18
  • roliika
    Fiatalsááág bolondsááág!
  • phunky
    vissza akarom pörgetni az idöt és ujra az alone in the darkal akarok jáccani
  • Viet
    5-éves korodba tutad miaz a gépágyú?
  • KIP
    5 éves koromban az állami TV kamerájától féltem mert azt hittem hogy gépágyú és le fog lőni ez komoly
  • gyuri12
    lol!!!
  • Rage47
    az is egyedi volt, mégis mekkora game:) szal ez is lehetne egyedi, csak ez is legyen jóó :)
  • winters123
    nem baj hogy nem egyedi mert ha egy picit is hasonlít a fahrenheitre akkor csak jó játék lehet
  • winters123
    :DD
  • Viet
    Engem ez a játék picit a Fahreniet-re emlékeztet.
  • smv
    Én a terminátortól. :D Amikor leégett a robotról a cucc, és csak a fémváz maradt. :D
  • ColdFire
    én a mortal kombat zenéjétől 7 évesen vagy miko xD
  • Rage47
    remélem megüti a Fahrenheit szintjét, akkor talán megnézem:) Az a játék isteni... A point & click miatt ez kicsit más lesz, remélem nem rontja el.
  • Zé
    én a predátortól voltam 8 éves koromban beszarva :-)
  • VRSDM
    énis emlékszem a szellemírtók első részét kiskoromban csak addig a könyvtáros részig mertem nézni :) mikor az a szellemnő ráilyeszt :D
  • Gerbill
    "Az Overclocked azért egyedi a piacon, mert párhuzamosan két történetet mesél el"
    Hát szerintem nem annyira egyedi, lásd Fahgrenheit. Az is két(néhol 3) történetet mesél el és a végén a szálak összefutnak.
  • bardocz
    4 éves koromban doom2-be az első őályát mertem csak végigvinni aztán kezdtem előröl de élveztem :D
  • VRSDM
    énmeg szeretem ha félek :)
  • ColdFire
    énilyenekkel nem jáccok me bexarok :DDDDD