alsó szinten a középső a leganagyobb szoba aztán hátra is van egy meg mind2 oldalon is mégis még lehet fizetni nooknak...
    valaki már eljutott idáig?
  • kisgabo
    ki látta Marino-t?