56

\"Genesis

\"Game \"Features\" \"Gallery\" \"Downloads\" \"Community\" \"Press\"

• Toroco
    Újra elkezdtem és az utolsó pályán mindig kifagy amikor kilövöm ez egyik ellenséges omnicruisert. Fel is van patchelve a játék. Nincs erre valami trükk? Mindig elfogy a memória vagy mit ír ki...
  • Toroco
    Rájöttem a titok nyitjára. Elég egyszerű volt végülis. Nekem bejön ez a játék bár lehetne picit még fejleszteni rajta. el is kezdem elölről újra
  • Toroco
    Hali!

Látom már jó rég nem irt ide senki. Én elő vetten a játékot, és kb 18-19 óra alatt eljutottam az utolsó pályáig ott viszont nem boldogulok. nem tudok rájönni hogy mi lehet a titok nyitja. Ebben kéne valami segítség nekem
  • Merces
    kicsit csalni kell benne hamár igy elcseszték, a savegamek egyszerű txt editorral átirhatóak
  • Dreamydogg
    Tudom gáz de már az elején elakadtam. Amikor elsönek megkapom a kis vérleszivo hajot és a laborhajot na meg meg az annyhajot. A téekép jobb-és bal oldalán és vannak leszivhato vér. Azután középpen van eggy hajo ami nem csinál semmit, semmi más nem volt már a pályán uggyhogy le löttem. Ekkor elkezdett a gép visszazámolni asztán game over. Hoggy kell átmenni vagy mi van????? PLEASE HELP!!!!!
  • lammaer
    No, de jo hogy felhoztad, Randal augusztusi kommentjet nem vettem eszre.
    A patch notesben egesz erdekes dolgok vannak: tan lesznek mar hotkeyek :) bar ha jol latom save meg mindig nincs :(

Patch Notes:
    To confirm that that the patch has been properly applied, launch the game and the main menu should have "1.044" listed on the bottom right hand corner of the screen.
    FIXED:
    Stability issues on Windows Vista and XP
    Memory leaks
    Lapis 2 bonus mission crashes
    Overbright effects detected for ATI X-series on both Windows XP and Vista
    Mini-map rendering issue on ATI
    Few sound related issues
    More accessible creep camps in MP matches
    Font rendering
    Issues with cyrillic fonts
    Server migration

CHANGES/NEW FEATURES:
    Formations added (line, V, scattered)
    Game difficulty implemented (easy, normal, hard)
    Adjustable game speed (slow, normal, fast)
    Control settings added (key settings, mouse sensitivity, etc.)
    Video settings features added (anti-aliasing, anisotropic filtering, subtitles on/off)
    New settings in MP match creation enabled (victory conditions, adjustable maintenance limit, etc.)
    Skirmish game mode added
    Computer player difficulty option added in skirmish and MP game modes
    Computer player (A.I.) improved in MP game mode

KNOWN ISSUES:
    On Vista systems, you should run the game in XP compatibilty mode.
  • JethroHUN
    A kampányt el lehet felejteni, a mentés hiánya miatt van a mi lehetetlen.
    (vagy csak 10x jön össze.) jó játék lenne de elcsesztlék teljesen,
    a szemét MI az egyik legmagyobb hiba. Rock City küldetés, vidd a helyére az altart és védd meg...persze folyamatos rakéták özönétől. A gép az összes hajójával támadja lesem bagózza h én is lövöm teljes gőzzel....
    Legjobb jelenet, letelik az idő, már majdnem ármegy az összes hajóm a hyperkapun, erre rakéta, alatar szétrobban, mission falid... video közben értelmes nagyon... ne játszátok max multiban
  • Randal
    Van valami ilyesmi patch:

GenesisRisingPatch_US_CD_1.02_1.044
  • Agamemnon
    Na, egy kitartó ember...
  • lammaer
    Én még mindig várom a patcheket.... :)
  • Agamemnon
    Nekem annyira nem jött be, így már régóta nincs fent a gépen...
    Amúgy 1 próbát megér. Menteni nem lehet, szóval ne keresd...
  • Mester01
    Evel senkisem játszik? Én most szedem le a Demoját és ha tetszik akkor a teljest is!
  • Imperat
    Helló! Még mindíg ott tartok annál a küldinél, ahol a jeges lényeknél ki kéne húzni valahogy a hajót a csillagködből, de nem tom hogyan... valahol máshol kellene szert tenni valami génre, amivel ez kivitelezhető?
  • Imperat
    Valóban teljes mértékben igazad van. Sajnos sok ilyen gyermeketegséggel küzd a játék, amik igen-igen irritálóak, és nagyon amatőr dolgok, és sajnos megnehezítik az ember éltetét amit a játékkal szeretne eltölteni. Hát én is reménykedek benne, hogy valami változás bekövetekzik e téren, mert én imádom az ilyen ürhajós cuccokat, és nagyon nagyon érdekes ez a szerves dizájn, roppantul inspiráló. És sajnálnám, ha nem javítanák ki ezeket a cuccokat.

