Kibővül és megújul az Xbox 360
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem kell jopar ev..."
Fél milkó most egy 50" körüli.
"A dvi ugy hogy a HDMI-t irtad mint egyedulallo en mint egy alternativat emlitettem meg."
De minek, amikor az x360-on nincs egyik sem?
"Ki mit megszok ha analogon szokod meg a képet akkor a digitalisan tul erosek lesznek a szinek. Viszonyítás kérdése."
Na neee. Normális esetben semmivel sem lesznek másabbak a színek, csak éles lesz a kép.
"jó minõségû 1080p-t az 1080i bol...lehet
akkor vga-n is nezhetem azt is kiszamolja a tv."
Nem, VGA-ból nem. De inkáb nem megyek bele.
Sztem kell jopar ev...
A dvi ugy hogy a HDMI-t irtad mint egyedulallo en mint egy alternativat emlitettem meg.
Ki mit megszok ha analogon szokod meg a képet akkor a digitalisan tul erosek lesznek a szinek. Viszonyítás kérdése.
jó minõségû 1080p-t az 1080i bol...lehet
akkor vga-n is nezhetem azt is kiszamolja a tv.
Egyszeru Dal
2., Az x360-on DVI sincs, tehát hogy jön ez ide?
3. 1920x1080 analógon? Nem csak a színek lesznek fakóbbak, hanem kissé mosott lesz a kép.
4. esnek az árak, 1-2 év múlva megfizethetõ lesz egy 1080p-s tévé.
"Szerinted a HD csatornak nyugaton 1080p? hát nem hanem csak 720p" -- Már amelyik. A többség 1080i (amibõl ügyes deinterlace elektronika csinál jó minõségû 1080p-t).
A proci ugyanaz marad, a gyártás technológia változik kissebb csíkszélre így olcsóbb az elõállítás és nem mellékesen kevésbé melegedik a proci.
Személyszerint a HDMI nem érint, mert nincs olyan megjelenítõ eszközöm amin használni tudnám, a 120GB-s vinya akkor lesz okosság ha majd image-ból is lehet játékokat futtatni, mert én biztos nem fogok fizetni HD videótartalmakért. Ha kell valami megveszem fizikailag.
HDDVD-n nem jön és nem is fog kijönni játék.
1080P-s megjelenítés már most is lehetséges a géppel az analóg kimeneten komponens kábellel, erre volt annó egy Dashboard frissítés. (De ennek még utánna nézek a gépen)
1080p-s megjelenítõm se lesz egy darabig sajna, tehát ez sem édrekes.
Valaki mondta hogy nem érti azokat akik már megvették a gépet, meg hogy neki ösz 3 játék tetszik.
Aki megvette valószinûleg több fantáziát látott benne, mint ahogy akik most 160-260K körül vesznek fû alól PS3-at õk is biztos látnak benne valamit
Nekem személy szerint sok játék tetszik és már sokat várok ami meg sem jelent.
Van PC-m is de ahoz hogy azonos graf minõségben ugyanazokat a programokat folyamatos framerattel futtassam sok sok pénzt kellene ráköltenem, ami megint jó esetben fél v 1évig oldaná meg a gondokat.
Én meg azokat nem értem meg akik nem vettek még 😄 Minden szubjektív.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nekem nem szembetûnõ a különbség a 720p meg a 1080p és nemhinném hogy megér kb 800ezer forint extrát a True HD
Egyszeru Dal
"de aki megvette a 10millió régi X3,6-ot, az teljesen hiába vesz HD DVD meghajtót, mivel a régi gépeken nincs HDMI kimenet, amivel élvezhetné is a teljes HD minõséget"
1.:Nem vették hiába mert tévedés nem csak HDMI-n keresztûl lehet élvezni a nagyfelbontású filmeket! Az HDMI inkább a késöbbiekben lesz hatása másolásvédelem szal inkább ahamisitas megelozo biztonsagtechnika.
2.😄VI on keresztul teljesen olyan mint HDMI-n mert ugye digitalis optikain meg hozzaadom a hangot es tessegk dolbi digital.
3.:Lehet komponensen es VGA-n(analog annyit tesz hogy fakóbbak a szinek.)
4.:Van neked egy millás TV-d ami tudja a 1080P-t??????
720p is magas felbontas es mivel a HD readyTV-k nagy szazaleka (90%) 720p-s ezert nemonddmár.
