Overclocked: középpontban a félelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fiatalsááág bolondsááág!

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

phunky
vissza akarom pörgetni az idöt és ujra az alone in the darkal akarok jáccani <#rinya>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

5-éves korodba tutad miaz a gépágyú?
KIP
5 éves koromban az állami TV kamerájától féltem mert azt hittem hogy gépágyú és le fog lõni ez komoly<#lookaround>
lol!!!

Rage47
az is egyedi volt, mégis mekkora game😊 szal ez is lehetne egyedi, csak ez is legyen jóó 😊
nem baj hogy nem egyedi mert ha egy picit is hasonlít a fahrenheitre akkor csak jó játék lehet
😄D
Engem ez a játék picit a Fahreniet-re emlékeztet.
smv
Én a terminátortól. 😄 Amikor leégett a robotról a cucc, és csak a fémváz maradt. 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

ColdFire
én a mortal kombat zenéjétõl 7 évesen vagy miko xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Rage47
remélem megüti a Fahrenheit szintjét, akkor talán megnézem😊 Az a játék isteni... A point & click miatt ez kicsit más lesz, remélem nem rontja el.
Zé
én a predátortól voltam 8 éves koromban beszarva :-)
VRSDM
énis emlékszem a szellemírtók elsõ részét kiskoromban csak addig a könyvtáros részig mertem nézni 😊 mikor az a szellemnõ ráilyeszt 😄

u dont have to listen anybody else but me

Gerbill
"Az Overclocked azért egyedi a piacon, mert párhuzamosan két történetet mesél el"
Hát szerintem nem annyira egyedi, lásd Fahgrenheit. Az is két(néhol 3) történetet mesél el és a végén a szálak összefutnak.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bardocz
4 éves koromban doom2-be az elsõ õályát mertem csak végigvinni aztán kezdtem elõröl de élveztem 😄
VRSDM
énmeg szeretem ha félek 😊

u dont have to listen anybody else but me

ColdFire
énilyenekkel nem jáccok me bexarok 😄DDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.