14
  • Picizöldfül
    én láttam a honlapján egy nagyon hosszu bemutatót a játékból egy muksó kommentárjával(vmi fejlesztő izé volt),a lényeg az hogy nagyon jókis játék lesz (story+graf rulz),bár én csak képekből fogom nézegetni mer gépet nem vettem eddig se egy játékért és nem is fogok(bocs kétszer volt "tuning",egy 5.1es hangcucc a Zenéért,és 512mb memória ennyi)
  • Librarian
    Boldog szülinapot... nekem, majd júniusban! :D Azt hiszem ez lesz az ajándékom magamnak. :)pp
  • Morden23
    "2T announces Bioshock as an exclusive Xbox 360 and games for Windows title" - szeptember 27, 2006

Szóval lesz konzolra is: Xbox+PC.
  • Commandante
    Nem semmi videókat lehet leszedni a játék honlapjáról. Na ez méltó utódja lesz a system schock 2-nek.
    Remélem lesz konzolra is, mert hogy gépet nem fogok venni csak e miatt, az 100.
  • Geryke
    Csak májusban majd nehogy az legyen, hogy "pár hónapot késik, de ez a játék előnyére fog válni".
  • Alwares
    A motor Unreal 3 és annak is már a pimpolt verzsönnye... Nagyon király lesz, ebből legalább nem vették ki az RPG elemeket nem úgy mint a STALKER-ből!
  • quack
    striderekre szerintem
    trailer alapján kurvajo jatek lesz ez meg
  • lee56
    Még a végén good game lesz ez :)
  • MrPrise
    Ha minden igaz akkor a grafika háttérbe fog szorulni a történet miatt. Nem mintha csúnya lenne ;-)
  • NEOreg3
    ez unreal 2.5 vagy 3
  • Psyho06
    ha nem tévedek akkor ez a doom 3 motorja (nemtom mi a neve)
  • TVelvet
    cenzúra? :S
  • gyuri12
    igen
  • koschwarz
    half life kopácsolós szörnye???

az a csápos izé egy lyukból, arra gondolt vajon?