22
-
#22 Volt róla hír, minden új verzióról, meg a tervekről is. Keress csak rá. Szelektív az emlékezeted. -
jin #21 Jobb az FF az Operánál, nem kicsit, nagyon. Minden napi használatkor hamar rájön az ember, hogy az FF nem csak gyorsabb az Operánál, hanem praktikusabb is. Én töröltem is az Operát, mert emelett már nem használtam. -
Hegyikecske #20 MIÉRT mindig csak a FF frissítéseiről esik szó? Én egyik böngészőnek se vagyok az elfogult híve, csak azt használom amit jónak találok, így hát kipróbáltam a ff-ot is, ami még egy skint se engedett lecserélni, akárhogy engedélyeztem a pipákkal, márpedig az a fapados grafika engem nem fogott meg, de nem ez a baj, mert attól még lehetne jó böngésző. De mért nem látok legalább ilyen sűrűséggel mondjuk az opera frissítéseiről híreket? Az is már a 9.10es verzió megjelenése után tart, egy jóideje szintén reklámmentes, és gyors, jól kezelhető... Ebben minél tud többet a ff?????? -
jin #19 Nekem annyira bejött az FF2, hogy le is töröltem az Operát. Klasszisokkal jobb. -
archkoven #18 Húz ezt már kurvára várom! Tízszer annyit fogok netezni!!! -
#17 Haladás... -
#16 Tudomásom szerint az Alpha még nem teljesen, de a nightly-k már igen. -
#15 Ha középső (görgő) gombbal kattintasz egy fülön, az bezárul. Szerintem ez kényelmesebb, mint mindenféle x-ekre vadászni:) Egyébként ugyanígy lehet megnyitni a linkeket új füleken.
Egyébként én annak örülnék a legjobban, ha valamivel gyorsabban indulna el:) -
#14 Acid2-t az már jól mutatja? -
#13 Hát még ha meg is kérdeznétek az ilyeneket a Firefox-topicban, mennyivel gyorsabban meglett volna a válasz... ;-) -
#12 "beépített SVG-kezelés jön vajon? (most pluginnal lehet, ha minden igaz)"
SVG támogatás már a 2.0-ban is van.
-
ssdb #11 Nekem ez teccik... eddig id Ff-t használtam, sztem a 3.0-t is fogom ha megjelenik. Go-go Mozilla! -
#10 Köszi szépen!
Hú, és még ha a browser.tabs.tabMinWidth -et is leviszem 40-re, akkor itt a kánaán. -
Csiga42 #9 Én szeretem, hogy minden fülön van bezárógomb... -
heyman8909 #8 Egyszerű: nekem is csak a Flashgot kiterjesztés van fent, így nem lassú. Éljen a Firefox!!! -
Vang So #7 beépített SVG-kezelés jön vajon? (most pluginnal lehet, ha minden igaz) -
#6 hóha köszi én kiterjesztést vagy mit használtam, de sajnos lassítja néha a gépemet.. -
Polemius #5 Na erre véletlen tudom a megoldást egy korábbi firefoxos hír kommentjeiből. :)
Bár én azóta nem használom a FF2-t, mert nem jött be nekem, maradtam az 1.5.x-nél.
Íme a megoldás:
Az az 'about:config' (URL mezobe kell irni) alatti 'browser.tabs.closeButtons' erteket 3-ra modositva visszaallithatja az eddig megszokott helyre, azaz a TABok melle jobb szelre, illetve 2-re modositva teljesen el is tuntetheti. -
#4 Csak azt nem értem, miért kellett a lapbezáró gombot szétrobbantani minden lapra külön!? -
#3 Hát én is az alphát használom megjelenése óta, nem sok problémám volt vele eddig. -
Szefmester #2 azért egy gyorsabb felállásnak is örülnék.. -
#1 Nem rossz!