Lentebb... agamemnonnak kössz a dolgokat, csak ezen parméterek módosítgatásához nem igazán van kedvem, mert a végén nagyon elállítok valamit, és elrontom. de azér kösszi :)
  • lammaer
    Hmmm... adtam neki egy sanszot, feltettem és kipróbáltam, aztán úgy döntöttem egy időre hanyagolom és kivárom csinálnak e vele valamit a patchek.
    A hangulata mindenképpen jó, de a save+pause hiánya elég irritáló. Mondjuk alapesetben nem vagyok az autosave ellensége HA nemcsak a pályák között hanem pályákon belül egyes események bekövetkeztekor is történik egy mentés. Igy elég gáz, legutóbb egy fagyás miatt buktam egy majdnem kész küldit - ez tette be a kaput. Sajnos az is idegel, hogy pl egy pályán van rengeteg blood, de mivel előbb hentelem le az ellent a pálya automatikusan végetér, én meg választhatok, vagy újrajátszom az egészet, vagy búcsút intek a cuccnak.
    Nem volt szimpatikus a "roncsok" automatikus eltünési is viszonylag hamar. Direkt kinéztem 1-2 ellenséges hajót ami jól jönne a flottámba, aztán hipp-hopp csak úgy eltűnnek a semmiben :(
    Végül ami nem volt szimpi az a rakéták/spéci fegyverek manuális vezérlése. Elég kényelmetlen (3 gombnyomás/kattintás kell minden tüzeléshez), egy hotkey-t minimum rakhattak volna bele, vagy egy gombot amivel automatikusan lehetne használni ezeket a fegyvereket. Hasonlóképpen a gyűjtő/gyógyitó hajók is nehézkesek, semmi automatizálhatóság (pl ha kifogy a vér gyógyitás közben húzzon és vételezzen a legközelebbi forrásból). Nem irtam le teljesen a játékot, várok 1-2-3 hetet hátha egy patch javit valamit...
  • Agamemnon
    Esetleg ez segíthet, ha túl nehéz...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    CHEAT CODES & HINTS

Cheat Editing: Upgrade Time, Costs
    Change upgrade time and costs, timer settings and more by editing the Cruciform.cfg file in the game's \data folder. Open the file with Notepad and change whatever options you like.
    Example: C:\Genesis Rising\data

Cheat Editing: More Blood
    To get more blood and other options, you need to edit game_state.txt - This location is always changing because its added to your current save. But once you change your blood amount, it carries over to all missions.

Example: E:\Genesis Rising\save\1\autosave_asteroids@2007-03-30 08-39-44

Cheat Editing: Starting Ships, Gene Level, etc
    To change all kinds of settings for your starting ships, and gene level you need to edit the file entities.set. This is another file that rebuilds in a new save folder, but again, once you change it, and that ship is still active, it carries over.

Example: E:\Genesis Rising\save\1\autosave_attack of the stones@2007-03-31 10-37-46

Note: Always make a backup of files before editing!
  • Imperat
    Hello!Nem tom van aki járt már annál a pályánál, hogy a jeges, nagytestű, jómellű csajok birodalmában kéne átvergedni egyik helyről a másikra egy hajóval??? Me ha igen akkor tudna adni valaki valamien tippet hogyan lehetséges kivitelezni ezt a részt?
  • jango
    ááá köccke rájöttem köszi még1szer:D:D
  • jango
    jah igen látok walami uj ikont csak arra nem jöttem rá hogy hogy kell használni....:d
  • jango
    kösike a segitséget waloszinüleg az kéne de nem találok olyan ikont wagy wak wagyok,nem lehetne 1 kicsit pontositani ha szépen megkérlek??:D a lab hajóban csak a szokwányos ikonokat látom.de biztos arra wan szükségem amit irtál mert fejleszteni kell walamit ..! köszike elöre is
  • Ivan Pjodr
    Ha kiválasztod a labor űrhajót, akkor a parancs gombok közt jobb oldalt lent ott van egy amivel fel tudod fejleszteni. Szerintem ez kell neked ;)
  • jango
    hello tudna walaki segiteni aki már tolta wele??!!!! lenne 1 kis proglémám 2-3 küldetés nem tudok towább menni mert ki kéne valamit fejleszeteni a Gene lab -ban valami gén labor tároló képességet de nem tudom h hol kell azt mert olyasmit ami erre utal nem találtam ..!!?? ha walaki tudna ebben segiteni megköszönném
  • Agamemnon69
    Érdekes játék, bár még túl sok időt nem játszottam vele (C&C3:Tiberium Wars egy kicsit jobban leköt).

