vega topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem egyetlen állatnak sem jó ha egész életét egy 1 négyzetméteres ketrecben tölti, legyek haszonállat vagy sem.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nem, rossz gondolatmenet.
figyelj, segítek: haszonállat. összetett szó. olyan állat, aminek haszna van az ember számára. az ember felneveli, táplálja, majd az állat táplálja õt. nincs ebben semmi bonyolult, ezen lények létezésének az egyetlen célja ez. perpill ez a természet rendje, és szerintem komoly gondok vannak azzal aki ezt képtelen felfogni és elfogadni.
ne érts félre, én is állatbarát vagyok, nagyon is, és én is gyûlölöm ami egyes vágóhidakon megy... de - azzal, hogy "sznobkodsz" itt, lenézed azokat akik szeretnek egy döglött állatot látni a tányérjukon, és lököd a térítõ szövegedet, nos, erre kb azt mondanám h lófaszt se érsz el vele. pont.
"The trees move. Do you not see it?"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
amúgy meg szenved nagyon is. ha elvágod egy csirke torkát, még percekikg él utána, és sztem nem élvezi.
Tehát valami hibája van az elméletednek. [most nem azon vitatkozok, hogy egyél húst, hanem az indokodon!)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bár nekem ezekrõl a dolgokról van egy érdekes felfogásom:
Miért tagadjak meg olyat magamtól amit szeretek? Ha tök egészségesen élek, akkor is elbaszhat egy kocsi, és végem. Persze ez nem azt jelenti, hogy azonnal nekiesek a keménydrognak (nem is akarom megtudni h jó-e😄) hanem h tömök egy fini vizipipát, és elpöppentem, vagy éppen telizabálom magam marhapöribõl 😄DD
de ha te már ilyen okos kis vega vagy, gondolkozz már el a haszonállat szó jelentésén, aztán oszd meg velünk a gondolataidat...
"The trees move. Do you not see it?"
+
=<#finom>#finom><#finom>#finom>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ez tény
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tegyük fel, hogy igazad van. Növényt miért eszel? Annak is van ugyanúgy lelke, ugyanúgy letépik a kukoricát amit megeszel! A növényeket miért nem sajnálod? Akkor már miért nem gyilkolod le az összes embert, hogy ne egyen állatokat? Sõt! Az oroszlán is húst eszik. Õ is gonosz? De õ egyben állat is, tehát neki szabad. De mégis megeszi a gazellát. Akkor hogy is van ez?
A megoldás egyszerû:
Mindenki fogadja el, hogy a másik milyen: vega vagy nem, keresztény vagy muzulmán, és akkor nem lesz ilyen egymástfikázás.
És ha nyugaton vannak ilyenek, mert vannak, akkor otthon is lesznek olyan emberek, akiknek valami nem tetszik, és összefogn(án)ak(?), és tesznek VALAMIT VALAMI ellen (akármi), de mivel levagyunk maradva, és saját tapasztalataim szintén (ne vegyétek magatokra, mindenhol vannak kivételek), a Magyar ember nem összetartó! Nem segit (NEM MINDENKI) a másikon! És nemtudom, hogy elég lesz-e a mi generációnk ahhoz, hogy megértse:MAGADNAK csinálod! Nem feltétlen a husevésre gondoltam!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Viszont nekem kell hús. Fogadd el!
mert nem jelentheted ki csak így, hogy nem helyes szokás... az én értékrendemben pl. helyes szokás az, hogy megeszem a finom husit.
addig minden rendben, amíg elmondod a véleményedet a dologról, de amikor már tényleg ilyen "térítésbe" kezdesz és kerek-perec meg akarod mondani, hogy mi a helyes út, akkor az már gáz...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3