1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#718 Az nem volt kis pénz. Nekem meg végre 3 szintes a házam. Jó, hogy még 1 szintre lehet pakolin. Az visoznt kár, hogy a hálószobát nem lehet berendezni. -
Tomek83 #717 Én meg tegnap eladtam 1100db turnipot 140ért,ma meg 260ért vette Tom... -
#716 Én is. Kerestem 30000-et. -
#715 tegnap 11 óra előtt 6 percel löktem be a gépet. irány Tom.... 345 bell volt a turnip, igyekeznem kellett, de nagyot szakítottam.... :)
k@ki ez a topik, átköltözöm az 576 ra....
-
#714 senki nem gyün már WIFI-re? -
#713 nyitogatom napok óta a kaput habokra...
-
PiciEri #712 én is vettem red turnipot és odaadtam wendelnek és adott egy country guitart, majd k.k-nek szombaton odaadom :) -
#711 Én még játszok. 2 napja vettem egy Red turnipot. MOst kapcsolódtam be a répabizniszbe, meg kifizettem megint a házamat. CSak neten nem játszok, egyedül (bér nem túl gyakran) igen. -
#710 na, én vagyok az utolsó harcos...
mondom, ha unjátok, adjátok el nekem, ha meg warezoltok, szégyenljétek a pofátokat.. -
#709 oki. még mindig screenschot-ok vannek fent, semmi technikai infó.. -
flevente #708 www.ds-scene.net itt olvass vissza Gaboca vagy www.supercard.cn -
#707 megunt Animal Crossing-odat, add el nekem... :o)
-
PiciEri #706 tök aranyosak a madarak mikor bekapcsolod és csipogva elrepülnek a házad felett :)
a rohadt ufó, meg mindig akkorjön mikor vagy beszélgetek vkivel, vagy horgászok és sose tudom lelőni :( -
#705 Nem panaszkodok én, csak elmondtam. -
#704 hátakkó ne panaszkodj...
hamar meguntátok amúgy a játékot, a topiknyitó még az elején felszívódott.... jáccunk 3-an, aztán annyi. -
#703 Én magamtól későn fekszem :D -
#702 sokat alszol... vagy keveset melózol?
keress másik melót, ahol kiegyensúlyozottab lehet az életed, több alvás, több ds és lóvé... esetleg hosszabb élettartam. -
#701 Alvás előtt néha énis játszok, csak akkor másnap még nehezebben tudok felkelni. Ha érted mire gondolok. (kis segítség: elrepül 1-1,5 óra) -
#700 természetesen kerekezéshez nem szabad vinni, ott lehet zakózni kiadósat, és akkó oda a nds. amúgy még csípős az idő tekerni, majd ha 40 fok lesz.. addig én is lecserélem a hajtóművet monoblokkot váltókat valami pöpecebbre. -
PiciEri #699 persze szoktam is játszani vele, de mikor meglett akkor lényegesen többet lógtam rajta mint most.
bicilizés közben nehéz lenne vele játszani, de majd elviszem magammal és akkor pihi közben majd nyomom:D -
#698 én is melózom, de a szabadban is lehet Ds-ezni, azé konzol. Amúgy az ágyban esti punnyadás előtt is lehet jáccani. -
PiciEri #697 jön a jóidő és mindenki inkább a szabadban van és alig játszik...
velem legalábbis ez van, meg ugye melózom és nincs időm rá :(
-
marino #696 Remélem ma este majd jön is valaki ha kinyitom a kaput.8-kor tegnap 3/4 órát vártam az eluntam. . . -
#695 Én csak olvasom. -
#694 ejj...
amúgy hagyjuk a topikot meghalni, rajtunk kívül kutya se jár már ide.. -
marino #693 mivel senki nem jött zártam -
marino #692 Lehet a tömegnek tódulni! :)) Nyitva a kapu -
#691 ok.
többiek? -
marino #690 Ma sajnos nem érek rá, de holnap mindenképpen nyitni fogok! -
marino #689 Légyszi nyiss minél hamarabb mert itt álok a kapuban a kiscicával. és az anyukálya nálad van -
#688 de sok post...
walter, szolgáltatóm bekavart, ip gány.... win megint bedőlt, szal újrarakom, aztán gém... -
#687 senki? -
#686 Aki jön hozzám, hoztza a felesleges dolgait, emg pénzt, mert bolhapiacot rendezek. -
marino #685 ok nyitva -
#684 Megpróbálom átmenni hozzád. -
marino #683 megint nem látom -
#682 Na lehet jönni. -
#681 Pedig nálam jelez. Na mindegy, újra nyitok, hátha. -
marino #680 Ezért kinyitottam én is. . . -
marino #679 Én pedig még mindíg nem látom a kapudat. . .