Ötvös Tibor

Zajlik a 24 forgatása

Végre megérkeztek az első érdemleges információk a készülő 24 filmről. A főszerepet alakító Kiefer Sutherland elárulta, hogy már forgatják a mozikban mindössze kétórásra tervezett epizódot.

Bizonyára minden sorozatrajongónak ismerősen cseng Jack Bauer neve. A Kiefer Sutherland alakításában világhírűvé vált Terroristaelhárító Osztag legmegbízhatóbb tagjának 24 órás akciói hazánkban is számos rajongóval bírnak.

Nemrég felröppent a hír, miszerint a sorozatból mozifilmet is készítenek. Azt azonban eddig senki nem tudta, hogy a sorozat egyediségét adó megoldást (egy rész egy óra, egy szezon 24 részből áll és egyetlen nap eseményét mutatja be) hogyan tudják majd átültetni a filmváltozatba.



Nos, a választ Kiefer Sutherland adta meg egyik interjújában. "Nagyon szeretnénk elkészíteni ezt a filmet" - kezdte a sztár. "A lényeges különbség a sorozat és a film között a hossz lesz. A moziban ugyanis kerek két órába tömörítjük a nap történéseit. Elég sűrű mostanság a stáb programja. Három hetente forgatunk le két epizódot, így a filmre mindössze három hónapunk lesz."

A sorozat minden szereplője és készítője részt vesz a 24 mozifilm elkészítésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kindred Blades #15
    az ám xD
  • Trespasser #14
    Nekem sikerült ledarálni a 6. évad 4. részéig! :O
    Jó lesz látni a moziba a számlálót. (már ha lesz)
  • koschwarz #13
    drop the coffee!!!
  • Fido4life #12
    én az ötödiknél tartok, csak sosincs időm újrészt megnézni :( de addig jó amíg van hátra rész :D
  • beef #11
    Nem, csak az első 4 rész került ki a FOX hülyesége miatt, mert kiadta promo DVD-n, de illetéktelenek megszerezték és lám, a premier előtt már tölthető is :)
    Ja, és még az 5. részből egy előzetes is volt a lemezen.
  • Sanyix #10
    Akkor most a 6. évadból csak az első 6 rész került ki ami megtalálható bizonyos helyeken, vagy az egész évad?
  • juzosch #9
    Főszereplők jönnek-mennek, és már 1 szereplő hiánya is spoiler lehet elég könnyen, tehát sztem semmiképpen sem ajánlott a sorozat előtt megnézni. De minek is néznétek, ha még lehet nézni a sorozatot is:)
  • Panyi #8
    Második felénél tartasz, akkor van a 3-4-5-6 plusz a fél, akkor az egyenlő: 4,5 nap:D Ami nem annyi, mert gondolom neked sem a reklámmal tűzdelt változat van meg, szóval ebből még naponta lejön 24*15 perc + pisi-kaki szünet és máris megvan:D Haverokkal összeültök és maratoni 24 nézést tartotok:D
  • KekszNET #7
    szerintem kulon mozi lesz, nem kapcsolodik majd a 6. evadhoz, ami persz eiszonyat jo eddig
  • Csacsi #6
    Bárcsak én is még itt tartanék :D