Menteni sajnos nem lehet benne, legalábbis nekem sem sikerült és a manual-ja sem említi.
  • Agamemnon
    ja, megtaláltam közben, rövidesen én is kipróbálom a teljes verziót.
  • BlackShadow
    aham :)
    2007-03-27 PC Game ISOs Genesis Rising: The Universal Crusade (c) DreamCatcher VITALITY 115x15 MB
  • Agamemnon
    Ja, hogy megjelent már maga a gém . Én mindig néztem a honlapjukat, de nem írták ki. Vagy csak én vagyok vak. És a buy-nál is csak az van, hogy pre-order.
  • BlackShadow
    hát az tuti nem demóval játszom mert elég sokáig eljutottam már :)
    ugyértettem a dolgot h "térképek" között van autosave, de ugy amugy saját magamtól nem tudok menteni
  • Agamemnon
    Talán csak a demóban nem lehet...
  • BlackShadow
    csak én vagyok láma v ebben nem lehet játék közben menteni ?
  • donatus13
    Szerintem a homeworldben a hajok mozgatása egyenlö volt a szarral komolyan mire eljutottam hogy összeszedjem a csapataimat megdöglöttem én szokásos irányitás hive vagyok minden stratnál az van és sztem az a legjobb
    jo játéknak tünik a másik meg nem a grafika a lényeg mindenki mindig grafikával foglalkozik ha vaminek már nem jo a grafikája már egyből szar ott van pl openttd rossz a grafikája mégis nagy sikert aratott
  • Agamemnon
    Ja, az gáz, hogy külön nyomkodni kell rajta.

Amúgy nekem is tetszik, egész jó kis játék lesz.
  • Ivan Pjodr
    Végigjátszottam az első pályát, eddig érdekesnek és főleg hangulatosnak tűnik. Remélem így is marad :) Bár kissé furcsa, hogy minden hajón nekem kell használni a "rakéta" fegyvereket külön külön, de hátha találok rá valami gyorsgombot :) Eddig csak ez nem tetszik benne.

• Agamemnon
    Na, most értem haza, akkor letöltöm én is és kipróbálom...
  • DeviloftheHell
    letölthetö a demo, kár hogy csak két küldetés van és a másik hojokból kiszedett gének meg vér arra jó hogy a saját hajó életét de annyival nem modosul a hajo kinézete ahogy igérték de azért jó
    én a homeworld ben nem szerettem hogy térben mozog a hajo össze vissza mászkáltak folyton de ugyanaz a hiba sztem mint abban hogy kevés a nyersanyag vér játék válogatja és nem lehet az amugy is épitési limitált pályákon megfelelö erejü hajókat összerakni...
  • Agamemnon
    Most még semmi hír a demóról... Talán majd késöbb.
  • Agamemnon
    Köszi, ezt jó tudni. Akkor csütörtökön meglátjuk milyen játék is ez valójában.
  • grebber
    Csütörtökön jön a demo!
  • Agamemnon
    Na, az SG-n is megjelent egy írás róla. LINK

A Homeworld volt talán az utolsó említésre méltó program a kategórián belül. A Genesis Rising - hacsak el nem rontják-, az űr királya lehet.

Hol vannak azok a gyönyörű évek, amikor az Imperium Galaktikát remegő kézzel telepítettük fel a gépünkre, és hetekre-hónapokra ki sem lehetett robbantani minket a gép elől? Sajnos már tovaszálltak, de még mielőtt teljesen letettünk volna az űrben játszódó stratégiákról, 2001-ben jött a Sierra alkotása, a Homeworld. A sikert egy folytatással ünnepelték meg a fejlesztők, 2003 őszén jelent meg a második rész. Azóta viszont teljes csöndbe burkolózott a program.
    Ha nem is egy új Homeworld részt jelenthetünk be, a Genesis Rising legalább akkorát szólhat, mint a HW. Miben különbözik a címben szereplő játék "elődjétől"? Nos ez egy mondatban összefoglalható: mindkét játékban számos űrhajó áll a rendelkezésünkre, de a Genesis-ben ezek - vagyis ők - élnek. Igen, mindegyik szerkezet organikus jellegű. Legyőzésük esetén szabadon beépíthetjük testüket a saját hajónkba. A fejlesztők így biztosítják azt, hogy szinte végelláthatatlan kombinációk tárháza nyíljon meg előttünk.

Néhány napja már folyik a játék tesztelése. Bízzunk benne, hogy hamarosan megérkezik az a hír, amely tartalmazza az "aranylemez" szócskát.

• Agamemnon
    Majd ha kiadnak egy rendes demót, akkor majd kipróbálom. Addig, meg ha valakinek van infója, ide írhatja...
  • Thanatos
    szvsz a full se lessz az de ez az én egyéni véleményem... :/