14
-
#14 én láttam a honlapján egy nagyon hosszu bemutatót a játékból egy muksó kommentárjával(vmi fejlesztő izé volt),a lényeg az hogy nagyon jókis játék lesz (story+graf rulz),bár én csak képekből fogom nézegetni mer gépet nem vettem eddig se egy játékért és nem is fogok(bocs kétszer volt "tuning",egy 5.1es hangcucc a Zenéért,és 512mb memória ennyi) -
Librarian #13 Boldog szülinapot... nekem, majd júniusban! :D Azt hiszem ez lesz az ajándékom magamnak. :)pp -
Morden23 #12 "2T announces Bioshock as an exclusive Xbox 360 and games for Windows title" - szeptember 27, 2006
Szóval lesz konzolra is: Xbox+PC. -
Commandante #11 Nem semmi videókat lehet leszedni a játék honlapjáról. Na ez méltó utódja lesz a system schock 2-nek.
Remélem lesz konzolra is, mert hogy gépet nem fogok venni csak e miatt, az 100. -
Geryke #10 Csak májusban majd nehogy az legyen, hogy "pár hónapot késik, de ez a játék előnyére fog válni". -
#9 A motor Unreal 3 és annak is már a pimpolt verzsönnye... Nagyon király lesz, ebből legalább nem vették ki az RPG elemeket nem úgy mint a STALKER-ből! -
#8 striderekre szerintem
trailer alapján kurvajo jatek lesz ez meg -
lee56 #7 Még a végén good game lesz ez :) -
#6 Ha minden igaz akkor a grafika háttérbe fog szorulni a történet miatt. Nem mintha csúnya lenne ;-) -
#5 ez unreal 2.5 vagy 3 -
Psyho06 #4 ha nem tévedek akkor ez a doom 3 motorja (nemtom mi a neve) -
#3 cenzúra? :S -
gyuri12 #2 igen -
#1 half life kopácsolós szörnye???
az a csápos izé egy lyukból, arra gondolt vajon?