15
-
Kindred Blades #15 az ám xD
-
Trespasser #14 Nekem sikerült ledarálni a 6. évad 4. részéig! :O
Jó lesz látni a moziba a számlálót. (már ha lesz) -
#13 drop the coffee!!! -
#12 én az ötödiknél tartok, csak sosincs időm újrészt megnézni :( de addig jó amíg van hátra rész :D -
beef #11 Nem, csak az első 4 rész került ki a FOX hülyesége miatt, mert kiadta promo DVD-n, de illetéktelenek megszerezték és lám, a premier előtt már tölthető is :)
Ja, és még az 5. részből egy előzetes is volt a lemezen. -
#10 Akkor most a 6. évadból csak az első 6 rész került ki ami megtalálható bizonyos helyeken, vagy az egész évad? -
juzosch #9 Főszereplők jönnek-mennek, és már 1 szereplő hiánya is spoiler lehet elég könnyen, tehát sztem semmiképpen sem ajánlott a sorozat előtt megnézni. De minek is néznétek, ha még lehet nézni a sorozatot is:) -
Panyi #8 Második felénél tartasz, akkor van a 3-4-5-6 plusz a fél, akkor az egyenlő: 4,5 nap:D Ami nem annyi, mert gondolom neked sem a reklámmal tűzdelt változat van meg, szóval ebből még naponta lejön 24*15 perc + pisi-kaki szünet és máris megvan:D Haverokkal összeültök és maratoni 24 nézést tartotok:D -
KekszNET #7 szerintem kulon mozi lesz, nem kapcsolodik majd a 6. evadhoz, ami persz eiszonyat jo eddig -
#6 Bárcsak én is még itt tartanék :D -
#5 én is most esek neki, eddig csak az első évadon vagyok túl, nem volt időm még megnézni a többit.. :( -
#4 addig gyorsan be kell pótolni. :D -
#3 az lenne a kérdés, hogy ha valaki még nem tart a hatodik évadnál hanem monjduk csak a második felénél, annka mennyi re lesz spoileres a film? -
winters123 #2 "A sorozat minden szereplője és készítője részt vesz a 24 mozifilm elkészítésében."
ez a legjobb hír szerintem. -
ace05 #1 És mikor kerül a mozikba???Nagyon érdekelne!!