Érdemes lesz az eget kémlelni az idén

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszer a Bakonyban sétáltam éjszaka és olyan gyönyrû volt a kicsillagos égbolt!
A planetárium elbujhat.
Azóta se láttam semmi hozzá foghatót, mint egy mese <#wow1>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

AgentKis
Sötét égbolt a városi fényektõl távol képzelhetõ csak el. Egy közepes (30-60 ezres) város által készített fénybúra is kb. 5-20 kilóméterrõl látszik, ha jók a domborzati viszonyok.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

"míg a szabad szemmel sötét égbolton még látható leghalványabb csillagnál ez az érték +6."

Azért azt tegyük hozzá, hogy városi fényektôl mentes helyeken van ez így.

\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"

a hangtalan fekete helikoptereket viszont nem lehet észrevenni....<#duma>
Darth Sith
nyáron a balatonparton üldögélve lehet orosz kémmûholdakat látni.. <#idiota>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Nézük az eget hátha meglátünk pár U.F.O-t vagy katonai kémrepülõket.<#alien2><#vigyor3>
norbre
<#nyes>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Basic
Ezt én is megkaptam még régebben. Olvasd el ezt!

Frosty01
2024re emléxem :c

practitioner of the forbidden arts of death

várjuk..várjuk!!!

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

akyyy
Mikor is jön a Földhöz az a nagy meteor amit pár éve az összes híradó tényként közölte hogy a legnagyobb valószinüséggel becsapódhat? vmi 2038 asszem... nemtom valaki irja le😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

norbre
pár hónapja kaptam egy powerpoint fájlt, amiben azt ecsetelték hogy idén akkorának fog látszódni a mars mint a telihold! <#idiota>.. nem tudom, vannak akik ezt komolyan el is hiszik?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

várjuk !!várjuk!!

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...