vega topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"hús, hús, hús, egyél húst
a zöldségektõl leszel olyan mélabús
hús, hús, hús, megint hús
a növényektõl hamarosan elbutulsz
hús, hús, hús, csakis hús
nekem így jó, hogyha fehérje dús"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A lényeg ha én le akarok ölni egy állatot, legyen esélye menekülni, vagy támadni, persze ez ma már teljesen lehetetlen.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nos én nagy természetbarát vagyok, de ettõl függetlenül nagyon szeretem a húst. Hogy miért? Mert ember vagyok, az embernek pedig kell hús. Sõt rosszul is fogalmazta: nem attól függetlenül szeretem a húst, hogy természetbarát vagyok, hanem pont azért, mert betartom ezeket a törvényeket, ergo húst eszem. És a hús az hús, nem helyettesítheti semmi. Ok tudom egyes termékek húspótlóak lehetnek, de mindenféle dologból összeállítani a húspótlást egy teljesen csökevényes megoldása a dolognak. Ez kb olyan, minthogy van a rendes ember, aki megszületik, vagy különbözõ szervekbõl Frankeinstein kreál egy embert, ami olyan is amilyen. Egyetlen bajom van csak, az pedig az állatok kíméletlen tartása. Sokat szenvednek egész életükben, csak hogy mi megehessük õket, azért "léteznek" és ez már elég cinkes. Szóval ezen kéne változtatni. Az állatok legyilkolása ellen azért nem tudok szólni, mert ez kell, a lényeg a kíméletes legyilkolásuk és hogy rendes életük legyen, ne pedig ilyen céltalan. Ha egy embert megtámad mondjuk egy farkas és megeszi az elég gáz, de hát ez van. Mi is része vagyunk a körforgásnak, és ezt el kell fogadni, így lehet csak húst enni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amugymeg a húsipar egy óriási üzlet, államok, országok bevételét képezik, szal ez nem az átlag embernél kezdõdik... értelmetlen bármi nemû ellenállás😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem mondtál logikus érvet. pontosan, az ember fel tudja fogni h hogyan kell elhagyni a húsevést. az állatok nem. azt akarod bebizonyítni h annyi eszünk van, mint egy hiénának?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én fogom magam, és a saját életemet úgy alakitom ki, hogy próbálok kevesebb szemetet "termelni" (bár ez nehéz, mert minden 100x be van csomagolva!), de mégis...
És ha valaki nem fogja fel, hogy miért, nem baj, idõvel rájön!
Az ember ösztöne a pusztitás!
Én is ember vagyok, azzal, hogy a számitógép elött irom ezeket a sorokat, kicsit ellentmondásos, de én csinálok más dolgokat, amivel nem ártok senkinek, és semminek!
egyébiránt az emberek nem az állatokat eszik, az ember az egyetlen faj, ami eldöntheti h mivel táplálkozzon. a ragadozók meghalnak ha növényen kell élniük, a növényevõk pedig fordítva. de neked nem lesz bajod ha nem eszel húst.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha vegás akarnék lenni, akkor sem közösködnék az ilyenekkel, mert még összetévesztenének velük. 😄
Nem kell belenyugodnod abba ami videón látszik, de ha tényleg harcolni akarsz ellene, akkor az édeskevés, ha vegás leszel és részedrõl el van intézve. A te hülye hasonlatodra visszatérve, az is bûnös volt, aki maga ugyan nem ölt zsidókat, de karba tett kézzel végignézte. Nemdebár?! Szóval a "vegaság" önmagában vajmi keveset segít azokon az állapotokon, amik manapság a "hús"iparban uralkodnak.
Szvsz itt akinek a legtöbb oka van a sírásra az a növényzet, mivel az pusztul... persze ezzel együtt az ott élõ állatok is.
Attól hogy nem eszel húst, csak maggadal szursz ki. Az élet nem olyan hosszú hogy a világot te, vagy te megváltsad, kikell élvezni... veled sem törõdik senki, le vagy szarva nagy ívben, dögölj bele a munkába, fizess fizess fizess...
Fr.ország "fejlõdõ" ország, az EU-ban elég komoly helyet foglal, de amiket a tenyésztõnél láttam, komolyan mondom, azóta nagyon kevés hust eszem, és inkább ha tehetem, és megkivánom a hust, farmokról veszek tojást, meg hust, olyan állatok "holttestét", akik legalább napot is láttak, mert az olyan hangárakban, mint a videoban, azok az állatok SOHA még csak napot sem ismerik, tápot esznek, meg poshadt vizet isznak! És néha, amik vannak tetemek (mert a szárnyasok is eltapossák egymást), azok is mennek szépen a hidra!!! Na ez nekem ebben a formában elegendõ volt, hogy átgondoljam, hogy néhány fûszer csodákra képes?
Ráadásul vidéken lakom, itt meg vannak biofarmok, ahol zöldségeket, gyümölcsöket termelnek, és vehetsz egyenesen tölük, még ha akarod, magadnak szedheted le, és válogatsz...És ha valaki nem hiszi, hogy mûanyagot vesz a boltok 90%-ában, kostolja meg a VALÓDI "bio"-t, és érezni fogod a külömbséget!!!
Jobb estben nagyinak a kertjébõl, annak is teljesen más íze van (gondolok csak pl. a paradicsomra). Ez csak tapasztalat volt, mindenki úgy vonja le a következtetést, ahogy akarja, jó étvágyat! 😄
itt arról van szó, h egyszerûen ez egy rossz szokás, amin változtatni kéne.
ha egész életemben csak egy embert sikerül józan észre térítenem, akkor már nem volt hiába.
nem kéros szenvedély, ez igaz. a zsidók lemészárlása sem volt káros az SS tiszteknek, mégis abban kellett hagyni... valamiért
Az állatkínzás rossz. De a megoldás nem az hogy akkor nem eszünk húst,
semmi bajom a vegetáriánusokkal, az õ dolguk, de nem szeretem az ien mármár jehovás téritési kísérleteket. A tudomány fejlõdésével képesek leszünk elõbb utóbb húst elõállítani egy állat megölése nélkül is.
Addig meg... az álatok is ölnek más állatokat, az emberek se jobbak az állatoknál, csak más szinten vannak.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A húsevés NEM betegség és NEM káros szenvedély, mintahogy heteronak, vagy ateistának lenni sem az. Aki párhuzamot von a dohányzás és a húsevés közé, az már eleve KISSÉ ingoványos talajra téved. Már elnzézést, hogy rávilágítok eme nyilvánvaló tényre!
Jó dolog, ha valaki megcsömörlik az állatok lemészárlása láttán és vegás lesz, de az már nem jó ha nekiáll szent keresztes hadjáratban megváltani a "tudatlan" tömegeket. Meglehet õk nem kérnek belõle! 😄
Ha már valami csinálnuk legyen teljes, a növénynek is fáj ha letépik.
Ha dohányzok, lehet, hogy lesznek panaszok a szívemre, és pont szex közben halok meg szívrohamban, és így 5 évvel kevesebbet élek, mintha ezeket nem csinálnám, de ezekkel jobb az élet. /ez k**vaszar pálda volt, de mind1😄/