18
-
roliika #18 Fiatalsááág bolondsááág! -
#17 vissza akarom pörgetni az idöt és ujra az alone in the darkal akarok jáccani -
Viet #16 5-éves korodba tutad miaz a gépágyú? -
#15 5 éves koromban az állami TV kamerájától féltem mert azt hittem hogy gépágyú és le fog lőni ez komoly -
gyuri12 #14 lol!!! -
#13 az is egyedi volt, mégis mekkora game:) szal ez is lehetne egyedi, csak ez is legyen jóó :) -
winters123 #12 nem baj hogy nem egyedi mert ha egy picit is hasonlít a fahrenheitre akkor csak jó játék lehet -
winters123 #11 :DD -
Viet #10 Engem ez a játék picit a Fahreniet-re emlékeztet. -
#9 Én a terminátortól. :D Amikor leégett a robotról a cucc, és csak a fémváz maradt. :D -
#8 én a mortal kombat zenéjétől 7 évesen vagy miko xD -
#7 remélem megüti a Fahrenheit szintjét, akkor talán megnézem:) Az a játék isteni... A point & click miatt ez kicsit más lesz, remélem nem rontja el. -
#6 én a predátortól voltam 8 éves koromban beszarva :-) -
#5 énis emlékszem a szellemírtók első részét kiskoromban csak addig a könyvtáros részig mertem nézni :) mikor az a szellemnő ráilyeszt :D -
#4 "Az Overclocked azért egyedi a piacon, mert párhuzamosan két történetet mesél el"
Hát szerintem nem annyira egyedi, lásd Fahgrenheit. Az is két(néhol 3) történetet mesél el és a végén a szálak összefutnak. -
#3 4 éves koromban doom2-be az első őályát mertem csak végigvinni aztán kezdtem előröl de élveztem :D -
#2 énmeg szeretem ha félek :) -
#1 énilyenekkel nem jáccok me bexarok :DDDDD