Gyémántok a világűrből
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm...115-ös elem hivatalosan nem létezik mert "érdekes" tulajdonságai vannak, itt a Földön nem fordul elõ természetes állapotában, de ez nem azt jelenti, hogy máshol nem fordulhat elõ.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Csak nehogy a terrosristák kezébe kerüljön!!!
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Mennyivel lenne jobb, ha tudnánk, hogy máshonnan jött volna? A lényegen nem változtat. Itt van, és kész.
Azért sok egyébrõl is lehet tudni, hogy itt alakult-e ki vagy érkezett, máshonnan.
Volt amúgy egy film a film+-on, egy északír városka egyik udvarába becsapódik a meteor. Van ott elég baj, és még ez is. a tudósok elviszik, majd érdekes módon visszaadják a családnak, amelynek egyebe sincs ezen kívül. Õk visszateszik az udvaron tátongó gödörbe.
A gyerekek amúgy égi ajándékként néznek a meteoritra, amelyet halott anyjuk küldött, de a film végén megjegyzik a nagymaminak, hogy "Anyuka, legközelebb ne egy értéktelen követ, hanem ûrhajót küldjön."
Hát, dióhéjban ennyi, különben roppant unalmas volt a film, nem is tudtam minden részletét követni.
Érdekes tulajdonjogi kérdés, hogy ami az égbõl pottyan le, az kit illet meg. Mert ez ugye nem altalaj kincs, erre az állam nem teheti rá a mocskos mancsát, és ha magánterületre esik, akkor a terület tulajdonosáé a meteorit.
Volt amúgy egy film a film+-on, egy északír városka egyik udvarába becsapódik a meteor. Van ott elég baj, és még ez is. a tudósok elviszik, majd érdekes módon visszaadják a családnak, amelynek egyebe sincs ezen kívül. Õk visszateszik az udvaron tátongó gödörbe.
A gyerekek amúgy égi ajándékként néznek a meteoritra, amelyet halott anyjuk küldött, de a film végén megjegyzik a nagymaminak, hogy "Anyuka, legközelebb ne egy értéktelen követ, hanem ûrhajót küldjön."
Hát, dióhéjban ennyi, különben roppant unalmas volt a film, nem is tudtam minden részletét követni.
Érdekes tulajdonjogi kérdés, hogy ami az égbõl pottyan le, az kit illet meg. Mert ez ugye nem altalaj kincs, erre az állam nem teheti rá a mocskos mancsát, és ha magánterületre esik, akkor a terület tulajdonosáé a meteorit.
Kara kánként folytatom tanításom.
Egy meteorral nem egy kavicsnyi darab jut a földre:)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Érvek? Nem értem, hogy miért kéne indokolnom azt, hogy _szerintem_ itt alakult ki. Mindenesetre nagyobb a valószínûsége, mint annak, hogy máshonnan jött. Ilyen alapon mindenre rá lehetne fogni, hogy máshonnan jött, ami nem homogén eloszlású a Földön.
"fekete gyémánt - ellentétben hagyományos társaival - csak Brazíliában és a Közép-Afrikai Köztársaságban található meg, rendkívüli keménységük miatt elsõsorban az ipari fúrógépekben használják. A karbonádó elnevezés a brazilok által beszélt portugál nyelvbõl adódik, amit még a 18. század közepén ragasztottak rá a porózus faszénhez való hasonlósága miatt."
Nehogy valaki az ékszergyémántra gondoljon, mert ezért nem fog senki kapkodni, ugyanis nagyon ronda, és nem ér sokat. A mesterségesen elõállított gyémánt is ilyen. Mindegyik gyémántnak hasonló a keménysége. Ebbõl nem csinálnak ékszert.
Nehogy valaki az ékszergyémántra gondoljon, mert ezért nem fog senki kapkodni, ugyanis nagyon ronda, és nem ér sokat. A mesterségesen elõállított gyémánt is ilyen. Mindegyik gyémántnak hasonló a keménysége. Ebbõl nem csinálnak ékszert.
E-bay-en bármit el lehet adni bárkinek, csak anoním kell netezni és jól megszervezni az eladást. ;)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én a sakri vegyesboltban vettem most fél kilót a kenyérrel, meg a tejjel együtt <#vigyor2>#vigyor2>
A cikkben az írták, hogy az ipari fúróknál szokták használni, szal nem lehet annyira ritka dolog, ebben az esetben, viszomt, nemhiszem, hogy nem a földrõl származik. Gondoljatok bele, egyszer becsaõódik egy ilyen meteor, ok, aztán mégegyszer egy pont ilyen, már ez is necces, de hogy annyi, hogy az ipari fúróknál használják???<#idiota>#idiota>
elvinném a zaciba :-D
mármint vevõt :))
Blackmail the Universe
én meg épp arrajárnék és segítenék pakolni<#wow2>#wow2> persze a zsákmány feléért<#wow2>#wow2>
komolyan, szerintetek gond lenne eladni egy ilyen dolgot? kb 5 perc alatt lehetne találni többtucatot:)
komolyan, szerintetek gond lenne eladni egy ilyen dolgot? kb 5 perc alatt lehetne találni többtucatot:)
Blackmail the Universe
"Szerintem itt alakult ki,"
aham. ÉRVEK, BASSZUS?
aham. ÉRVEK, BASSZUS?
Blackmail the Universe
Nem azért irtad mert fizetnek neked hogy hülye legyél.
mielõtt lehülyéznétek megjegyzem hogy ezt én sem gondolom teljesen komolyan amit írtam, csak kekeckedésbõl írtam :-D
a Föld is valahonnan a Világûrbõl jött, tehát minden ami itt van az is :-D
Igazán fantáziadús ábránd, de hol a fenébe találnál vevõt rá? :D
Ha csak a kialakulás nem mindegy. Nem ugy fog alakulni az a bolygó amelyik közel egy csilaghoz vagy amelyik a galaxis hideg részénél van. A gravitácios erõk is befolyásolhatyák a bolygó kialakulását. <#ejnye1>#ejnye1>
#2, #3, ezt én is gondoltam, ezért nem os mondtam komolyan, de a városhatárba becsapódhatna, és megtalálhatnám én :-D
A Föld ugyanúgy a világûr egy része, mint bármi más. Éppen ezért teljesen mindegy, hogy itt alakult ki, vagy máshonnan jött. Szerintem itt alakult ki, de ez lényegtelen.
Alapvetõen rossz hozzáállás az, hogy ami itt található, az honnan jöhetett, hiszen semmi olyan nincs a Földön, ami máshol ne fordul(hat)na elõ. Ilyen alapont minden, ami itt található, valahonnan jött, aminek ugye nem sok értelme lenne. Ilyen kutatásokra pénzt fordítani hülyeség.
Alapvetõen rossz hozzáállás az, hogy ami itt található, az honnan jöhetett, hiszen semmi olyan nincs a Földön, ami máshol ne fordul(hat)na elõ. Ilyen alapont minden, ami itt található, valahonnan jött, aminek ugye nem sok értelme lenne. Ilyen kutatásokra pénzt fordítani hülyeség.
veled együtt az udvarodból se maradna sok :D
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ha becsapódna az udvarodba akor kicsit "megrozantaná" a házad meg ugyis elvinék hogy megvizsgályák azt ugyse kapnád visza. Kéikéne deríteni honnan jöt és szerezni még párat.
becsapódhatna az udvarba egy-két darab :-D
← ElőzőOldal 3 / 3