A netrol meg letoltom a HD filmet felteszem DVD-re mert nemkell hozza semmilyen varazslatos meghajto, lehet, hogy 3DVD de mennyi is 50FT?????/DVD hûha
Tessék a TV-n lehet a Boxon keresztul HD filmet nezni.
Sõt ha hozzákötöd a PC-t akkor is kinyomatom a filmet és tessék megint csak HD film.
Szerinted a HD csatornak nyugaton 1080p? hát nem hanem csak 720p
Szal szegény aki megveszi a millás True HD TV-t egy pár évig hiába vette mert nem használja ki...de ha vesz méregdrágán hozzá fantasztikus asztali hibridlejátszót és lemezeket a boltbol.
Addigra meg mire ki tudjuk hasznalni a True HD-t addigra szépen lemennek az árak nagyságrendekkel...ami persze jópár év.
Egyszeru Dal
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A BR azért jó a PS3-ba, mert így ez viszonylag olcsó BR-lejátszóként, és játékgépként is tud funkcionálni és ez a két funkció egymást tudja támogatni. Ez a PS2 sikerének is az egyik oka.
Az X360 multimédiás funkciókkal való kiegészítése arra enged következtetni, hogy az M$-nél is végre rájöttek erre.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"régi gépeken nincs HDMI kimenet, amivel élvezhetné is a teljes HD minõséget."
Max a teljes másolásvédett HD minõséget nem tudja élvezni, de másolásvédelem nélkül dvi-n is teljes HD minõséget tud élvezni 😉 És hát nem hiszem hogy jobban fognak terjedni jogtiszta anyagok, hiszen az illegális úton beszerzett filmek terjednek egyre jobban az egész világon, nem a jogtiszták, itt magyarországon meg fõleg.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
link
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
PS3-hoz elég egy firmware frissítés, de aki megvette a 10millió régi X3,6-ot, az teljesen hiába vesz HD DVD meghajtót, mivel a régi gépeken nincs HDMI kimenet, amivel élvezhetné is a teljes HD minõséget.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
LoL.....
Nem hiszem hogy új utasítás készletet/miegymást raktak bele.
Ilyen szempontból nem számít procicserének, viszont ugye nem kell bele az a bazi hûtõ, meg az az igényes tápegység.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azt mondtam, hogy a hír alapján a Zephyr-nek semmi köze a tápabb játékokhoz, hanem "csak" a multimédia-részre vonatkozó újításokat tartalmazza.
Megjegyzem, nem tudom, hogy mit tud ez az új proci (a régihez viszonyítva), de nem lennék meglepve, ha ez csak egy marketingakna lenne - hogy mondjanak valami "kézzelfoghatóbbat" is, hiszen ez mégis egy játékkonzol, nem egy rohadt dvd-lejátszó.
Arról persze nem is beszélve, hogy a jelenlegi X360-as játékok sem feszegetik a gép teljesítményének határait, ergo van még tartalék a masinában.
Egészen konkrétan erre gondoltam. Meg arra, hogy Microsoft sem kutyább, mint a Sony, és vice versa.
"A hír szerint az új Xbox 360 elõször is HDMI-csatlakozóval bõvül, amely lehetõvé teszi az 1920x1080-as felbontású tartalmak támogatását."
Magyarán nem a "játékplatform", hanem a "multimádia platform" ágon hoz újat ez a verzió. Valóban semminek semmi köze a játékokhoz.
ez szerintem procicsere, vagy´adjatok értöolvasásból egy kapát
Nekem személy szerint 3-4 játék tetszik, ebbõl 3 lesz PC-re és még csak HDTV sem kell hozzá.
Komolyan mondom a konzol a burzsoá réteg eszköze lett, a szegényebbek meg PC-vel tolják... fordult a kocka.
Sokan csodálkoznak, hogy nem fogy a PS3. Naná, kinek kell egy bika hardver húzós áron, ha van rá 2 jó játék jelenleg?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Nem mintha meg kéne lepõdni ezeken a húzásokon. Nincsen olyan, hogy "good company", meg "evil company".
Amúgy meg azzal, hogy ilyen hamar hardvercseréhez folyamodnak egyrészt minösítik a 2. verziót, másrészt meg kib@sznak 10 millió vevövel.
Hát ez vicc...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT