Intel újdonságok alacsonyabb áron

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

intelnél is és amd nél is tapasztaltam kékhalált :) vita lezárva

AMD-m van és nekem sem volt meg soha kékhalál(amit nem egy hibas driver, vagy valami olyasmi okozott amit kesobb ne tudtam volna orvoslni)... nem lehet h valami driver problémad volt inkább? Meg ugye az alaplap is lehet ludas, nem feltetlenül csak a proci.
asysoft
K8L még ki sem jött, de te már leírtad. Szerintem korántsem olyan rossz az AMD helyzete, mint ahogy itt páran megpróbálják beállítani: egész eddig nyereséges volt (2002 körül nagyobb gondban volt, mikor HTT-s P4ek kijöttek), szerverprocesszor-piacra betört, a Dell is szállít gépeket az õ gyártmányaival...
fourgee: nekem eddig kékhalál még csak rossz hardware (alaplap), vagy driver (Catalyst a 2.4-es idõszakban, valamint az nForce drivere:)) miatt volt.

/*WTF?!*/

"hogy amióta Intel van a gépben, azóta nem láttam XP alatt kékhalált, míg AMD-nél jó párszor tapasztaltam ilyet.."

Nem értesz hozzá! <#crazya>
Majd az itteni AMD fanok megmagyarázzák, azert van , mert az XP van szarul megírva! <#crazya>

BTW én még sosem tapasztaltam kékhalált XP-n, igaz még sosem használtam Intelen kivül mást.

Baromi ronda ez az új dizájn!

Én is nagy AMD-fan voltam, elõször DX2-50-es Cyrix-ról váltottam :) 5x86-133-ra, aztán sikerült egy jó vétel folytán szert tennem egy brutál Epox lapra, meg egy K62-3D 400-as P1-re. Aztán szegény elhalálozott és 4 évvel ezelõtt cseréltem Athlon XP 1600+-ra. Az Intelt mindig is kerültem az ára miatt. Most viszont az E6300-as Core2 a hasonló kategóriás X2-es AMD-tõl néhány ezressel kevesebb volt, filmtömörítésben meg sokkal gyorsabb, így hosszú évek után váltottam. Az a vicces, hogy árérzékeny vagyok és ebbõl kifolyólag vettem Intelt :) ATi-nál megmaradtam, mert jó áron kaptam "gyengített" felsõ kategóriást, kíváncsi vagyok hogy majd a DX10-es idõkben hogyan alakulnak majd az ár-teljesítmény mutatók a középkategóriában. Még hirtelen annyit fûznék hozzá, hogy amióta Intel van a gépben, azóta nem láttam XP alatt kékhalált, míg AMD-nél jó párszor tapasztaltam ilyet...

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

a_n_d_r_e_w
Na jó, de az ATI - nV páros gazdasági szinten sokkal közelebb áll egymáshoz, amíg az intel mellett eltörpül az AMD. Tehát ha jelentõsen lemaradnak (mint mondjuk az nV az FX-ek idejében) akkor nem biztos hogy lesz tartalékuk hogy valaha is talpra tudjanak állni, szvsz

One Vision. One Purpose.

Ha jól megnézed egy ideje váltogatják egymást. Akárcsak az ATI-NVidia fronton. Én nem féltem az AMD-t.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

scorpeeon
Ha így folytatódik, aligha :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nekem Turion x2-es AMD-m van, ami elég friss, legközelebb mire veszek ismét AMD vezetés lesz :D

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Jajaj.... :(

Mi lesz az AMD -vel?

Én AMD-t használok és tök jó....

Csak nem tudom hogy õk mikor fognak ilyen cikkben lenni :(

Hajrá Intel! Hajrá AMD!

Darth Sith
ahogy elnézem, ez az 531 dollár, egy ilyen majdnem csúcskategóriás prociért nem is sok, ha azt vesszük egy csúcskategóriás VGA-ért jóval többet is elkérnek. Van egy olyan érzésem, hogy ilyet inkább USA-ból kell rendelni, mert itthon, kishonban, faszán átváltják 531€-ra plusz még itthon rátesznek rendesen, és 600€ alatt nem lehet majd hozzájutni. Ráadásul pl a kinti fizetések mellett, ez az 531$ nem is olyan sok, elég rendesen fogják szerintem kapkodni odakint, mégtöbb hasznot termel az Intel, és még lejjebb fogja vinni az árakat. Az AMD meg egyre csúnyábban lemarad.. :/

Nem a lényeg, hanem a fontos!

scorpeeon
Nagyon belehúzott most az Intel! Nem mintha nem lettem volna Inteles mindig is, de ennyire azért ne maradjon már le az AMD mert nem lesz így verseny :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Én lehet hogy szintén intel 4magosra váltok, és az amd-tõl elállok(most amd athlon64 3700+ -os proci van a gépben).
Egen. Ugy latszik az AMD-nek nagyon ossze kell szednie magat, kulonben csunya vege lesz a dolognak. Hamarosan mindenki csak Core2-t akar venni, mert teljesitmeny-ar aranyban jobb lesz sokkal mint az AMD es kialakul egy imazsa is a Core2-nek. Az Athlon nev meg kezd elkopni...
Ne már Amd meg úgy lemardt mint a szar.K8L pocsék ötlet legább lenne benne 2db 4magos már most akkor talán jobb lenne mint intel de így egy kaka sajna...

ui: ez szvsz volt

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

← ElőzőOldal 2 / 2