Genesis Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Látom már jó rég nem irt ide senki. Én elő vetten a játékot, és kb 18-19 óra alatt eljutottam az utolsó pályáig ott viszont nem boldogulok. nem tudok rájönni hogy mi lehet a titok nyitja. Ebben kéne valami segítség nekem
A patch notesben egesz erdekes dolgok vannak: tan lesznek mar hotkeyek 😊 bar ha jol latom save meg mindig nincs 😞
Patch Notes:
To confirm that that the patch has been properly applied, launch the game and the main menu should have "1.044" listed on the bottom right hand corner of the screen.
FIXED:
Stability issues on Windows Vista and XP
Memory leaks
Lapis 2 bonus mission crashes
Overbright effects detected for ATI X-series on both Windows XP and Vista
Mini-map rendering issue on ATI
Few sound related issues
More accessible creep camps in MP matches
Font rendering
Issues with cyrillic fonts
Server migration
CHANGES/NEW FEATURES:
Formations added (line, V, scattered)
Game difficulty implemented (easy, normal, hard)
Adjustable game speed (slow, normal, fast)
Control settings added (key settings, mouse sensitivity, etc.)
Video settings features added (anti-aliasing, anisotropic filtering, subtitles on/off)
New settings in MP match creation enabled (victory conditions, adjustable maintenance limit, etc.)
Skirmish game mode added
Computer player difficulty option added in skirmish and MP game modes
Computer player (A.I.) improved in MP game mode
KNOWN ISSUES:
On Vista systems, you should run the game in XP compatibilty mode.
(vagy csak 10x jön össze.) jó játék lenne de elcsesztlék teljesen,
a szemét MI az egyik legmagyobb hiba. Rock City küldetés, vidd a helyére az altart és védd meg...persze folyamatos rakéták özönétõl. A gép az összes hajójával támadja lesem bagózza h én is lövöm teljes gõzzel....
Legjobb jelenet, letelik az idõ, már majdnem ármegy az összes hajóm a hyperkapun, erre rakéta, alatar szétrobban, mission falid... video közben értelmes nagyon... ne játszátok max multiban
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy 1 próbát megér. Menteni nem lehet, szóval ne keresd...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Lentebb... agamemnonnak kössz a dolgokat, csak ezen parméterek módosítgatásához nem igazán van kedvem, mert a végén nagyon elállítok valamit, és elrontom. de azér kösszi 😊
A hangulata mindenképpen jó, de a save+pause hiánya elég irritáló. Mondjuk alapesetben nem vagyok az autosave ellensége HA nemcsak a pályák között hanem pályákon belül egyes események bekövetkeztekor is történik egy mentés. Igy elég gáz, legutóbb egy fagyás miatt buktam egy majdnem kész küldit - ez tette be a kaput. Sajnos az is idegel, hogy pl egy pályán van rengeteg blood, de mivel elõbb hentelem le az ellent a pálya automatikusan végetér, én meg választhatok, vagy újrajátszom az egészet, vagy búcsút intek a cuccnak.
Nem volt szimpatikus a "roncsok" automatikus eltünési is viszonylag hamar. Direkt kinéztem 1-2 ellenséges hajót ami jól jönne a flottámba, aztán hipp-hopp csak úgy eltûnnek a semmiben 😞
Végül ami nem volt szimpi az a rakéták/spéci fegyverek manuális vezérlése. Elég kényelmetlen (3 gombnyomás/kattintás kell minden tüzeléshez), egy hotkey-t minimum rakhattak volna bele, vagy egy gombot amivel automatikusan lehetne használni ezeket a fegyvereket. Hasonlóképpen a gyûjtõ/gyógyitó hajók is nehézkesek, semmi automatizálhatóság (pl ha kifogy a vér gyógyitás közben húzzon és vételezzen a legközelebbi forrásból). Nem irtam le teljesen a játékot, várok 1-2-3 hetet hátha egy patch javit valamit...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cheat Editing: Upgrade Time, Costs
Change upgrade time and costs, timer settings and more by editing the Cruciform.cfg file in the game's \data folder. Open the file with Notepad and change whatever options you like.
Example: C:\Genesis Rising\data
Cheat Editing: More Blood
To get more blood and other options, you need to edit game_state.txt - This location is always changing because its added to your current save. But once you change your blood amount, it carries over to all missions.
Example: E:\Genesis Rising\save\1\autosave_asteroids@2007-03-30 08-39-44
Cheat Editing: Starting Ships, Gene Level, etc
To change all kinds of settings for your starting ships, and gene level you need to edit the file entities.set. This is another file that rebuilds in a new save folder, but again, once you change it, and that ship is still active, it carries over.
Example: E:\Genesis Rising\save\1\autosave_attack of the stones@2007-03-31 10-37-46
Note: Always make a backup of files before editing!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Menteni sajnos nem lehet benne, legalábbis nekem sem sikerült és a manual-ja sem említi.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
2007-03-27 PC Game ISOs Genesis Rising: The Universal Crusade (c) DreamCatcher VITALITY 115x15 MB
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ugyértettem a dolgot h "térképek" között van autosave, de ugy amugy saját magamtól nem tudok menteni
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
jo játéknak tünik a másik meg nem a grafika a lényeg mindenki mindig grafikával foglalkozik ha vaminek már nem jo a grafikája már egybõl szar ott van pl openttd rossz a grafikája mégis nagy sikert aratott
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
én a homeworld ben nem szerettem hogy térben mozog a hajo össze vissza mászkáltak folyton de ugyanaz a hiba sztem mint abban hogy kevés a nyersanyag vér játék válogatja és nem lehet az amugy is épitési limitált pályákon megfelelö erejü hajókat összerakni...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A Homeworld volt talán az utolsó említésre méltó program a kategórián belül. A Genesis Rising - hacsak el nem rontják-, az ûr királya lehet.
Hol vannak azok a gyönyörû évek, amikor az Imperium Galaktikát remegõ kézzel telepítettük fel a gépünkre, és hetekre-hónapokra ki sem lehetett robbantani minket a gép elõl? Sajnos már tovaszálltak, de még mielõtt teljesen letettünk volna az ûrben játszódó stratégiákról, 2001-ben jött a Sierra alkotása, a Homeworld. A sikert egy folytatással ünnepelték meg a fejlesztõk, 2003 õszén jelent meg a második rész. Azóta viszont teljes csöndbe burkolózott a program.
Ha nem is egy új Homeworld részt jelenthetünk be, a Genesis Rising legalább akkorát szólhat, mint a HW. Miben különbözik a címben szereplõ játék "elõdjétõl"? Nos ez egy mondatban összefoglalható: mindkét játékban számos ûrhajó áll a rendelkezésünkre, de a Genesis-ben ezek - vagyis õk - élnek. Igen, mindegyik szerkezet organikus jellegû. Legyõzésük esetén szabadon beépíthetjük testüket a saját hajónkba. A fejlesztõk így biztosítják azt, hogy szinte végelláthatatlan kombinációk tárháza nyíljon meg elõttünk.
Néhány napja már folyik a játék tesztelése. Bízzunk benne, hogy hamarosan megérkezik az a hír, amely tartalmazza az "aranylemez" szócskát.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy mi baja volt?