15
  • Kindred Blades
    az ám xD
  • Trespasser
    Nekem sikerült ledarálni a 6. évad 4. részéig! :O
    Jó lesz látni a moziba a számlálót. (már ha lesz)
  • koschwarz
    drop the coffee!!!
  • Fido4life
    én az ötödiknél tartok, csak sosincs időm újrészt megnézni :( de addig jó amíg van hátra rész :D
  • beef
    Nem, csak az első 4 rész került ki a FOX hülyesége miatt, mert kiadta promo DVD-n, de illetéktelenek megszerezték és lám, a premier előtt már tölthető is :)
    Ja, és még az 5. részből egy előzetes is volt a lemezen.
  • Sanyix
    Akkor most a 6. évadból csak az első 6 rész került ki ami megtalálható bizonyos helyeken, vagy az egész évad?
  • juzosch
    Főszereplők jönnek-mennek, és már 1 szereplő hiánya is spoiler lehet elég könnyen, tehát sztem semmiképpen sem ajánlott a sorozat előtt megnézni. De minek is néznétek, ha még lehet nézni a sorozatot is:)
  • Panyi
    Második felénél tartasz, akkor van a 3-4-5-6 plusz a fél, akkor az egyenlő: 4,5 nap:D Ami nem annyi, mert gondolom neked sem a reklámmal tűzdelt változat van meg, szóval ebből még naponta lejön 24*15 perc + pisi-kaki szünet és máris megvan:D Haverokkal összeültök és maratoni 24 nézést tartotok:D
  • KekszNET
    szerintem kulon mozi lesz, nem kapcsolodik majd a 6. evadhoz, ami persz eiszonyat jo eddig
  • Csacsi
    Bárcsak én is még itt tartanék :D
  • Darth Sith
    én is most esek neki, eddig csak az első évadon vagyok túl, nem volt időm még megnézni a többit.. :(
  • Bradley
    addig gyorsan be kell pótolni. :D
  • akyyy
    az lenne a kérdés, hogy ha valaki még nem tart a hatodik évadnál hanem monjduk csak a második felénél, annka mennyi re lesz spoileres a film?
  • winters123
    "A sorozat minden szereplője és készítője részt vesz a 24 mozifilm elkészítésében."

ez a legjobb hír szerintem.
  • ace05
    És mikor kerül a mozikba???Nagyon érdekelne!!